فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥موشن گرافیک آشنایی با زندگی حضرت معصومه (س)
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
💠 مجموعه عکس پس زمینه موبایل
🔸ویژه ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها
http://ahlolbait.com/media/20340
☘ کسی که آن حضرت (فاطمه معصومه علیها السلام) را با شناخت به شأن و منزلتش زیارت کند به بهشت می رود
🌺 #امام_رضا علیه السلام 🌺
👈 بحار الانوار ج 48 ص 307
💠 مجموعه عکس پروفایل
🔸ویژه ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها
http://ahlolbait.com/media/20340
🔹يا فاطِمَةُ اشْفَعِي لِي فِي الْجَنَّةِ فَإِنَّ لَكِ عِنْدَ اللّٰهِ شَأْناً مِنَ الشَّأْنِ. اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ أَنْ تَخْتِمَ لِي بِالسَّعادَةِ فَلَا تَسْلُبْ مِنِّي مَا أَنَا فِيهِ، وَلَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ . اللّٰهُمَّ اسْتَجِبْ لَنا وَتَقَبَّلْهُ بِكَرَمِكَ وَعِزَّتِكَ وَبِرَحْمَتِكَ وَعافِيَتِكَ، وَصَلَّى اللّٰهُ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ أَجْمَعِينَ وَسَلَّمَ تَسْلِيماً يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.
🔸ای فاطمه! مرا در بهشت (برای رفتن به بهشت) شفاعت بفرما، به درستی که برای تو نزد خدا مقامی از مقامات بلند است. خدایا از تو میخواهم که سرانجام کارم را به خوشبختی ختم کنی و آنچه را در آنم از دستم مگیری و هیچ نیرو و توانى نیست جز به خداى بلندمرتبه بزرگ. خدایا برای ما اجابت کن و آن را به کرم و عزّتت و به رحمت و عافیتت بپذیر و درود خدا بر محمّد و همه خاندان او و بر آنان سلام، سلامی کامل، ای مهربانترین مهربانان.
📗 فرازی از زیارتنامه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🧕 #بهترین_دختر_دنیا
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🔰اولین اجتماع بزرگ خانوادگی کشور در استان قم ۱۴۰۲
🏆به مناسبت روز دختر و میلاد باسعادت حضرت معصومه(سلام الله علیها) در دهه کرامت
🎤با اجرای حاج ابوذر روحی
♨️اجرای سرودو همخوانی #دختران_حاج_قاسم
📅زمان: یکشنبه ۳۱ اردیبهشت رأس ساعت ۲۰
🏕مکان: قم| پردیسان |بوستان طراوت
💻همراهی در قرارگاه تربیت محور
👇👇👇👇
https://eitaa.com/nojawnanglabe
📡پخش زنده از صدا و سیما
#سلام_فرمانده_۲
#دختران_فاطمی
#مکتب_حاج_قاسم
#خانواده_محور_جامعه
#هفته_ملی_جمعیت
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #پست ویژه ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها
💢ای فاطمه عطرت یا حضرت معصومه
🎤سید مهدی میرداماد
📎 #حضرت_معصومه
📎 #امام_خامنهای
📎 #جهاد_تبیین
♨️ شباهت علمی حضرت معصومه با حضرت زهرا
🔸حضرت معصومه سلام الله علیها صفات خود را از مادر خود حضرت زهرا سلام الله علیها به ارث بردهاند.
🔸یکی از صفات بارز حضرت زهرا سلام الله علیها علم وافر است، حضرت زهرا سلام الله علیها به سبب کثرت علم از جهل بریده شده و به قدری علم دارد که جهالت هرگز در آن راه ندارد و از آغاز آفرینش برخوردار از علوم ربانی شده است.
🔸در باب مكانت علمی حضرت معصومه سلام الله علیها نیز نقل شده است كه روزی عده ای از شيعيان وارد مدينه شدند و پرسش هايی داشتند كه می خواستند آنها را از محضر امام كاظم علیه السلام بپرسند، اما ايشان در سفر بود. از اين رو فاطمه معصومه سلام الله علیها پاسخ آن پرسش ها را نوشت و به آن ها تحویل نمود. آن ها از مدينه خارج شده و در بيرون شهر با امام علیه السلام مصادف شدند. هنگامی كه امام علیه السلام پرسش های آنان و پاسخ های دخترش را مشاهده كرد، آن ها را تایید کرد و سه بار فرمود: پدرش به فدايش باد
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #حضرت_معصومه
♨️ القاب مشترک حضرت زهرا و حضرت معصومه علیهما السلام
🔸این مادر و فرزند دارای القاب مشترکی می باشند و از آن جایی که القاب ایشان حقیقی و با توجه به طینت، خلق و خوی و صفات ایشان قرار داده شده است، بسیار ارزشمند و قابل بررسی علمی است.
🔸امام صادق علیه السلام فرمودند: «فاطمه سلام الله علیها در نزد خداوند ۹ اسم دارد: فاطمه، صدّیقه، مبارکه، طاهره، زکیه، راضیه، مرضیه، محدَّثه و زهراء.»
