معرفی فیلم:
فیلم سینمایی #کارآموز سرنوشت یک #جاسوس حرفه ای از آغاز تا پایان
کانال جامع نفوذشناسی:
@nofozshenasi
✍طرحی برای #ترور نخست وزیر افغانستان
📑در پائیز 1979 رهبران شوروی گرد هم آمدند تا درباره موضوع مهمی بحث و گفت و گو کنند که کا.گ.ب باید حفیظ آ... امین نخست وزیر افغانستان را از بین ببرد و یکی از دست نشاندگان شوروی را به جای او بنشاند. کا.گ.ب شخصی را برای #ترور حفیظ آ... انتخاب نموند. این فرد که #طالبوف نام داشت، مسلمان و در اصل افغانی بود، ولی در ایالت آذربایجان (یکی از جمهوری های سوسیالیستی شوروی سابق) بزرگ یافته و به زبان پشتو مثل هر افغانی دیگر تسلط داشت. وی سالهای طولانی با #اوراق_هویتی_جعلی همانند یکی از اتباع افغانستان در کابل به سربرده بود. طالبوف با پوشش آشپز در سال 1979 بار دیگر به کابل اعزام شد. در آنجا عوامل کا.گ.ب وی را در آشپزخانه کاخ ریاست جمهوری به کار گماردند و او مترصد فرصتی مناسب بود تا ماموریت خود را انجام دهد و برای این منظور همواره ماده سمی مخصوص و بی رنگ و بویی با خود داشت که بخش عملیات فنی کا.گ.ب برای کشتن حفیظ آ... تهیه دیده بود. برابر گزارش طالبوف دست کم دوبار ماده سمی مزبور را به آب میوه ای که حفیظ آ... سفارش داده بود اضافه کرده بود. کا.گ.ب می دانست که نخست وزیر علاقه ای خاص به نوشیدن آب میوه دارد! اما #احتیاط و #هوشیاری زیاد این سیاست مدار را نادیده گرفته بود وی از سر ترس از مسموم شدن، لیوان محتوی آب میوه را با چندین لیوان دیگر مایعات مختلفی که در دفتر کارش داشت مخلوط و آن را رقیق می کرد، به طوری که ماده سمی اثر مرگ آور خود را از دست می داد. لذا کا.گ.ب در این خصوص به موفقیتی دست نیافت.
(جان بارن،1379 : 15)
کانالجامع نفوذشناسی:
@nofozshenasi
#ولایت دژ نفوذناپذیزی هست که در حریم آن از هرگونه #نفوذ و تعرض دشمن در امان هستی
اگر در تقابل ایدئولوژیک با #ولایت قرار گرفتی خود تبدیل می شوی به کانال نفوذی ها
خطر #نفوذپذیران اگر از #نفوذی_ها بیشتر نباشد کمتر نیست
#تقابل_سیاسی
کانال جامع نفوذشناسی:
@nofozshenasi
✍نامه ای با امضای جعلی!
در پائیز ۱۹۸۱ کا.گ.ب به جعل امضا رونالد ریگان مبادرت ورزید نامه ای که امضا جعلی ریگان ذیل آن بود ظاهرا خطاب به خوان کارلوس پادشاه اسپانیا نوشته شده بود و محتوای آن به این موضوع میپرداخت که سران نظامی، رهبران و احزاب سیاسی و روحانیون نزدیک به پادشاه متفقا تصمیم گرفته اند اسپانیا را از ورود به پیمان ناتو بازدارند و همین امر می تواند دلیل کافی برای فلج کردن اپوزیسیون چپ از سوی پادشاه اسپانیا باشد و اگر چنین کند آمریکا خواهد توانست در امر باز پس دادن تنگه جبل الطارق به اسپانیا دخالت کند. در واقع محتوای نامه چنین می نمود که رئیس جمهور آمریکا عامل دستور دهنده به پادشاه اسپانیا است. و برای او تکلیف تعیین کرده و قصد مداخله در امور داخلی آن کشور را دارد. عوامل کا.گ.ب رونوشت نامه را به نشریات اسپانیا دادند. ولی خبرنگاران اسپانیا نامه را جعلی دانسته و نویسنده آن را احتمالا مقیم کاخ کرملین دانستند لذا کا.گ.ب در این موضوع نتوانست به موفقیتی دست یابد
(جان بارن، ۱۳۷۹ : ۱۵)
کانال جامع نفوذشناسی:
@nofozshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مستند #طعم_آدامس
روایت دستگیری جاسوسی که حتی طعم آدامس حسن روحانی را هم شناسایی کرده بود.
