هدایت شده از شور حسین با شعور حسین
🚨اعزام زائران به کربلا در عرفه منتفی شد
🔹با توجه به آمادگی سازمان حج و زیارت برقراری سفر به عتبات، وزارت ارشاد از رئیسجمهور خواست تا وضعیت سفر به عتبات را بررسی کنند که ستاد کرونا باز هم با از سرگیری سفر به عتبات مخالفت کرد و در تیرماه هم هیچ اعزامی صورت نمیگیرد.
🔹سؤال اینجاست آیا فقط کرونا در عراق است و در ترکیه هیچ مبتلایی به کرونا وجود ندارد؟ فقط در حرمها تجمع میشود و در مراکز خرید و خیابانهای ترکیه تجمعی نیست؟
🔹این نوع موضعگیری ستاد کرونا موجب بروز نارضایتیهایی نه تنها برای مسؤولان، بلکه برای مردم هم شده است.
هدایت شده از شور حسین با شعور حسین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺پیامبر صلی الله علیه وآله:
▫️مَا مِنْ عَبْدٍ وَ لَا أَمَةٍ يَمُوتُ وَ فِي قَلْبِهِ مِثْقَالُ حَبَّةٍ مِنْ خَرْدَلٍ
مِنْ حُبِّ عَلِيٍّ عَلَيْهِ السَّلَامُ إِلَّا أَدْخَلَهُ اللَّهُ الْجَنَّةَ.
🔹هر كس از دنیا برود و در دلش
به اندازه دانه خردلى محبت علی علیهالسلام باشد،
(سرانجام) خدا او را وارد بهشت خواهد کرد!
📚 الامالی شیخ طوسی ص ۳۰۰
21. صداهای تو دماغی.mp3
3.83M
#استاد_حاج_مرتضی_حبیبی
صداهای تو دماغی
آموزش مداحی
هدایت شده از بصیرت روشنگری
صدای دهان و بینی.mp3
2.4M
#استاد_حاج_اسماعیلی
صدای دهان یا بینی به تنهایی نمیتواند زیبا باشد ، گاهی لازم است ترکیبی از صدای دهان و بینی را استفاده کنیم ، خصوصا در تحریرهای موجی ، کاربرد زیادی دارد ...
آموزش_مداحی
هدایت شده از خادمیاران رضوی قم
🏴🏴 در آستانه روز زیارتی امام رضا علیه السلام پرچم سیاه بر فراز گنبد حرم مطهر ثامن الائمه به اهتزاز در آمد
🎙سید بن طاووس در کتاب الإقبال بالأعمال الحسنه، در ذیل اعمال روز ۲۳ ذی القعده آورده است که:
🔰در بعضی از کتابهای دانشمندان غیر عرب دیدهام که زیارت امام رضا(ع) در روز ۲۳ ذی القعده، از نزدیک یا دور، به وسیله یکی از زیارات معروف یا آنچه که شبیه زیارت است، مستحب است.
🔹 البته باید یادآور شد که در روایتی، امام رضا (ع) در این روز به شهادت رسیدهاند از این رو زیارت امام، ثواب ویژهای دارد.
یکشنبه مصادف با ۲۳ ذیالقعده روز زیارتی امام رضا(ع) است
@aqr_qom
حَکَم بن عُتَیبه میگوید: روزى در محضر امام باقر(ع) نشسته بودیم و اتاق نیز مملوّ از جمعیت بود، ناگهان پیرمردى که تکیه بر عصاى بلندى کرده بود وارد شد؛ دم در ایستاد و گفت: سلام و رحمت خدا و برکاتش بر تو باد اى فرزند رسول خدا! و پس از آن ساکت شد.
امام باقر(ع) پاسخ داد: «و علیک السّلام و رحمه اللَّه و برکاته».
