فریب داشته های مادی و معنوی را نخوردن
مرحوم علامه #طباطبائی در این رابطه میفرماید :
چون حساب تقوا تنها به دست خداست، هیچ کس نمیتواند با ملاک تقوا بر دیگران بزرگی بفروشد، به همین جهت هیچ فخری برای احدی بر احدی نیست برای اینکه اگر کسی بخواهد به امور مادی و دنیوی بر دیگران فخر کند [ نمی داند] که امور دنیوی فخر ندارد و قدر و منزلت تنها از آن دین است و اگر بخواهد با امور اخروی فخر بفروشد [ توجه ندارد] که آن هم به دست خدای سبحان است و به قول شاعر:
کس نمی داند در این بحر عمیق
سنگریزه قرب دارد یا عقیق
پس دیگر چیزی که انسان با آن [بتواند] فخر بفروشد باقی نمی ماند و انسان که دارای نعمت ملک و سلطنت است از نظر یک مسلمان نه تنها افتخاری ندارد، بلکه بارش سنگین تر و زندگی اش تلخ تر است؛ بله اگر از عهده این بار سنگین برآید و ملازم عدالت و تقوا باشد البته نزد پروردگارش اجری عظیم تر از دیگران دارد و خــدا ثواب بیشتری به او می دهد.
ساحل بقا ص 458
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های مهم #استاد_عالی درمورد شرکت با تمام قوا در #انتخابات
استدلال شون واقعا درست و متقن هست
#مشارکت_حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴#شهادت_امام_موسی_کاظم(علیه السلام)
#دلمون ❤️ رو بفرستیم #کاظمین کنار #حرم_مطهر امام کاظم و امام جواد علیهمالسلام🏴🕯
🏴 شهادت #امام_کاظم_علیهالسلام تسلیت باد
🟢ارزش گذشت در کلام معصومان(علیهم السلام)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
یکی از بزرگترین و البته دشوارترین فضیلتهای اخلاقی در میان همه جوامع بشری، فضیلت عفو و گذشت است. عظمت این فضیلت در جایی بیشتر نمایان میشود که حقی از فرد ضایع شده باشد و او نیز قدرت احقاق حق خود و یا قدرت انتقام از فرد ستمگر را داشته باشد، اما نه تنها عملاً او را عفو کند؛ بلکه در دل خود نیز کینهای از او راه ندهد.
#امیرمؤمنان علیه السلام میفرماید:
«إِذا قَدَرْتَ عَلى عَدُوِّكَ فَاجْعَلِ الْعَفْوَ عَنْهُ شُكْراً لِلْقُدْرَةِ عَلَيْهِ؛ هنگامى كه بر دشمنت پيروز شدى، عفو را شكرانه اين پيروزى قرار ده»
#امام_حسین علیه السلام نیز میفرماید: «ان اعفی الناس من عفا عند قدرته؛ باگذشتترین مردمان کسی است که در زمان قدرت داشتن گذشت کند.»
#امام_کاظم علیه السلام در حدیثی میفرماید:
يُنَادِي مُنَادٍ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَلَا مَنْ كَانَ لَهُ عَلَى اللَّهِ أَجْرٌ فَلْيَقُمْ فَلَا يَقُومُ إِلَّا مَنْ عَفا وَ أَصْلَحَ فَأَجْرُهُ عَلَى اللَّه
روز رستاخيز نداكنندهاى بانگ میزند:
«هان! هر كس كه بر خدا اجر و پاداشى دارد برخيزد.»
پس جز آن كس كه عفو نموده و اصلاح كرده است برنمیخیزد؛ چرا که اجر و پاداش چنین فردی بر عهده خدا است.»
#اخلاق
#عفو
🖊احمدحسین شریفی
📖 حکایتی از دیدار پهلوی با آيت الله العظمی بروجردی
🔻آیت الله العظمی حاج آقا علی صافی: من در یک ملاقاتی که ایشان(آيت الله العظمی بروجردی) با شاه داشت، وقتی دیدم خیلی عادی، مثل برخورد با سایر مردم، با او رفتار کرد، به ایشان عرض کردم: این برخورد شما، ارادت ما را به شما بیشتر کرد.
