سالگردشهادت حسین خرازی
🌷همه بچه هاى لشگر
☀️گرماى هوا همه رو از پا انداخته بود. بيمارستان پر شده بود از آدمای گرما زده. حاج حسین هم گرما زده شده بود و بستری اش کردیم.دكتر بهش سرم وصل کرد و گفت: بهش برسيد. خيلى ضعيف شده.براش کمپوت گیلاس آوردم اما هر کاری کردم نخورد گفتم: آخه چرا نمی خوری؟گفت: همه ی اینایی که اینجا بستری شدند مثل من گرما زده شدند. من چه فرقی باهاشون دارم که باید کمپوت گیلاس بخورم؟! گفتم: حسين آقا!به خدا به همه گيلاس داديم. اين چند تا دونه مونده فقط … گفت: بچه های لشکر چی؟! هروقت همه بچه هاى لشگر گيلاس داشتند بخورند، من هم مى خورم…
☀️شهید آوینی: آن آستین خالی که با باد این سو و آن سو میشود نشان مردانگیست، گاهی باد فقط باید به افتخار حاج حسین بوزد… تا نامردهای روزگار رسوا شوند…
ناصرکاوه
💚❣❣💚
سفر هیئت های پارلمانی ۸کشور عربی به سوریه و فراهم شدن مسیر بازگشت سوریه به اتحادیه کشور های عرب خبر مهم و خوبی برای ایران است ...
حضور پرقدرت سوریه با توجه به پذیرش تلویحی شکست از سوی سعودی و مصر در اتحادیه کشورهای عربی موضع ایران را تقویت خواهد کرد .
نکتههای فرهنگی سیاسی اجتماعی روز
#نکته
@Nok_teha
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استاد_پناهیان 🎬 #استاد_شجاعی
✘ قلبی که بهشت رو همینجا نقد دریافت میکنه، باهاش زندگی میکنه و ازش لذت میبره،
با قلبی که منتظرِ بهشت در یک دنیای دیگهست،
ـ چه تفاوتهایی باهم دارند ؟
ـ اصلاً مگه میشه همینجا سهممون از بهشت رو دریافت کنیم؟
#حضرت_عباس علیه السلام
انسان شناسی ۲۱۸.mp3
10.52M
#انسان_شناسی ۲۱۸
#استاد_شجاعی
#استاد_عالی
شما با فلانی و فلانی و فلانی فرق دارید!
مسیری رو هم که شخص شما برای رشد انسانی باید طی کنید، با همهی آدما فرق میکنه!
شما باید قدرت تشخیصِ أفضل الأعمال (بهترین عمل رساننده) خودتون رو داشته باشید! وگرنه محاله به موفقیت برسید!
📌 #خبر_ویژه
🔹نیویورک تایمز: کنفرانس مونیخ نمایش جهان ازهمگسیخته بود
🔸نیویورک تایمز: کنفرانس مونیخ نمایش جهان ازهمگسیخته بود (خبر ویژه)
برخی رسانههای غربی معتقدند کنفرانس امنیتی مونیخ، امسال برخلاف همیشه، نمایش جهان قطبی شده و از هم گسیخته بود.
در این زمینه روزنامه نیویورک تایمز به قلم راجر کوهن نوشت: در سالنهای درخشان هتل «بایریشر هوف»، محل برگزاری کنفرانس سالانه امنیتی مونیخ، گروههایی از محافظان همچنان قدرتمندان و افراد بانفوذ -بیشتر مردان- را به جلساتی که برای طرفداری از گفتوگو و صلح طراحی شده است، راهنمایی میکردند. اما جنگ در اروپا چندان دور نیست و نمیتوان از این تصور که جهان ازهمگسیخته است فرار کرد. به نظر میرسد اجماع در مونیخ بر این است که عصر رقابت شدید و خائنانه قدرتهای بزرگ در راه است. غرب با جنگ در اوکراین متحد شده؛ اما با روسیه ستیزهجو، چین متخاصم و جنوب جهانی مواجه است که غالبا ریاکاری غرب را نادیده میگیرند.
مکالمات -روی صحنه و پشتصحنه- بهطور عمده بر اوکراین متمرکز است. مدت بالقوه جنگ (طولانی)، انعطافپذیری اتحاد غرب (قابلتوجه)، سرعت تحویل تسلیحات و مهمات به نیروهای اوکراینی (ناکافی) و طرز فکر پوتین (تسلیمناپذیر) بدون ارائه شفافیت زیادی در سال پیشرو در این زمینه تجزیهوتحلیل شده است. استفان ام. والت، استاد روابط بینالملل دانشگاه هاروارد، درباره جنگ گفت: «گمان میکنم در سال آینده هم تقریبا به جایی که اکنون هستیم خواهیم رسید.»
