7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الهی عظم البلاء
آه...😭😭😭
#فلسطین
آیت الله جاودان : برای آزادی مردم غزه ۱۰ هزار "امن یجیب" بخوانید
هرکدام از شما عزیزان ده مرتبه بخونه .
فرض کنید شما ظرفی پر از شیر، از مغازه ای گرفته و می خواهید به منزل ببرید. چون این ظرف پر می باشد، بسیار آهسته و با احتیاط کامل حرکت می کنید، تا چیزی از شیر بر زمین نریزد. اما اگر در این حال کسی آمد و به شما تنه زد، و نصف ظرف شیر بر زمین ریخت، در این هنگام، دیگر شما در حرکت، احتیاط نمی کنید و آهسته نمی روید؛ بلکه بدون هیچ هراسی، می توانید به سرعت حرکت کنید؛ چون دیگر خوف ریختن شیر وجود ندارد.
دربارۀ کودکانِ خود نیز سعی کنید کودک شما خیال کند که ظرف حیثیت و حرمت او پر می باشد و باید با احتیاط کامل رفتار کند، و تلاش کند کسی به او تنه نزند؛ امّا اگر شما آمدید و به او تنه زدید، دیگر ظرف حرمت و شخصیت او تقلیل خواهد یافت، و طبعاً دیگر نباید توقع داشته باشید که این کودک رفتارش با شما مثل سابق باشد.
پس، این نکتۀ مهم را فراموش نکنید که گاهی «تغافل» لازم است، به این معنا که شما از عیوب فرزندانتان آگاه باشید، اما کودک شما اطلاع نداشته باشد که شما از عیوب او آگاه هستید.
آگاه بودن شما از عیوب فرزندانتان خوب است، اما آگاه بودن ایشان از این که شما عیوب وی را می دانید، خوب و به صلاح نیست.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر میخوایین بچه هایی تربیت کنید
که به لحاظ روانی قوی باشن
این کلیپ رو ببینین
@nooredideh
چهل گام تا امام
✅پیشنهادهای کاربردی برای انس فرزندان با امام زمان(عج)- بخش دوم
🖊 #ابراهیم_اخوی
🔸در این فرصت، نگاهی میاندازیم به راهکارهای ایجاد انس میان فرزندان و آخرین ذخیره خدا که هماهنگ با روانشناسی رشد طراحی شدهاند.
1.اطلاعات خود را درباره حضرت افزایش دهید.
2.برنامه مطالعه منظمی برای شناخت بیشتر امام زمان(ع) داشته باشید.
3.بخشی از کتابخانه شما و کودکتان را کتابهایی با موضوع مهدویت تشکیل دهد.
4.اطلاعات کودک خود را درباره امام معصوم افزایش دهید.
5.نرمافزارهای مهدوی مناسب را شناسایی کرده و خریداری نمایید.
6.نواها و نغمههای مهدوی را در تلفن همراه و خودرو خود داشته باشید و به تناسب از آنها استفاده کنید.
7.داستان کسانی که با حضرت ارتباط داشتهاند را بخوانید و برای کودکان به عنوان قصه شب نقل کنید.برای خردسالان بهتر است از داستانهایی استفاده کنید که در آن نجات حیوان به دست حضرت اتفاق افتاده باشد.
8.احترام به امام را به کودکان خود یاد دهید. مانند بلند شدن به احترام نام خاص حضرت.
9.خودتان را آماده پاسخگویی به سؤالات کودکان درباره امامشان نمایید.
10.امام را به عنوان پدری مهربان که به همه کودکان توجه دارد، معرفی کنید.
🌱ادامه دارد...
#امام_زمان
📮 کانال همنو
https://eitaa.com/joinchat/173277184C95ec8b6873
🔴 مادری کردن
مادری کردن یه مهارتِ کسب کردنیِ که به تعداد فرهنگها و جوامع مختلفْ متنوع و متکثر هست.
و این درست برعکس #رویکردهای_غالبِ روانشناسیِ که تزهای واحدی رو برای تربیت در همه جای دنیا معرفی میکنه.
ما باید یاد بگیریم که مادری آموختنی هست، مادری نسبی هست، مادری متوقف شدنی نیست و با رشد بچهها تغییر میکنه، اونم رشد میکنه و به سمت متکامل شدن میره.
یعنی چی، یعنی مادر به مرور مادر میشه، مهارت پیدا میکنه و مثل هر عمل آموختنیِ دیگهای، مادری رو یاد میگیره ...
آخرشم اینکه مادری کردن فقط یه مهارت نیست، یه جور آگاهی جدید نسبت به هستی و خود هست. مثل یه فرصت دوباره میمونه. دقیقاً مثل اینکه آدم با مادر شدن تازه میفهمه که چقدر کار نکرده روی خودش داره. آخه مادری کردن #خودآگاهی میاره، بدجور هم خودآگاهی میاره ...
#حمید_کثیری 👇👇
@hamidkasiri_ir
یکی از علل پرخاشگری کودکان، بیش از حد تلوزیون دیدن❗️
برخلاف تصور والدین تلویزیون به کودکان در آموختن زبان کمکی نمی کند. آنچه به ویژه کودکان زیر 2 سال از تلویزیون می فهمند تنها یک سری تصویر و صدای گنگ است که توجه آنها را به خود جلب میکند؛ اما به یادگیری مسایل در آنها کمکی نخواهد کرد.
بلکه این کارتون ها بر شخصیت کودک اثر می گذارند هو به صورت برخی رفتارها و ناهنجاریها بروز میکند.
تحقیقات نشان می دهد که هرچه تعداد ساعتهای تماشای تلویزیون در کودکان بیشتر می شود، میزان بروز ناراحتیهای روانی از جمله پرخاشگری و عصبانیت، ترس و استرس و بدخوابی در کودکان افزایش مییابد.