🔸فرمودند: من با پدرش، که قدرتمندتر از این بود و آن وقتها من هم این قدرت را نداشتم، همین طور برخورد میکردم، این که جای خود دارد.
در توضیح فرمودند که: من از سفر حج که بر میگشتم، برای زیارت به عتبات رفتم. آیات نجف، جمع شدند و به من فرمودند: اوضاع در ایران چگونه است؟ آیا میشود علیه رضاخان کاری کرد؟
در هر صورت مطالب آن جلسه لو رفته بود. وقتی به مرز ایران وارد شدم، دستگیرم کرده و به تهران آوردند و در پادگان، بازداشتم کردند.
🔹رضاخان آمد با من ملاقات کند. برای هر دوی ما نیمکت گذاشتند. نشستیم. من برای این که بفهمانم تحت تاثیر قدرت و مقام او قرار نگرفتهام، دستم را گذاشتم روی لبه نیمکت و به آن تکیه دادم.
او حرفهایش را زد و مطالبی رد و بدل شد.
یک وقتی به اقبال، نخست وزیر، فرموده بودند:
پدرش بی سواد بود، ولی یک مقدار شعور داشت اما این (محمدرضا پهلوی) شعور هم ندارد و چیزی ملتفت نمیشود.
📚 منبع: مصاحبه مجله حوزه با آیت الله العظمی حاج آقا علی صافی گلپایگانی قدس سره
🌄 رسول و اندیشههای نهفته
✍🏻 عینصاد
▫️وسيله سلوك، هدايت است. «هُدى» فصلِ هدايت و بيّنات و فرقان است. سلوكى كه بخواهد در سقر نباشد، مركبى جز هدايت ندارد، كه كار با رسول آغاز مىشود. حتى حجّت باطنى (عقل) را رسول به جريان مىاندازد؛ «وَ يُثِيرُواْ لَهُمْ دَفَائِنَ الْعُقُولِ». اوست كه نهفتههاى انديشههاى آدمى را بيدار مىكند. با حجّت است كه عقل به جريان مىافتد.
▫️دين با حجّت آغاز مىشود. دين با رسول آغاز مىشود، با هدايت آغاز مىشود. و اين هدايتى كه آمده، اگر اهتداء و پذيرفته شد هدايتهاى بيشترى را براى انسان به دنبال خواهد داشت؛ «وَ يَزِيدُ اللَّهُ الَّذِينَ اهْتَدَواْ هُدَىً»
📚 #فوز_سالک | ص ۷۸
#️⃣ #عکس #عکس_نوشته #سیر_و_سلوک
▫️
💌 لطفا این سئوالات را بفرستید برای کسانیکه فکر میکنید این ابهامات را دارند
خواهش میکنم فراموش نکنی حتما بفرستید با تشکر
👍🏻 *چند کلام حرف حساب*
( جهاد تبیین)
1️⃣ اگر حکومت ایران به قول بعضی دیکتاتوری است، چرا اصلا انتخابات برگزار می کند؟ خوب مثل عربستان عمل کند که در آن هیچ رای گیری انجام نمی شود...؟؟
2️⃣ اگر حکومت ایران اهل ارائه ی آمار دروغ است پس چرا اینقدر سعی می کند مردم را به مشارکت قوی در انتخابات دعوت کند؟ مگر نمی تواند با ارائه یک آمار دروغ میزان مشارکت را بالا اعلام کند؟
3️⃣ اگر آنچه در ایران رخ می دهد انتصابات است، نه انتخابات، پس چرا در هر دور از انتخابات این همه افراد مختلف نامزد می شوند و این هم هزینه تبلیغات می کنند؟!!
4️⃣ اگر وجود مشکلات در کشور باید دلیلی برای عدم مشارکت مردم در انتخابات باشد، چنانچه مشکلی در کشور وجود نداشته باشد پس افراد منتخب قرار است چه فعالیت مثبتی انجام دهند و کدام گره را از کار مردم بگشایند؟
5️⃣ اگر مسئولان در جهت حل مشکلات مردم فعالیت نمی کنند، پس اینهمه مراجعه حضوری مردم به مسئولان با چه امیدی است؟ اعتراض هایی که گاهی به برخی تصمیم گیری ها انجام می شود، با چه نیتی است؟!!
