🔰 تعیین رشته مجدد
دانش آموزانی که قصد ورود به رشته ادبیات دارند اما در هدایت تحصیلی این رشته را مجاز نشده اند حتما در تعیین رشته مجدد شرکت کنند.
🔰 کدام یک از دروس پایه دهم رشته ادبیات و علوم انسانی نهایی هستند؟
🔻تعداد ۱۱ درس
تعلیمات دینی
عربی
فارسی
زبان
علوم و فنون ادبی
ریاضی و آمار
جامعه شناسی
تاریخ
جغرافیای عمومی
اقتصاد
منطق
💥امتحان نهایی یعنی»» آزمون این دروس در خرداد به صورت کشوری برگزار و پاسخبرگ هر دانش آموز به صورت بی نام و کدگذاری شده اسکن و در سامانه تصحیح به صورت الکترونیکی توسط دبیرانی در سراسر کشور بیش از دو بار تصحیح می شود که آنها را نمی شناسیم و آنها هم هیچ شناختی از دانش آموز ندارند و فقط پاسخ های دانش آموزان را می بینند.
https://eitaa.com/nohbedah/125
🔴 نکاتی در مورد رشته ادبیات در سال گذشته :
🔹میانگین نمره ورقه ادبیات پایه دوازدهم در سطح ناحیه برابر با 9.62 بوده در سطح کشور برابر با 8.75 بوده است.
🔹در سال گذشته از 32 مدرسه متوسطه دوم ناحیه»» بیش از نیمی از آنها نمره ورقه خرداد ادبیات دانش آموزان زیر 10 بوده است.
♦️دانش آموزانی وارد این رشته شوند که علاقمند هستند و توانایی کسب نمره لازم در دروس نهایی و مفهومی را داشته باشند.
🔘 دروس این رشته حفظ کردنی نیست، شیوه طراحی سوال تغییر کرده، طرح سوال به صورت مفهومی است.
به زودی نتایج آزمون نهایی پایه دهم این رشته در خرداد امسال اعلام می شود.
https://eitaa.com/nohbedah
رشته ادبیات
https://eitaa.com/nohbedah/111
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ نحوه تصحیح الکترونیک سوالات نهایی
▫️به نظر می رسد اگر دانش آموزان پایه نهم از هم اکنون با شیوه طراحی، آزمون و تصحیح سوالات آزمون نهایی در پایه دهم آشنا شوند🔻
✅ آگاهانه تر برای انتخاب رشته تلاش خواهند کرد.
https://eitaa.com/nohbedah
📣 انتخاب رشته های شاخه نظری پشتوانه چه فرصت ها و زمینه های شغلی در آینده خواهد بود ؟
✅ رشته های شاخه نظری همانطور که در مطالب قبلی به آنها اشاره شد به دو گروه اصلی و چهار زیر گروه فرعی تقسیم می گردد.
۱- گروه علوم پایه :
شامل رشته های ریاضی فیزیک و علوم تجربی
۲- گروه علوم انسانی:
شامل رشته های ادبیات و علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی
✅ دانش آموزان برحسب استعداد ، علاقه و سایر ملاک های انتخاب رشته به یکی از این گروه ها و زیر گروه ها هدایت می گردند . دانش آموزان پس از طی سه سال تحصیلی و فارغ التحصیل شدن در دوره دوم متوسطه نظری ، خود را جهت شرکت در آزمون های سراسری برای ورود به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی آماده می سازند .
✅ دواطلبان و فارغ التحصیلان رشته های شاخه نظری در هرسال دوبار می توانند در آزمون سراسری شرکت نمایند . که پس از اعلام و صدور کارنامه اولیه می توانند در صورت مجاز شدن از دوره های مختلف تحصیلی مانند ، روزانه ، شبانه ، پیام نور ، موسسات و دانشگاه های غیر دولتی ، دور های مجازی ، پردیس های خودگردان و ظرفیت مازاد و کد رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب رشته نمایند .
داوطلبان علاقمند به ادامه تحصیل در دانشگاه ها و پردیس های فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی بصورت مستقل در آزمون جامع آن شرکت کرده و در صورت کسب حد نصاب امتیاز لازم و پس از طی مراحل گزینش و مصاحبه جهت ادامه تحصیل بعنوان دانشجو معلم وارد دانشگاه فرهنگیان یا تربیت دبیر شهید رجایی خواهند شد .
✅ به دانش آموزان علاقمند به ادامه تحصیل در رشته شاخه نظری پیشنهاد می گردد با توجه به سهم بالای ( ۵۰ درصد) تاثیر سوابق تحصیلی ( که شامل تراز نمرات دروس عمومی و تخصصی نهایی پایه دهم تا دوازدهم می باشد که همان معدل کتبی و نمره روی پاسخبرگ ملاک محاسبه خواهد ) حتما با آگاهی و شناخت کافی به انتخاب و ورود به این رشته ها اقدام نمایند .
✅ به دانش آموزان علاقمند به ادامه تحصیل در یکی از رشتههای شاخه نظری اکیدا توصیه می گردد که با سابقه تحصیلی مناسب در دروس هدف و تعیین رشته وارد این شاخه گردند . و از همان ابتدا با برنامه ریزی مناسب و طراحی مسیر یادگیری و شغلی به ادامه تحصیل بپردازند .
✅ تنوع و تعدد کد رشته های تحصیلی در رشته های شاخه نظری بعد از دوره دوم متوسطه نظری نسبتا زیاد می باشد . که البته شامل رشته های اصلی و رشته های شناور یا بین رشته ای را شامل می گردد . بنابراین دانش آموزان از همان ابتدای تحصیل در پایه دهم به این موارد توجه خاص داشته باشند . و از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور اطلاعات لازم را در مورد رشته های دانشگاهی کسب نمایند .
✅ از جهت پشتوانه شغلی در آینده به دانش آموزان رشته های شاخه نظری پیشنهاد می گردد با توجه به اینکه رشته های خاص ( دارای تعهد خدمت در سازمان ها و دستگاه های دولتی و غیر دولتی و همچنین رشته های بورسیه) از جهت اشتغال وضعیت بهتری نسبت به سایر رشته ها دارند بنابراین رقابت جهت احراز آنها نیز بین داوطلبان بیشتر می باشد . مانند رشته های دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی مربوط به همه رشته های نظری ، رشته مهندسی صنعت نفت ، مهندس آب و برق ، مهندسی بیوتکنولوژی ، مهندسی هوا فضا ، و سایر رشته های بورسیه ای یا تعهد خدمت که در گروه رشته ریاضی فیزیک قرار دارد . همچنین رشته های پزشکی ، دندانپزشکی ، داروسازی و تعدادی دیگر از رشته های دانشگاه های علوم پزشکی نیز جز رشته های داری تعهد خدمت در گروه رشته علوم تجربی می باشد .
✅ بنابراین مسیر تحصیلی و شغلی در رشته های شاخه نظری که به نوعی می تواند آینده فرد را از لحاظ اشتغال و بازار کار تضمین نماید . رشته های خاص و دارای تعهد خدمت و یا بورسیه ای می باشد .
فایل بسیار مهم 👆👆 حتما مطالعه بفرمایید
ارسالی : آموزش متوسطه دوم اداره کل
📣 چه تفاوتی بین انتخاب رشته تحصیلی از شاخه نظری با شاخه فنی و حرفه ای یا کاردانش وجود دارد ؟
🔴 دانش آموزان علاقمند به ادامه تحصیل در شاخه نظری در یک مرحله انتخاب رشته می کنند . یعنی دانش آموزی که علاقمند به ادامه تحصیلی در یکی از رشته های شاخه نظری است ( ادبیات و علوم انسانی ، علوم و معارف اسلامی ، ریاضی فیزیک ، علوم تجربی ) فقط رشته را انتخاب کرده و در دبیرستان دوره دوم نظری مورد علاقه خود جهت ادامه تحصیل در پایه دهم ثبت نام می کند .
🔴 دانش آموزان علاقمند به ادامه تحصیل در رشته های مهارتی و هنرستان در دو مرحله انتخاب رشته انجام می دهند . اول شاخه و زمینه و سپس رشته تحصیلی خود را انتخاب و در هنرستان های مورد نظر خود ثبت نام بعمل می آورند .
