eitaa logo
نور علی نور
79 دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
632 ویدیو
61 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
دستورات مرحوم قاضی برای ۳ ماه رجب شعبان رمضان.pdf
517K
📄 مطالعه فرمایید| دستورات آیت‌الله آقا سیدعلی قاضی(ره) در ماه‌های رجب، شعبان و رمضان ☑️
(علیه السلام) 💢زیارت جامعه کبیره، مهم‌ترین فصول مربوط به مقامات ائمّه در بیان امام هادی علیه السلام 🎙مقام معظم رهبری ◾️شهادت حضرت امام هادی (سلام‌اللّه‌علیه) را تسلیت عرض میکنم. ◾️این امام بزرگوار در مجموعه‌ی آثار و برکاتی که از ائمّه‌ی هدیٰ (علیهم‌السّلام) رسیده است، این خصوصیّت را دارد که در ضمن زیارت، مهم‌ترین فصول مربوط به مقامات ائمّه (علیهم‌السّلام) را با بیان وافی و شافی، با زیباترین تعبیرات بیان کرده‌اند. ◾️زیارت جامعه‌ی کبیره، از این بزرگوار است؛ زیارت امیرالمؤمنین در روز غدیر که یکی از غُرَر تعبیرات و فرمایشات ائمّه (علیهم‌السّلام) است، از این بزرگوار است. 📚بیانات ۹۷/۱/۱
‍ ✨در هر زمانی که شرافت بیشتری داشته باشد، فضیلت عبادت در آن بیشتر است. گناه هم در این زمان‌ها شدیدتر است.مثل مسجد که نماز خواندن در مسجد محله، بیست و پنج برابر نماز در خانه است. این اثر مسجد است. گناه هم همین‌طور است. اگر در مسجد گناه بکنم، قطعاً عقابش بالاتر از گناه در خانه است. با این گناه، حتک حرمت مسجد هم شده است. ♦️ حرم‌های اهل بیت: و حسینیه‌ها و همه اماکن مذهبی همین‌طور هستند. یقیناً گناه در این مکان‌ها عقاب بیشتری دارد. 🔹زمان‌ها هم همین‌طور هستند. برخی از زمان‌ها هستند که ثواب و عقاب در آن‌ها بیشتر از سایر زمان‌ها هستند؛ مثلاً انسان شب و روز جمعه عبادت بکند، ثواب بیشتری دارد. و در عین حال، گناه هم در شب و روز جمعه، زشتی و عقابش بیشتر است. هتک حرمتش بیشتر است عقابش هم بیشتر است. 🔸 ماه شریف رجب هم همین‌طور است. انسان در این ماه که این همه فضیلت دارد، عبادت بکند، ثواب و پاداش مضاعف به او داده می‌شود؛ معصیت هم بکند، عقوبتش چند برابر می‌شود. انسان باید احترام این ماه را تا حد امکان نگه بدارد.
16.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اینجا اشک کودک پیروز است اینجا خون بر موشک پیروز است نماهنگ حسین طاهری با نام «حریفت منم»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ماه رجب را بزرگ بشمارید حضرت آیت الله حق شناس رضوان الله علیه
اعمال «لیلة الرغائب» 🔹️امروز اولین پنج‌شنبه ماه رجب که روزه داری آن توصیه شده و مقدمه اعمال لیله الرغائب، اولین شب جمعه ماه رجب است.
او آرزوی شیعه ، بیش از هزار سال است یا رب ببخش بر ما ، این لیلة الرغائب..
🌄 عاشقِ مردم ✍🏻 عین‌صاد ❞ مؤمن عاشق، كه به خلق علاقمند است نمى‌تواند شاهد از دست رفتن خلق باشد و آرام بنشيند. سازشگرى و بى‌تفاوتى، با ايمان و عشق حق و با توحيد؛ يعنى تنها خدا را دوست داشتن و او را معشوق گرفتن، نمى‌سازد. تنها يك راه مى‌ماند و آن هم مبارزه. آن هم نه با معلول‌ها، بلكه با علت‌ها. و براى همچنين مبارزه‌اى گسترده و عميق بايد كوشيد و آماده شد. 📚 فقر | ص ۴۵
🌹به لغزشگاه‌ها نزدیک نشوید ♦️رهبرمعظم انقلاب: جاهایى هست که انسان پایش مى‌لغزد: «چوگل بسیار شد، پیلان بلغزند»؛ آدمها که جاى خود دارند. ♦️جاهایى لغزشگاه است. به آن‌جاها نزدیک نشوید. لغزشگاه‌ها انواعى دارد. هر کس نقطه ضعفى دارد. یکى نقطه ضعفش پول است؛ یکى نقطه ضعفش و رفاقت است؛ یکى نقطه ضعفش کردن است؛ یکى نقطه‌ى ضعفش است؛ یکى نقطه ضعفش سورچرانى و شکم‌چرانى است. ♦️هر کس نقطه ضعفى دارد. آدم خودش نقطه ضعف خودش را خوب مى‌فهمد. به آن نزدیک نشوید. اگر نزدیک شدید، براى خودتان خطر درست کرده‌اید. ♦️علاوه‌بر نزدیک نشدن به نقطه ضعفها، باید در تقویت معنوى خودتان کوشا باشید. ♦️اول قدمش این است که همین نمازى را که در شبانه روز پنج نوبت مى‌خوانید، با توجه بخوانید.