5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمایی زیبا از خلیج همیشه فارس از فضا 💚🤍❤
🌔 @nojoom_et
💢 پنتاگون یک وبسایت جامع درباره اطلاعات مرتبط با یوفوها راهاندازی میکند
پت رایدر، سخنگوی پنتاگون اعلام کرد که اطلاعات و عکسهای پروندههای حل و فصل شده پدیدههای غیرعادی ناشناس، به محض این که از حالت محرمانه خارج شوند روی این وبسایت که به عنوان یک مرکز اطلاعات عمل میکند، قرار خواهند گرفت.
🌔 @nojoom_et
نگاهی کوتاه بر قدرت تئوریهای ارائه شده توسط دانشمندان در طول تاریخ
🔺پیتر هیگز اولین بار در سال 1964 نظریهای در مورد وجود ذره بوزون هیگز مطرح کرد و مرکز تحقیقاتی سرن در سوئیس در سال 2012 وجود این ذره را اثبات کرد.
🔺نظریه نسبیت عام انیشتین در سال 1916 ارائه شد و وجود امواج گرانشی را پیشبینی میکرد. حدود 100 سال بعد، در حوالی سال 2015 دانشمندان موفق به مشاهده مستقیم امواج گرانشی برای نخستین بار شدند.
🔺سیاهچالهها برای اولین بار در سده 18 میلادی توسط جان میچل و پیر سیمون لاپلاس مورد توجه قرار گرفتند. نخستین راه حل نوین نسبیت عام که در واقع ویژگیهای یک سیاهچاله را توصیف مینمود در سال 1916 میلادی توسط کارل شوارتزشیلد کشف شد. پس از گذشت چندین سال در سال 1971 به وجود سیاهچالهها پی برده شد.
🔺تئوری وجود پادماده توسط پل دیراک در سال 1928 ارائه شد و در سال 1938 پادماده کشف شد.
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسانسور به فضا!
ژاپن با کمک محققان چینی در حال طراحی یک آسانسور فضایی است که گفته میشود، در سال 2025 کار ساخت آن آغاز میشود.
این ویدیو نمایی از طرح اولیه این آسانسور را به نمایش گذاشته است.
🌔 @nojoom_et
صبح شد
این صبحگاه روشن و زیبا بخیر
بامداد دلکش و دلچسب و
روح افزا بخیر
صد سلام از من به دستان
پر از مهر شما
صبح من صبح شما
صبح همه دنیا بخیر
سلام زندگیتون شاد و پر امید
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📗 این گیف خمیدگی گرانشی حاصل از یک سیاه چاله فرضی و ایجاد «حلقه ی اینشتین» از یک کهکشان دورتر را نشان می دهد.
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویر ضبط شده از دریاچه رو به مرگ ارومیه توسط فضانورد روسی
🔹 سرگی ریازانسکی فضانورد روسی، تصویری هوایی از آخرین وضعیت دریاچه ارومیه منتشر کرده است.
🌔 @nojoom_et
🔻 تقلید ایلان از نولان!
📹 در آستانه دومین پرتاب هیجان انگیز بزرگترین، بلندترین و قدرتمندترین موشک فضایی جهان، ایلان ماسک اعلام کرده که به منظور تصویربرداری ویژه از لحظه بلند شدن استارشیپ از سکوی پرتاب، قرار است از دوربین پیشرفته مجهز به فناوری ۷۰ میلیمتری IMAX استفاده شود 🎞
📽 این دوربین پیشرفته یک میلیون دلاری که درون یک محفظه محافظتی فولادی قرار داده شده، روز قبل بر روی بلندترین قسمت برج پرتاب ۱۴۴ متری استارشیپ نصب گردید.
🌔 @nojoom_et
📌 یک وسیله پرتاب فوق سنگین می تواند محموله فوق سنگین را به مدار پایین زمین برساند.
🟣 محموله فوق سنگین بر اساس طبقه بندی ایالات متحده (ناسا) بیش از 50 تن متریک (110000 پوند) یا طبق طبقه بندی روسیه 100 متریک تن (220000 پوند) است. این تواناترین طبقهبندی پرتابگر از نظر جرمی در مدار است، که از طبقهبندی پرتابگر سنگینبرگر بیشتر است.
🔵 فقط سیزده محموله از این دست قبل از سال 2022 با موفقیت پرتاب شد: دوازده به عنوان بخشی از برنامه آپولو قبل از سال 1972 و یک پرتاب انرژی در سال 1987. مأموریت های ماه و بین سیاره ای با خدمه برنامه ریزی شده اغلب به ظرفیت بار این وسایل پرتاب بستگی دارد.
🌔 @nojoom_et
🌟روز ملی ستارهشناسی، ضرورتی انکار ناپذیر
⭐هر چند از سال ۱۳۸۰ «روز جهانی اخترشناسی» همزمان با سراسر جهان، در ایران گرامی داشته میشود؛ اما نبود یک روز ملی در این زمینه در کشور کاملاً احساس میگردید؛ چرا آماتورهای ستارهشناسی در ایران زمین، با پیشینه درخشان و شمار زیاد اندیشمندانی که در این زمینه دارند، یک روز ملی برای این دانش کهن نداشته باشند؟
💫سالیان بسیاری است که ستارهشناسی آماتوری در ایران رونق گرفته و علاقمندان زیادی در قالب گروهها و انجمنهای مختلف گرد هم آمدهاند تا شگرفترین آفریدهها در آسمان از ماه گرفته تا دورترین سحابیها و کهکشانها را نظارهگر باشند.
بطور قطع میتوان روزی از سال را با محوریت نام اندیشمندان اخترشناسی ایران، به گرامیداشت این دانش کهن و جذاب اختصاص داد تا در یک روز ملی دلها و اهداف شیفتگان آسمان به هم نزدیکتر و در محیطی دوستانه و در کنار مردم دانش دوست کشورمان به تقسیم عشقشان به آسمان با دیگران بپردازند.
#روز_ملی_ستاره_شناسی
🌔 @nojoom_et
🔺آنتارس ...!!!
قَلبالعَقرَب، کژدمدل یا سَدویس درخشانترین ستارهٔ صورت فلکی کژدم است. قلب عقرب یک ابرغول سرخ و یکی از درخشانترین ستارههای آسمان است. این ستاره احتمالاً از سال ۱۵۰ میلادی اینگونه درخشان است چرا که در سال ۲۰۰ پ.م. آن را کمنورتر از ستاره کفه شمالی توصیف کردهاند.
🌔 @nojoom_et