#اخلاق_زیبا
⁉️لطفا به من توضیح دهید که زیبایی و زیبایی اخلاقی چیست؟ لطفا در این مورد به خوبی توضیح بدهید.❓
اساسا حس #زیبایی به گواهی روان شناسان، یکی از #چهار_بُعد_روح_انسانی است که به ضمیمه #حس_نیکی و #دانائی و #مذهبی ابعاد اصلی #روان_آدمی را تشکیل می دهند و همه زیبایی های ادبی، شعری، و بالاخره هنر به معنای واقعی کلمه مولود این حس است.در اسلام، استفاده کردن از زیبایی های طبیعت و پوشیدنی های زیبا و انواع عطرها و امثال آن نه تنها مجاز شمرده شده بلکه به آن توصیه و سفارش نیز شده است.
🌕 در روایتی از امام حسن مجتبی(علیه السلام) می خوانیم که فرمودند: « ... إِنَّ اللَّهَ جَمِیلٌ یحِب الجَمَال ... ؛ خداوند #زیبا است و #زیبایی را دوست دارد.»
(وسائل الشیعه، ج 3، )
🌙🍂زیبایى داراى انواع و اقسام فراوانى است. افرادى که از #زیبایى تصور و #درک_درستى ندارند زیبایى را محدود و منحصر کرده اند. مثلاً زیبایى را محدود در اندام و چهره یک زن زیبا کرده اند.
❌✨در حالى که در طبیعت هزاران نوع زیبایى وجود دارد، در جمادات، نباتات و حیوانات، در آسمان، زمین و دریاها، کسیکه که زیبایى را در گل ها درک نکند، خیلى افراد شاید از گل فقط بوى خوش را درک مى کنند، در صورتى که آنهایى که چشمشان زیبایى را درک مى کند، در گل زیبایى را بیش از بوى خوش درک مى کنند. زیبایى گل ها، درخت ها، جنگل ها، دریاها، کوه ها، آبشارها، زیبایى آسمان ، زیبایى افق، زیبایى شفق، زیبایى غروب دلپذیر افتاب بر فراز آب ها، زیبایى سپیده دم، زیبایى طلوع آفتاب، هزاران نوع #زیبایى_محسوس در عالم طبیعت وجود دارد.
🌹🍃قسمت دوم
🆔✨@noor133Qoran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفسیر آیه ۳۲ توبه
استاد قرائتی
يُرِيدُونَ أَنْ يُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ يَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَ لَوْ كَرِهَ الْكافِرُونَ «32»
مىخواهند نور خدا را با دهانهايشان خاموش سازند، ولى خداوند جزاين نمىخواهد كه نور خود را به #كمال برساند، هرچند #كفّار، ناراحت باشند.
پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله فرمودند: خداوند به اهل زمين نگاه كرد و من را انتخاب كرد، سپس بار ديگر نگاه كرد و علىبن ابىطالب عليهما السلام را انتخاب فرمود، او بعد از من #نور_زمين است. آنگاه حضرت اين آيه را تلاوت كردند. «1»
#درسهای_قرآنی صفحه192
➖➖➖
🔸استاد قرائتی
🆔@noor133Qoran
👇آیه32توبه
امام کاظم(علیه السلام) میفرماید: خداوند هنگام قیام حضرت #قائم، دین حق را بر همه ادیان غالب میکند.
خداوند #اراده کرده است تا جهان را با #نور خود #روشن کند، اما این حکم برای عده ای ناخوشایند بوده و هست؛ به همین دلیل تمام توان و سعی خود را برای خاموش کردن انوار الهی هزینه میکنند.
غافل از این که این سایه #ظلمت خود ساخته، فقط باعث محروم شدن خودشان از پرتو #هدایتگر خورشید خواهد شد و هیچ تأثیری در محدود کردن #نور نخواهد داشت.
آری نور خدا هم چنان میتابد و روزی فرا خواهد رسید که با #ظهور_منجی، سرتاسر جهان به نور واحد اسلام روشن شود.
[1. سوره توبه، آیه ۳۲ و ۳۳ ؛ 2. کلینی، کافی، ج ۱، ص ۴۳۲]