eitaa logo
هیئت نورالزهرا(س)
5.8هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
1.2هزار ویدیو
13 فایل
اطلاع رسانی زمان و مکان مراسم هیئت نورالزهرا(س) @Adnooralzahra
مشاهده در ایتا
دانلود
چطور هر روزمان عید باشد؟ 🔸یک سال منتظر می‌مانیم تا زمین به دور خورشید بچرخد و ما آغاز سال جدید را جشن بگیریم و عید را به همدیگر تبریک بگوییم، اما حضرت علی(ع) فرمود: «هر روزی که در آن مرتکب گناه نشدی روز عید است.» (حکمت ۴۲۸ نهج‌البلاغه) 💌 یعنی هر روزی که کاسب بازار گران‌فروشی نکرد، کارمند دولت رشوه نگرفت، پشت سر کسی غیبت نشد، مردی یا زنی به والدینش یا به همسرش بی احترامی نکرد و... از نگاه دینی عید است و باید آن روز را شاد بود. 🔸بیاییم امسال بیشتر مراقب اعمالمان باشیم تا هر روز برای خودمان و اطرافیانمان عید باشد.
جشن مبعث پیامبر(ص) امروز ساعت ۱۷:۳۰ در کانال تلگرام وایتا هیئت نورالزهرا (س) به صورت مجازی
AUD-20200322-WA0003.mp3
7.44M
زیارت امیرالمومنین در روز عید مبعث
AUD-20200322-WA0000.mp3
15.64M
سخنرانی حجه الاسلام پناهیان در روزعیدمبعث
AUD-20200322-WA0002.mp3
6.48M
شعرخوانی حجه‌الاسلام‌قاسمیان
AUD-20200322-WA0001.mp3
6.9M
مولودی خوانی حاج مصطفی سماواتی
AUD-20200322-WA0005.mp3
5.35M
💠سرود صدا میاد، از آشنا 🌺مبعث رسول اکرم (ص) مبارک باد. امام خوبیها
انالله و انا الیه راجعون با خبر شدیم،خادم الحسین،حاج عیسی سرمست، پدر محترم سرکارخانم سرمست (به‌دلیل‌ضایعه‌ریوی)به رحمت حق پیوست ازخداوند وسعت صبر برای بازماندگان مسألت داریم. با هم دعا کنیم تا خداوند بزرگ روح عزیز سفرکرده را قرین رحمت بی واسعه خودنمایدو مهمان خوان کرامت ارباب(ع)باشند.
سرکارخانم سرمست کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام ضایعه درگذشت پدر مهربان و مومنتان را از صمیم قلب تسلیت عرض می کنیم خداوند متعال روح پاکش را با مولایش علی ( ع ) محشور نماید و به بازماندگان صبر جزیل عنایت فرماید از درگاه خداوند سبحان برای آن مرحوم غفران و رحمت الهی و برای شما و دیگر سوگواران صبر و شکیبایی مسئلت می نماییم روحش شاد و یادش گرامی … از طرف: هیئت نورالزهرا (س)
از کلیه اعضای محترم کانال هیئت نورالزهرا تقاضا داریم(درصورت امکان) امشب نماز لیله الدفن را برای این خادم اباعبدالله(ع)اقامه نمایند به نام عیسی ابن ابراهیم پیشاپیش ازبزرگواری ولطف همه عزیزان سپاسگزاریم.