هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
⭕️اصولی کاربردی ارتباط با نوجوان 2
3️⃣ اصل برخورد مثبت و مثبت فکر کردن
در مواجهه با اشتباه نوجوان، نباید به گونهای رفتار کنید که احساس کند میخواهید او را قضاوت یا تنبیه نمایید، بلکه از کلمات و عبارات مثبت استفاده کنید و با تشویق کردن و بیان یکی از ویژگیهای مثبت فرزندتان، شروع کنید و سپس مطلب اصلی را بازگو کنید.
مثلا به او بگویید: «از اینکه بچهای اهل درس دارم و اخلاق و رفتار خوبی دارد خوشحالم؛ اما اینکه استفاده از تبلت را مدیریت نمیکنی، من و پدرت را نگران کرده است.»
4️⃣ اصل پرهیز از تحمیل کردن
چیزی یا کسی را به نوجوانتان تحمیل نکنید. بدترین تحمیلی که به نوجوانها میشود، این است که از او میخواهیم مثل ما باشد یا میگوییم وقتی به سن شما بودیم آنگونه رفتار میکردیم، آنگونه لباس میپوشیدیم و...
یادتان باشد دنیا تغییر کرده و بر اساس این تغییرات روحیات و نیازهای ما هم تغییر کرده است. باید به فرزندان اعتماد کرد و به آنها اجازه داد که به تدریج پس از کسب آگاهی لازم بتوانند تصمیمگیری در امور زندگی، تحصیلی و شغلی را تمرین کنند.
@nooredideh
با فرزند خود طوری رفتار کنید که دوست داشتید در کودکی با شما رفتار کنند، نگاهی به گذشته بیندازید، ببینید که چگونه پدرتان به شما ابراز محبت میکرد، بازی میکرد
و شما اینگونه شدید
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
http://eitaa.com/joinchat/971833344C27493babe0
دوسال اول كودك نياز دارد با شخصى در تماس باشد كه به او عشق و توجه دهد تا مغز رشد سالم داشته باشد.
اگر كودك بارفتن طولانی مدت به مهد اين توجه مادر را نداشته باشد قسمتهايى از مغز او به طور سالم رشد نخواهد كرد.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
http://eitaa.com/joinchat/971833344C27493babe0
مي خواهيم بچه ها را تربيت كنيم يا مچ بگيريم؟
گاه ديدن رفتارهاي ناپسند كودكان و نوجوانان و خاموشی و سکوت به نيت حفظ حرمت ها، بهترين روش تربيتی ست.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
http://eitaa.com/joinchat/971833344C27493babe0
دنیا محلّ رو به رو شدن انسان با سختیهاست. بدون تردید، راه رشد انسان از میان سختیها عبور میکند. خداوند فرمود: "به راستی که انسان را در رنج آفریدیم"
تحمّل سختیها در ساخته شدن انسان و رشد او مؤثّر است؛ امّا نکتۀ قابل توجّهی که به موضوع دنیای بازیهای رایانهای مربوط می شود اینست که؛ کسانی که در انتخاب سختیها، آسانترین ها را انتخاب می کنند، توانمندی روحشان در حدّ پایین باقی می ماند. در این صورت، آستانۀ تحمّل آنان در برابر سختیهایی که انتخابی نیست، به شدّت کاهش می یابد.
کودکانی که در دنیای مجازی غوطه می خورند، برداشت صحیحی از واقعیات دنیای اطرافشان ندارند. سختی از نگاه آنان، همان مشکلاتی است که در مسیر بازی وجود دارد. انتخاب سخت ترها هم یعنی انتخاب بازیهای سخت تر. چنین کودکانی انتظار مقابله با سختیهایی را که به صورت طبیعی در دنیای واقعی وجود دارد و انتخابی هم نیست، ندارند.
[استاد عباسی]
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
http://eitaa.com/joinchat/971833344C27493babe0
مهمترین مرحلهٔ رشد شخصیت کودك ۱تا۳ سال است "مرحلهٔ استقلال و خودباوري دربرابر شک"
اکثرجوانان امروز از این مرحله عبور نکرده و به خودباوري نرسیده اند لذا وابسته اند.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
http://eitaa.com/joinchat/971833344C27493babe0
در دوران کودکی ما والدین ما بدون هیچ گونه نگرانی و تشویق، غذای ما را جلویمان می گذاشتند.
آنهانگران غذا خوردن ما نبودند.
سعی کنید طرز تفکر خود را متعادل کنید و به این حرف ساده برسید که :《شام همین است ، اگر گرسنه ای بخور و گرنه لازم نیست سر میز بنشینی.》
مقداری غذابرای فرزندتان نگهدارید تا اگر یک ساعت بعد گرسنه شد ، شام او را بدهید نه چیز ی دیگر را.
اگر در مورد این قانون جدی باشید ، فرزندتان کم کم غذاهایی را که تهیه کرده اید می خورد؛درست مثل کودکی شما
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
نکته ی بسیار مهم: احساسات ناخوشایند کودک تا به وضوح بیان نشوند، بیرون ریخته نشوند و به آن توجه نشود
نکته ی مهم دوم: درک احساسات کودک به معنی تأیید و قبول خواسته های او نیست. بچه ای که عصبانی است که برایش بستنی نخریده اید، در این جا ما اصالت خشمش را تأیید می کنیم نه مسئله ی خوردنش را. این بستنی به ضرر او است و ما هم به عنوان پدر و مادر مسئول هستیم که نخریم و کودک هم حق دارد که عصبانی شود.. تأیید حق کودک در خشم به معنی تأیید خواسته ی او نیست. تأیید خواسته ی کودک وقتی است که مادر خودش را می بازد و به کودک می گوید: خوب باشه عصبانی نشو گریه نکن می خرم ولی یادت باشه خودت بدتر میشی و سرفه می کنی ها!!
وقتی احساسات کودکان را می پذیریم، آن ها هم یاد می گیرند که احساسات خودشان را بپذیرند و به آن احترام بگذارند. علت این که ما با احساساتمان مشکل داریم این است که در کودکی ما را با احساساتمان نپذیرفتند و اجازه ی بروز ندادند و حالا در بزرگسالی ما هم نمی توانیم احساسات فرزندمان را بپذیریم پس باید به کودکی برگردیم و احساساتمان را حالا خودمان بپذیریم، خودمان را همین گونه که هستیم بپذیریم، همین که هستیم لذت ببریم از خودمان و دنبال خوب و بد نباشیم و خود را توصیف کنیم: « من حسودم، خیلی هم حسودم» و عبور کنیم.
برای درک احساس کودک یک آینه ی عاطفی باشید. آینه چه کار می کند؟ وقتی جلوی آینه می ایستید آینه با شما چه کار می کند؟ همانی که هستید را به شما نشان می دهد. آیا آینه ظاهر شما را عوض می کند مثلاً روسری سبز شما را قهوه ای نشان دهد یا به شما بگوید که این روسری یا لباس به شما نمی آید؟ آینه در مورد شما قضاوت نمی کند. آینه ی عاطفی، احساس کودک را عیناً به خودش منتقل می کند، تو عصبانی هستی، تو حسودیت شد، غصه می خوری؛ نه این که ببین خیلی حسودی بده، ... نه خوب و نه بد، همین که هست را نشان می دهیم تا کودک یاد بگیرد چگونه تغییر دهد.
کمک به درک احساس و رشد عاطفی کودک یکی از مراحل بسیار شیرین رفتار با کودک است. منتهی ما آن قدر حواسمان دنبال عقل و دانش کودک رفته که یادمان رفته شیرین ترین بخش رفتار با کودک درک احساس است چون متأسفانه درصد احساسات ناخوشایند جامعه ی ما بالا است. اگر یاد بگیریم که این احساسات ناخوشایند را تبدیل به احساسات خوشایند کنیم و یاد بگیریم از لایه های احساسات ناخوشایند ضبط شده در درونمان عبور کنیم و به احساسات خوشایند برسیم، می بینیم که بچه داری یکی از لذت بخش ترین کارهای دنیا است.
هر وقت دچار احساسات ناخوشایند شدید آن ها را بنویسید، اصلاً مهم نیست که چی می نویسید در آن زمان نه به عقل و نه به انسانیت و نه هرچیز دیگر توجه نکنید فقط به این توجه کنید که هر چه در ذهنتان است بدون سانسور بنویسید مثل یک استفراغ عاطفی، هر چه سم در ذهنتان است را بیرون بریزید؛ وقتی نوشتن تمام شد هرگز آن را نخوانید و بعد آن کاغذها را بسوزانید یا دور بریزید. چون هیچ کس در هیچ شرایطی نباید این استفراغ عاطفی را ببیند. اگر هنگام نوشتن دچار بغض و گریه و فریاد شدید هیچ اشکالی ندارد. در هر مورد و به هر دلیلی دچار احساس ناخوشایند شدید این کار را انجام دهید، بنویسید و تخلیه شوید و بسوزانید تا راحت شوید. به این ترتیب یک قدم برداشته اید و تکرار کنید.
