از من انتظار داری در بزرگسالی
برای خودم تصمیم بگیرم،
مستقل باشم و پای انتخابهایم
بایستم،
اما در کودکی مرا مطیع، تسلیم
و منعطف میخواهی.
فکر کنم باید در موردش حرف بزنیم!
@nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
از زمان بسیار دور و قدیم، مردم مملکت ما همیشه در مضیقه بودند. کشور ما یک کشور فقیر و ملت ما در طول ا
ما از طریق خلاقیت باید به درآمد برسیم، تولید و ابداع چه مادی و چه معنوی با خلاقیت است. خرج کردن، با تفکر و هوش اقتصادی است، چون ما اجازه نداریم هر چی که به دست می آوریم را خرج کنیم. ما با خلاقیت می توانیم هرچه می توانیم حلال و پاک به دست آوریم اما با تفکر اقتصادی اجازه نداریم هر جور که دلمان می خواهد خرج کنیم.
وقتی تفکر مالکیت شکل می گیرد و مادی می شود، درآمد هم به جای اینکه خلاقیت بدست آید، با تفکر اقتصادی صورت می گیرد و آنوقت فاجعه ی اقتصادی رخ می دهد که امروزه گریبان گیر خیلی از کشورها هست، کمتر تولید می کنیم و بیشتر خرید و فروش می کنیم. هر تولیدی متوازن با خودش یک شبکه ی توزیع لازم دارد ولی وقتی یک کالای تولید شده را چند دست بین خودمان می چرخانیم و به آن زرنگی و شم اقتصادی می گوییم و دائم ارزش افزوده ایجاد می کنیم این یعنی درآمد ما از حوزه ی تفکر اقتصادی است نه از خلاقیت.
الآن به اکثر جوان ها می گوییم چه کار می خواهید کنید؟ می گویند مغازه باز می کنیم؛ یک چیزی بخریم و بفروشیم. کمتر به ذهنمان می آید که یک کالایی را تولید کنیم، چه کالای مادی و چه کالای معنوی. فوری تفکر خرید و فروش به ذهنمان می رسد. این نتیجه ی سقوط ما به پایین چرخه ی هوش متعادل یا زندگی است و تفکر مادی بر اقتصاد حاکم شده است نه هماهنگی بین خلاقیت و اقتصاد و این مسئله خاص کشور ما نیست بلکه در کشورهای سرمایه داری هم صدق می کند و متخصصین عقیده دارند که ادامه ی این روند باعث نابودی بشریت خواهد شد.
به همین دلیل دغدغه ی اندیشمندان بزرگ است که بشر را از این وضعیت نجات دهند و امروزه شاهد هستیم که جهان به سمت معنویت رو آورده است تا بتواند انسان را از نیمه ی پایین چرخه به بالا و به سمت معنویت پیش ببرد و مادیت را کاهش دهند. (ادامه دارد....)
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت4}
[مباحث کودک متعادل ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
افزايش حرمت نفس كودكان:
۱. به كودك كمك كنيد به خود اعتماد كند. او را به طور مستقيم تصحيح نكنيد. اشتباهاتش را با تنبيه و داد زدن جواب ندهيد. بگذاريد بداند همه اشتباه ميكنند.
۲.وقتي فرزندتان به سراغ شما مي ايد، كارتان را قطع كنيد (صحبت با تلفن، حرف زدن با يك دوست، تماشاي تلويزيون) و به چشمانش نگاه كنيد.
۳. با او قهر نكنيد.
۴. پدر و مادر بايد در مقابل فرزندشان عضوي واحد باشند. اگر اختلاف براي انتخاب روش تربيتي داريد اجازه ندهيد فرزندتان از ان اگاه شود.
@nooredideh
توصیههایی به والدین برای نظارت بر بازیهای کامپیوتری بچهها
🎮 هميشه برای انتخاب يا خريد بازی، به آرم رده سنی که روی جلد بازیها نوشته شده، توجه کنيد.
🎮 سعی کنيد قبل از بازی کردن يک بازی توسط بچهها، خلاصه ای از داستان يا نقدش رو بخونيد و با بقیه والدين و فرزندان بزرگتر درباره بازی صحبت کنيد. البته بهترين حالت اينه که خودتون، قبل از بچتون اون بازی رو بازی کنيد.
🎮 با بچهتون بازی کنيد، بازی کردنش رو تماشا کنيد و درباره بازيهايی که بازی میکنه باهاش حرف بزنید. بهش بگید که چرا بعضی از بازیهای خاص مناسب نيستند.
🎮 بعضی بازیهای آنلاين نيازمند تعامل و گفتوگو با بقیه بازيکنان هست. به بچتون درباره نگفتن اطلاعات شخصی تو بازیهای آنلاين آگاهی بدید؛ همچنين به فرزندتون یاد بدید که رفتارهای نامناسب بقیه بازيکنان رو در حين بازی، به شما اطلاع بده.
🎮 سعی کنيد فرزندتون تو فضای مشترک خونه بازی کنه و تا جایی که ممکنه از بازی کردن فرزندتون تو اتاق خصوصيش خودداری کنيد.
ادامه داره...
@TebyanOnline
تربیت فرزند نوردیده
افزايش حرمت نفس كودكان: ۱. به كودك كمك كنيد به خود اعتماد كند. او را به طور مستقيم تصحيح نكنيد. اشت
افزايش حرمت نفس كودكان:
۵. از شش سالگي براي فرزندتان مربي ورزشي بگيريد تا در رشته يي خاص موفق شود. بهترين ورزشها مخصوصا براي دختران فوتبال و بسكتبال است.
