اگر كودك را بي موقع جدا كنيد يعني قبل از سه سالگي و از نوزادي كه ما بسيار مخالف آن هستيم آنوقت در 2 سالگي حتماً دائم پيش شما مي آيد.
در 2سالگي فقط رختخواب او را جدا كنيد و ديگر زير پتوي شما نخوابد اما اتاق را جدا نكنيد و البته قبل از همهٔ اين مسائل بايد به امنيت كودك توجه لازم را داشته باشيد كودكي كه نمي تواند جدا شود ناامن است.
(استاد سلطانی)
#جداخوابی
Join @nooredideh
لوکیشن فرهنگسرای تهران برای جلسه
جلسه جمعه استاد سلطانی
https://goo.gl/maps/oK1mLo71u8G2
در هنگام انتقاد از کودک، پیام خود را واضح بیان کنین. هدف نقد درست اینه که پیام خود را به فرزندتون برسونین. و این یعنی شما باید یه پیام داشته باشین. اگر شما ایده ای ندارین که انتقالش بدین و فقط خشم و سرخوردگی خودتون رو با انتقاد از فرزندتون از بین میبرین، شما برای فرزندتون هیچ کار مثبتی نکردین و رفتار فرزند شما در آینده تغییری نخواهد کرد.
یادتون باشه هدف شما از نقد اینه که به کودک آموزش بدین نه اینکه اونها رو مجازات یا خجالت زده کنین و یا از کودک انتقام جویی کنین. وقتی شما انتقاد میکنین، باید یه چیزی برای یاد دادن داشته باشین.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
رفت و آمد برای ما یک نیاز است. مثلاً من نیاز دارم که از کرج به تهران بیایم اگر نیایم کارهایم انجام نمی شود حال من چگونه می توانم از کرج به تهران بیایم؟ می توانم با ماشین شخصی خودم بیام، می توانم آژانس بگیرم، یا با کرایه خطی و یا با مترو یا با اتوبوس و یا با موتور و یا با دوچرخه، بسته به مسافت با کدام روش می توانم راحت تر بیایم؟ آسایش این جا مطرح می شود؛ با کدام روش راحت تر می آیم؟
امروز صبح که این راه را می آمدم حدود یک ساعت و نیم در ترافیک بودم و من تمام این مدت را خوابیدم خوب حالا اگر با ماشین شخصی می آمدم می توانستم راحت بخوابم؟ پس من با وسیله ی نقلیه ی عمومی راحتترم، یک جاهایی مترو راحت تر است خوب با مترو میرم.
کارکردها را باید مدنظر داشته باشیم. یا مثلاً می خواهیم خرید کنیم چه قدر خوب است که پیاده برویم و حتی فرزندمان هم همراهمان باشد و مهارت های زندگی را همراه ما عملی بیاموزد ولی ما برای یک خرید اونور چهارراه حتماً باید سوار ماشین شخصی شویم.
برنامه ریزی مالی باید داشته باشیم، برپایه ی کنترل انتظارات و پاسخ به نیازها. کنترل کنیم و حساب کنیم که چه قدر درآمد داریم؟ چه قدر هزینه می کنیم؟ پس اندازمان چه قدر است؟ و غیره و بچه ها با دیدن این حالات از ما الگو گرفته و می آموزند. (ادامه دارد...)
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت44}
[استادسلطانی]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
#اطلاعیه
جلسه "همایش مهارتهای پدری و مادری
"کودک درون ، فرزند بیرون"
باموضوع #ترس
با حضور #استادسلطانی
صبح جمعه ۲۹ تیر ساعت ۹/۳۰ الی ۱۲/۳۰
فرهنگسرای تهران
آدرس:منطقه۲۲، میدان المپیک، خیابان ساحل، بعد از زیرگذر حکیم، سمت چپ، بوستان باغ نو، فرهنگسرای تهران
جلسه برای عموم رایگان است
حضور کودکان بلامانع است مسوولیت آنها برعهده والدین است.
جلسه برای عموم رایگان است و نیاز به ثبت نام نیست.
کانال فرهنگسرای تهران درایتا 👇
eitaa.com/tehranfh
پنجشنبه است و ما دلتنگِ
عزیزانی هستیم که دیگر
در کنارمون نیستند
گلهای زیبای
فاتحه و صلوات را
ره توشهشان میکنیم
روحشان شاد یادشان گرامی
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
والدین، وظیفه دارند «انتخاب کردن» را به فرزندانشان بیاموزند...
شما دائم برای فرزندتان تصمیم گیری نکنید، یا نظرتان را به او تحمیل نکنید. زیرا او باید در سالهای آینده، تصمیم ها و انتخاب های مهمی داشته باشد، مثل: انتخاب دوست، انتخاب رشته تحصیلی، انتخاب شغل، انتخاب همسر و...
البته کودک در سن زیر پنج سال، قدرت تصمیم گیری و انتخاب محدودی دارد... و اگر تعداد گزینه ها زیاد شود، او قدرت انتخاب کردن ندارد.
