eitaa logo
نور علی نور
79 دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
631 ویدیو
61 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
Tahdir joze7.mp3
4.22M
تلاوت جزء ۷ قرآن کریم 🎙استاد معتز آقایی 🌺هدیه به حضرت باقرالعلوم علیه‌السلام 🌺
📸 دعای روز هفتم ماه رمضان خدایا کمکم کن روزه بگیرم
- ناشناس.mp3
4.52M
🎙شرح دعای روز ششم ماه مبارک رمضان؛ مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی
🕋 نقش روزه در حل مشکلات 💠 آیت‌الله جوادی آملی 🔰 اگر ما در هر نمازی چند بار از خدای سبحان استعانت می‌کنیم و می‌گوییم «إِیَّاکَ نَعْبُدُ وَ إِیَّاکَ نَسْتَعینُ» راه کمک‌رسانی را هم خدا بیان فرموده است ولی این‌چنین نیست که بگویید: کمک کن! و ما رایگان کمک برسانیم. اگر سخن از «إِیَّاکَ نَسْتَعینُ» است، راهش را هم قرآن به ما آموخته که «وَاسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ» و این صبر به «صوم» تفسیر و تطبیق شده و در حدیث آمده است که: «إِذَا نَزَلَتْ بِالرَّجُلِ النَّازِلَةُ وَ الشَّدِیدَةُ فَلْیَصُمْ؛ هرگاه برای کسی مشکل یا حادثه خاصی پیش آمد باید برای دفع یا رفع آن روزه بگیرد.» نه‌تنها در جنگ، بلکه اگر مشکلات دیگری هم برای انسان پیش آید، باید برای حل آن مشکل، روزه گرفت.
امام باقر علیه السلام فرمودند: تُقَدِّمُ الصَّلاةَ عَلَى الإِفطارِ، إلاّ أن تَکونَ مَعَ قَومٍ یَبتَدِئونَ بِالإِفطارِ فَلا تُخالِف عَلَیهِم وأفطِر مَعَهُم ، وإلاّ فَابدَأ بِالصَّلاةِ؛ فَإِنَّها أفضَلُ مِنَ الإِفطارِ، وتُکتَبُ صَلاتُکَ وأنتَ صائِمٌ أحَبُّ إلَیَّ. نماز را بر افطار مقدّم مى‌دارى، مگر آن که با گروهى باشى که اوّل، افطار مى‌کنند. پس با آنان مخالفت نکن و با ایشان افطار کن، وگرنه اوّل، نماز بخوان؛ چرا که بهتر از افطار است و نمازت با حالت روزه نوشته مى‌شود و این نزد من، محبوب‌تر است. المقنعة: ص ۳۱۸
142676_308.mp3
4.15M
تلاوت جزء۸ قرآن کریم 🎙 استاد معتز آقایی
🔺🔺 آیت‌الله 👆 جهت برآورده‌شدن حاجات👇 🤲 در ماه مبارک رمضان این نماز را میتوانیم به این کیفیت بخوانیم: چهارشنبه، پنجشنبه وجمعه را که روزه هستید: قبل از ظهر جمعه غسل کنید و نماز جعفر را بخوانید.
📣 تقوا، محصول ماه رمضان 🔸 رهبر انقلاب: محصول عمده‌ی ماه رمضان تقواست؛ «دستی که عنان خویش گیرد»؛ معنای تقوا این است. عنان دیگران را گاهی درست میتوانیم بگیریم؛ اگر بتوانیم عنان خودمان را بگیریم، خودمان را از چموشی، از وحشیگری، از عبور از خطوط قرمز الهی باز بداریم، این هنر بزرگی است. تقوا یعنی مراقبت از خود برای حرکت در صراط مستقیم الهی.