6️⃣ اگر ایران در مسیر پیشرفت حرکت نمی کند پس این همه تحریم برای چیست؟ مگر قطاری که حرکت نمی کند را کسی سنگ می زند؟!
7️⃣ اگر انقلاب اسلامی در مسیر فروپاشی پیش می رود، پس راه اندازی این همه کانال ماهواره ای فارسی زبان توسط تحریم کنندگان ایران و هزینه کردن برای آنها چه توجیهی دارد؟!!
8️⃣ اگر نخبگان از ایران فراری اند، پس این همه موشک و پهپاد فوق پیشرفته را چه کسی می سازد؟ انرژی هسته ای را چطور؟! پیشرفت های حیرت آور در سلولهای بنیادی، فناوری نانو، لیزر، هوافضا، واکسن، رباتیک، جنگ سایبری و ... توسط چه کسانی انجام شده؟!!
********
انجمن راویان سپاه عاشورا
آیت_الله_حق_شناس
برکت و فضیلت #ماه_شعبان
ماهی است که درهای خیرات در او باز است. مردم باید در انتظار برکات باشند، و از گناهان باید صرفنظر بشود و درآن بسیار صلوات بر محمد و آل محمد فرستاده شود.
هر مومن عاقلی باید غفلت نورزد، و در این ماه، خودش را آماده کند برای ماه مبارک رمضان؛ به اینکه از گناهان، خودش را پاک کند، و توبه از مافات نماید.
وقتی که در این ماه آمادگی پیدا کردی، پرودگار مربی تو خواهد شد، موانع را از جلوی تو بر می دارد. دنیا خشت و گل که نیست، دنیا تعلقات است، تعلقات را باید بزنیم:
چون به دست خویشتن بستی تو پای خویش را
هم به دست خویشتن واکن کمال این است و بس
#مواعظ ج1 ص 43
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مژده ای دل عالمی امشب چراغانی شده
کهکشان تا کهکشان یکسر درخشانی شده
کز فروغِ روی ثارالله، نورِ عالمین
از زمین تا آسمان بزمِ گل افشانی شده!
#میلاد_امام_حسین(علیه السلام) 🍃🌺
#مبارک_باد🎊
💐💐💐💐
✳️ امام حسین(علیه السلام) دردانه خداوند است.
🔻مرحوم استاد آيتالله سعادتپرور در کتاب فروغ شهادت مینويسد:
▫️«در روايات بسيارى است كه سيدالشهدا(علیه السلام) از اوّل خلقت آدم(ع) تا خاتم انبياء(صلی الله علیه وآله) مورد توجّه خداوند، انبيا و اوصياء(ع) قرار گرفته و آنان از وى ياد نمودهاند. اين چه خصيصهاى است كه نهتنها پيش از ولادتش، كه پس از ولادت و شهادت او، معصومان(علیهم السلام) درباره او سخنها گفتهاند؟ نهتنها در لسان معصومان(علیهم السلام)، كه بعد از شهادت او، همه موجودات مادّى و مجرّد، جنّ، انس و ملائكه، زمين و زمان و... بر او گريسته و او را به تعظيم ياد میکنند؟
▫️در زيارات و رواياتى كه درباره سيدالشهدا(علیه السلام) وارد شده است، جريان تأثّر موجودات عالم از واقعه شهادت آن حضرت، از جايگاه خاصّى برخوردار است، به گونهاى كه در كمتر زيارتى از امام حسین(علیه السلام) است كه به اين مسأله اشاره نشده باشد.»
▫️ايشان همچنين در توضيح معنای «الوتر الموتور» در زيارت عاشورا مینويسد: «جمله «اَلْوِتْرَ الْمَوْتُورَ»، ... در ظاهر به معناى فرد و تنهاىِ بیهمتا، و به زبان فارسىِ خودمانى، به معناى «دُردانه» است، و به خصيصه خاص سيدالشهدا(علیه السلام) ... اشاره دارد.»
▫️«دُردانه» اصطلاحاً به کسی گفته میشود که در جمعی مانند اعضای خانواده، مورد توجه ويژه والدين و اعضای خانواده است.
▫️ايشان میفرمود: از اين بيان زيارت استفاده میشود که سيدالشهداء(علیه السلام) دُردانه پروردگار است و خداوند در ارتباط با او حساب ويژهای دارد و کسی که به ايشان متوسل شود، از فضل خاص خداوند بهرهمند میگردد.
▫️از همين جا به راز تفاوت فاجعه کربلا و زنده بودن آن، با ساير حوادث تاريخی که ظاهر مشابهی دارند پي ميبريم. سوزش شهادت سيدالشهداء(علیه السلام) هرگز خاموش نمیشود؛ چنانکه رسول اکرم(صلی الله علیه وآله) فرمود:
▫️همانا که شهادت امام حسين(علیه السلام) آتشى در دل مؤمنان انداخته است كه هرگز سرد نخواهد شد.
▫️تا به آنجا که ايشان اصلاً علامت مؤمن را شدّت گريه بر سيدالشهداء(علیه السلام) میداند و در ادامه میفرمايد:
▫️مؤمنی از او ياد نمیکند، مگر آنکه میگريد.
🔺راز اين تفاوت در مراتب ولايت است و مقام سيدالشهداء(علیه السلام) در نزد پروردگار به گونهاي است که توسل به ايشان، توسل به محبوبترينها در درگاه الهی است و خداوند پاسخ چنين استمدادی را سريعتر از ساير استمدادها میدهد.
(ادب حضور، دفتر پنجم؛ آداب و مراقبات عزاداری سیدالشهداء(علیه السلام)، ص۲۹)
🌹عید شما مبارک!🌹
35.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺 #میلاد_حضرت_عباس(علیه السلام)
💐سلام یار و یاور حسین
💐سلام مرد واله خدا
🎙 #سید_مهدی_میرداماد
👏 #سرود
📢 به اندازهای که مأموریتِ اجتماعیِ ما بزرگتر است، باید خلوتهای بهتری در ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان داشته باشیم تا بتوانیم آن مأموریتها را بهتر انجام دهیم؛
باید با یک دست از بالا بگیریم و با دست دیگر منتشر کنیم؛ آن دستی که رو به بالا بلند میشود در خلواتِ انسان، مخصوصاً خلواتِ این سه ماه است.
💠 آیت الله سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«مأموریتهای عظیم اجتماعی و مأموریتهای الهی، بیداری شب را میطلبد.
کسی که شب خوبی ندارد، روز خوبی هم ندارد! کسی که شب را به بطالت بگذراند، روز هم هرکاری کند بطالت است. کسانی که شبزندهدارند، در روز هم بیدار و زندهاند. زنده بودن در حیات روز، در گرو بیداری و احیای شب است. با احیای در شب، انسان به حیات در روز میرسد. لذا همه بزرگانی که متصرف اجتماعی بودند، این حالات را داشتند؛ هم قبل از اینکه به زمان مأموریت اصلی خود برسند و هم بعد از مأموریت خود خلوت داشتند.
ما در این سه ماه (ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان) هر قدر هم که اشتغال داشته باشیم، به اندازهای که مأموریتمان بزرگتر است، باید خلوتهای بهتری داشته باشیم تا بتوانیم مأموریتها را بهتر انجام دهیم. به تعبیر دیگر ما باید با یک دست از بالا بگیریم و با دست دیگر منتشر کنیم. آن دستی که رو به بالا بلند میشود در خلوات انسان است؛ مخصوصاً خلوات این سه ماه.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | مولودی زیبای حاج محمود #کریمی برای ولادت فرخنده سیدالساجدین علی بن الحسین (علیهمالسلام)
از تو آسمون خدا، می باره بارون خدا...
فرمانده محترم پایگاه مقاومت بسیج
سلام علیکم
🔸ضمن تبریک اعیاد شعبانیه به اطلاع می رساند؛ طی رزمایشی کلیه شورای پایگاه را به خط کرده و در ارسال و اطلاع رسانی کانال محتوای کنشگرانی برای حضور شرکت نمایید.
🔸لذا با سپاس و قدردانی از زحمات یکایک شما در فعالیت های قبلی تقاضا میشود لینک مورد نظر را در کانال ها و گروه های بسیج و غیر بسیج ارسال نمائید .
