هدایت شده از استاد محمد شجاعی
#گلهای_کوچک_خانه ۹
✅اگه کودکتون با بهانه بیماری به مدرسه
نرفت، نذارید بهش خوش بگذره،
مثلاً از سرگرمی هاش محرومش کنید و غذاهای مناسب بیماری بهش بدین.
👈با کمک خودش،علت کارشو کشف کنین!
@ostad_shojae
هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
🔸زمانی که #برچسبی به فرزندتان می زنید (دختر ما عصبی است، پسر ما بیش فعال است و اصلا به حرف های من گوش نمی دهد و...)
باعث می شود دیگران فرزند شما را به همین شکل بپذیرند.
🔹یعنی شما #منفی صحبت می کنید وآن ها هم منفی نگاه خواهند کرد.
🔸 اگر نوجوان شما این سخنان را بشنود، به مرور این رفتارها را خواهد پذیرفت و درونش #نهادینه می شوند.
#رفتاربانوجوان_نوردیده 👇
join @nooredideh_nojavan
کمربند اتومبیل را اگر نرم و آهسته کشیدی تا آخر می آید و حافظ و نگهبانت می شود، اما اگر چکشی و شلاقی بکشی در جا قفل می کند،
می خواهی دیگران پا به پای تو بیایند
نرم و نرمخو باش !
join @nooredideh
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
#گلهای_کوچک_خانه ۱۰
💢اشتیاق به مدرسه
برای کودکتان از مسایل مدرسه با ذوق تعریف کنید!
👈خاطرات شیرین کودکی شما،
اشتیاق رفتن به مدرسه، و لمسِ خاطراتتان را در نقشِ شما، برایش جذاب میکند.
@ostad_shojae
در جامعه ی کارکردی، نیازها برپایه ی کارکرد تعریف می شود. یعنی هرچیزی که می خواهیم بگیریم اول بررسی می کنیم که کارکردش چیست؟ اگر برای من کارکردی ندارد پس نباید آن را داشته باشم
امروزه در جامعه ی ما فقری که وجود دارد، فقر نیازها نیست چون همه می توانند نیازها را پاسخ دهند بلکه آن چیزی که قادر به جواب دادن آن ها نیستیم، هنجارها و خواسته ها است.
در جلسه ای که آقای دکتر رومی هم تشریف داشتند پدری بلند شدند و گفتند که: من از خانواده ام خجالت می کشم چون نمی توانم به نیازهایشان پاسخ بدهم! آقای دکتر گفتند این خانواده های شما هستند که باید خجالت بکشند که این همه از شما خواسته دارند نه شما. شما به وظیفه ی خودتان دارید عمل می کنید و حتی خیلی بیشتر هم عمل می کنید.
حال از زاویه ی دیگری به نیازها و هنجارها نگاه می کنیم. نیاز و خواسته هردو انگیزه ایجاد می کنند.انگیزه تحریک می کند و تحریک پذیری را بالا می برد و تحریک باعث تلاش می شود. فعالیت اگر در جهت نیاز باشد، سازنده است و اگر در جهت خواسته باشد، مخرب است
شک ندارم که همه فعالیت و تلاش می کنند اما انگیزه ی ما از کجا آمده است؟ خیلی وقت ها ما در حال تلاش مخرب هستیم و این جا است که آدم دلش واقعاً می سوزد و می بینیم که پدر و مادر حسابی در حال تلاش هستند و دقیقاً در جهت تخریب بنیان خانواده تلاش می کنند چون به دنبال خواسته ها هستند این حالت مخرب است. و جهان سلطه کاملاً این قضیه را دامن می زند و به آن تهاجم فرهنگی می گوییم.
اصلاً کاری با سیاست و غیره ندارم بلکه کاملاً از بعد علمی این مطلب را بیان می کنم. این مطالب را علم جامعه شناسی به خوبی برای ما روشن می کند نه روانشناسی. (ادامه دارد...)
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت28}
[استادسلطانی]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
انسانها معمولا
قدر لحظههای خوبشان را نمیدانند،
تا زمانی که آن لحظهها
تبدیل به خاطره شوند.
Join @nooredideh
✅امروزه چهار اصل جهانی در سازمان ملل مطرح است:
1- آرامش
2- آسایش
3- شناخت
4-سلامتی.
این چهار اصل بحث جهان امروز است و چهار معیار برای زندگی سالم است. همیشه گفتم که ما با فرهنگ غنی که داریم کاملاً می توانیم در مبادلات فرهنگی جهان امروز حضور داشته باشیم. آرامش از کجا می آید؟ آرامش را روح حس می کند و روح باید در آرامش باشد. آسایش را با چی حس می کنیم؟ جسم. شناخت به چی مربوط می شود؟ ذهن. و سلامتی حاصل هماهنگی این سه مورد اول است.
ما اشتباهی سلامتی را در بخش احساس می گذاریم. این تحلیل ها دیگر به سازمان ملل مربوط نیست و حاصل پردازش خودم است. سلامتی حاصل هماهنگی جسم و روح است و ما احساس سلامتی می کنیم. آسایش مربوط به جسم است حال اگر آسایش به سمت رفاه برود و رفاه نیز به سمت تجمل برود، آرامش هم به سمت استرس و اضطراب خواهد رفت.
هر چه قدر آسایش از مرز تعادل خارج شود، به تبع آن آرامش کمتر خواهد شد. این نکته را با قدرت اذعان می کنم که امکان ندارد که انسان در رفاه، آرامش به دست بیاورد. ما در آسایش می توانیم آرامش به دست آوریم نه در رفاه. در تجمل که دیگر اصلاً نمی توانیم آرامش به دست آوریم.
در جامعه ی ما آرامش و آسایش یکی معنی شده و در کل جامعه ی ما به دنبال رفاه است در حالی که کشورهای پیشرفته به دنبال آسایش هستند نه رفاه. آن تفکر جدا سازی اتاق های خانه که گفتم تفکر رفاه است که به تجمل هم کشیده می شود. در ژاپن و چین می دانید متراژ خانه ها چه قدر است؟ خیلی کوچک تر از خانه های ما. به فکر آسایش خانواده هایمان باشیم نه به فکر رفاه آنها. (ادامه دارد...)
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت29}
[استادسلطانی]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده