سه شخصیت، در لیست ترور گروهکها
🔺 به نقل از برخی منابع، در حال حاضر سطح هشدار در خصوص احتمال ترور سه تن از شخصیتهای مطرح سیاسی بخصوص رئیس دولتهای نهم و دهم بالا رفته است.
🔻اخبار بدست آمده حاکی از آن است که در تهران چند مخفیگاه تروریستی کشف شده که در آن انواع سلاح، مواد منفجره، جلیقههای انتحاری، مهمات نظامی و ... پنهان شده بود. بنابر این گزارش، این مواد منفجره برای انجام عملیاتهای تروریستی تدارک و در این مخفیگاهها جاسازی شده بودند.
🔹بررسیهای صورت گرفته توسط نهادهای امنیتی و اطلاعاتی نشان میدهد در حال حاضر سطح هشدار در خصوص احتمال ترور ۳ تن از شخصیت مطرح سیاسی بخصوص رئیس دولتهای نهم و دهم بالا رفته است و جریانات معارض و نفاق در صدد حذف فیزیکی این افراد و استفاده از فضای تبلیغاتی آن برای هجمه به نظام و سازمانهای امنیتی هستند که تاکنون تمام اقدامات آنان مورد رصد سربازان گمنام امام زمان (عج) قرار گرفته و عملیاتهای گروهکها خنثی شده است.
درمصاف تزویر:
علت وضعیت تأسف بار موجود حاکمیت پرورش یافتگان مکتب غرب بر کشور است.
با رأی به سید ابراهیم رئیسی به وضع موجود پایان خواهیم داد. انشاالله.
دیگران را نیز به امر خیر تشویق بفرمایید.
درود خدا بر مردم هوشیار ایران🌹🌹🌹🌹
بالاخره بعد سالها رئیس جمهوری در تراز انقلاب اسلامی انتخاب شد.
الله اکبر. الله اکبر. الله اکبر.🌹🌹🌹🌹
پرورش یافتگان مکتب غرب به زباله دان تاریخ ایران پیوستند.
ایران را خدا آزاد کرد🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
هدایت شده از آرشیو کنفرانس عماریون
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
📢 گروه
"گفتمان عماریون"
برگزار می کند:
◽️موضوع کنفرانس: وظایف پسا انتخاباتی جریان انقلابی
👤 ارائه دهنده:
جناب آقای گودرزی
🗓زمان: یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۳۰
🕰 ساعت ۲۲
🔻دوستانتان را به گروه دعوت فرمایید.
🔻در ساعت اجرای برنامه ارسال پست 🚫
https://eitaa.com/joinchat/1907425297C40136ba990
.
♻️ اینو چی میگی؟
🔰 حمید رسایی: جناب احمدینژاد! حدود ۹ ماه پس از مشارکت ۹۸ درصدی مردم در همهپرسی جمهوری اسلامی در سال ۵۸ ، رفراندم قانون اساسی برگزار شد و میزان مشارکت در آن به ۷۵ درصد کاهش یافت.
بهمن همان سال در سومین انتخابات کشور که اولین انتخابات ریاست جمهوری بود، مشارکت مردم به ۶۷ درصد رسید!
آیا آن روز هم شما را رد صلاحیت کرده بودند که بخواهید عدم مشارکت مردم را به نام خود ثبت کنید؟!
اگر ادعای وزارت کشور دولت روحانی مبنی بر مشارکت ۴۸ درصدی این انتخابات توسط شورای نگهبان تأييد شود، مطابق منطق شما ما از مشارکت ۶۷ درصدی سال ۵۸ رسیدهایم به مشارکت ۴۸ درصدی آن هم پس از ۴۲ سال جنگ تحمیلی، تحریم، فشار بینالمللی و ۸ سال دفاع مقدس مردم در برابر هجمه روحانی و تیم غربگرایش، تازه شما هم طرف آمریکا، اسرائیل، منافقین و وطنفروشان پناه برده به غرب، بودید.
✍ #حمید_رسایی
.
♻️ حواستان پرت نشود
نرخ مشارکت در انتخاباتهای ریاست جمهوری قبلی ۶۸ درصد و در این انتخابات ۴۸ درصد شده است.
همه از دلایل عدم مشارکت این ۲۰ درصد میپرسند و من از دلایل مشارکت آن ۴۸ درصد!
با عملکرد هدفمند روحانی و دولت غربگرا، اشرافی، کم کار و ضعیفش، نیامدن آن ۲۰ درصد عجیب نیست، پای صندوق آمدن این ۴۸ درصد عجیب است!
حواسمان را جمع کنیم. به سهم خودم در برابر این ۴۸ درصد تعظیم ميکنم و برای بازگشت آن ۲۰ درصد تلاش خواهم کرد.
✍ #حمید_رسایی
#پرونده_انتخابات
#در_غبار_انتخاب (26)
⛔️ سرطان اصلاحات
♨️ استیضاح جنجالی
⭕️ عبدالله نوری وزیر کشور دولت خاتمی، که در آخرین روز از خرداد 77 برای استیضاح، وارد صحن مجلس می شود. او که خود از نمایندگان همان مجلس پنجم بود، علیرغم مخالفت مجلس و بدون مذاکره خاتمی با مجلس، به عنوان وزیر کشور مطرح می گردد و مجلس نیز بخاطر مصلحت به او رای اعتماد می دهد.