پیرمرد رو به حاضران کرده و به آنان نیز سلام داد و همچنان ایستاد تا همگى جواب سلامش را دادند، آنگاه روى خود را به سمت امام باقر(ع) کرده گفت: اى فرزند رسول خدا! مرا نزدیک خود بنشان که به خدا سوگند من به شما و دوستدارانتان علاقهمندم. به خدا سوگند این دوستیها برای دنیا نیست، و به خدا من دشمن دارم دشمنانتان را و از آنان بیزارم، به خدا این دشمنى و بیزارى به این دلیل نیست که آنان فردی از اطرافیانم را کشته باشند! به خدا سوگند من حلال شما را حلال میدانم و حرامتان را حرام میشمارم و چشم به فرمانتان دارم. قربانت گردم آیا [با این ترتیب] درباره من امید [سعادت و نجات] دارى؟
امام باقر فرمود: «پیش بیا، پیش بیا»، سپس او را نزد خود نشانده و فرمود: «اى پیرمرد همانا مردى نزد پدرم على بن حسین(ع) شرفیاب شد و همین پرسش را مطرح کرد. پدرم به او فرمود: اگر [با این حال] بمیرى؛ به رسول خدا(ص)، على، حسن، حسین و على بن حسین(ع) وارد شوى و دلت خنک شود، قلبت آرام گیرد، دیدهات روشن گردد و به همراه نویسندگان اعمالت با روح و ریحان از تو استقبال شود، و این در وقتى است که جان به اینجاى تو رسد- و با دست به گلویش اشاره فرمود- و اگر زنده بمانى آنچه را موجب چشم روشنیت هست، ببینى و در بالاترین درجات بهشت با ما خواهى بود».
پیرمرد گفت: چه فرمودى اى ابا جعفر؟! [پیرمرد با تعجب از امام خواست تا کلامش را تکرار کند] امام(ع) همان سخنان را براى او تکرار کرد.
پیرمرد گفت: اللَّه اکبر! اى ابا جعفر! اگر بمیرم؛ به رسول خدا، على، حسن، حسین و على ابن حسین(ع) درآیم و دیدهام روشن گردد، دلم خنک شود، قلبم آرام گیرد، و به همراه نویسندگان اعمالم با روح و ریحان مورد استقبال قرار گیرم، هنگامى که جانم به اینجا رسد! و اگر زنده بمانم ببینم آنچه را دیدهام بدان روشن گردد، و با شما باشم در بالاترین درجات بهشت؟ این جملات را گفت و آنقدر گریه کرد تا نقش بر زمین شد.
حاضران نیز که حال پیرمرد را دیدند به گریه و زارى پرداختند.
امام باقر(ع) [که چنان دید] با انگشت خود قطرات اشک را از گوشههاى چشم آن پیرمرد پاک کرد.
پیرمرد سربلند کرد و عرضه داشت: دستت را به من بده قربانت گردم!
حضرت دستش را به پیرمرد داد، و او دستشان را میبوسید و بر دیده و رُخ خود میگذارد. سپس شکم و سینه خود را گشود و دست بر شکم و سینهاش گذارده برخاست، و خداحافظى کرده به راه افتاد، امام باقر(ع) نگاهى به پشت سر پیرمرد کرد، و رو به حاضران فرمود: «هر کس میخواهد مردى از اهل بهشت را ببیند به این مرد بنگرد.
کلینی، محمد بن یعقوب، الکافی، محقق، مصحح، غفاری، علی اکبر، آخوندی، محمد، ج ۸، ص ۷۶، تهران، دار الکتب الإسلامیه، چاپ چهارم، ۱۴۰۷ق
•═•••🌸••◈🌷◈••🌸•••═•
❣﷽❣
🎖#فضیلت_شب_و_روز_دحوالارض
و اعمال آن( امشب و فردا)
5️⃣2️⃣شب بيست وپنجم:
#شب_دحو الارض است، يعنى پهن شدن زمين از زير كعبه به روى آب، و از شبهاى بسيار شريف است كه رحمت خدا در آن نازل میشود، و قيام به عبادت د رآن اجر بسيار دارد، و از حسن بن على وشّاء روايت شده كه گفته: من كودك بودم كه با پدرم در شب بيست وپنجم ماه ذو القعده، در خدمت حضرت رضا عليه السّلام شام خورديم، حضرت فرمود امشب حضرت ابراهيم و حضرت عيسى عليهما السلام متولّد شده اند، و زمين از زير كعبه پهن شده، پس هركه روزش را روزه بدارد، چنان است كه شصت ماه روزه داشته باشد، و در روايت ديگر است كه فرمود: در اين روز حضرت قائم (عج) قيام خواهد كرد.
