👆و هرگاه بندگانم از تو درباره من پرسند (بگو:) همانا من نزديكم؛ دعاى نيايشگر را آنگاه كه مرا مىخواند پاسخ مىگويم. پس بايد دعوت مرا بپذيرند و به من ايمان آورند، باشد كه به رشد رسند.
🤲🍃دعا كننده، آنچنان مورد محبّت پروردگار قرار دارد كه در اين آيه، هفت مرتبه خداوند تعبير خودم را براى لطف به او بكار برده است: اگر بندگان خودم درباره خودم پرسيدند، به آنان بگو: من خودم به آنان نزديك هستم وهرگاه خودم را بخوانند، خودم دعاهاى آنان را مستجاب مىكنم، پس به خودم ايمان بياورند ودعوت خودم را اجابت كنند. اين ارتباط محبّتآميز در صورتى است كه انسان بخواهد با خداوند مناجات كند.
🤲🍃دعا كردن، همراه وهمرنگ شدن با كلّ هستى است. طبق آيات، تمام هستى در تسبيح و قنوتند؛ «كُلٌّ لَهُ قانِتُونَ» «1» و تمام موجودات به درگاه او اظهار نياز دارند؛ «يَسْئَلُهُ مَنْ فِي السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ» «2» پس ما نيز از او درخواست كنيم تا وصله ناهمگون هستى نباشيم.
#درسهای_قرآنی صفحه28
➖➖➖
🔸استاد قرائتی
🆔@noor133Qoran
186» وَ إِذا سَأَلَكَ عِبادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ
و هرگاه بندگانم از تو درباره من پرسند (بگو:) همانا من نزديكم؛
برخى از رسول خدا صلى الله عليه و آله مىپرسيدند: خدا را چگونه بخوانيم، آيا خدا به ما نزديك است كه او را آهسته بخوانيم و يا دور است كه با فرياد بخوانيم؟! اين آيه در پاسخ آنان نازل شد.
🔹دعا در هرجا ودر هر وقت كه باشد، مفيد است. چون خداوند مىفرمايد: من نزديك هستم. «فَإِنِّي قَرِيبٌ» آنچه از اوقات مخصوصه، يا اماكن مقدّسه براى دعا مطرح شده براى فضيلت است.
🔹خداوند به ما نزديك است، ولى ما چطور؟ اگر گاهى قهر او دامن ما رامىگيرد، به خاطر دورى ما از خداوند است كه در اثر گناهان مىباشد. «فَإِنِّي قَرِيبٌ»
#درسهای_قرآنی صفحه28
➖➖➖
🔸استاد قرائتی
🆔@noor133Qoran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفسیر ایه ۱۸۶ بقره استادقرائتی
هدایت شده از ﷽ 🟠 نورالقرآن 🟠
قرآن درباره دعا سفارشاتى دارد، از آن جمله:
دعا و درخواست بايد خالصانه باشد. «فَادْعُوا اللَّهَ مُخْلِصِينَ لَهُ الدِّينَ» «۱۴غافر»
🔸با ترس و اميد همراه باشد. «وَ ادْعُوهُ خَوْفاً وَ طَمَعاً» «1»
🔸 با تضرّع و در پنهانى صورت بگيرد. «ادْعُوا رَبَّكُمْ تَضَرُّعاً وَ خُفْيَةً» «2»
🔸با ندا و خواندنى مخفى همراه باشد. «إِذْ نادى رَبَّهُ نِداءً خَفِيًّا» «3»
#درسهای_قرآنی صفحه28
➖➖➖
🔸استاد قرائتی
🆔@noor133Qoran
هدایت شده از ﷽ 🟠 نورالقرآن 🟠
🔴مراقب ۴۸ ساعت آخر باشید!
🔹دشمنان قرار است تخریبهای شدیدی علیه آقای رئیسی در روزهای پایانی تبلیغات به راه بیندازند.
