فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•♥️🌼•
من ایرانمُ تو عراقی
چه فراقی....💔
✍علامه حسن زاده آملی (ره) :
باطن تو در اين دنیا، عين ظاهر تو در آن دنیا است.
نکته هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨کلیپ_نماز اول_ وقت
✨به وقت_ نماز_ظهر🦋
#_نماز_اول_وقت🦋
نکته هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ڪَربُۅبَلآیَتچـہحـٰآلۅهَۅآیۍدآرَد
میشَۅَداَربَعینمَنهَمبـٰآشَمدَرآنحآلۅهَۅآ
دلمهوایتوداردبگوچهچارهڪنم💔
#دلانہ....
نکته هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50
عمری شریک سفره و نانت شدم رفیق
روضه به روضه میهمانت شدم رفیق
حالا که راه بسته شده،تو بیا بگو:
دیدم نیامدی ، نگرانت شدم رفیق!
#اللهم_ارزقنا_ڪربلا🌺🌿
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله🌺
#18_روز تا #اربعین🏴
نکته هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50
مداحی آنلاین - جای ما خالی - مطیعی.mp3
10.61M
🔳 #زمینه #جاماندگان #اربعین
🌴کوله پشتیمو مث همیشه بستم
🌴تا که راهی شم به سمت آغوشت
🎤 #میثم_مطیعی
نکته هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50
✨﷽✨
🌼ختمی مجرب به دستور آیتالله بهجت قدسسره برای افزایش رزق و روزی
✍دستورالعمل ختم سوره واقعه: این ختم، از ختمهای مأثوره و بسیار مجرب است که مورد توصیه علما و بزرگان بوده و حضرت آیتالله بهجت نیز مطابق نظر اساتید معظمشان، بدان تأکید داشتهاند.
دستورالعمل این ختم، آنچنانکه در روایات وارد شده، بدینصورت است: چون اول ماه، دوشنبه باشد؛ شروع کند به خواندن این سورۀ مبارکه، با طهارت و رو به قبله.
روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه، و روز سوم سه مرتبه و همچنین تا چهاردهم چهارده مرتبه بخواند. همچنین هرروز بعد از اتمام تلاوت سورههای مبارکه آنروز، این دعا را بخواند:
يا مُسَبِّبَ الْأَسْبابِ وَ يَا مُفَتِّحَ الْأَبْوابِ، اِفْتَحْ لَنا الْأَبْوابَ وَ يَسِّرْ عَلَيْنَا الْحِسابَ وَ سَهِّلْ عَلَيْنَا الْعِقابَ [الصِّعابَ]، اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ رِزْقِي وَ رِزْقُ عِیالي فِي السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ، وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ، وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ بَعِيدًا فَقَرِّبْهُ، وَ إِنْ كَانَ قَرِيبًا فَيَسِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ يَسِيرًا فَكَثِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ كَثيرًا فَخَلِّدْهُ، وَ إِنْ كانَ مُخَلَّدًا فَطَيِّبْهُ، وَ إِنْ كانَ طَيِّبًا فَبارِكْ لِي فِيهِ، وَ إِنْ لَمْ يَكُنْ يَا رَبِّ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ، وَ وَحْدانِيَّتِكَ إِنَّكَ عَلی كُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ، وَ إِنْ كانَ عَلی أَيْدِي شِرارِ خَلْقِكَ فَانْزَعْهُ وَ انْقُلْهُ إِلَيَّ حَيْثُ أَكُونُ، وَ لَا تَنْقُلْنِي إِلَيهِ حَيْثُ يَكُونُ.
در ادامه مرحوم مجلسی رحمهالله از امام سجاد علیهالسلام نقل میفرماید که در روزهای پنجشنبه میان این چهارده روز، به جای دعای فوق، پس از اتمام سورههای شریفه، این دعا را قرائت نماید؛ آن دعا چنین است:
يا واحِدُ يَا ماجِدُ، يَا جَوادُ يَا حَليمُ، يَا حَنّانُ يَا مَنّانُ يَا كَريمُ، أَسْأَلُكَ تُحْفَةً مِنْ تُحَفاتِكَ تَلُمُّ بِها شَعْثي، وَ تَقْضي بِها دَيْني، وَ تُصْلِحُ بِهَا شَأْني، بِرَحْمَتِكَ يَا سَيِّدي. اَللّهُمَّ إِنْ كانَ رِزْقي فِي السَّماءِ فَأَنْزِلْهُ، وَ إِنْ كانَ فِي الأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ، وَ إِنْ كانَ بَعيدًا فَقَرِّبْهُ، وَ إِنْ كانَ قَريبًا فَيَسِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ قَليلًا فَكَثِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ كَثيرًا فَبارِكْ لي فيهِ، وَ أَرْسِلْهُ عَلَى أَيْدي خِيَارِ خَلْقِكَ، وَ لَا تُحْوِجْني إِلَى شِرارِ خَلْقِكَ، وَ إِنْ لَمْ يَكُنْ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ [بِكَيْنُونَتِكَ] وَ وَحْدانِيَّتِكَ. اَللّهُمَّ انْقُلْهُ إِلَيَّ حَيْثُ أَكُونُ،وَ لَا تَنْقُلْني إِلَيْهِ حَيْثُ يَكُونُ، إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَديرٌ، [يا حَيُّ يَا قَيُّومُ يَا واحِدُ يَا مَجيدُ يَا بَرُّ يَا كَريمُ] يَا رَحيمُ يَا غَنِيُّ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَمِّمْ عَلَيْنا نِعْمَتَكَ، وَ هَنِّئْنا كَرامَتَكَ وَ أَلْبِسْنا عافِيَتَكَ.