کانال جامع نفوذشناسی:
@nofozshenasi
🖌جاسوسان گروه X
#جاسوسان گروه ایکس (یک سازمان فرعی از کا.گ.ب در خارج از کشور فعالیت آن در زمینه های علمی و فناوری است) در توکیو گزارش داده بودند پژوهشگران ژاپنی آزمایش های گسترده ای با باکتری کشنده انجام می دهند تا علیه بیماری های مشخص دارو بسازند.
به دستور مرکز، عوامل گروه ایکس توانستند تعدادی از باکتری های یادشده را بدزدند، تا در اختیار انستیتوی تحقیقاتی شوروی قرار دهند، که اگر قرار باشد سلاح #بیولوژیکی بسازند، از این باکتری ها استفاده شود.
📚(جان بارن، ۱۳۷۹ : ۱۶ )
کانال جامع نفوذشناسی:
@nofozshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از مصادیق #نفوذ گماشتن افراد نالایق و بدون تخصص در مناصب حکومتی و علی الخصوص امنیتی می باشد
#حسن_عباسی
کانال جامع نفوذشناسی:
@nofozshenasi
📣📣📣📣📣📣
بزودی منتظر سیر جدید کانال نفوذشناسی باشید
🛑🛑🛑🛑🛑🛑
نفوذشناسی ابعاد جدید از نفوذ، منافذ و نفوذپذیران رو برای شما نمایان خواهد کرد.
ما را به دوستان خود معرفی نمائید
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
کانال جامع نفوذشناسی
eitaa.com/nofozshenasi
t.me/nofozshenasi
✍ سرآغاز سخن در مبحث #نفوذ:
✅ استفاده از تجربههای دیگران در امور مختلفی چون سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، #اطلاعاتی و غیره کمک شایانی را به یک فرد، گروه و یا یک ملت میکند تا از پیروزیها، شکستها، اقدامات مثبت و منفی دیگران درس #عبرت گرفته، در جهت رسیدن به رشد و ترقی و کمال مطلوب خود به شکل قابل توجهی گامی مضاعف بردارد.
نمونهای از این تجربهها که میتواند درسیهای عبرتآموزی را برای ما در برداشته باشد فعالیتهای سازمانهای #جاسوسی و #اطلاعاتی کشورهای گوناگون در بازههای زمانی مختلف در طول تاریخ است. اقداماتی نظیر #جاسوسی، #ترور، #براندازی، #خرابکاری، #جنگ روانی و.... اطلاع از این اقدامات و آگاهی از فعالیتهای این سازمانها از دو جنبه موردتوجه قرار میگیرد:
1️⃣ اولاً به لحاظ فردی که به معنای حفظ یک شخصی از فرو رفتن در دامهای مختلف #سازمانهای_جاسوسی بیگانه است که میتواند به بهای از دست دادن زندگی وی و خانوادهاش منجر گردد.
2️⃣ ثانیاً به لحاظ جمعی و گروهی که به معنای حفظ یک کشور، ملت و آرمانهای دینی و ملی یک جامعه از گزند حوادث و رخدادهایی است که جهت ضربه زدن به آنها از طریق دشمنانشان برنامهریزی شده است.
🔸 در این کانال ما بر آن شدیم که با مطالعه عناوین مختلفی از کتب، سایت اینترنتی و روزنامهها، موضوعات متنوعی که در طول تاریخ و در بازههای زمانی متفاوت و در مکانهای جغرافیایی گوناگون رخ داده را گردآوری کرده، پس از خلاصهسازی، آن را در قالب پیامهای کوتاه ارائه نماییم. البته این تنها بخشی از فعالیتهای سازمانهای #اطلاعاتی و #جاسوسی در جهان بوده و جمعآوری این مطالب در حد وسع گردآورندگان و منابع در دسترس بوده است.