🔹به احتمال زیاد دشمنان اعم از منافقین و بی بی سی و رادیو و تلوزیونهای آمریکا و اسرائیل و عربستان و داخلیهای مزدور میخواهند شدت اصلی تخریبها علیه آقای رئیسی را به روزهای آخر تبلیغات موکول کنند، تا فرصتی برای مقابله و پاسخ باقی نمانده باشد. لذا اگر همین هشدار در بین مردم منتشر شود، تا حد زیادی توطئه دشمنان را خنثی میکند.
🆔✨@noor133Qoran
هدایت شده از ﷽ 🟠 نورالقرآن 🟠
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸انتخابات؛ لیله القدر انقلاب🔸
خداوند متعال در ایام زندگی انسان، یک ایام، ساعات و اوقاتی را مهم و سرنوشت ساز معرفی کرده، مثلاً در سورۀ قدر می فرماید «لیلة القدر خیر من الف شهر»: یک شب قدر، از هزار ماه مهم تر و با ارزش تر است.
در عمر امت ها هم یک ایام و اوقاتی، شبیه این خصوصیت را پیدا می کند. زمان رأی دادن و انتخاب کردن را می توان به شب قدر تشبیه کرد. این اوقاتی که شما روی کاندیداها مطالعه و بررسی می کنید، اوقات بسیار سرنوشت سازی هست. فکر نکنید فقط سرنوشت چهار سال آینده به این ها بستگی دارد؛ مسأله از این هم مهم تر است.
🆔✨@noor133Qoran
🍃🌹سلام🌹🍃
تفسیر قطره ای درکانال
برنامه ی جدید ما هروز تفسیر یک آیه از صفحه تلاوت شده به صورت موضوعی، وتمامِ مطالبِ آن روز،مربوط ب همان موضوع میباشد
🖍با ما همراه باشید😊
🍃جمعه ها مسابقه از مطالب هفته
#راهبرد_طلایی
#مردم_میدان
#مشارکت_حداکثری
﷽ 🟠 نورالقرآن 🟠
مسابقه تصویری شماره 7 ❌در رابطه با تصویر بالا یک آیه قرآن بنویسید و بگویید این تصویر چه پیامی دارد
👇برندگان تصویری شماره7
سلام
آیه 4سوره منافقین
«هم العدو فاحذرهم»« قاتلهم الله انی یوفکون»
منافقان دشمنان واقعی هستند پس از آنان برحذر باش، خداوند آنها (منافقان)را بکشد چگونه از حق منحرف می شوند؟
منافقان کسانی هستند که میخواهند حق را از بین ببرند در قرآن درباره هیچ دشمنی چنین تعبیر قاطع ،تند وشدید به کار برده نشده است
💥فاطمه شیری
باسلام جواب مسابقه تصویری شماره۳
خداوند در آیه 71 سوره نساء فرمان آماده باش دائمى به مسلمانان میدهد و براى حفظ موجودیت اجتماعشان میفرماید: «اى کسانى که ایمان آورده اید، با کمال دقت مراقب دشمن باشید، مبادا غافلگیر شوید و از ناحیه آنها خطرى به شما برسد.» سپس دستور میدهد که براى مقابله با دشمن از روشها و تاکتیکهاى مختلف استفاده کنید و «در دسته هاى متعدد یا بصورت اجتماع، براى دفع دشمن حرکت کنید.» خداوند به مسلمانان هشدار میدهد که در انتظار نمانید تا دشمن به شما حمله کند و آنگاه آماده مقابله شوید، بلکه از پیش باید به حد کافى آمادگى در برابر هجومهاى احتمالى دشمن داشته باشید. تعبیر آیه به قدرى وسیع است که بر هر عصر و زمان و مکانى تطبیق میکند و باید به عنوان یک شعار همگانى در همه جا تبیلغ شود.
پیام این تصویر این است که همیشه هدف دشمن ضربه زدن به ارزش هاست هرجا یک مدیر انقلابی فعال و پرتحرک وجود داشته باشد مورد هجمه بدخواهان قرار خواهد گرفت و این هوشیاری و ذکاوت ما را می طلبد. مراقب ترفندهای دشمنان وبدخواهان باشیم.