پایان
#احساس {قسمت28}
[مباحث کودک متعادل]
@nooredideh👈 کانال تربیتی نوردیده
📣📣 تخفیف عالی، کیفیت عالی 📣📣
💒مجموعه ی مهد و پیش دبستان قرانی یاران مهدی عج ثبت نام میکند از ۶ ماه تا ۶ سال با هزینه های کم با راندمان کار بالا. در #نارمک_دردشت
💸لیست قیمتها👇
🌸 دوره ی پیش دبستان در دو نوبت صبح و عصر👈یک میلیون و چهارصد(۱،۴۰۰،۰۰۰) هر روز ۸ صبح تا ۱۲
🌸مهد کودک ماهیانه دویست و پنجاه هزار تومان(۲۵۰،۰۰۰) همراه با ناهار و صبحانه
🌸نوپا ماهیانه سیصد هزار(۳۰۰،۰۰۰) تومان از ۸ تا ۲ بعد از ظهر
🌸امکان حضور کودکان به صورت ساعتی
ما با مهر کنارتان هستیم با دغدغه های تربیتی
و کلاسهای فوق برنامه ی 👇
🌸چرتکه از ۴ سال تا ۱۴ سال قیمت هر ترم دو ماهه صد و بیست هزار تومان(۱۲۰،۰۰۰)
🌸زبان ترمیک از ۴سال به بالا قیمت ماهیانه شصت هزار تومان( ۶۰،۰۰۰)
💒یاران مهدی عج در این سالها خیلی خوب درخشید 💒
❌ثبت نام محدود❌
☎️ ۰۹۳۵۵۲۰۲۵۴۱_۰۲۱۷۷۹۵۴۷۵۵
ارتباط با مدیر👇
تلگرام @yaranemahdi1390
#ایتا @Yarane_mahdi123
آدرس کانال ما👇
@yaranemahdi123
خداگونه باشیم..
هر اندازه که برای کودک
پناهگاه امنتر و مطمئنتری باشیم
به همان اندازه کودک در آینده
به خدای خود
تکیه و اعتماد بیشتری خواهد داشت.
ما حق نداریم به خاطر کم تحملی امروز، آغوش امن خدا را از آینده او برباییم...
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
http://eitaa.com/joinchat/971833344C27493babe0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنبیه بدنی ، درست یا غلط؟
آینده فرزندان در نحوه تربیت والدین
🆔 @Dordunehaa
Join @nooredideh
کودک وقتی مانعی دربرابر خواسته هایش می بیند خشمگین می شود.
کمک کنید خشم کودکتان خالی شود
بالشت بدید بهش مشت بزنه
کاغذ بدید پاره پوره کنه
پاهاشو بکوبه زمین
حتی خودشم زد بزنه
ولی اجازه ندهید شمارو بزنه
خشمش که خالی شد خوب میشه ولی اگر تسلیم خشمش شدید یاد میگیرد تمام خواسته هایش را با خشم بگیرد حتی درآینده باهمسرش به مشکل می خورد.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
http://eitaa.com/joinchat/971833344C27493babe0
🏴محرم و کودکان
🌒 برای آنکه فرزندانمان در ماه محرم از مجالس عزاداری امام حسین علیه السلام بهتر بهره ببرند، بهتر است تمهیداتی را در نظر بگیریم. به عنوان نمونه:
🍭 برای کودکان حتما مقداری خوراكی، مداد و کاغذ یا اسباب بازیهای کوچک و البته بی صدا همراه داشته باشیم تا حوصلهی کودک سر نرود و خاطره خوبی از مجلس برایش به جا بماند.
🚫کودک را به مدت طولانی در محیط تاریک مجلس عزاداری نگه نداریم.
⚠️والدین توجه داشته باشند از گریهی شدید و بی تابی جلوی کودک خودداری کنند، به ویژه در مورد بچههایی که با دیدن اشک پدر و مادر ابراز ناراحتی میکنند.
⚽️در عزاداری، مانع بازی کودک نشویم. حتی بهتر است بچهها در فضایی مناسب بازی کنند و صدای روضه غیر مستقیم به آنها برسد. چنانچه امکان دارد فضایی را زیر نظر مادران به کودکان اختصاص دهیم تا هم ازدحام جمعیت آنها را نترساند و هم سر و صدای بازیشان مزاحم دیگران نشود.
🌸علت عزاداری را به زبان کودک و براساس میزان درک و سن او، برایش بیان کنیم. بهتر است به جای شرح ماجرای دردناک و حوادث تاریخی این ایام، تذکرات محبتی از قبیل مهربانی اهل بیت، جوانمردی، ظلم ستیزی، محبت به کودکان، ... گفته شود.
▪️در صورت امکان لباس سیاه یا تیره به فرزندانمان بپوشانیم تا تذکر مضاعفی باشد برای ابراز ناراحتیمان از اتفاقی که برای امام حسین ع و یارانشان در کربلا افتاد.