🔸برای حضرت معصومه علیها السلام نیز القابی مانند: طاهره، حميده، بِرّه، رشيده، تقيه، نقيه، رضيه و مرضيه نقل کرده اند. بنابراین در بسیاری از القاب مانند «مرضیه» و «طاهره» و... مشترک می باشند
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #حضرت_معصومه
♨️ مهمانی که در قم میزبان شد
🔸در مقام و منزلت و جایگاه حضرت معصومه سلام الله علیها نزد اهل بیت علیهم السلام همین بس که امام صادق علیه السلام فرمودند: «اَلَا اِنَّ لِلْجَنَّهِ ثَمَانِیَهَ اَبْوَابٍ ثَلَاثَهٌ مِنْهَا اِلَی قُمَّ تُقْبَضُ فِیهَا امْرَاَهٌ مِنْ وُلْدِی اسْمُهَا فَاطِمَهُ بِنْتُ مُوسَی وَ تُدْخَلُ بِشَفَاعَتِهَا شِیعَتِی الْجَنَّهَ بِاَجْمَعِهِمْ؛ آگاه باشید بهشت، هشت در دارد که سه در آن به سوی قم است. بانویی از فرزندان من در آنجا وفات می کند که نامش فاطمه دختر موسی است و همه شیعیان ما به شفاعت او وارد بهشت می شوند.»
🔸در روایات از شهر قم با عنوان آشیانه آل محمد و پناه گاه علویان و جایگاه شیعیان ایشان یاد شده و اهل قم، یاوران اهل بیت علیهمالسّلام خوانده شده اند. شهری که در عصر خلفای عباسی که اولاد علی علیه السلام در شکنجه و فشار قرار می گرفتند یکی از اصلی ترین پناهگاه های پیروان اهل بیت علیهم السلام بوده؛ اما یقیناً یکی از دلایل مهم تثبیت و گسترش ولایت پذیری و نزول برکات در قم، وجود پر برکت فاطمه معصومه علیها السلام است
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #حضرت_معصومه
⭕️ مختصری از زندگانی حضرت معصومه(سلاماللهعلیها)
🔰 نام شریف آن بزرگوار «فاطمه» و القاب ایشان «معصومه» ، «ستی»، «فاطمه کبری» و «کریمه اهل بیت» است. پدرش حضرت موسی بن جعفرعلیهما السلام و مادرش «نجمه خاتون» مادر حضرت رضاعلیه السلام است. اول ذی القعده سال 173 قمری در مدینه به دنیا آمد و در روز دهم ربيع الثانی سال 201 قمری در شهر قم از دنيا رفت.
✅ عبادت آن حضرت
💢 این بانوی جلیل القدر نمونه کاملی از عبادت و بندگی خدا بود که عبادت و شب زندهداری هفده روزه اش در واپسین روزهای عمر شریفش تنها گوشه ای از یک عمر عبودیت و خضوع و خشوع آن زاده عبد صالح خدا در برابر ذات پاک الهی است.
🔶 عالمه و محدثه
👈 یکی از والاترین عناوینی که نشان دهنده بلندی مرتبه علم و آشنایی کریمه اهل بیت با معارف بلند اسلام و مکتب حیاتبخش تشیع است، محدثه بودن آن حضرت میباشد که بزرگان علم حدیث بدون هیچ درنگی احادیث و روایات رسیده از آن حضرت را قبول و به آن استناد مینمایند.
❇️ مقام شفاعت آن حضرت
✍️ در روز قیامت حق شفاعت از سوی خداوند به کسانی داده می شود که به مرتبه عالی از قرب الهی و بندگی خالصانه پروردگار رسیده باشند، از جمله کسانی که به شفیعه بودنش در روایات و آثار دینی تصریح شده است فاطمه معصومه سلام الله علیها است. امام صادق علیه السلام می فرماید: تدخل بشفاعتها شیعتی الجنه باجمعهم: به شفاعت او (فاطمه معصومه) همه شیعیانم وارد بهشت خواهند شد.» و در زیارت آن حضرت که به لسان امام معصوم بیان شده، میخوانیم: «یا فاطمة اشفعی لنا فی الجنه.»
✳️ فضیلت زیارت حضرت معصومه سلام الله علیها
💠 حضرت امام رضا علیه السلام «کسی که فاطمه معصومه را در قم زیارت کند مثل آن است که مرا زیارت کرده باشد.» در روایت دیگری فرمودند: «کسی که فاطمه معصومه را زیارت کند، در حالی که معرفت به حق او داشته باشد، پاداش او بهشت است.» امام جواد علیه السلام نیز فرمود: «کسی که قبر عمه ام در قم را زیارت کند سزاوار بهشت است.»