#بهجت_الدعا، ص٣۶٢ـ٣۶۴ (مجموعه ادعیه، اذکار و دستورالعملهای مورد توصیه حضرت آیتالله بهجت قدس سره)
البته نکته مهم طبق فرمایشات حضرت آیتالله بهجت آناستکه به قدری این ختم مهم هست که میتوان آنرا حتی در غیر از شرایط ذکر شده به جای آورد؛ به طور مثال حتی میتوان در یک نوبت با تلاوت مجموع سورهها (١٠۵ بار) و خواندن دعاهای آن بجا آورده شود.
نکته هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50
✍آیت الله خوشوقت (ره) :
احکام اسلام بايد پياده شود، منتها ازمسئولان شروع ميشود.اگر مسئول پايبند به اسلام باشد و قانون اسلامي را پياده کند ديگران هم از او ياد ميگيرند، ميشود «الناس علي دين ملوکهم»
نکته هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50
توباهمه فرق داری - محمدحسین پویانفر-محمدفصولی.mp3
12.98M
حضرتِ اباعبداللّٰه!
عشقت هزار فایده دارد برای من
عفو گناه بوده یکی از فوایدش🖤
نکته هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50
~id➜|•@mola113•|↰ - %0Aمَدآح¦کربلاییرضاشیخی•.mp3
5.25M
🎤•|کربلایۍرضاشیخۍ|•
🔊شور_رآهِكَربُوبَلاۍتُواَربابميگَن
بَستِهشُدهأَربَعين..؛😭💔•~
↓
نکته هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50
✨﷽✨
📛 ممنوعیت استمناء 📛
✍استمناء ( خود ارضایی ) یعنی این که انسان با خودش کاری کند که از او منی بیرون بیاید و دارای انواعی است؛ مثل بازی کردن با دست، گوش کردن به سخن و صدای زن نامحرم، رد و بدل کردن حرف های عاشقانه، در خیال آوردن و فکر کردن به مسائل شهوت انگیز؛ از نظر اسلام اگر کسی با اختیار یکی از این اعمال را به قصد خروج منی انجام دهد و منجر به خروج منی بشود، استمنا و حرام است.
نخستین نتیجه عادت به این کار شنیع این است که قوت و شـفافیت چشم ها، زائل می گردد، صورت رنگ اصلی خود را از دست می دهد و پژمرده می شود، در نگاه های مبتلایان به این کار هوش و ذکاوت اولی دیده نشده و حالت گرفتگی در سیمای ایشان ظاهر می گردد. چشم های آن ها باحلقه های کبودرنگی احاطه می شود، بعد از آن سستی و تنبلی در سایر اعضای مختلف مشاهده می شود. نقصان حافظه، خرابی اشتها، مشکل شدن هضم، تنگی نفس، تغییر اخلاق و مزاج به طورت غیرقابل توضیح، حسادت، غم و کدورت، مالیخولیا و گوشه گیری از نتایج شوم ابتلا به این انحراف جنسی است.
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:
كسى كه خودارضايى مىكند، ملعون است.
📚 میزان الحکمه، ح ۱۸۷۵۱
🔰 این عمل زشت، نه تنها آثار فردی دارد؛ بلکه مشکلات اجتماعی نیز برای فرد به وجود می آورد.
آیت الله دستغیب می نویسد: این عمل، مبتلایان را به ضعف قوای شهوانی دچار می کند، جبون ( ترسو ) و بی حال بار می آیند، شهامت و درستی از آن ها سلب می شود. چه بسا اشخاصی هستند که در عنفوان جوانی در اثر مبتلا شدن به( استمناء ) چنان دچار ضعف قوای روحی وجسمی می شوند که معتادین به تریاک و شیره در مقابل آنان شیر نری به شمار می آیند.
📚 گناهان کبیره، ج ۲، ص ۳۱۳ _۳۱۲
نکته هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50
✍ آیت الله بهجت(ره):
کاری بر سر خود میآوریم که دشمن نمیآورد!!
آیا هیچ دشمنی میتوانست آن بلا را بر سر عمر سعد بیاورد که خودش در یک شب آورد؟! (بطوریکه در زمره شقی ترین اشقیاء عالم قرار گرفت)
مؤمنین با اینهمه پیشامدها، برای نجات اهل ایمان به تضرع و ابتهال(بهزاری دعا کردن) و التجاء(پناه جستن) محتاج هستند. چنانکه در شبانهروز به نان احتیاج دارند، به دعا و تضرع نیاز دارند!
📚 رحمت واسعه، ص٢٠١
نکته هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50