تعداد انتخابهای کودک را محدود کنید تا قدرت تصمیم گیری پیدا کند و انتخاب کردن را یاد بگیرد. مثلا باید در سن زیر پنج سال، دو گزینه به او پیشنهاد دهید تا بتواند یکی از آنها را انتخاب کند. به عنوان مثال، موقع رفتن به مهمانی، دو لباس مناسب مهمانی از کمد خارج کنید، تا او یکی را بتواند انتخاب کند.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
#اطلاعیه جلسه "همایش مهارتهای پدری و مادری "کودک درون ، فرزند بیرون" باموضوع #ترس با حضور #استاد
👆همایش استاد سلطانی فردا راس ساعت ۹.۳۰ شروع میشه
دوستان حتما قبل از ساعت ۹.۳۰ در پارک حضور پیدا کنید و حتی میتونید صبحانه رو بیارید اونجا باخانواده میل کنید
لوکیشن فرهنگسرای تهران 👇
https://goo.gl/maps/oK1mLo71u8G2
هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
نوجوانان مانند همه دوست ندارند تحقیر شوند.
تحقیقات نشان می دهد نوجوانانی که مورد تحقیر و توهین والدین هستند در زندگی فردی و اجتماعی در مقایسه با دیگران موفقیت کمتری دارند.
تا سه سال قبل هفته ای حداقل دو فیلم میدیدم.
دنبال کتابهای جدید بودم.
به تمام کارهایم می رسیدم
سرساعت میخوابیدم، به موقع بیدار میشدم.
هر وقت دلم میخواست یک لیوان چای برای خودم درست میکردم و می نشستم برنامه هفتگی می نوشتم.
در ماشین فقط به موسیقی مورد علاقه ام گوش میدادم از بیداد شجریان تا سرمستی قربانی.
شب تصمیم میگرفتم و صبح اجرا میکردم.
الان که نگاه میکنم می بینم تعداد فیلم هایی که در این سه سال دیده ام به تعداد انگشتان دستم است اما سیزده بار باب اسفنجی آشپز میشود را دیده ام.
اگر روزی پلنگ صورتی نبینم روزم شب نمی شود.
آنقدر سری کتابهای حسنی را خوانده ام که حفظ شده ام. سه یا چهار آهنگ در ماشین بیشتر تکرار نمیشود تازه باید با آنها تکرار هم بکنم
شب با هزار دردسر تصمیم میگیرم و تا آخر هفته هنوز اجرا نشده.
مشغله هایم هزار برابر شده ...
اما نیمه های شب که ناخود آگاه بیدار می شوم تا کنار نرفتن پتو از روی « تو » چک کنم،
صدای نفسهایت به من می گوید همه اینها در دو کلمه خلاصه می شود « لذت مادرانه» /المیرا لایق
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
کانال نوردیده کانال طنز هم داره هاااا
عضو نیستی؟😐
خب عضو شو تا پاک نکردم👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
خانم هريس نويسنده ي كتاب "ماندن در وضعيت آخر" ميگويد:
وقتی دخترم بچه بود، يك روز به دليل شيطنتی كه كرده بود، شروع كردم به نصيحت هاي مادرانه و بالاخره گفتم: "نميدونم با تو چيكار كنم؟!"
و دخترم در پاسخ گفت :"ميتوني منو ببوسی."
خانم هريس مينويسد:" امروز يادم نيست موضوع چه بود، اما آن بوسه هنوز يادم مانده است".
هرگز فرصت گفتن "دوستت دارم" را از دست مده.
join @nooredideh
نکته ی بعد، از بچه ها حساب کتاب بخواهید. ما باید یاد بگیریم پاسخگو باشیم. امروزه در خانواده ها من بسیار می بینم که حساب به همدیگر نمی دهیم مثلاً آقا به خانم بگوید یا بالعکس که مثلاً این ده هزارتومان چی شد؟ بهمان بر می خورد که حساب سنار سه شاهی را هم باید پس بدهیم، چه میدونم چی شد پولی که برای خود بچه است را نمی گویم اما اگر پولی برای خرید بهشان می دهیم را باید بپرسیم.
زمانی که هنوز ازدواج نکرده بودم و جوان بودم دوستی داشتم که پدرش فرش فروش بود یک روز به حجره شان رفتم و دیدم که پدر دوستم که حاج آقایی بودند آمدند و نشستند پشت میز و جا سیگاری که چند سکه داخل آن بود را شمردند و بعد سر بلند کردند و گفتند صبح که می رفتم این جا چهارده هزار بود چرا الآن فقط سه هزار هست؟ یازده هزارش کو؟
شاگرد و پسر حاجی آمدند و گفتند: سه هزار یخ خریدیم، خوب هشت هزارش؟ آهان پنج هزار هم کارگره فرش آورد دستمزد بهش دادیم؛ خوب سه هزار دیگه اش کو؟ شاگرد و دوستم یادشان نیامد اما حاج آقا ایستاد که سه هزار بقیه چی شد؟ ببینید نمی گفت چرا خرج کردید مهم این بود که بدانند چی کار کرده اند که یکهو یادشان آمد که آهان یک گدا آمد دادیم به گدا و حاجی گفت خیلی خوب و تمام شد؛ حساب سر جای خودش میزان هست. خوتان از خودتان حساب بکشید و بعد ببینید که چه قدر در زندگیتان تأثیر دارد و از بچه ها حساب بخواهید. (ادامه دارد...)