حمله پوتین به اوکراین، اصول اولیه منشور سازمان ملل را از هم گسیخت. جنگ اروپایی که یکطرف آن کشوری مجهز به سلاح هستهای است، دوران جدیدی را به وجود آورده است که هنوز نامی ندارد. مونیخ کمتر جهانی شده و بیشتر محفلی از دیدارها است (حتی با حضور چینیها) تا فرصتی برای گفتوگو میان رقبا. وزرا و مقامات روسی که بیانیههای آتشینشان در صحنه بحث دیده میشد حضور ندارند.
تیرانا حسن، مدیر اجرایی دیدهبان حقوق بشر، استدلال میکند که درک ناسازگار غرب در استناد به قوانین بینالمللی، حمایت از غرب در جنگ اوکراین را تضعیف میکند. تیموتی گارتون اش، مورخ بریتانیایی و استاد مطالعات اروپایی دانشگاه آکسفورد، در حالی که در قهوهخانهای ایستاده و سرنوشت جهان بیپایان مورد بحث بود، گفت: «غرب متحدتر است، اما بیشتر از بقیه جدا شدهایم.»
مایکل کرولی گزارشگر نیویورک تایمز هم معتقد است که چین در حال نزدیک شدن به جنگ اوکراین است. او مینویسد: هر سال در ماه فوریه، رهبران جهان در «بایریشر هوف» گرد هم میآیند تا در مورد وضعیت جهان گفتوگو کنند. برپایی کنفرانس این امکان را برای «دوستان» و «دشمنان» فراهم میکند تا در راهروهای شلوغ و تالارهای این هتل مجلل وارد تعامل و با یکدیگر روبهرو شوند. اما امسال از هیات روسی برای حضور در کنفرانس امنیتی مونیخ دعوت نشد. یکی از مسائلی که در کنفرانس امنیتی مونیخ در سالجاری بسیار جلبتوجه کرد، منازعه میان وزرای خارجه آمریکا و چین بود. آنتونی بلینکن، بهصراحت گفت که «ایالاتمتحده هیچ نقض حاکمیتی را تحمل نخواهد کرد.» خطاب او به همتای چینیاش بود که مبادا از این به بعد بالونی جاسوسی بر فراز خاک آمریکا فرستاده شود. او همچنین نسبت به «تدارک و تامین مادی» روسیه در جنگ با اوکراین به همتای چینی خود هشدار داد. آنتونی بلینکن میگوید دولت بایدن معتقد است پکن در آستانه عبور از «خط قرمز» است. بلینکن در این کنفرانس به همتای چینی خود گفت که واشنگتن معتقد است چین «در حال بررسی ارائه حمایتهای مرگبار از روسیه در تلاشهای جنگی این کشور در اوکراین است.» بلینکن گفت که این کمک شامل تسلیحات و مهمات خواهد بود، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد. در ماه ژانویه، ایالاتمتحده یک شرکت چینی را به دلیل دادن تصاویر ماهوارهای به گروه واگنر، شبهنظامیان روسی همسو با کرملین که در اوکراین میجنگند، تحریم کرد. مقامات آمریکایی گفتند این کشور همچنین چند....
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹تشکیل سازمان بازرگانی در تضاد با قانون اساسی است
🔸تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارائه لایحه تشکیل سازمان بازرگانی معتقدند تشکیل این سازمان در تضاد با قانون اساسی است.
بحث تشکیل وزارت بازرگانی چندین بار در دولت سیزدهم مطرح و در نهایت به جایی نرسید. حالا حدود یک ماه است که دولت لایحهای با قید دو فوریت برای ایجاد سازمان بازرگانی و تنظیم بازار به مجلس شورای اسلامی ارائه کرده است. کیهان در گفتوگو با سه نماینده مجلس در اینباره نظرخواهی کرده که دو نفرمخالف جدی و یک نماینده هم با شرط و شروط از موافقت با این سازمان سخن گفته است.
ساختار تجارت در کشور بارها دستخوش تغییر شده است. آخرین مورد به سال 90 بازمیگردد که دو وزارتخانه «صنعت و معدن» و «بازرگانی» با یکدیگر ادغام شدند و وزارت «صنعت، معدن و تجارت» تشکیل و همه اختیارات تجاری در وزارتخانه جدید متمرکز شد. نمایندگان مجلس در سال 92 نیز با تصویب قانون «تمرکز وظایف و اختیارات بخش کشاورزی» باز هم ساختار سیاستگذاری تجاری کشور را تغییر دادند. با تصویب این قانون اختیارات تجاری حوزه کشاورزی از وزارت «صنعت، معدن و تجارت» به وزارت «جهاد کشاورزی» منتقل شد تا تمامی سیاستهای حوزه کشاورزی در یک وزارتخانه و به صورت متمرکز در قالب قانون انتزاع انجام شود. قانون انتزاع براساس تجربیات بیست کشور جهان تصویب و مطالعات این کشورها نشان میداد که تجمیع بخش بازرگانی و تولید به یک وزارتخانه، نتیجه بهتری میدهد. در طول اجرای این قانون میزان واردات بخش کشاورزی 5 میلیارد دلار کاهش یافت و تنظیم بازار هم به مراتب بهتر از قبل بود.