🎨برای بچههای 5 سال به بالا میتوان برنامههای ویژهی سنّ خودشان را اجرا کرد. مانند: رنگ آمیزیِ برگههایی با موضوع محرم، درست کردن کاردستی، تعریف داستانهای مرتبط، تذکر به واقعهی کربلا به زبان کودکان، تجلیل از شخصیتهای کم سن و سالی که در عاشورا به امام زمانشان کمک کردند و ترغیب بچهها به انجام عمل مشابه نسبت به امام زندهی زمان، ...
❇️بچههای بزرگتر را میتوان در برگزاری مراسم شرکت داد. به عنوان مثال:
🔹پذیرایی
🔹نصب پرچم عزا
🔹آماده سازی هیئت
🔹استفاده از نظر آنها در چگونگی اجرای مراسم
#محرم
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
http://eitaa.com/joinchat/971833344C27493babe0
متاسفانه مطيع بودن در فرهنگ ما حسن اخلاق است. به همين دليل كودك حرف گوش كن و مودب را كودك خوب مى نامند. اما در حقيقت اين كودكان، مضطرب وحشتزده و خجالتی هستند.
محتاط بودن، محافظه كار بودن، مودب بودن كودك نشانه نگران بودن كودك است و كودك ياد ميگيرد مثل چشم زندگى كند.
يعنى همه را ببيند مراقب همه باشد اما تصورى از وجود خود نداشته باشد.
http://eitaa.com/joinchat/971833344C27493babe0
🔻 کودکان تشنه توجهاند.
اگر کودک توجه مثبت والدین و اطرافیان را نبیند؛ دست به جلب توجه منفی میزند
🔆 مثلا: وقتی مشغول بازی با خواهرش است؛
اگر پدر و مادر به او توجه نکنند و تشویق نشود،
برای جلب توجه منفی شروع به اذیت خواهرش میکند.
🔆 یا مثلا کودک وقتی هر شب مسواک میزند؛
اگر تشویق نشود، می گوید امشب مسواک نمیزنم
پس والدین و مربیان باید با تشویقهای بجا احتمال تکرار کار مثبت را بیشتر کنند
مثل:
👈نوازش، بوسه، بغل کردن کودک
👈تشویق گفتاری : آفرین به پسرم که مسواک میزنه
باریکلا که با خواهرت بازی میکنی
وگاهی هم با حایزه دادن به کودک او را تشویق به انجام کارهای خوب کنید.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
http://eitaa.com/joinchat/971833344C27493babe0
هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
فرزندان شما از شخصیت های قهرمانی که برای خود انتخاب میکنند بیشترین الگو را میگیرند
پس دقت کنید چه الگو هایی را برای خود انتخاب میکند!
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
#اطلاعیه
همایش دوم استادخسروجردی
پنجشنبه 14شهریور
فرهنگسرای خاوران
َاطلاعات بیشتر و ثبت نام 👇
Yon.ir/hamayesh10
❌آوردن فرزندان ممنوع می باشد
کودکانی که مدت زمان زیادی از تبلت یا تلفن همراه استفاده می کنند بدون اینکه فعالیت هایی مانند خمیربازی، نگه داشتن قیچی در دست و خط خطی کردن با مداد و مداد رنگی در برنامه آن ها باشد، در چنین کودکانی عضلات شانه، آرنج و مچ که برای نوشتن ضروری هستند پرورش نمی یابد.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
http://eitaa.com/joinchat/971833344C27493babe0
ابزار خلاقیت دست و چشم است یعنی بچه ها زیاد ببینند و زیاد لمس کنند.
در جامعه ی ما بچه ها خوب می بینند ولی به دلیل نظافت شدید لامسه ی ضعیف دارند.
به همین دلیل نمی توانند با دستشان بسازند و خلق کنند .
مثلاً بچه های ما ممکن است که خیلی خوب شعر بگویند ولی اصلاً نمی توانند کارهای مجسمه سازی یا نقاشی که کثیفی به دنبال دارد را انجام دهند.
نظافت و نظم بدون تعادل، دشمن خلاقیت است...
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
http://eitaa.com/joinchat/971833344C27493babe0
پنج قانون ساده برای آنکه فرزندان خوبی تربیت کنیم
1️⃣برای کودک خود زمان کافی بگذارید
2️⃣ برای تربیت صحیح فرزندان تان یک فرد ایده آل خوب باشید
3️⃣کودکان را مسئولیت پذیر تربیت کنید
4️⃣از کودک قدر دانی کنید اما لوس نکنید
5️⃣ برای موفقیت در تربیت فرزندان به همه چیزخوب توجه کنید.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
http://eitaa.com/joinchat/971833344C27493babe0