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت45}
[استادسلطانی]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنبیه بدنی ، درست یا غلط؟
آینده فرزندان در نحوه تربیت والدین
🆔 @Dordunehaa
Join @nooredideh
نکته ی بعد تفکر پس انداز است .
ما می توانیم با خلاقیت کسب درآمد کنیم پولمان هم پاک و حلال ولی اجازه ی هزینه کردن آن را نداریم، ما به اندازه ی نیاز اجازه داریم که هزینه کنیم، الباقی آن باید پس انداز شود. فرهنگ پس انداز باید داشته باشیم، پیشرفت کشور ژاپن مدیون فرهنگ پس انداز آن است. منظور از پس انداز، فرهنگ سرمایه گذاری است نه انباشت منظور به جریان انداختن پول است.
بگذارید بچه ها پول هایشان را جمع کنند اگر چیزی خواستند بخرند و بقیه ی آن را جمع کنند و حتی تولید داشته باشند؛ ما بچه که بودیم فرفره درست می کردیم و می فروختیم یا ممکنه که مادری شیرینی بپزد و به فرزندش بدهد که بفروشد یا هر کاری که شما بلدید فقط مهم اینه که سرمایه صرف تولید شود و کودک نیز یاد بگیرد که بخشی از پولش را می تواند سرمایه گذاری کند و صرف تولید کند و مصرفش را کنترل کند.
تفکر پس انداز داشته باشیم و بدانیم که اجازه نداریم که تا دینار آخر در آمدمان را هزینه کنیم.
من در کارگاهی کار می کردم که خدا رحمت کند رییس این کارگاه را، همیشه ایشان می گفتند که من اگر 500 تومان حقوق می گیرم اما همیشه فکر می کنم که 250 می گیرم یعنی 50 درصد حقوقم را هزینه می کنم. ایشان زندگی اش را برپایه ی 250 تومان برنامه ریزی کرده بود و بقیه را ذخیره می کرد.
امروزه در دنیا فرمول 70 – 30 است. یعنی از هر 100 تومان 10 درصد برای انفاق و کار خیریه، ده درصد پس انداز و ده درصد هم سرمایه گذاری و هفتاد درصد بقیه برای گذران زندگی. این فرمول روز دنیا است که به ما میگه درآمدها این گونه باید تقسیم شود.
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت46}
[استادسلطانی]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
هدایت شده از کانال حسین دارابی
🔻میگه: چرا برای حج پول بدیم؟ بیاین نریم حج و به اقتصاد عربستان ضربه بزنیم.
میگم: درآمد عربستان از حج 10% درآمد نفتیش هم نمیشه و چون فقط 6% حجاج ایرانی هستند، کل پولی که ایرانیا میدن پول فروش نفت یه صبح تا ظهر عربستان هم نیست.
🔻میگه: باشه...همین یه ذره هم که ما میدیم گوله میشه تو سر مردم مظلوم یمن...
میگم: اولا اگر ما نریم گوله کمتر نمیشه، چون سهم حج ما رو با دو برابر قیمت میفروشن به کشورای دیگه...پس اگر بخواد صرف گوله ها بشه دو برابر میشه.
دوما پولی که ما میدیم دست رژیم سعودی و ارتشش نمیرسه که گوله و بمب بشه. میره به حساب شرکت های خدمات دهندهی خصوصی که تو حج خدمات میدن.
🔻میگه: اصلا نریم بابا...برای چی پولمون رو بدیم دست عربای تروریست؟
میگم: اگر با عرب بودنش مشکل داری، خب دوبی و امارات هم عرب هستن، اونجا نرو!
اگر با تروریست بودنش مشکل داری، خب ترکیه هم پول شما رو خرج داعش میکنه...اونجا نرو!
🔻میگه: چرا بریم حج وقتی فقیر داریم؟ خرج فقرا کنیم، خدا هم راضی تره.
میگم: اولا همون خدایی که از زبونش حرف میزنی حج رو واجب کرده؛ به همین خاطر هیچ کدوم از معصومین به بهونهی فقرا حج رو تعطیل نکردن.
دوما هرچیزی سر جای خودش! اگر اینجوری باشه، نظرت چیه پول جشنوارهی فیلم فجر و کنسرتا و جشنای ولنتاین و سفرای تفریحی تایلند و ترکیه رو بگیریم...شما تعطیل کنید، خرج فقرا کنیم؟
🔻میگه: من تو کَتَم نمیره، چرا انقد اصرار داری به حج؟!
میگم: غیر از وجوب شرعیش، حج تنها راه ارتباط سالم و کامل با مسلمانان جهانه. اگر نریم تنها اسلامی که به گوششون میخوره،
اسلام سعودیه
اسلام کودک کشیه
اسلام ترور
اسلام انتحاری
همون اسلام اموی
کمک کن تا تمام جهان اسلامش نشه سعودی..نشه عربستان...نشه داعش...
#حج
✍کمیل موسوی
@HoseinDarabi