⭕️ اما پس از حدود یک سال، علَم استیضاح او توسط عده ای از نمایندگان بلند می گردد. بی تدبیری، هرج و مرج، غوغا سالاری و برکناری تعداد وسیعی از مدیران لایق و کارآزموده نظام، برخی از دلایل استیضاح او بود.
⭕️ از دیگر دلایل استیضاح، می توان به عزل گسترده مدیران از جمله ۷۵ مدیر ارشد اعم از معاونان وزیر، استانداران و معاونان آنان، ۱۴۶ مدیرکل ستادی وزارت کشور و استانداریها، ۳۴۰ فرماندار و بخشدار، ۸۰ شهردار، ۴۵ مشاور وزیر و استاندار و ۹۴۲ دهدار...، بالارفتن ناامنی در مناطق مرزی کشور، عدم برخورد مناسب با بازمانده های باند مهدی هاشمی، همچنین زیرسوال بردن قوه قضائیه بخاطر حمایت از کرباسچی در سفر به عربستان که بهانه خوبی برای رسانه های معاند فراهم کرده بود، اشاره کرد.
⭕️ در نهایت پس از رأی گیری او نتوانست رأی اعتماد مجدد از مجلس بگیرد و برای همیشه از صحنه سیاسی کشور حذف شد اما غوغا سالاری رسانه های اصلاح طلب بازهم ادامه پیدا کرد و فردای آن روز یک صدا، استیضاح وزیر کشور را سیاسی بازی جناح راست خواندند.
ادامه دارد...
منابع: مشروح مذاکرات مجلس، ۳۱ خرداد ۱۳۷۷ و روزنامه جمهوری اسلامی، ۱ تیر 77.
✍️#سید_طاها_محسنی
آنتی سکولار
⛔️ عاقبت به شرّ
♨️ شاید به جرأت می توان گفت انتخابات ریاست جمهوری 1400، پایانی بر کنشگری سیاسی محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق در عرصه سیاسی نظام جمهوری اسلامی بود.
♨️ او که روزی سینه خود را سپر کرده و خود را مدافع حریم ولایت می دانست، پس از گذر چند صباحی به صورت رسمی و علنی به مخالفت با فرمایشات رهبر انقلاب و گفتمان انقلاب اسلامی برخاست.
♨️ اگرچه احمدی نژاد به خوبی می دانست که در این انتخابات قطعاً صلاحیتش احراز نخواهد شد، اما برای برپا کردن جنجال و آشوب وارد این عرصه شد.
♨️ او در توهم اینکه بسیاری از مردم ایران هوادارش هستند و با سخن او انتخابات را تحریم خواهند کرد، این مسیر را ادامه داد اما با تودهنی محکمی از سوی ملت شریف ایران و هوادارن سابقش مواجه شد.
♨️ شاید هیچ کس فکرش را هم نمی کرد، 12 سال پس از انتخابات سال 88 در حالی که محمد خاتمی و مهدی کروبی از سران فتنه در انتخابات 1400 حضور پیدا کرده و رای دادند، احمدی نژاد و رقیب فتنه گرش میرحسین موسوی در یک مسیر ایستاده و بر طبل تحریم انتخابات بکوبند!
♨️ قدرت طلبی آفت بسیار خطرناکی است که می تواند در یک لحظه مسیر زندگی یک شخص را تغییر داده و از راه سعادت به راه شقاوت بکشاند، کما اینکه مسیری که هم اکنون محمود احمدی نژاد در حال طی کردن است مسیر عاقبت به شرّی و شقاوت است.
✍#سید_طاها_محسنی
#ایران_قوی
#کار_درست
#سلام_بر_براهیم
#تحلیل_کوتاه
🔘کدامین دولتمردان؟
🔻آقای هادی سروش محلاتی باز هم طی یادداشتی، کینۀ درونی خود نسبت به #شورای_نگهبان و همچنین نتیجۀ انتخابات را آشکار نمود.
❇️ اگر چه مردم به واسطۀ وضعیت نابسامان اقتصادی که ناشی از بیتدبیریهای دولتمردان تدبیر و امید بود، گلایهها دارند؛ اما با وجود گلایههای فراوان باز هم #مشارکت چشمگیری در انتخابات داشتند.
❇️ سروش محلاتی بدون این که اشارهای به بانیان نابسامانیهای اقتصادی و همچنین مشارکت خوب مردم در #انتخابات علیرغم گلایههایشان داشته باشد؛ مشکلات جامعه را به ابری سیاه که بر سر مردم سایه افکند تشبیه کرده و ناراحتیش نسبت به نتیجۀ انتخابات را چنین بیان میکند که: « با تغییر افراد سودی نصیب شهروندان نمیشود»
♨️ آری! اگر منظور ایشان افرادی از سنخ غربزدههایی است که در جای جای پاستور جا خوش کردهاند و با سوء استفاده از بورس و ... مدام دستشان در جیب ملت بود، نه تنها سودی نصیب شهروندان نمیشود؛ بلکه روز به روز وضعیتشان نابسامانتر میگردد.
♨️ اما اگر رجایی صفتانی بر سر کار بیایند که با روحیهای انقلابی در پی رفع مشکلات مردمند، قطعا شهروندان فرداهایی بهتر را تجربه خواهند کرد.
🖋 #رضا_خدری
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#حضور_حداکثری