⬅️ روز بيست وپنجم:
#روز_دحو_الارض است، يكى از آن چهار روزى است، كه در تمام سال به فضيلت روزه ممتاز است، و در روايتى آمده: كه روزه اين روز همانند روزه هفتاد سال است و در روايت ديگر آمده كه كفاره هفتاد سال است، و هركه اين روز را روزه بدارد، و شب را به عبادت به سر آورد، براى او عبادت صد سال نوشته شود و براى روزه دار اين روز، كه هرچه در ميان زمين و آسمان است استغفار كند، و اين روزى است كه رحمت خدا در آن منتشر شده، و براى عبادت و اجتماع به ذكر خدا در اين روز اجر بسيارى است، و بارى اين روز جز روزه و عبادت و ذكر خدا و غسل دو عمل ديگر وارد است:
اوّل: نمازى كه در كتاب هاى علماى شيعه از اهل قلم روايت شده و آن دو ركعت است در وقت چاشت [بالا آمدن آفتاب تا پيش از گذشتن از وقت ظهر] در هر ركعت پس از سوره «حمد» پنج مرتبه سوره «و الشّمس» خوانده شود، و پس از سلام بگويد،
لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ
هيچ جنبش و نيرويى نيست مگر به خداى برتر بزرگ
آنگاه دعا كند و بخواند:
يَا مُقِيلَ الْعَثَرَاتِ أَقِلْنِي عَثْرَتِي يَا مُجِيبَ الدَّعَوَاتِ أَجِبْ دَعْوَتِي يَا سَامِعَ الْأَصْوَاتِ اسْمَعْ صَوْتِي وَ ارْحَمْنِي وَ تَجَاوَزْ عَنْ سَيِّئَاتِي وَ مَا عِنْدِي يَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِكْرَامِ .
اى ناديده گير لغزش ها لغزشم را ناديده گير، اى اجابت كننده دعاها، دعايم را اجابت كن، اى شنواى صداها، صدايم را بشنو، و به من رحم كن، و از بدي هايم و آنچه نزد من است درگذر، اى صاحب بزرگى و بزرگوارى.
◀️ ميرداماد (ره) در رساله اربعه ايّام خود، در بيان اعمال روز دحو الارض فرموده است: زيارت امام رضا عليه السّلام در اين روز افضل اعمال مستحبّ، و مؤكّدترين آداب مى باشد، و همچنين زيارت آن حضرت در روز اول ماه رجب الفرد در نهايت تأكيد بوده، و نسبت به آن ترغيب بسيار شده است.
🔴 برای روز دحوالارض دعایی هم در مفاتیح الجنان ذکر شده است.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم اجمعین 🌹
🌤اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌤
.
🔅بسمِ رَبِّ الحُسین عَلَیهِ اَلسَلام🔅
📚 #آموزش_مداحی
🎙 #دکتر_محمد_فراهانی
📅 دوشنبه ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۰
💠 یاس کبود
🖋 ۱- فهم بعضی اشعاری که خوانده میشود برای مستمع مشکل است (قصیده) که در اینگونه اشعار یا باید چنین ابیاتی را حذف کنیم و یا مفهوم آنرا برای مستمع شرح دهیم .
۲- در هنگام اجرای برنامه، مداح باید دائما موارد مختلف را بررسی نماید با اصطلاحا نبض جلسه، نبض حنجره، نبض مستمع و ... را بگیرد . مثلا درخصوص گرفتن نبض جلسه باید با توجه به روحیات و یا عکس العمل مستمعین تشخیص دهد که چه مقدار روضه بخواند یا چه نوع روضه ای را بخواند یا در مورد نبض حنجره، دقت نماید که اگر حین خواندن در پرده صوتی خاصی صدا دچار گرفتگی شد دیگر تا آخر جلسه نباید از آن پرده صوتی و یا بالاتر از آن استفاده نماید.
۳- مداح تا یقین پیدا نکرده که مستمع جواب زمزمه یا گوشواره را به خوبی فرا گرفته و به خوبی جواب میدهد، نباید سکوت کند و منتظر جواب دادن مستمع باشد.
اللهم وفقنا لما تحب و ترضی
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه و النصر
.
چرا زیارت امام رضا بر زیارتِ امام حسین افضل است؟
زیارت امام حسین برای عام است و زیارت امام رضا برای خواص است. چون کسی که به امامت امام رضا اقرار کند، دیگه تا امام زمان را اعتقاد دارد.
حضرت علیبن موسی الرضا(ع) را بدین لحاظ قبله هفتم میگویند که مردم در روی زمین به هفت موضع توجه دارند یا هفت موضع از زمین، قبلهگاه مسلمانان است: 1. مکه معظمه 2. مدینه منوره 3. نجف اشرف 4. کربلای معلی 5. مقابر قریش یعنی قبور کاظمین علیهما السلام 6. سامرا و 7. مشهدالرضا(ع). بدین جهت آن بزرگوار را قبله هفتم مینامند.
برخی از این نکته استفاده میکنند و میگویند شاید ثواب زیارت امام رضا(ع) با این هفت موضع برابر باشد، زیرا شیعیانی که به امامت امام رضا(ع) قائل هستند، امامتشان کامل است. برای اینکه بعد از آن حضرت فرقه دیگری در تشیع به وجود نیامد.
وجه تسمیه دیگری که برای اطلاق قید «قبله هفتم» برای حضرت رضا(ع) بیان میشود، این است: روزی امام موسیبن جعفر(ع) در برابر فرزندان خود موقع نماز فرمودند: باید فرزندم علی برای اقامه نماز جماعت باشد تا من به او اقتدا کنم. بنابراین، حضرت رضا(ع) امام جماعت شدند و از آنجا، حضرت را به قبله هفتم (یعنی قبله امام هفتم) ملقب میکردند.
حجتالاسلام فاضل بسطامی در کتاب «تحفه الرضویه» در این باره مینویسد: احتمالاً امام کاظم(ع) میخواستند به فرزندان و خویشان بفهمانند که امام بعد از ایشان، «علیبن موسی» است.
4_6001117430561114830.mp3
5.95M
#تنظیم_دیجیتال «جوون امام رضا...»
📃 جوون امام رضا میخونه کجایی مادر من
🎙 #نوحه از #حاج_محمود_كريمى
🗓 در #شهادت_امام_جواد
🏷 #امام_جواد "ع"
جوون امام رضا میخونه کجایی مادر من
روی خاک حجره غریبونه، میسوزه پیکر من
چشام گریونه؛ دلم پرخونه
لبام روضه میخونه
ای خدا؛ خونشده دل دلبر رضا
از عطش خمشده گل پرپر رضا
دست و پا میزنه علیاکبر رضا
واویلا
کبوترا توو آسمون با هم پرا رو وا میکنن
یه سایهبونی رو تن آقا میان به پا میکنن
توی آفتابه؛ دلش بیتابه
هنوز تشنهی آبه
آسمون محو دیدن روی ماهشه
عمریه درد بیکسی توو نگاهشه
وای من؛ خونهی خودش قتلهگاهشه
واویلا
میمونه بیغسل و كفن اینجا سهروز اگه بدنش
شبیه حسین نمیشه غارت، انگشت و پیرهنش
داره میمیره؛ عزا میگیره
دلش كربلا میره
افتاد از بام خونه تا پیكر آقا
شادی كرد توو كوچه، چقدر همسر آقا
امّا كی رفته رو نوک نی، سر آقا
واویلا
.