@nooredideh
اصرار بر كنترل کودک براي اينكه دقیقاً
“همانی بشود كه ما می خواهيم”
دو نتيجه در پی خواهد داشت:
🔸يا يك رُبات حرف گوش کن و همیشه تسلیم خواهیم داشت
🔸و یا یک آشوبگر و یاغی که هر مرزی را در می شکند.
نتیجه وسواسها و اصرارهای بی مورد والدین بر آنچه الگوی از پیش ساخته تربیتی خود ساخته اند، این دو مورد است و حد وسطی هم ندارد!
پس اولاً هیچگاه لباس از پیش بریده ای را برای تربیت کودکمان قواره نکنیم...
و ثانیاً روی نسخه های تربیتی خود و دیگران اصرار بیش از اندازه نداشته باشیم...شاید این نسخه متناسب با کودک ما نباشد!
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
چگونه در خانواده عمل کنیم تا نوجوانان ما دارای آینده ای توأم با موفقیت و کامیابی باشند؟
💎برای آنکه بتوان برای فرزندان نوجوان خود آینده ای سرشار از موفقیت و کامیابی داشت، باید به دو دوره زندگی او توجه ویژه ای داشته باشیم:
♦️اول: دوران کودکی فرد
♦️دوم : دوران نوجوانی
دلیل این دسته بندی آن است که دوران نوجوانی ادامه دوران کودکی بوده و بخش مهمی از شخصیت یک فرد در دوران کودکی شکل می گیرد.
و اما مرجله بعدی توجه به دوران نوجوانی فرد است. ( هر چند برخی نکاتی که ذکر می کنیم را باید از دوران کودکی فرد هم انجام دهیم). این دوران از مهمترین دوران زندگی هر فرد در جریان رشد و تکامل شخصیتی است. چرا که یکی از مهمترین و بحرانی ترین اتفاق زندگی یعنی بلوغ، در این دوره به وقوع می پیوندد. در این دوره، فرد هم از لحاظ روحی تأثیرپذیر است و هم از لحاظ جسمی و جنسی دارای شرایط و نیازهای جدید می باشد.
♦️توجه به این نکات می تواند برای آینده او بسیار مهم باشد. یکی از این مسائل رشد و توسعه احساس اعتماد به نفس در نوجوان است. یعنی باید احساس اتکای به خود و اعتماد به نفس را در انجام امور شخصی در نوجوان پرورش داد که این امر می توان با برخی سیاستها و شرایط تربیتی در فرد ایجاد و تقویت کرد. انجام کارهای شخصی خود در منزل و برخی کارها و امور خانواده در بیرون از منزل(آن دسته از اموری که در حد و اندازه توان یک فرد نوجوان باشد) می تواند زمینه ساز این امر باشد و در فرد نوجوان این احساسات را تقویت کند.
@nooredideh
مادر مهمترین منبع قابل دسترسی برای تقویت ریشه های اعتماد بنفس برای کودک به شمار میرود به طوری به بررسی ها نشان میدهد مادرانی که فرزند خود را مورد شماتت قرار میدهند، فرزندانی با اعتماد به نفس پایین تربیت می کنند.
طرح اولیه شکل گیری شخصیت افراد ناشی از برخورد مادر و کودک است به طوری که ریشه همه برداشت های کودک در آینده است که تغییر آن به سختی صورت می گیرد.
بعد از پدر ومادر،خواهر و برادر و همسالان نقش مهمی در برداشت کودک از خودش را دارند.
Join @nooredideh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 این دو خواهر و برادر در حملات صهیونیستها یتیم شدن و با پای خودشون رفتن بیمارستان
داداش همه جوره هوای خواهرشو داره ❤️ و میگه نمیترسه🥺🥺
@nooredideh
هماهنگی بین پدر و مادر؛ عامل تربیّت فرزند
شما، هم دست راست دارید و هم دست چپ، اگر این دو بهصورت مستقل تصمیم میگرفتند، شما دیگر با این دو دست نمیتوانستید کاری را انجام بدهید. اما چون این دو دست خود تصمیم گیرنده نیستند، بلکه مغز و اراده انسان است که بر دست راست و چپ حکومت میکند و اوست که تصمیم میگیرد، لذا دستها باهم همکاری میکنند و هماهنگاند.
با یک دست کاغذ میگیرید و با یکدست مینویسید. خیّاطها با یکدست پارچه را میگیرند، با دست دیگر میدوزند. آشپزها با یکدست، دیگ را میگیرند، با دست دیگر غذا را به هم میزنند و چون فرمانده یکی است این دودست اینچنین باهم همکاری میکنند. اگر خدایناکرده در وجود ما دو فرمانده وجود داشت معلوم است که چه اتفاقی میافتاد.
حال فرض کنید، اگر پدری نسبت به بچهی خود تندی کند، مثلاً بگوید: چرا این کار را کردی؟ آنگاه مادر بگوید: اتفاقاً کار بچه درست بوده و خوب کاری هم کرده است. یا یکی به بچه بگوید: تو خیلی بیادب هستی. دیگری به او بگوید: اتفاقاً تو از همه مؤدبتر هستی.
یکی بچه را بزند و دیگری او را نوازش کند.
چنین برخوردهایی موجب میشود که بچه بیتربیت بار بیاید. وقتی اینگونه عمل شود، بچه شکایت پدر را به مادر و شکایت مادر را به پدر میبرد و ضمن اینکه بین آنها دعوا راه میاندازد، خود بچه نیز نسبت به پدر و مادر بیاعتقاد و بیاعتنا میشود.
[استاد حائری شیرازی]
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh