رد پای یهود، در شهادت حضرت زهرا(سلاماللهعلیها)
یهودیان در کتابهای خود خوانده بودند که محل هجرت پیامبر(صلی الله علیه و آله) بین کوه عبر و کوه احد و در حوالی مدینه خواهد بود؛ لذا برای یافتن سرزمین هجرت رسول الله(صلیاللهعلیهوآله) از دیار خود حرکت کرده و در فدک و خیبر مسکن گزیدند. آنها هرگاه با مشرکان و بت پرستان روبرو میشدند، به آنها خبر میدادند که به زودی پیامبری با این مشخصات خواهد آمد و با ظهور آن حضرت جبهه توحید و یکتاپرستی تقویت شده، بتپرستی برچیده خواهد شد. یهودیان با این امید چشم انتظار ظهور پیامبر اسلام بودند؛ ولی پس از ظهور و هجرت آن حضرت به مدینه او را عصیان کردند و گفتند:« چرا پیامبر اسلام از نژاد بنی اسرائیل نیست». (مجمع البیان ج۱، ص۱۵۸)
طبق آیه ۸۹ و ۹۰ سوره بقره همین که آنچه منتظرش بودند به سوی آنها آمد منکر آن شدند. آنها در عمل و نیت خود اخلاص نداشتند و در صورتی به تکلیف دین و شریعت عمل میکردند که با منافع مادی و سیاسیشان منافات نداشته باشد. آنها حتی به دستورات حضرت موسی(علیهالسلام) و تورات عمل نکردند و به حضرت عیسی(علیهالسلام) ایمان نیاوردند.
پس از فراز و نشیبهای فراوان، پایههای حکومت اسلامی در مدینه استقرار یافت؛ یهودیان مدینه و اطراف آن، که در واقع به علت نقض پیمان خود که با پیامبر خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) بسته بودند، دچار سرنوشتی شوم شده بودند، در پی آن تعدادی از آنها کشته و برخی قبایل نیز مانند بنیقینقاع و بنینضیر به منطقه خیبر کوچانده شدند.
بهتدریج دشمنیها آشکار شد، تا آنکه در سال هفتم هجری، بیاعتمادی ناشی از تحرکات ناجوانمردانهی یهودیان خیبر، پیامبر خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) را بر آن داشت تا پس از رهایی از جریان صلح حدیبیه برای ریشهکن ساختن این عنصر فساد به سمت آنان حرکت کند. جنگ خیبر بین نیروهای اسلام و یهود انجام شد و قلعههای یهودیان،یکی پس از دیگری به دست سپاه اسلام، فتح شدند. آخرین قلعههایی که فتح شد، قلعههای وطیح و سلالم بودند که پس از بیش از ده روز محاصره، چون توان مقاومت در خود ندیدند، تسلیم شده از رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) درخواست کردند که اموالشان را در برابر حفظ جان خود و آزادی زنان و بچههایشان برجا گذارند و از آنجا کوچ کنند، حضرت نیز پذیرفتند.در پی تسلیم خیبر، یهودیان «فدک» را نیز تسلیم حضرت رسول خدا(صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) کردند.
جریان فتح "فدک" که بدون درگیری و با مصالحه انجام شد، بعدها در تاریخ اسلام به یکی از مسائل مهم و مورد نزاع میان اهل بیت و حاکمان قرار گرفت. "فدک" سرزمین آباد و پر محصولی بود در نزدیکی "خیبر" و با مدینه حدود ۱۴۰ کیلومتر فاصله داشت. در دین اسلام، سرزمینهایی که بدون حمله نظامی به دست مسلمانان میافتاد، در اختیار شخص پیامبر و امام پس از اوست. بر این اساس پیامبر، «فدک» را به دخترش حضرت فاطمه (علیهاالسلام) بخشید.
پیامبر اکرم از این بخشش دو هدف داشت:
۱. زمامداری مسلمانان پس از پیامبر با حضرت امیرالمؤمنین علی (علیهالسلام) بود، این منصب به هزینه نیاز داشت و فدک میتوانست تأمینکننده آن باشد.
۲. زندگانی خاندان پیامبر از جمله دختر و فرزندانش حسنین(علیهماالسلام) باید به صورت آبرومندانه اداره میشد و فدک در این زمینه نیز به کار میآمد.
پس از کشمکشهای فراوان در این نبرد با پیروزی مسلمین به پایان رسید.
بعد از شهادت پیامبر اکرم(صلواتاللهعلیهوآله) تمام تلاش مزدوران یهودی که در لباس اسلام در میان مسلمین نفوذ کرده بودند، بر این هدف معطوف شده بود که با ایجاد جنگ داخلی و کاهش توان نظامی امت اسلام، زمینه را برای هجوم سراسری متحد بزرگ قوم بنیاسرائیل را فراهم کنند. در این میان همگان تلاش میکردند تا امیرالمؤمنین(علیهالسلام) را به هر عنوانی که شده وادار به کشیدن شمشیر کنند. به همین دلیل با انجام اقدامات پلیدی، همچون تعیین خلیفه بهصورت خودسرانه، غصب فدک و… سعی بر برانگیختن خشم امیرالمؤمنین(علیهالسلام) به ایجاد جنگ داخلی داشتند. اما آن زمان که متانت و وقار امیرالمؤمنین (صلواتاللهعلیه) را دیدند بر آن شدند تا از طریق تحریک غیرت ایشان و جسارت به همسر بزرگوارشان فتنه داخلی را ایجاد نموده و جنگ مسلحانه به راه بیندازند. فاطمه(سلاماللهعلیها)، فعالیتهای اجتماعی و موضعگیریهای سیاسی متعددی داشتند. اما بیشتر فعالیتهای سیاسی ایشان، مربوط به دوران کوتاه زندگیاش پس از رحلت پیامبر است. از مهمترین موضعگیریهای سیاسی وی، مخالفت با واقعه سقیفه و انتخاب ابوبکر به عنوان خلیفه پس از پیامبر، رفتن به خانه سران مهاجر و انصار برای اقرار گرفتن از آنان در خصوص شایستگی و برتری امام علی(علیهالسلام) برای خلافت، تلاش برای بازپسگیری مالکیت فدک، خواندن خطبه فدکیه در جمع مهاجرین و انصار،
ادامه دارد 👇
@noonvalghalam1
دفاع از حضرت علی(علیهالسلام) در ماجرای هجوم به خانه او، سخنرانی در جمع زنان(مهاجر وانصار) که به عیادتش آمدند و وصیت کردن برای انجام مراسم پس از مرگش به صورت مخفیانه و پنهانی. بسیاری از گفتارها و رفتارهای فاطمه پس از رحلت پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) به نوعی واکنش سیاسی و اعتراض به غصب خلافت از سوی ابوبکر و طرفداران دستگاه خلافت او بود. بر همین اساس اتفاقات هولناکی همچون کوبیدن درب خانه امیرالمؤمنین به پهلوی مبارک حضرت زهرا(سلاماللهعلیها)، به شهادت رساندن محسن ششماهه، زدن سیلی به صورت بانوی دو عالم و مضروب نمودن ایشان با غلاف شمشیر بدست مغیره رخ داد. مغیرة بن شعبه یهودی نیز، یکی از عوامل حکومت ابوبکر، عمر و عثمان و از مهاجمان اصلی به خانه وحی بود. اخنس پدر مغیره از مشرکین بود که در روز فتح مکه به ظاهر مسلمان شد. برادر او ابوالحکم در جنگ احد به دست امام علی علیهالسلام کشته شد و او همواره کینه امام علی(علیهالسلام) را در دل داشت. بنابراین قاتلان حضرت زهرا سلاماللهعلیها، همان منافقان و یهودی زادگان مسلماننمای مدینه هستند.
آری اینها، واقعیات تلخ تاریخ صدر اسلام است که یهودیان همانطور که در زادگاه آیین مسیح (علیهالسلام)، تصمیم به سنگسار مریم (سلاماللهعلیها) گرفتند، اقدام به قتل مسیح (علیهالسلام) کردند، ایشان را به پیامبر مفقودالاثر تاریخ بدل نمودند، در حواریون ایشان نفوذ کردند، پولس یهودی را به جانشینی ایشان نشاندند و توحید را به تثلیث بدل نمودند، بار دیگر برنامه شومشان را در زادگاه اسلام و در میان مسلمانان و اهل بیت پیامبر اسلام تکرار کردند.
🖋 مؤلف چمنخواه
@noonvalghalam1
بسم الله الرحمن الرحیم
یاران امام زمان(ع)
یـاران امـام زمـان (ع ) چـنـد دسـته اند. دسته ای از آنان ، یاران خاص و ستاد فرماندهی آن حـضـرت هستند که تعدادشان 313 نفر است و همانها هستند که قرآن کریم در آیه 8 سوره هود از آنان به عنوان (( امت معدوده )) یاد می کند.
هـرگاه زمان ظهور برسد، خداوند این افراد را در اندک زمانی در مکّه ظاهر می کند و بدون حضور اینان قیام مهدی (ع ) شروع نمی شود.
دسـتـه دوم از یـاران حـضرت که پس از جمع آمدن پرچمداران و ستاد فرماندهی به یاری ایـشـان مـی آیـنـد طـبـق روایـات 10 یـا 12 هـزار نـفـرنـد. وقـتـی ایـن حـلقـه کامل شد، حرکت و قیام ، آغاز می شود.
حلقه سوم از یاران ، مؤ منانی هستند که پس از شروع قیام به آنان می پیوندند و لحظه به لحظه بر تعداد آنان افزوده می شود.....
https://eitaa.com/Helpers3133
ذوقِ نوشتن
قصه نوشتن من از اینجا آغاز شد. همین که خواندن و نوشتن را یاد گرفتم و مفهوم کلمات و جملات را متوجه شدم. شروع به خاطره نویسی کردم و این کار ادامه داشت تا اینکه وارد مجموعه تبیین شدم و در کلاس مجازی فرهنگ (درآمدی بر اندیشهی فرهنگی آیتالله خامنهای) استاد دکتر جمشیدی شرکت کردم و قواعد نگارش را از استاد گرانقدر، آموختم و شروع به نوشتن یادداشت، در مورد موضوعات فرهنگی روز جامعه کردم. چون تعداد یادداشتهایم زیاد شد، کانال نون والقلم تشکیل دادم. به لطف الهی حدود ۶۵ یادداشت نوشتم. انشاءالله این کار را ادامه خواهم داد و سعی میکنم، یادداشت تبیینی بنویسم. نقد دوستان در این مسیر، راهگشا بوده و هست.
عنوانهای یادداشتهایم در طول یکسال(از ۲دیماه ۱۴۰۱ تا ۲ دیماه۱۴۰۲)
۱. رسالت زینبگونهی حضرت معصومه سلام الله علیها
۲. حجاب، نمادی از تعهد
۳. سقوط از قلّهی انسانیت به درهی حیوانیت
۴. دوست آشنا(دلنوشته)
۵. جوان ایرانی در میدان فرهنگسازی
۶. حجاب و حیای زن ایرانی(دلنوشته)
۷. زبان حال حضرت علی(علیه السلام) در شهادت حضرت فاطمه(سلام اللهعلیها)(شعر)
۸. قیام فاطمی
۹. دسیسههای دشمن در غیرتزدایی
۱۰. نامآورانِ گمنام(خاطره)
۱۱. خواهرانه(دلنوشته)
۱۲. افزایش جمعیت/اقتدار ملی
۱۳. کوثر، زایندهی حیات
۱۴. نژادپرستی در ذات فرهنگ غرب
۱۵. فرار مفتحضانه
۱۶. برخورد حکیمانه
۱۷. خواص گمنام
۱۸. امام خمینی، تجدید کنندهی مضمون بعثت
۱۹. مصباح الدّجی
۲۰. روزهای دربدری
۲۱. آن روز بیاد ماندنی(خاطره)
۲۲. نماد روشنی و طراوت
۲۳. انقلاب دینی یا انقلاب سکولار
۲۴. مادربزرگ و نوهها(خاطره)
۲۵. جشن ملی
۲۶. معجزهی انقلاب
۲۷. افتخار مادری
۲۸. تحول خواهی در تعارض با فسیلزدگی
۲۹. گمشدهی شهر شلوغ(دلنوشته)
۳۰. دنیای روشنِ آینده
۳۱. ایدئولوژی سیاسی(فمنیسم)
۳۲. نذر سلامتی(خاطره)
۱۴۰۲/۱/۵
۳۳. سفارشِ خدا
۳۴. روز شکرگزاری
۳۵. زندگینامه شهید اکبر برزگر
۳۶. امام محاسبهگر
۳۷. یاغافر الخطایا
۳۸. مادربزرگها و پدربزرگهای مجازی
۳۹. والسابقون(خاطره)
۴۰. نام نیک(خاطره)
۴۱. موجد مکتب جعفری و مجدد شرع مصطفوی
۴۲. دعوت(خاطره)
۴۳. زندگینامه حضرت احمدبنموسیالکاظم(علیهالسّلام)
۴۴. امام از زبان امام
۴۵. مجتهدی نواندیش
۴۶. حدیث دشت عشق
۴۷. والجبالَ اوتادا(خاطره)
۴۸. مظهر خیر و برکت
۴۹. قاب پنجره
۵۰. قلم، تجلی نور در ظلمت
۵۱. نقش یهود، در تحریف واقعهی کربلا
۵۲. مایهی حیات(دلنوشته)
۵۳. خاک تو مهر نمازم
۵۴. قاب پنجره(روایتی نو)
۵۵. قهرمان اول کربلا
۵۶. وجود امام در نظام تکوینی و تشریعی
۵۷. پیادهرویِ تمدنساز
۵۸. امام مبارز
۵۹. بزرگترین زندان روباز جهان
۶۰. قدرتِ دستها
۶۱. سایهی سکوت
۶۲. جراحتِ قلب دنیا
۶۳. مبارزهی منفی با دعا
۶۴. رد پای یهود در شهادت حضرت زهرا (سلاماللهعلیها)
۶۵. السلام علیک یا فاطمه الزهرا سلام الله علیها (دکلمه)
انشاءالله ادامه دارد.
🖋چمنخواه
۱۴۰۲/۱۰/۲
@noonvalghalam1
#فرهنگ_مهدویت
به لطف الهی و توجه خاص امام زمان(عجلاللهتعالیفرجه)
در طول یکسال(از ۱۴۰۱/۱۰/۲ الی۱۴۰۲/۱۰/۲) ۲۴ تلخیص و گرداوری مطالب از منابع معتبر مهدویت ، در کانال نون و القلم بارگذاری کردم.
۱. جامعهی مهدویت/جامعهی توحیدی
۲. مهدویت نیاز زمانه
۳. امامت در راستای نبوت
۴. امام مهدی(علیهالسلام) در یک نگاه
۵. دوران اختفا
۶. صاحبالامر در آینهی قران (۱)
۷. صاحبالامر در آینهی قرآن (۲)
۸. صاحبالامر در آینهی قرآن (۳)
۹. حضرت مهدی(علیهالسلام) در روایات
۱۰. امام مهدی(علیهالسلام) در کلام معصومین (علیهم السلام) ۱
۱۱. امام مهدی(علیه السلام) در کلام معصومین (علیهم السلام) ۲
۱۲. غیبت و فلسفهی آن
۱۳. صیحهی آسمانی
۱۴. اجنه و آخرالزمان
۱۵. غیبت و فلسفهی آن
۱۶. جن و آخرالزمان
۱۷. رابطهی جن با انسان
۱۸. امام مهدی (علیهالسلام) در نهجالبلاغه ۱
۱۹. امام مهدی (علیه السلام) در نهجالبلاغه ۲
۲۰. مهدویت و ظهور در خطبهی غدیریه
۲۱. شناخت قوم یهود
۲۲. شناخت یهود(نعمتهای مادی)
۲۳. شناخت یهود(نعمتهای معنوی)
۲۴. شناخت یهود (علل مغضوب شدن)
انشاءالله ادامه دارد. ۱۴۰۲/۱۰/۲
🖋چمنخواه
@noonvalghalam1
🔰 مردم خوزستان همواره مظهر مقاومت ملت ایران بودهاند/ در دفاع مقدس، خون همه شهدای استانهای ایران بر روی خاک خوزستان ریخته شده و این نماد همبستگی ملت ماست
🔻حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار مردم خوزستان و کرمان:
🔹 در تاریخ صد و بیست سی سالهی اخیر کشور ما خوزستان یکی از اصلیترین و مهمترین مراکز مقاومت ملت ایران بوده. مظهر مقاومت ملت ایران در طول این مدت مردم خوزستان بودهاند.
🔸 از یک جهت دیگر هم خوزستان یک استان ممتاز است و آن، این است که خون شهیدان همهی استانهای کشور بر روی خاک خوزستان ریخته شده این یعنی چه؟ یعنی خوزستان نماد همدلی و همبستگی همهی ملت ایران است از همهی نقاط کشور جوانها، پیش قراولان، فداکاران آمدند در آنجا با ایمانشان، با انگیزهشان در آنجا جنگیدند و جان خودشان را در راه اسلام و ایران و جمهوری اسلامی فدا کردند، خوزستان شد نماد همبستگی ملت ایران.
🔹 ما هرچه که در طول تاریخ از قهرمانیهای ملت ایران شنیده بودیم؛ از فداکاریها، از گذشتهها، از ایستادگیها به چشم خودمان در خوزستان در دوران دفاع مقدس مشاهده کردیم.
۱۴۰۲/۱۰/۰۲
@t_manzome_f_r
▫️مجموعهٔ تبیین منظومهٔ فکری رهبری
🔰 نخبهپروری، ارتباط با مفاهیم اسلامی و مبارزه در راه آنها خصوصیت مردم کرمان است/ اینها زمینه بروز شخصیت بزرگی مثل حاج قاسم سلیمانی است
🔻 حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار مردم خوزستان و کرمان:
🔹 بنده در طول سالها انس با کرمان و کرمانیها، نقاط درخشانی را در این استان و در مردم این استان بالعیان مشاهده کردم. اگر بخواهیم در چند جمله از مهمترین این ویژگیها اسم بیاوریم باید عرض کنم، اولاً هویّت عمیق فرهنگی کرمان است، ثانیاً نخبهپروری کرمان؛ این استان از خصوصیاتش پرورش نخبگان است. نجابت اخلاقی و ایمان صادقانهی مردم کرمان است. پیشگامی مردم کرمان در پیوستن به نهضت اسلامی و انقلابی است.
🔸 زمینهی بروز شخصیت بزرگی مثل حاج قاسم سلیمانی اینها است. نخبهپروری و اتصال و ارتباط با مفاهیم اسلامی برجسته و مبارزهی در راه آنها خصوصیت بزرگی است که بنده آن را به چشم در مردم کرمان مشاهده کردم.
۱۴۰۲/۱۰/۰۲
@t_manzome_f_r
▫️مجموعهٔ تبیین منظومهٔ فکری رهبری
🇮🇷🇵🇸
📝 سه شخصیت خاص دیماه
﷽
🔻دوازدهم، سیزدهم و چهاردم دیماه، یادآور نام سه شخصیتی است که رهبر معظم انقلاب بهصورت ویژه و پرتکرار از ایشان تجلیل کردند.
🔸دوازدهم دیماه، سالروز ارتحال دانشمندی است که حتی مخالفان سیاسی او، از سفره گسترده علمی او بهره می بردند.
🔹عظمت شخصیت چندبعدی آیتالله #مصباح_یزدی بهخاطر ضعف مفرط دوستان در معرفی و بغض بیپایان دشمنانش هنوز برای بخش بزرگی از جامعه پوشیده است.
🔸سیزدهم دیماه، سالروز شهادت شاگرد اول مکتب امام خامنهای و فرمانده #سپاه انسانیت بدون مرز است.
🔹رفتار او مکتب بود چون #حاج_قاسم_سلیمانی حقیقتا نابغه عملکرد جهادی و جذاب در جامعه و جبهه بود.
🔸چهاردهم دیماه، سالروز شهادت کسی بود که رهبر انقلاب او را «دانشمند مؤمن و جهادگر»، «شخصیت ارزشمند»، «کانون امید و ابتکار و نوآوری»، «یکی از فرزندان صالح انقلاب» نامیدند و بارها از او تجلیل کردند.
🔺دکتر سعید #کاظمی_آشتیانی به عنوان یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان غرب آسیا که با توسعه دانش سلولهای بنیادی دست برتر علمی را برای ایران ایجاد کرده بود، در فهرست ترور موساد قرار گرفته بود.
✍حمیدرضا ابراهیمی
#ایران_قوی
#فرهنگ_مهدویت۲۵
شناخت یهود۴
علل مغضوب شدن قوم یهود
(۱. عهدشکنی و نقض میثاق و ۲. گرایش به طاغوت)
در #فرهنگ_مهدویت۲۴ مطالعه بفرمایید.
۳. عصیان و نافرمانی
ماده دوازدهم از میثاق خداوند با بنی اسرائیل التزام به پیروی از احکام و دستورات تورات بود و ماده چهاردهم یاری رساندن به رسولان؛ ولی بنی اسرائیل این دو پیمان را نادیده گرفتند و از فرمان خدا و رسولان سرپیچی کردند.
[تمرد در برابر فرمان خداوند
یک نمونه از تمرد یهودیان در برابر فرمان خداوند، داستان کشتن گاو است که در آیات ۶۷ الی ۷۱ سوره بقره در مورد آن گفته شده است.
جوان بنی اسرائیلی که یکی از نزدیکان خود را میکشد. بین طرفین دعوا بر سر تعیین قاتل اختلاف در میافتد و طرفین دعوا برای حکمیت نزد حضرت موسی(علیهالسلام) رفتند و حضرت موسی از خداوند کمک خواست. خداوند دستور ذبح گاوی را صادر کرد؛ ولی بنی اسرائیل به جای فرمان بردن، خطاب به حضرت موسی گفتند: «آیا ما را مسخره میکنی» و با این سخن به حضرت موسی به احترامی کردند. بنی اسرائیل بهانهجو، تسلیم امر خداوند نشدند و از جنس، رنگ، سن و سایر مشخصات گاو سوال کردند. در آخر که مشخصات گاو برایشان روشن شد، گفتند: «الان حق را آشکار ساختی». گویی تاکنون حضرت موسی سخن حق نمیگفت.
[تمرد دربرابر فرمان پیامبر
الف: سرپیچی از ولایت ولی برگزیده
دشمن نیرومندی بر بنی اسرائیل مسلط شده و فرزندانشان را به اسیری برده بود. اشراف آنها از پیامبرشان خواستند تا فرماندهای معین کند که در سایه رهبری او با دشمن جهاد نمایند. خداوند پادشاهی را برای آنها تعیین و جهاد برای انسان واجب کرد. ولی بسیاری از آنها به این دلیل که خود را برتر از طالوت میدانستند، پادشاهی او را نپذیرفتند. داستان انتخاب طالوت و نبرد او با جالوت در آیات «۲۴۶ الی ۲۴۸ سوره بقره» آمده است.
ب: تمرد از داخل شدن به سرزمین مقدس
وقتی قوم موسی (علیه السلام) از مصر خارج شدند. خداوند به آنها وعده داد که آنها را در سرزمین شامات اسکان دهد و بنی اسرائیل آن سرزمین را «مواعید» نامیدند. حضرت موسی دستور جهاد داد تا با مردم زورمند در آن سرزمین جهاد کنند و آنان طبق آیات ۲۱ الی ۲۴ سورهی مائده، فرمان پیامبرشان را اطاعت نکردند و با سخنان توام با استهزاء و بیاحترامی به پیامبر گفتند: «تو با پروردگارت برو و جنگ کن ما اینجا منتظر میمانیم». این جملات نشانگر نهایت جهل و نادانی آنها نسبت به قدرت خدا و نیز انکار صداقت موسی است حضرت موسی آنها را نفرین کرد و خداوند آن سرزمین را ۴۰ سال بر آنها حرام و سرگردانی چهل ساله را بر آنها مرر نمود و آنان را فاسق نامید. «آیات ۲۵ و ۲۶ مائده»
🖋 مولف چمنخواه
#ادامه_دارد۵
@noonvalghalam1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرهنگ_مهدویت
سلام دوستان مهدوی
برای فرج امام زمان عج ، دعا کنیم
🌹 انشاءالله دوشنبه " بیست و پنجمین " کلاس مهدویت در سال ۱۴۰۲ با موضوع « زمینه سازی مهدویت» ۱۴۰۲/۱۰/۴
ساعت ۱۰ الی ۱۱ از طریق برنامه قرار برگزار میشود.🌹
لطفاً با آدرس زیر وارد شوید.
https://room.gharar.ir/37570679-8993-4528-a9dd-43fdeb883be3
اگر برنامه قرار را ندارید ، لطفاً آنرا نصب کنید.
مدرس: چمن خواه
@noonvalghalam1
🔘 فرا رسیدن زادروز مسعود حضرت عیسی مسیح(ع)، مؤید آخرین منجیّ بشر، حضرت مهدی موعود(عج) بر تمامی موحّدان مبارک باد.
#مناسبتی
@mouood_org