تعلیق قانون انتزاع در دولت اعتدال
در سال ۹۸ اما دولت وقت علاقه بسیار زیادی به ایجاد وزارت بازرگانی پیدا کرد ولی به دلیل مخالفت نمایندگان مجلس، تشکیل وزارت منتفی شد و دولت نیز در یک اقدام مقابله به مثل در ۵ مرداد ۱۳۹۸ قانون انتزاع را به مدت دو سال تعلیق کرد.
در نهایت از ۲۲ تیرماه ۱۴۰۰ این قانون مجدداً احیا شد و مسئولیت بازار داخلی کلیه محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی مرتبط به همراه مدیریت صادرات و واردات این کالاها به وزارت جهاد کشاورزی بازگشت....
🌍 #بین_الملل
🔹سفر دسته جمعی رؤسای پارلمانهای عربی به دمشق برای حمایت از بشار اسد
🔸رؤسای پارلمان چند کشور عربی در اقدامی بیسابقه در 12 سال گذشته برای حمایت از سوریه و ایستادگی در کنار این کشور وارد فرودگاه بینالمللی دمشق شدند. همان کشورهایی که تمام تلاش خود را کرده بودند تا در کنار رژیم صهیونیستی و غرب، بشار اسد را سرنگون کنند!
با به هم ریختن اوضاع داخلی سوریه با ابزار داعش و گروههای تروریستی که با هدف تضعیف یکی از محورهای اصلی مقاومت جهت قرار گرفتن رژیم صهیونیستی در حاشیه امن صورت گرفته بود، خیلی از کشورهای عربی که خود از متهمان عاملیت در این آشوبها بودند روابط خود با دولت «بشار اسد» را کاملاً قطع کردند و سیاست خارجی خود را بر مبنای سقوط دولت او تنظیم کردند. اما گویا باید بیش از یک دهه میگذشت که این کشورها ضمن پذیرفتن شکستشان، دست از پا درازتر، به دیدار همین محور مقاومت بشتابند! «محمد الحلبوسی» رئیسپارلمان عراق و رئیساتحادیه بینالمجالس عربی روز شنبه پس از پایان کنفرانس اتحادیه پارلمانهای عربی در بغداد اعلام کرده بود یک هیئت از اتحادیه برای سفر به سوریه تشکیل شده است. وی که ریاست این کنفرانس را بر عهدهدارد، این را هم گفته بود که: «ما خواستار افزایش همکاری و هماهنگی منطقهای برای پایان دادن به آفت تروریسم هستیم.» به گفته رئیسپارلمان عراق، در جریان سی و چهارمین اجلاس اتحادیه پارلمان عربی «کشورهای عربی در تمامی سطوح پارلمانی و دولتی تصمیم نهایی بازگشت سوریه به جمع کشورهای عربی را اتخاذ نمایند و این کشور نقش خود را در میان کشورهای عربی، منطقه و جهان به طور مؤثر ایفا کند و برای ثبات، بازسازی زیرساختها و بازگشت عزتمندانه و باکرامت برادران سوری که جنگ آنها را از سرزمین و کشورشان کوچانده، به طور جدی تلاش شود.» به دنبال آن، منابع رسمی سوریه، روز یکشنبه، خبر دادند که رؤسای پارلمان چندین کشور عربی وارد دمشق شدهاند. بنابر گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، رؤسای پارلمانهای کشورهای عربی که در اجلاس اتحادیه پارلمان عربی مشارکت کرده بودند، در راستای تأکید بر حمایت از سوریه و ایستادگی در کنار این کشور وارد فرودگاه بینالمللی دمشق شدند. البته این خبرگزاری- احتمالا بنا به دلایل سیاسی- به نام این کشورها اشارهای نکرده است. «حنفی جبالی» رئیسپارلمان مصر از جمله اعضای این هیئت با تأکید بر حمایت پارلمانهای عربی از سوریه و ایستادگی در کنار مردم این کشور، اظهار داشت که سوریه به جایگاه پیشین خود در اتحادیه عرب باز خواهد گشت و این سفر در راستای حمایت از ریاستجمهوری، دولت و مردم سوریه انجام شده است. آنطور که فارس نوشته است، برخی منابع خبری اشاره کردند که رؤسای پارلمانهای قطر، کویت و مغرب از سفر به دمشق در قالب این هیئت خودداری کردهاند. چند دقیقه بعد از انتشار این خبر، «میدل ایست نیوز» گزارش کرد، هیئتی از اتحادیه بین المجالس عرب با رئیسجمهور سوریه در کاخ «الشعب» دمشق دیدار کرد. این منبع به نقل از خبرگزاری رسمی عراق (واع) افزود: «این دیدار با هدف حمایت از مردم سوریه و ایستادگی در کنار آنان در فاجعه زلزله اخیر است.» هیئت اتحادیه بین المجالس در این دیدار تاکید کرد که از بازگشت سوریه به محیط عربی خود حمایت میکند.