باشد که با این اقدام توانسته باشیم گام کوچکی را در بالا بردن آگاهی و بصیرت مخاطبان، نسبت به فعالیتهای دشمنان اسلام و کشور عزیزمان برداشته باشیم.
کانال جامع نفوذشناسی
@nofozshenasi
🔴پیج اینستاگرام #نفوذ_شناسی نیز آغاز به کار کرد🔴
دوستان خود را به #نفوذ_شناسی دعوت کنید
@nofozshenasi
@nofozshenasi
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣
اولین پست اینستاگرامی پیج #نفوذ_شناسی را از طریق لینک زیر ببینید:
https://www.instagram.com/p/B7TYTUyBMJa/?igshid=1ovtjanzow1xc
ردولف ایوانویچ آبل
#جاسوس ارشد سازمان جاسوسی شوروی موسوم به 'كا گ ب' در سال 1957 میلادی بود كه در آمریكا به اتهام انتقال اسرار #نظامی به تحمل ۳۰ سال زندان محكوم شد.
اف. بی. آی دستگیری او را بزرگترین شاهکار خود می داند و بطور مفصل توصیف می کند که چطور طی 4 سال تلاش ورزید او را به تله بیاندازد.
او با پاسپورتی به نام کایوتیس وارد #آمریکا شد و به نام امیل گولدفوس دستگیر شد. در موقع دستگیری خود را سرهنگ ابل معرفی کرد که نام دوست وهمفکر خوبش، رودولف آبل از لتونی بود که چندی پیش درگذشته بود.
کانال جامع نفوذشناسی:
@nofozshenasi
✍جاسوسی کارمند وزارت خارجه شوروی برای CIA
#اگوردنیک کارمند #وزارت_خارجه شوروی بود وی پس از جذب توسط CIA به مدت بیست ماه #میکروفیلم هایی از صدها سند و مدرک #سری شوروی که بین آنها گزارش های سفرا نیز یافت می شد برای آمریکایی ها فرستاد. در سال ۱۹۷۷ کا.گ.ب متوجه شد که در جایی از کرملین درزی پیدا شده که اسرار دولت از آن بیرون میرود.
وقتی آنها مسیر چرخش #اطلاعات را در واشنگتن زیر ذره بین گذاشتند توجهشان به بخش امور بین الملل وزارت خارجه شوروی جلب شد.
کا.گ.ب مطمئن بود که زمانی میتوان از مدارک عکس برداری کرد که تعداد کارمندان در محل مورد نظر کم باشد. پس اقدام به کار گذاشتن #دوربین مخفی کرد، لذا تمام دفاتر و محل های کار، شب ها و درپایان هفته تحت نظر قرار گرفت. در یکی از این ایام تصویر #اگوردنیک در حالی که با یک دوربین کوچک آمریکایی از مدارک عکس برداری می کرد بر روی فیلم ثبت شد و پس از آن توسط کا.گ.ب دستگیر شد. پس از نخستین مراحل بازجویی وی را به یک سلول انفرادی بردندو یک میز و یک #قلم_خودنویس و مقداری کاغذ به وی دادند.
#اگوردنیک گفت: سال هاست که از قلم و خودنویس موبلان، درست مثل همین که در اختیارم گذاشته اید استفاده میکنم قلم خودنویس من بایستی هنوز روی میز تحریر من باشد اگر اتفاقی کسی از شما ظرف روزهای آینده به خانه ام سر زد لطفا آن را برای من بیاورد زیرا میل دارم با آن #قلم_خودنویس اعترافات خود را بنویسم.
مدتی بعد کا.گ.ب آن را در اختیار وی گذاشت. دراین خودنویس برای روز مبادا #ماده_سمی قوی آن چنان استادانه جاسازی شده بودکه تنها یک نفرکارشناس متبحر میتوانست آن راکشف کند.
#اگوردنیک پساز گرفتن خودنویس #ماده_سمی را خورد و ظرف ده ثانیه از دنیا رفت و کا.گ.ب هرگز نتوانست بفهمد که وی از چه طریقی با CIA تماس می گرفته و چه مدارکی را در اختیار آنها گذاشته بود و آیا در وزارت خارجه رابطی داشته یا خیر.
📚جان بارن ، ۱۳۷۹ : ۴۵۷ و ۴۵۸
کانال جامع نفوذشناسی:
@nofozshenasi
✍روشی برای جلب همکاری توسط #موساد
موساد برای #منبع_گیری در کشورهای همسایه خود از مهارت های پیچیده ای استفاده می کند. به عنوان نمونه در تلوزیون مصر فیلمی به نمایش گذاشته شد که موضوع آن #موساد بود، نام این فیلم مردی با چشم های تحریک کننده بود.
🎬فیلم اطلاعات زیادی را از درون #موساد به بیننده ارائه می داد. اما نمایش این فیلم به جای اینکه باعث تحریک منفی مردم نسبت به #رژیم_صهیونیستی شود، موجب شد داوطلبان زیادی به #سفارت این رژیم در قاهره مراجعه و تقاضای همکاری با موساد را مطرح کردند.
📚(عمر هارون خلیفه ۱۳۸۸ : ۲۵۱)
کانال جامع نفوذشناسی:
@nofozshenasi
✍ #نفوذ کلید واژه ای است برای ورود به یک میدان بسیار وسیع، گسترده در ابعاد مختلف که امروز با جرئت میگوییم تاکنون در سطح عالم شاید در تاریخ جبهه ای به گستردگی و توانایی که امروز دشمنان #اسلام و این #انقلاب الهی برای به زانو درآوردن #نظام مقدس #جمهوری_اسلامی طراحی کردند در تاریخ سابقه ندارد مشاهدت های عینی همین را ثابت می کند.
#نفوذ_شناسی
#کریمی_قدوسی
مدرسه معصومیه- قم
کانال جامع نفوذشناسی
@nofozshenasi
🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳
⚠ یکی بزرگترین عملیات مخفی #چین در سالهای اخیر، حمایت از گروههای مسلمان #افغانی بود که علیه نیروهای #روسی میجنگیدند.
🔷 مداخله #چین در اوضاع این کشور از اوایل سال ۱۹۷۹ شروع شد که مجاهدان مسلمان، با حکومت متمایل به #شوروی درگیر بودند و هنوز شوروی عملا به #افغانستان هجوم نبرده بود.
🔶 مقامات اداره مبارزه با مواد مخدر #آمریکا (DEA) یک بار به گروهی که به چینیها شباهت داشتند در #پاکستان بر میخورند و به تصور اینکه قاچاقچیان هروئین هستند و از هنگ کنگ به آنجا رفته اند تا محصولات تریاک افغانی و پاکستانی را بخرند، از مقامات دولت پاکستان درخواست میکنند تا وارد عمل شوند، ولی مقامات پاکستانی به آنها توضیح میدهند که این گروه، #مستشاران_چینی هستند که به #مبارزان_افغانی در خاک #پاکستان تعلیم نظامی میدهند.
🔷به علاوه، مبارزان افغانی در استان #سین_کیانگ برای آموختن نحوه کارکردن با موشکهای ضدهوایی و راکت تعلیم دیدهاند.
🔶از آن زمان، مداخله #چین به صورت ارسال اسلحه و ارائه آموزش ادامه داشته است....
📚سازمانهای جاسوسی جهان، جفری.تی. ریچلسون
📢کانال جامع نفوذشناسی
@nofozshenasi
🔶در سال ۱۹۸۵ افشا گردید که #آمریکا دارای یک منبع مهم در فعالیتهای اتمی #چین بوده که به اطلاعات مهمی دسترسی داشته است؛ از جمله خبرهای مربوط به کمک #چین به #پاکستان در ساختن #تجهیزات_اتمی
@nofozshenasi
🔷 این منبع گزارش کرده بود که کارشناسان چینی در یک محل در #پاکستان (که همواره مشکوک به تولید بمب بوده است) مشغول کار هستند و در زمینههایی چون طرحریزی برای ساخت #بمب به آنها کمک مینمایند.
@nofozshenasi
🔶در سال ۱۹۸۶ یک قضیه مربوط به جاسوسی #تایوانیها افشا شد که مربوط بود به #رونالد_شین_سولو و سه نفر همکارانش. وی در سال ۱۹۸۰ به آمریکا رفته و ظاهرا توسط یک عامل دفتر اطلاعات نظامی #تایوان جهت فعالیت در یک شبکه اطلاعاتی در #آمریکا استخدام شده بود. طبق گزارش وزارت امنیت کشور چین، همین شخص در سالهای ۱۹۸۴ و ۱۹۸۵ به چین می رود تا از یک مهندس در موسسه مهندسی ساختمان پکن و همسرش که رئیس استودیوی فیلمبرداری علمی و آموزشی پکن بوده، اطلاعات کسب نماید. در سال ۱۹۸۵ وی اقدام به استخدام یک نفر چینی مقیم #هانگزو در استان زیانگ، به نام #زوجونی مینماید.
@nofozshenasi
🔷مسئله فرار یک مقام مهم از وزارت امنیت کشور در سال ۱۹۸۶ برای آنان بسیار ناگوار بود. #زوچن_سان، رئیس سابق دفتر امور خارجی وزارت خانه مزبور به آمریکا فرار کرد و تخلیه اطلاعاتی شد و سپس یک هویت تازه یافت. همین شخص فرزند دو انقلابی برجسته چینی بود. وی که حدود ۴۰ سال داشت، اطلاعات گستردهای درباره عملیات اطلاعاتی چین، از جمله اسامی عوامل چینی و افراد مشکوک که از کشورهای دیگر در چین کار می کردند، به آمریکا داد. وی پیش از فرار خود، ظاهرا اطلاعاتی به آمریکا داد که منجر به دستگیری #لاری_وتائی چین کارمند سرویس اخبار خارجی #سیا(CIA) شد که از عوامل نفوذی قدیمی چینیها
محسوب میشد.
📢کانال جامع نفوذشناسی
@nofozshenasi
@nofozshenasi
♦️نفوذ چین در جامعه اطلاعاتی آمریکا♦️
🇨🇳 طبق مطالعه ای که توسط کمیته منتخب سنای #آمریکا درخصوص امور اطلاعاتی انجام گرفته است، هدف اولیه عملیات #جاسوسی انسانی #چین در آمریکا، کسب اطلاعات درباره تکنولوژی پیشرفته است که بتواند به پیشرفت چین در دهه ۱۹۹۰ کمک نماید. نگرانی از این گونه فعالیتها منجر به کشمکشهای طولانی درباره درخواست #چین جهت تأسیس کنسولگری در لسآنجلس شد.
🔶بیست و یک ماه طول کشید تا دولت آمریکا در اوایل ۱۹۸۷ با چنین درخواستی موافقت کرد؛ زیرا #سیا نگران فعالیت #جاسوسان_چینی در این منطقه - که از لحاظ تأسیسات دفاعی مهم است - بود.
🔷در سال ۱۹۸۵ معاون وزیر دفاع آمریکا، #ریچارد_پرل اظهار داشت که برخی از #عملیات_اکتساب_تکنولوژی توسط #چین، دیگر ضرورتی ندارد؛ چون مقررات آزادانهتر شده است.
🔶چینیها همچنین درصدد #نفوذ در #جامعه_اطلاعاتی_آمریکا بودهاند و حداقل در یک مورد به موفقیت چشمگیری دست یافتهاند.
📜 #لاریوتائوچین، در سال ۱۹۴۳ وارد خدمت دولت #آمریکا شد. وی در هیئت نظامی ارتش آمریکا در چین کار می کرد. در سال ۱۹۴۸ وی مترجم کنسولگری آمریکا در #شانگهای بود و دو سال بعد مترجم و منشی سفارت آمریکا در #هنگکنگ شد. در جنگ کره، وی به بازجویی از اسیران چینی که توسط نیروهای کرهای و آمریکائی دستگیر میشدند، می پرداخت.
🔷در سال ۱۹۵۲ وی در #اوکیناوا به استخدام #سیا درآمد و به نظارت برنامههای رادیویی چین در سرویس خارجی آن پرداخت. وی تا سال ۱۹۶۱ در همان موضع بود و سپس به #سانتاروزا در #کالیفرنیا رفت و همچنان برای سرویس اخبار خارجی سیا کار میکرد.