تشکر
👌بهترین کانال محتوایی ویژه کنشگری در انتخابات به همراه فایل رایگان #نقطه_وصل
🌐شبکه کنشگرانی برای حضور
🆔@koneshgharan_hozor
🌐کانال رسمی قرارگاه مردمی حضور
@gharargah_hozor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️برای امام زمانت وقت بزار
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎙حجت الاسلام #عالی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
این جملۀ الهی هب لی کمال الانقطاع الیک شاید بیانگر این معنا باشد که مردان آگاه الهی، باید پیش از فرا رسیدن ماه مبارک رمضان خود را برای صومی که در حقیقت انقطاع و اجتناب از لذات دنیاست (و این اجتناب، به طور کامل همان انقطاع الی الله می باشد.) آماده و مهیا کنند. کمال انقطاع به این سادگی حاصل نمی شود. احتیاج فوق العاده به تمرین، زحمت، ریاضت، استقامت و ممارست دارد تا بتواند با تمام قوا از ماسوی الله منقطع گردد و به غیر خداوند توجهی نداشته باشد. تمام صفات وارستۀ انسانی در انقطاع کامل الی الله نهفته است؛ و اگر کسی بدان دست یافت، به سعادت بزرگی نایل شده است؛ لیکن با کوچکترین توجه به دنیا محال است انقطاع الی الله تحقق یابد؛ و کسی که بخواهد روزۀ ماه مبارک رمضان را با آن آدابی که از او خواسته اند انجام دهد، لازم است انقطاع کامل داشته باشد تا بتواند مراسم و آداب مهمانی را به جاآورد، و به مقام میزبان تا آنجا که ممکن است عارف گردد.
جهاد اکبر ص ۲۳
امام#خمینی_ره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماه مبارک شعبان که صدر و ساقش رحمت و برکت است
آیت الله #جوادی_آملی
🌸 فی مراقبات شهر شعبان 🌸
🔸مناجاته الشعبانیه معروفه و هی مناجاه عزیزه علی اهله یحبونها و یستانسون بشعبان لاجلها بل ینتظرون و یشتاقون لمجیی شعبان و فیه علوم جمه فی کیفیه معامله العبید مع الله جل جلاله .....
🔹بالجمله هذه المناجاه من مهمات اعمال هذا الشهر بل للسالک ان لا یترک بعض فقراته فی تمام السنه
♦️در مراقبتهای ماه شعبان
🔻مناجات شعبانیه، مناجات معروفی است. و اهلش بخاطر آن با ماه شعبان مأنوس شده و بهمین جهت منتظر و مشتاق این ماه هستند.
🔸این مناجات شامل مطلب اساسی در مورد چگونگی معامله بندگان با خدای بزرگ بوده و آداب خواستن دعا و طلب آمرزش از او را .....
🔹اجمالا این مناجات، از اعمال مهم این ماه است، نه تنها ماه که سالک نباید بعضی از فرازهای آن را در طول سال ترک کند
📚 المراقبات صفحه ۱۳۰
قُل إِنَّمَا أَعِظُكُم بِوَحِدَةٍ أَن تَقُومُواْ لِلَّهِ مَثنَى وَفُرَدَى (سبأ-۴۶)
بگو: شما را تنها به يك چيز اندرز مى دهم: دودو و يك يك براى خدا قيام كنيد.
این کانال بر اساس چارچوبهای شرعی، قوانین جمهوری اسلامی ایران و قواعد اخلاقی شروع به کار میکند. انشاءالله
فعالان این درگاه، ترویجِ فرهنگِ مشارکتِ عمومی بر پایهی عقلانیت و زمینهسازی برای انتخابی، ناشی از نگاه متین و روشن، در امر خطیر انتخابات را وظیفهی خود می دانند، برآنند برای ارائهی نمونهای از فعالیت انتخاباتی سالم و در تراز امت اسلامی تلاش کنند و تسهیل برای شناخت نظرات و نگرشهای استاد عمومی را بر عهده میگیرند.
ما با مشارکتِ علاقمندان، به ویژه جوانان و کنشگران فرهنگی، در جهت تقویت اقتدار ملی و استحکام نظام اسلامی گام برمیداریم
تا از طریق تشکیل مجلس خبرگانِ توانا و مقبول در مسیرِ بیانیهی گام دوم انقلاب و اقامهی تمدن نوین اسلامی نقش آفرینی نماییم.
رویکرد خود را تبیینِ اندیشههای استاد، غنابخشی افکار آحاد مردم استان و پاسخگویی به سوالات و ابهامات قرار دادیم تا از بسندگی بر روش تبلیغات شکلی غیرمحتوایی، استفاده از جلوههای هنری صرف و ارتباط یک سویه فاصله بگیریم.
راهبرد نشر مطالب را بهرهمندی از ظرفیت رسانه و فضای مجازی با محوریت پیامرسانهای داخلی در فرآیند تبلیغ یافتیم تا از هزینهکرد منابع ملی در مصارف کماثر پرهیز نموده و از وقوع اسرافهای رایج و محتمل در ایام انتخابات فاصله بگیریم.
شایان ذکر است دوستان فعال در این پایگاه تلاش داشتهاند که آثار و خروجیها در سطحی فاخر و مقبول، به صورت جهادی و مبتنی بر صدق و باور تهیه شود.
📌با ما همراه شوید.
https://eitaa.com/omoomi39
چند صلوات را از دست دادهایم؟
🔸وقتی چیز کمی از دنیا از دست انسان میرود، ناراحت میشود، اما این همه نعمتهای اخروی از دستمان میرود و ناراحت نمیشویم!
🔸وقتی یک صلوات میفرستیم مثلا درختی در بهشت برای ما سبز میشود. این صلوات ما فقط چند ثانیه طول کشید؛ اما درختی که آنجا سبز میشود، دیگر خشک نمیشود. ما در اینجا با صرف کردن چند ثانيه، نتیجهای ابدی میگیریم.
هیچ وقت برای اینکه نعمت آخرت از دست ما رفته، غصه خوردهایم؟! انگار نه انگار!
۱۳۹۵/۰۴/۰۳
#صلوات
مرحوم آیت الله #مصباح_یزدی
جرعهای از مناجات شعبانیه1.mp3
812K
🔊 بشنوید | چرا مناجات شعبانیه با صلوات شروع میشود؟
🔸جرعهای از مناجات شعبانیه🔸
🔹دلیل آن را از قرآن میگویم:
«ائْتُونِي بِأَخٍ لَكُمْ مِنْ أَبِيكُمْ أَلَا تَرَوْنَ أَنِّي أُوفِي الْكَيْلَ وَأَنَا خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ»؛
(برادران از یوسف در مقابل متاعی که آورده بودند طعام خواستند و یوسف چون بار غلّه آنها را بست گفت: میخواهم در سفر دیگر برادر پدری خود (بنیامین) را نزد من بیاورید، نمیبینید که من پیمانه را تمام میدهم و بهترین میزبانم؟)
🌹این قانونش است؛ گناهکار باید بیگناه را بیاورد، درب را روی او باز میکنند، او هم از این درب باز شده بیاید داخل. خداوند درب را روی صلوات نمیبندد، شما هم خودتان همین کار را میکنید.
🌹مغازهدارها جنسهایشان را چگونه میفروشند؟ چکار می کنند؟
🌹چند تا جنس خوب و مرغوب میگذارد رو، اینها مشتری جمع کن است، بقیه به وسیلۀ اینها میآیند داخل.
#مناجات_شعبانیه
مومن به خود بدبین است
امیرالمومنین(علیه السلام) فرمودند:
« بدانید ای بندگان خدا ! مومن در شبانگاه داخل نمی شود و در صبح در نمی آید مگر که نفسش نزد او متهم است به جنایت و تقصیر در طاعت؛ یعنی به خود بدبین است و خود را در اطاعت و بندگی مقصر می بیند پس همیشه آن مومن بر نفس خود عیب کننده و سرزنش نماینده است. به معصیت و افزون خواهنده است از نفس خود طاعت و عبادت را ». و در آخر خطبه می فرماید:
« خوشا حال کسی که مشغول ساخت او را عیب خودش از عیب های مردمان».