✔️ غروب مهتاب در شهر ستارگان
آن حضرت پس از سفر تبعیدگونه امام رضا علیه السلام به مرو همراه عدهای از برادران خود برای دیدار برادر راهی دیار غربت شد. اما در شهر ساوه مورد حمله قرار گرفت و بیمار شده و به قم رفتند. آن بزرگوار هفده روز در شهر قم و در منزل «موسی بن الخزرج » اقامت نمود و سرانجام در سن 28 سالگی در روز دهم ربیع الثانی سال 201 قمری از دنیا رفتند
📎 #اعتقادات
📎 #راهنما_شناسی
⭕️ سوال
⁉️ اگر ازدواج سنت الهی و نبوی است؛ پس چرا حضرت فاطمه معصومه سلاماللهعلیها از این سنت الهی و نبوی روی گردان بوده است؟
🔰 پاسخ: نکته مهم اینکه نه تنها حضرت معصومه سلاماللهعلیها ازدواج نكرد، بلكه هیچ یك از دختران حضرت موسی بن جعفر علیهماالسلام ازدواج نكردند. در اینکه علت این امر چه بوده، چند احتمال داده شده که قویترین احتمال این است که رفتار خلیفه وقت هارون الرشید علت این امر بوده است.
👈 اختناق هارون الرشید
❇️ اختناق هارون الرشید و وجود خفقان در آن دوران، چنان شدید بود كه حتی كسی جرئت نداشت برای پرسیدن مسائل شرعی به خانه امام موسی بن جعفر علیهماالسلام مراجعه كند، تا چه رسد به اینكه به عنوان داماد آن حضرت رفت و آمدِ دائمی با خانواده حضرت داشته باشد؛ چرا كه همین ارتباط نسبی زمینهای را فراهم میساخت تا هارون به اذیت و آزار او بپردازد. یكی از مورخین میگوید: «هارون هنگام شنیدن وعظ از همه بیشتر اشک میریخت و در هنگام خشم و تندی از همه ظالمتر بود.»
🔶 شیعیان در عصر خلافت هارون در تنگنا و فشار قرار داشتند و كسانی چون علی بن یقطین در تقیه به سر میبردند و كوچکترین حركاتشان زیر نظر بود. نمونه بارز آن، داستان لباسی است كه هارون به علیبنیقطین داد، علی بن یقطین آن را به امام موسی کاظم علیهالسلام اهدا كرد. حضرت آن را قبول نكرد و فرمود: «این لباس را نگهدار، زیرا در حادثهای به كارت میآید» چندی بعد یكی از خدمتگزاران علی بن یقطین، نزد هارون شكایت كرد و گفت: لباس مخصوص را به موسی بن جعفر علیهماالسلام اهدا كرده است. هارون بلافاصله او را احضار كرد و از لباس پرسش كرد. او گفت: آن را در بقچهای نگه داشتهام. هارون دستور دارد تا فوراً آن را بیاورد. وقتی كه نگاهش به لباس افتاد، گفت: بعد از این هرگز سخن سعایت كنندهای را درباره تو باور نخواهم كرد
📎 #اعتقادات
📎 #راهنما_شناسی
📌جستاری در شناختنامه حضرت فاطمه معصومه سلاماللهعلیها
🔸حضرت معصومه سلاماللهعلیها در ماه ذیالقعده سال 173 هجری در خانه امامت و در دامن مادری عالمه و بزرگوار به نام نجمه، متولد شد. ولادتی که قبل از آن، امام صادق علیهالسلام بشارت آن را داده بود. بنیاد پاک این بانو در محیطی شکل گرفت و پرورش یافت که پدر و مادر و فرزندان همه به فضایل اخلاقی آراسته بودند. فضایلی که جنس آنها جنس عبودیت و بندگی، پارسایی و تقوا، راستگویی و بردباری، بخشندگی و پاکدامنی بود.
🔹 اهل چنین خانهای به خوبی میداند که انتخاب نام خوب، معرّف بخشی از شخصیت فرزند است، از این رو نام فاطمه را برای او برگزیدند. پس از آن القابی چون معصومه، طاهره، رشیده، تقیّه، نقیّه، رضیّه، مرضیّه، حمیده ... برای این مولود انتخاب شد که هر کدام به بخشی از شخصیت والای اخلاقی و انسانی او اشاره دارد.
🔸با هجرت، امام رضا علیهالسلام، خواهر نتوانست رنج دوری برادر را تحمل کند، از این رو، با دریافت نامه امام، بار سفر را بست و با عدهای از علویان راهی خراسان شد. در بین راه و در شهری به نام ساوه، مورد هجوم سپاه عباسیان قرار گرفت، بیشتر همراهان و سادات علوی کشته شدند و حضرت نیز بر اثر این حادثه و شدت ناراحتی و بنابر قولی به دلیل مسمومیت، بیمار شد و ادامه سفر برای ایشان، ناممکن گشت و راهی قم شد و در همان جا پس از 17 روز در سال 201 به شهادت رسید.
📎 #خانواده_وسبک_زندگی
📎 #سیاست_واجتماع
📎 #فاطمه_معصومه_سلاماللهعلیها