🔶 وی از سال ۱۹۷۰ تا زمان بازنشستگی خود و سال ۱۹۸۱، در #ویرجینیای_شمالی برای دفتر #سیا کار می کرد و #افسر_کنترل_اسناد در آن دفتر بود. از سال ۱۹۸۱ تا ۱۹۸۵ در سرویس تحقیقات مشترک آمریکا که بخشی از سیا میباشد، و کارهای ترجمه را برای سرویس اخبار خارجی سیا انجام میدهد، مشغول کار بود.
🔷دوران فعالیت #جاسوسی وی احتمالا از اوایل دهه ۱۹۴۰ شروع گردیده است که وی به عنوان یک دانشجوی دانشکده، تحت تعلیمات جاسوسی قرار گرفته بود. در سال ۱۹۵۲ عوامل اطلاعاتی چینی، ماهانه دو هزار دلار به این شخص میدادند تا محل اسیران چینی در کره را افشا نماید. وی همچنین اطلاعاتی درباره آنچه کرهایها و آمریکائیها از اسیران جنگی میپرسیدند، به چینیها می داد.
🔶در سال ۱۹۶۷ وی به ملاقاتهای منظم با افراد و عوامل چینی در #هنگکنگ پرداخت. بین سال ۱۹۷۶ و ۱۹۸۲ چهار بار با یک پیک دستگاه اطلاعاتی چین به نام #مستر_لی در منطقه فروشگاه نزدیک فرودگاه بینالمللی تورنتو ملاقات کرد و فیلمهای حاوی عکس اسناد طبقهبندی شده سرویس اخبار خارجی سیا را به چینیها داد.
🔷 #تائیچین، علاوه بر ملاقات در #تورنتو با عوامل دولت چین در #ماکائو ، هنگ کنگ و پکن ملاقاتهای مخفی داشت. در سال ۱۹۸۱ با معاون وزیر امنیت عمومی در هنگ کنگ و ماکائو ملاقات نمود. در فوریه ۱۹۸۲ وی به #پکن رفت و مقامات عالی دولتی به افتخارش میهمانی دادند و مقام او را به معاونت رئیس ایستگاه ارتقاء داده و ۵۰ هزار دلار در اختیارش قرار دادند.
🔶 در اواخر فوریه ۱۹۸۵ وی با مقامات اطلاعاتی چین در هنگ کنگ ملاقات کرد.
اطلاعاتی که #تائیچین به مقامات چینی داد، باعث شد تا در عرض سی سال مبلغ چند صدهزار دلار بگیرد. گرچه سرویس اخبار خارجی سیا به خاطر ترجمه مطالب آشکار رادیوهای خارجی شهرت دارد، ولی تحلیلگران این سازمان از گزارشات اطلاعاتی طبقه بندی شده برای ارزیابی اخبار مهم استفاده میکردند.
🔷به علاوه، #تائیچین به خاطر مهارت در کارش و مدت زمان طولانی که در سرویس مزبور کار کرده بود، به دادههای طبقه بندی شده سطوح بالا دسترسی داشت. طبق مطالبی که در زمان محاکمهاش مطرح شد، وی «اسناد طبقه بندی شده را بررسی، ترجمه و تحلیل می کرد که از منابع #آشکار و #پنهان انسانی و فنی درباره ارزیابی تواناییها و مقاصد استراتژیک، نظامی، اقتصادی، علمی و فنی تهیه میشد.» و در سال ۱۹۷۹ همین ارزیابیها را به #مستر_لی (آقای لی) داد.
🔶در شهادت مأموران #افبيآی (FBI) علیه #تائیچین گفته شد که میزان اسناد تحویل شده توسط این شخص به مقامات چینی آنقدر زیاد بود که هر نوبت از آن را به دو نفر مترجم مدت دو ماه تزجمه میکردند.
🔷 #تائیچین در نهایت به خاطر اطلاعات ارائه شده توسط یوزنسان دستگیر و محکوم شد. وی اندکی پس ازمحکومیت در سلول زندان، اقدام به خودکشی کرد.
📢کانال جامع نفوذشناسی
@nofozshenasi