دیده ز عیب دگران کن فراز
صورت خودبین و در او عیب ساز
قلب سلیم ص 601
#نیمه_شعبان #زیارت
💠 اخلاص و توجه در مراسم نیمه شعبان
🔻 در سفرها، حتی عتبات یا مکه و مدینه که ما میرویم، اگر بخواهیم کلمات را طبق حساب و کتاب استفاده کنیم ـ که [خداوند متعال] در قرآن این کار را کرده است ـ یک سفر، سفر زیارتی، زیارتی، زیارتی است و این، سفر خوبی است.
🔸 یک سفر، زیارتی، زیارتی، سیاحتی است. یک سفر هم زیارتی، سیاحتی، سیاحتی است. گاهی حتی یک سفر عتبات یا مشاهد مشرفه سیاحتی، سیاحتی ،سیاحتی میشود. این، چه کاری است؟! [این سفرها] محتوا و توجه میخواهد.
🔹 در نیمهی شعبان هم که مردم بیرون میریزند، باید دید که این بیرون آمدن آنها واقعاً ولایی، ولایی، ولایی است؟ یا ولایی، ولایی، سیاحتی است؟ یا ولایی، سیاحتی، سیاحتی است؟ یا سیاحتی، سیاحتی، سیاحتی است؟
🔸 آنها از ما این توجه و التزام را میخواهند؛ مخصوصاً تقرّب به حضرت شرایط بسیار ویژهای دارد.
🔹 شما در تشرّفاتی که در ایام غیبت صغری و بعد از آن بوده، [شنیدهاید که] هیمنه و تسلّط زیاد و عجیبی بر مخاطب ایجاد میشد.
🔸 [در مورد] خود امام رضا (علیه السلام) هم همینطور [بود]. حضرت با هر کسی در جایگاه شخصیتی او و با توجه به التزامش به معنویت، تقوا و مراعات [برخورد میکردند]، حتی [نسبت به] افرادی که مسافر بودند و به زیارت ایشان میآمدند. بعضی از افراد ملتزم نبودند و حضرت با آنها به گونهای دیگر برخورد میکرد.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸معیار مهم برای رأی دادن به یک فرد🔸
وقتی می خواهید نماینده انتخاب کنید، اول به ایمان بااللهاش نگاه می کنید یا به کفر به طاغوتش؟
اگر کفر به طاغوتش را احراز نکردی، هرچه [خوبی هم] داشته باشد، #ول_معطل است. اول چیزی که در او بررسی می کنی، #کفر_به_طاغوتش باشد. نبضش را بگیر ببین کفر به طاغوتش میزند یا نمیزند؟
اگر دیدی این نبض نمیزند، رأی خودت را برای کسی که این نبضش نمیزند، حرام نکن، فردا هم برای خودت #وزر_و_وبال درست نکن.
تبیینی از مفهوم انتظار و مهدویت برای نسل جوان.MP3
37.95M
تبیینی از مفهوم انتظار و مهدویت برای نسل جوان
لزوم تبیین مفاهیمی مانند انتظار فرج، برای نسل جوان
🔺بیانات آیت الله مصباح یزدی(قدس سره) در مسجد مقدس جمکران، ۱۳۸۸/۰۷/۰۸
لینک متن کامل جلسه
#امام_مهدی
و از مهمات شب نیمه شعبان ، تقرب به امام حجت عصر و ولی امر ،ناموس اکبر ، مظهر عدل الله الاعظم... است . به وسیله زیارت و مناجات و عرض اشتیاق و دعا و نماز و ابراز دلسوزی از درد فراق و... توسل و تملق و اعتصام و تظلم و استغاثه و طلب شفاعت در آنچه از سعادات از او فوت گشته و از ظهور او و سلطنت او به تاخیر افتاده تفکر کند.
و از آنچه در آن واقع شده شکوه به سوی خدا برد. او را از ته قلب بخواند و شب و روز مایل باشد که خدای بر او به زیارت جمال آن حضرت و کمال طاعت او، و رسیدن به رضای او، و کامیابی به هدایت آن بزرگوار بر او منت گذارد و حال او مانند کسی باشد که پیش از ولادت خود او پدرش از او غایب گشته و او را ندیده است و متوقع آمدن و متولی گشتن در امور او باشد...
اللهم عجل لولیک الفرج
المراقبات،ص 190