تا به حال بشر در کدام نقاط از ماه فرود آمده است ؟
تصویر بالا مکانهای فرود روی ماه در ماموریتهای آپولو را نشان میدهد.
📌آپولو ۱۱: دریای آسایش
📌آپولو۱۲: اقیانوس طوفانها
📌آپولو ۱۴: فرا مائورا
📌آپولو ۱۵: هادلی-آپنینین
📌آپولو ۱۶: دکارتز
📌آپولو ۱۷: تورس-لیترو
اما اینها تنها مکانهای فرود ماموریتهای آپولوست. در مجموع ۲۲ فرود دیگر روی ماه صورت گرفته که ۱۸ تای آنها توسط ایالات متحده و شوروی بین سالهای ۱۹۶۶ و ۱۹۷۶ انجام شده است .
🌔 @nojoom_et
اگر بخواهیم حضور دائمی در ماه داشته باشیم، فضانوردان به راهی برای چرخ زدن روی ماه نیاز خواهند داشت؛ و اینجاست که ایده تویوتا برای یک کروزر قمری کوچک مطرح میشود.
🌔 @nojoom_et
شفقهای قطبی اورانوس، مشابه با آنچه در زمین وجود دارد، در اثر واکنش ذرات باردار طوفانهای خورشیدی با میدان مغناطیسی این سیاره بهوجود میآیند.
🌔 @nojoom_et
بارش الماس در زحل و مشتری یکی از پدیدههای مرموز و جذاب در علم سیارهشناسی است. 💦
یکی از عوامل اساسی تشکیل الماسها، فشار و دماهای بسیار بالا است. در هستههای سیارههای زحل و مشتری، شرایط بسیار انفجاری و گرما وجود دارد که میتواند به تشکیل الماسها منجر شود. 🪐
🌔 @nojoom_et
برای تشکیل الماسها، وجود کربن در محیط ضروری است. در محیطهای زحل و مشتری، کربن وجود دارد و این کربن ممکن است تحت فشار و دماهای بالا به شکل الماسها تبدیل شود. 💎
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌌 سحابی رتیل
رتیل یکی از درخشان ترین و بزرگ ترین سحابی های کهکشان ما است که در صورت فلکی دورادوس قرار دارد. این ابر عظیمی از هیدروژن یونیزه است که در آن شکل گیری فعال ستارگان جدید رخ می دهد
🌔 @nojoom_et
🍁 لحظهها را درياب
زندگی در فردا نه،
همين امروز است🥰
راهها منتظرند تا تو
هرجا كه بخواهی برسی
لحظهها را درياب،
پای در راه گذار
راز هستی اين است...
💥سلام،صبح بخیر💥
🌔 @nojoom_et
کشف شواهد با ادعاهایی جدیدی از قابل سکونت بودن مریخ
دانشمندان «دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا» در بررسیهای خود ادعا میکنند که دهانههایی با عرض ۱۰۰ مایل احتمالا بقایای رودخانههای باستانی هستند که زمانی قابل سکونت بودهاند.
📚 نجوم وستاره شناسی
🌔 @nojoom_et
منظومه آلفا قنطورس
این ستاره که به Rigel Kent و Toliman نیز معروف است درخشانترین ستاره در صورت فلکی جنوبی قنطورس و سومین ستارهی درخشان در آسمان است.
این ستاره نزدیک ترین منظومهی ستارهای به زمین است که در فاصلهی حدود 4 سال نوری از ما قرار دارد.
آلفا قنطورس مشابه با ستاره قطبی و شباهنگ در واقع یک منظومهی چند ستارهای است که شامل آلفا قنطورس ای، بی و پروکسیما قنطورس میباشد.
🌔 @nojoom_et
در فضا خبری از خرو پف نیست!
اگر کسی در خواب خرو پوف کند بهتر است که برای او بلیطی تهیه کرده و به فضا بفرستید! طبق تحقیقاتی که در این خصوص صورت گرفته است مشخص شده افرادی که شب ها در هنگام خواب خروپف می کنند وقتی به فضا بروند خیلی راحت می توانند بخوابند بدون این که خروپف آنها به کسی آزاری برساند. علتش هم این است که در زمین نیروی جاذبه وجود دارد و این نیروی جاذبه می تواند تاثیر خیلی زیادی در خروپف داشته باشد. اما در جایی که خبری از نیروی جاذبه نیست دیگر از شر افرادی که خروپف می کنند در امان خواهید ماند.
📚نجوم وستاره شناسی
🌔 @nojoom_et
🌗در 24 ژانویه 1986 فضاپیمای بی سرنشین وویجر 2 به سیاره اورانوس رسید
🔸وویجر 2 اولین و تاکنون تنها فضاپیمای زمینی است که به سیاره اورانوس رسیده است.
🔹حداقل فاصله این #کاوشگر تا سطح غول یخی 81 هزار و 500 کیلومتر بود.
🌔 @nojoom_et