eitaa logo
هیئت نورالزهرا(س)
5.8هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
1.2هزار ویدیو
13 فایل
اطلاع رسانی زمان و مکان مراسم هیئت نورالزهرا(س) @Adnooralzahra
مشاهده در ایتا
دانلود
#فرزندداری 💌 رسول خدا(ص) فرمودند: خوشا بحال کسانی که برای خدا گرسنه و تشنه شده‌اند اینان در روز قیامت سیر می‌شوند. (وسائل الشیعه، ج ۷، ص ۲۹۹، ح ۲) 🌻 مامان باباها اجازه بدید بچه‌هاتون روزه بگیرن و این مورد رو تجربه کنن.
🔸 نکته اخلاقی - روز شانزدهم ❌ یک «نه» به حالت قبلی 🛣 «طریقت»، یک مقدمه دارد که آن بیداری است؛ حالت «یَقَظه». مقدمه‌ی راه رفتن، بیداری است؛ باید بلند شود و بیدار باشد تا حرکت کند. اگر کسی یقظه و بیداری در او شکل نگیرد، راه نمی‌رود. 💡 این حالت به صورت‌های مختلف در انسان اتفاق می‌افتد. یک موقع وسط یک گناه، ناگهان حال انسان بد می‌شود، حس بدی پیدا می‌کند، به خودش می‌آید که: «چقدر آلوده شدیم ما!». ❇️ یک لحظه بیدار می‌شود از وضعیت قبلی خود. یا گاهی خاطرات علما یا کتاب‌های دفاع مقدس را می‌خواند، از خودش بدش می‌آید. این همان حالت «یقظه» است. 🚫 این فرد تا وقتی خواب‌آلود است، نه حرف می‌فهمد، نه می‌تواند درست ببیند. گوشِ قلبش باز نیست. کسی اگر موعظه هم کند، او نمی‌شنود. راه را نمی‌بیند. آدمی که بیدار نمی‌شود و حالت انتباه ندارد، طبیعتاً سالک هم نیست. باید بیدار شود و بایستد. آدم باید یک «نه» به آن حالت قبلی‌اش گفته باشد تا حرکت کند. 🤲 ان‌شاءالله که خدا به عظمت این روزها و شب‌ها ما را بیدار کند که بفهمیم مسیر دیگری را باید طی بکنیم.
حکم تزریق آمپول در روزه ماه رمضان
AUD-20200511-WA0000.mp3
11.3M
. 💠دعای ابوحمزه ثمالی۲ حاج مهدی سماواتی
نيمه شب شد دوباره زد به سرم ! خوش به حال ِمجاورين ِ حرم... #دلتنگ_حرم
صَلی اللهُ عَلیکَ یا اباعبدالله سحر هفدهم است ،شاه ،سرم نذر سرت بده یک «کرب و بلا» جان «علی اصغرت» @nooralzahra5
برخیز ... برخیز که بساط میهمانی خدا پهن است! 🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷 برخیز و لقمه ای بردار برخیز و جرعه ای بنوش لقمه ای معرفت جرعه ای مغفرت برخیز تا نگویند خواب او را برد! که هرکس از این درگه دست خالی رود ، عمری را به خواب غفلت زندگی کند. برخیز ... برخیز و یکتایت را بپرست برخیز که درهای لطفش را گشود برخیز که آغوشش را برایت باز کرد برخیز که امروز میخواهد ببخشد بدون چشم داشت بدون بهانه بدون دلیل برخیز تا جا نمانده ای! برخیز ... برخیز او میخواهد در تو حلول کند میخواهد در تو تجلی کند میخواهد به تو افتخار کند میخواهد به شیطان فخر بفروشد میخواهد برای همه ثابت کنی که لایق سجده بوده ای میخواهد در عرش بپیچد که خلقتش درست بود که اعتمادش صحیح بود که عهدی که بستی را نشکسته ای! @nooralzahra5 🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕌 دل من چه جوری طاقت بیاره بمونه پشت درای حرمت 🎤 مناجات خوانی سید رضا نریمانی #مداحی #الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج🌸
تندخوانی جزء هفدهم👇 ✧✾═════✾✰✾═════✾✧ eitaa.com/nooralzahra5
دعای روز #هفدهم ماه مبارک رمضان 🌱التماس دعا🌱 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 @nooralzahra5
📌 "اگر ( بخوانید حتما) کل زمین را..." 📖 «وَ لَقَدْ کَتَبْنا فِی الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُها عِبادِيَ الصَّالِحُون. إِنَّ فی هذا لَبَلاغاً لِقَوْمٍ عابِدین؛»*۱ 🌸 امام باقر می فرماید: «آن ها (عِبادِيَ الصَّالِحُون) یاران حضرت قائم در آخرالزمان هستند.»*۲ 🔹 در این آیه خداوند مژده ظهور و حکومت صالحان را داده است، زیرا یکی از مهم ترین سلاح های دشمنان مهدویت، ایجاد شک و تردید در بین اعتقادات مردم است. 🔸 با این همه اشاره قرآنی یا ما آدمهای عجیبی هستیم یا آنطور که باید توجیه نشدیم. به خاطر ماشینی که شاید برنده شویم، در قرعه کشی شرکت می کنیم و یا مثلا فلان چای را می خریم. حالا اگه بگویند به خاطر اینکه کل زمین را برنده شوید(بدون اما و اگر) فلان کار را بکنید، همه می گوییم ما که از خدایمان است، اما سلولی در ما تکون نمی‌خورد. برای یک ماشین (با اما و اگر) هزینه می کنیم، اما برای ... 🔻 کلاه خودت رو قاضی کن! دیگه خدا باید چی کار کنه تا ما یک تکونی بخوریم.*۳ ۱. سوره انبیا، آیه ۱۰۵ ۲. نور الثقلین، ج۳، ص۴۶۴ ۳. توی اینترنت دنبال منبع این مطلب نگرد! تو دل خودت دنبالش بگرد!