💥مریم وفائی
🆔✨@noor133Qoran
﷽ 🟠 نورالقرآن 🟠
✨#قصص_قرآنی ✨#حضرت_موسی_عليه_السلام ✨#قسمت_نوزدهم 👈عکس العمل فرعون در مقابل معجزات موسی علیه الس
✨#قصص_قرآنی
✨#حضرت_موسی_عليه_السلام
✨#قسمت_بیستم
👈رویارویی موسى عليه السلام با ساحران و پیروزی او
🌴روز موعود فرا رسيد. دهها هزارنفر براى تماشا اجتماع كردند. فرعون و اطرافيان در جايگاه مخصوص قرار گرفتند، در اين هنگام ساحران با غرور مخصوصى به موسى عليه السلام گفتند: يا تو آغاز به كار كن و عصا را بيفكن و يا ما آغاز مى كنيم و وسايل خود را مى افكنيم.
🌴موسى عليه السلام با خونسردى مخصوصى پاسخ داد: شما كار خود را آغاز كنيد.
🌴ساحران طناب ها و ريسمان ها و عصاهاى خود را به ميدان افكندند و با چشم بندى مخصوص، سحر عظيمى را نشان دادند.
🌴صحنه اى كه ساحران به وجود آوردند بسيار وسيع و هولناك بود(چنان كه در آيه 116 سوره اعراف آمده: وَ جاؤُوا بِسِحرٍ عَظيمٍ.)و به قدرى به پيروزى خود مغرور بودند كه گفتند:
🍃بَعزَّة فرعونَ اءِنَّا لَنَحنُ الغالِبُونَ🍃
✨به عزت فرعون، قطعا ما پيروز هستيم.(سوره شعراء/ آیه 44)✨
🌴وسايلى كه ساحران به ميدان افكندند به صورت مارهاى بسيار بزرگ و گوناگونى در آمدند و بعضى سوار بر بعضى ديگر مى شدند و خلاصه غوغا و محشرى بر پا شد.(بحار، ج 13،ص 149)
🌴ساحران كه هم تعدادشان بسيار بود هم در فن چشم بندى و شعبده بازى و استفاده از خواص مرموز فيزيكى و شيميايى آگاهى زيادى داشتند، با اعمال عجيب خود توانستند همه تماشاچيان را مجذوب و شيفته خود كرده و در آنها نفوذ كنند.
🌴غريو شادى از فرعونيان برخاست و از هر سو نعره مستانه سر دادند. در اين غوغا و هياهوى عجيب و گسترده، موسى عليه السلام كه تك و تنها همراه برادرش هارون بود، ترس خفيفى در دلش به وجود آمد.(سوره طه/آیه 67) (اميرمؤمنان عليه السلام فرمود: موسى عليه السلام به خاطر خودش احساس ترس نكرد، بلكه از آن مى ترسيد كه جاهلان غلبه كنند و طاغوتهاى گمراه پيروز شوند. (نهج البلاغه، خطبه 6).
🌴در اين هنگام خداوند به موسى عليه السلام وحى كرد:
🍃وَالقِ عَصاكَ يَمينِكَ تَلقَف ما صَنَعُوا🍃
✨نترس! قطعا برترى و پيروزى با تو است.(سوره طه / آیه 69)✨
🌴عصايى را كه در دست راست دارى بيفكن كه تمام آن چه را ساحران ساخته اند مى بلعد.
🌴موسى عليه السلام عصاى خود را افكند. آن عصا به اژدهاى عظيمى تبديل شد و به جان مارها و اژدهاهاى مصنوعى ساحران افتاد و همه را بلعيد. حتى يك عدد از آنها را به عنوان نمونه باقى نگذاشت.
🌴تماشاچيان آن چنان هولناك و وحشتزده شده بودند كه پا به فرار گذاشتند.
🌴به اين ترتيب موسى عليه السلام پيروز و ساحران در مانده و مغلوب شدند.
ادامه دارد....
🆔✨@noor133Qoran