✅ نکته حایز اهمیت این است که دانش آموزان علاقمند به ادامه تحصیل در شاخه های فنی حرفه ای و کاردانش از اول رشته تخصصی و به نوعی حرفه یا شغل آینده خود را هم انتخاب خواهند کرد . ولی دانش آموزان شاخه نظری رشته اصلی و تخصصی خود را پس از اتمام پایه دوازدهم و زمانی که می خواهند برای ورود به دانشگاه و مراکز آموزش عالی اقدام کنند انتخاب خواهند کرد .
🎯 هدف گذاری تحصیلی
💢 هدف گذاری درسی و تحصیلی، نخستین و مهمترین گام برای رسیدن به موفقیت تحصیلی و بهبود عملکرد شماست. اما زمانی که از هدف گذاری نام برده میشود، بسیاری از دانش آموزان نمی دانند که چکار باید انجام دهند.
شاید بزرگترین اشتباهی که دانش آموزان برای تعیین هدف درسی و تحصیلی انجام میدهند، این باشد که فکر کنند اینکه میدانند چه میخواهند، کافی است.
📝زمانی که هدف گذاری تحصیلی نوشته نشده داشته باشید، مغز آن را بی ارزش حساب میکند و انگیزهای برای رسیدن به هدف ایجاد نمیکند.
در صورتی که وقتی هدف گذاری تحصیلی را بنویسید، مغز اینطور تحلیل میکند که این هدف بخش مهمی برای تعیین هویت شما است و تمام تلاشش را برای رسیدن به آن بکار میگیرد.
اگر برای درس خواندن انگیزه ندارید، بدانید که در این راه تنها نیستید. این مشکل بسیاری از دانش آموزان است. اینکه در زمان مطالعه کردن به اهداف خود فکر کنید به این معنی نیست که به خودتان فشار بیاورید تا همین الان به اهداف بلندمدتی که دارید برسید.
اصلا منطقی و واقع بینانه نیست که بخواهید هر روز قدم های بزرگ در راه رسیدن به هدف بردارید. به یاد داشته باشید که رسیدن به اهداف بزرگ از طریق برداشتن قدمهای کوچک ممکن خواهد شد.
🎯همانطور که گفته شد، تعیین هدف درسی نخستین گام است. سپس در گام بعدی اقدام به ترسیم یک نقشه راه و برنامه ریزی صحیح درسی نموده و همراه با تلاش و پشتکار، سرانجام موفق به کسب هدف ایده آل خود خواهید شد.
🔹پیش ثبت نام پایه دهم رشته های ادبی، تجربی و ریاضی
♦️فقط دانش آموزان #پسر
♦️محدوده های »» شهرک #کوثر، #عاشق آباد، #مهدیه، #رسالت، #بسیج #دهنو، #مارچین، #محمودآباد، شهرک شهید #منتظری، #بختیاردشت
📌محل ثبت نام حضوری (دوشنبه و چهارشنبه) از ساعت 7:30 الی 12
خیابان امام خمینی، خیابان مهدیه / خ مینو، دبستان ادیب (به صورت موقت)
https://nshn.ir/61_boYthYxySCA
📎 لینک پیش ثبت نام 👇
https://digiform.ir/wa474c89c
📁 فهرست مدارک مورد نیاز برای ثبت نام و تشکیل پرونده
1. اصل شناسنامه عکس دار دانش آموز یا رسید از پست و کپی از صفحه ی اول و صفحه توضیحات(همه دانش آموزان ورودی پایه دهم که به سن 16 سالگی می رسند باید اقدام به عکس دار نمودن شناسنامه خود نمایند. )
2. عکس 4×3 پشت نویس شده سال جاری 4 قطعه
3. اصل برگه هدایت تحصیلی جدید
4. اصل کارنامه نهم تمبر دار با مهر مدرسه
5. اصل گواهینامه پایان تحصیلات دوره متوسطه اول(سیکل)
6. کارت واکسن با مهر مرکز بهداشت(همه دانش آموزان ورودی پایه دهم که به سن 16 سالگی می رسند باید در مرکز بهداشت محل سکونت خود، اقدام به تزریق واکسن کزاز(توام) نموده و کارت واکسن ممهور به مهر آن نمایند.)
7. اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی پدر(کپی صفحه اول و توضیحات شناسنامه)
8. اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی مادر(کپی صفحه اول و توضیحات شناسنامه)
9. مدارک محل سکونت(سند مالکیت یا اجاره نامه یا ...)
10. تکمیل فرم مشخصات فردی دانش آموز (در مدرسه جدید)
11. تکمیل فرم تعهد انضباطی و اخلاقی دانش آموز (در مدرسه جدید)
12. یک عدد پوشه
🔴 رنگ قرمز برای رشته تجربی،
🔵 رنگ آب برای رشته ریاضی
🟢 رنگ سبز برای رشته ادبیات
💎💎💎
#اطلاعیه
تاسیس هنرستان تخصصی کشاورزی پسرانه فنی و حرفه ای آفرینش
🔰روزهای ثبت نام :دوشنبه و چهارشنبه
⬅️زمان شروع ثبت نام : اول شهریور ۱۴۰۳
✅ساعت ثبت نام : ۸ تا ۱۲
🌐مکان : بزرگراه خلیج فارس - جاده قلعه شور - هنرستان فنی و حرفه ای پسرانه آفرینش ( محل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی )
💠 آموزش و پرورش استان اصفهان
📣 نکات بسیار مهم در ارتباط با شرایط و ضوابط دانشگاهها و موسسات آموزش عالی جهت ادامه تحصیل هنرجویان و فارغ التحصیلان رشته های شاخه فنی و حرفه ای :
🔴 هنرجویان و فارغالتحصیلان رشته های شاخه فنی و حرفه ای هنرستان ها دوره دوم متوسطه ضمن شرکت در کنکور کاردانی پیوسته دانشگاه های فنی و حرفه ای و دانشگاه های علمی و کاربردی می توانند در صورت علاقمندی در کنکور سراسری سایر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی هم شرکت نمایند .
♦️پذیرش در کنکور کاردانی فنی و حرفهای :
داوطلبان و فارغ التحصیلان رشته های شاخه فنی و حرفه ای پس از اتمام دوره سه ساله هنرستان و اخذ مدرک دیپلم جهت ورود به دوره کاردانی پیوسته یا ناپیوسته دانشگاه های فنی و حرفه ای آماده می شوند . اکثر کد رشته محل های دانشگاه های فنی و حرفه ای بدون آزمون و پذیرش صرفا براساس معدل کل سه سال (پایه دهم ، یازدهم و دوازدهم ) تحصیلی خواهد بود فقط در تعداد محدودی از رشته محل ها علاوه بر شرط معدل کل ، داوطلبان باید در آزمون ورودی مربوط به آن رشته ها شرکت کرده و با هم رقابت نمایند. مانند کد رشته محل های ( الکتروتکنیک ، حسابداری ، تربیت بدنی ، کامپیوتر ، مکانیک خودرو )
🔴 هرکدام از گروه های رشته های دانشگاه های فنی و حرفه ای دارای چند زیر گروه و زیر مجموعه میباشد که در دفترچه اختصاصی کنکور کاردانی فنی و حرفهای در سایت سنجش منتشر شده است . داوطبان می توانند جهت اطلاع از نحوه پذیرش به سایت سنجش آموزش کشور مراجعه نمایند .
مقطع تحصیلی در دانشگاه های فنی و حرفه ای دوره کاردانی یا فوق دیپلم می باشد که داوطلبان می توانند پس از اخذ مدرک در دوره کارشناسی ناپیوسته آنها هم ادامه تحصیل دهند .
♦️ فارغ التحصیلان رشته های شاخه فنی و حرفه ای به غیر از دانشگاه های فنی و حرفه ای می توانند در دوره های بدون آزمون دانشگاه های علمی و کاربردی هم به شرط رعایت ضوابط و مقررات پذیرش ثبت نام و در دوره های کاردانی و کارشناسی آن ادامه تحصیل دهند .
دانشگاه های فنی و حرفه ای و علمی و کاربردی دارای تعدد و تنوع رشته ها می باشند . که متناسب با نیاز جامعه و بازار کار و اشتغال تعریف شده است . یعنی تقریبا اکثر واحد های درسی بصورت پودمانی و عملی برای دانشجویان در جهت کسب مهارت ارایه می شود .
✅ یکی از مواردی که هنرجویان و فارغ التحصیلان رشته های شاخه فنی و حرفه ای باید مد نظر داشته باشند این است که این دسته از داوطلبان می توانند در کنکور سراسری که هر سال دوبار برگزار میشود در یکی از گروههای آزمایشی مورد علاقه خود ( ریاضی فیزیک ، علوم تجربی ، ادبیات و علوم انسانی ، هنر و زبان های خارجی ) هم شرکت نمایند . نکته حایز اهمیت این است که چون امتحانات پایانی هنرجویان بصورت نهایی برگزار نمیشود و داخلی است پس در نتیجه جهت پذیرش در کد رشته محل های با آزمون و پرمتقاضی کنکور سراسری نیاز به ایجاد سابقه تحصیلی ( تراز معدل کتبی دروس عمومی و تخصصی رشته های شاخه نظری ) دارند . بنابراین این قبیل افراد می توانند در پایان پایه دوازدهم در خرداد ماه ایجاد سابقه کرده و جهت کسب شرط معدل که به 50 درصد پذیرش به همراه نمره کتبی آزمون سراسری 50 درصد در آزمون های هماهنگ دروس نهایی هر پایه تحصیلی رشته های شاخه نظری خواهد رسید اقدام نمایند .
✅ بطور مثال دانش آموزی دارای دیپلم در رشته شبکه و نرم افزار از هنرستان فنی و حرفه ای می باشد . این دانش آموز علاقمند است به غیر از کنکور کاردانی دانشگاه های فنی و حرفه ای در گروه آزمایشی رشته ریاضی فیزیک کنکور سراسری شرکت نمایند . چون در کنکور سراسری با آزمون و بدون آزمون گروه آزمایشی ریاضی فیزیک پذیرش هم براساس سوابق تحصیلی به میزان 50 درصد و نمره آزمون به میزان 50 درصد خواهد بود ، بنابراین این داوطلب باید از قبل جهت ایجاد سابقه تحصیلی و کسب امتیاز 50 درصد سهم پذبرش در کنکور ریاضی فیزیک در امتحانات نهایی مربوط به رشته ریاضی فیزیک اقدام نماید .
در صورت عدم شرکت در امتحانات نهایی مربوط به رشته های نظری جهت کسب امتیاز سوابق تحصیلی پذیرش این داوطلب بدون اعمال معدل کتبی و صرفا براساس نمره کتبی آزمون سراسری خواهد بود .
📣 پذیرش دانشجو از بین فارغ التحصیلان هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش در دانشگاه های جامع علمی کاربردی :
✅ کلیه دواطلبان و فارغ التحصیلان هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش می توانند جهت ادامه تحصیل در دانشگاه های جامع علمی کاربردی با رعایت ضوابط و شرایط پذیرش دانشجو اقدام نمایند .
✅ پذیرش دانشجو در این نوع دانشگاه ها ( علمی کاربردی ) مستقل از آزمون سراسری و آزمون دانشگاه های فنی و حرفه ای ( ملی مهارت ) می باشد . یعنی پذیرش آن بر اساس شرط معدل کل سه سال پایه دهم تا دوازدهم هنرستان ها می باشد . و نیازی به شرکت در آزمون کتبی ندارد .
✅ اکثر رشته های زمینه های صنعت ، خدمات ، کشاورزی و هنر بصورت رشته محل های تخصصی در دانشگاه های علمی و کاربردی موجود می باشد . و همچنین بیشتر واحد های درسی و دانشگاهی این دانشگاه بصورت کارگاهی و عملی ( پودمانی ) جهت توانمند سازی و کار آموزی دانشجویان ارایه می گردد . بطور نمونه فارغ التحصیلان رشته های زمینه کشاورزی هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش می توانند جهت ادامه تحصیل در رشته های مهندسی کشاورزی مانند رشته مهندسی منابع و آبخیزداری ، زراعت و اصلاح نباتات یا مهندسی امور دام و طیور و سایر رشته های زیر مجموعه مهندسی کشاورزی هم در دانشگاه های علمی کاربردی و هم در گروه آزمایشی رشته علوم تجربی شرکت نمایند .
✅ پذیرش در دانشگاه جامع علمی کاربردی هم در مقطع کاردانی و هم کارشناسی پیوسته انجام می پذیرد .