۶. احساسات فرزندتان را تاييد كنيد. "ميدونم مي ترسي" به جاي، اينكه ترس نداره. "ميدونم خسته يي" به جاي، بسه غر نزن.... گاهي با سليقه او براي خود خريد كنيد و وقتي با او هستيد از ان وسيله استفاده كنيد.
۷. گاهي از او معذرت بخواهيد تا بداند ما همه اشتباه ميكنيم.
ادامه دارد..
@nooredideh
من تو را دوست دارم
🚫اما این کار تو غلط است!
اگر می خواهید از بیان و صحبت کردن کودک ایراد بگیرید دقیقا برایش مشخص کنید که کار یا رفتارش اشتباه است و آن را نمی پسندید، نه خود کودک را.
🔹خوب و بد بودن به شخصیت کودک ارتباطی ندارد و طوری صحبت نکنید که به او احساس گناه و کودک بد بودن بدهید، به کودک اطمینان دهید که او را دوست دارید اما رفتارش غلط است و به خاطر این تنبیه شده است.
Join @nooredideh
پسرها هم باید تو خونه کار کنند و کار دخترونه رو یاد بگیرن
دخترها هم باید کارهای پسرها را یاد بگیرند
👈ولی دختر با هویت دخترونه و پسر با هویت پسرانه باید هویت خودشان حفظ بشه.
مراقب هویت بچه ها باشید.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
⭕️ لزوم عادت دادن فرزندان بزرگتر از هفت سال، به سختی و کارهای سخت ⭕️
وقتی زندگی دکتر حسابی رو نگاه می کنید، میبینید بیشتر از اینکه درس خوانده باشد،کار سخت انجام داده.
گاهی اوقات مجبور بودند غذای خودشون رو از باقی مانده غذای دیگران که دم در می گذارند، بردارند.
در اثر شدت فقر، مادرش مجبور میشود بچه هایش را یک مدرسه مسیحی بگذارد ، بعد نگران میشود که مبادا بچه هایش دین و معنویت خودشان را از دست بدهند، مجبور میشود این مادر خودش شبها بهشان قرآن و متون دینی را آموزش بدهد تا اینها دینشان را از دست ندهند، درحالیکه دارند تعلیمات مسیحی می بینند.
بعنوان یک مهندس در کشورهای غریب جهادگرانه کار میکند و بعد در کنار کارش، فیزیک میخواند.
این طور نیست که شما بچه ای را فقط بگذاری درس بخواند، به جایی برسد..
"استادپناهیان"
@nooredideh_nojavan
اگر میخواهید کودکتان را به دنیایی بسپارید که در آن به خود و دیگران احترام بگذارد....
باید به او احترام بگذارید و این کار عملی نیست مگر اینکه شما قبل از آن به احساسات او احترام بگذارید.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
افزايش حرمت نفس كودكان: ۵. از شش سالگي براي فرزندتان مربي ورزشي بگيريد تا در رشته يي خاص موفق شود.
افزايش حرمت نفس كودكان:
۸. گاهي در جواب سوالش بگوييد نميدانم تا بداند ندانستن بد نيست.
۹. به او مسئوليتهايي در حد توانش بدهيد.
۱۰. حرمت نفس خود را افزايش دهيد. كودكان از ما الگو ميگيرند.
۱۱. بر نقاط قوت فرزندتان تاكيد كنيد.
۱۲. اجازه دهيد فرزندتان ريسكهاي بي خطر كند. بگذاريد اشتباهات بي خطر انجام دهد.
۱۳. بگذاريد در مورد غذا، لباس، بازي و مسايل خصوصي زندگيش خودش تصميم بگيرد و در صورت نياز به كمك شما، به انها احساس گناه ندهيد.
ادامه دارد..
@nooredideh
هدایت شده از تربیت فرزند نوردیده
✅ یک روش برای ایجاد آرامش در خانواده👇🏻
برای ایجاد آرامش چند روش و تکنیک وجود داشته دارد. اوّلین روش برای آرامش، آرامش های کلامی است؛ یعنی اگر پدر و مادر بخواهند به فرزند خود آرامش دهند، باید در ارتباط کلامی خود با نوجوان دقّت کنند. نوجوانان آتش زیر خاکستر هستند؛ یعنی نیاز به یک باد و نسیم دارند تا آتش درونشان شعله ور شود؛ لذا پدر و مادر نباید بگذارند که این تلاطم و برانگیختگی در نوجوان به وجود بیاید.
یکی از چیزهایی که آدم را خیلی عصبی می کند، بد حرف زدن است. در روایات دینی ما آمده است که: "زیبا سخن بگویید تا زیبا سخن بشنوید"؛ لذا اگر پدر و مادر بخواهند از نوجوان سخن زیبا بشنوند، باید با او زیبا سخن بگویند.
[استادتراشیون]
@nooredideh
ﺩﻟﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻣﯿﺴﻮﺯﺩ
ﻋﺼﺒﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﻢ
ﺗﻨﺪﯼ ﻣﯿﮑﻨﻢ
ﺗﻨﺪ ﻫﻢ ﭘﺸﯿﻤﺎﻥ ﻣﯿﺸﻮﻡ
ﻭﻟﯽ ﻫﻤﯿﺸﻪ
ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﻦ ﯾﮏ ﺳﯿﻨﯽ ﭼﺎﯼ ﻣﯿﺎﻭﺭﺩ
ﺗﺎ ﺍﺯ ﺩﻟﻢ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩ
ﻣﯿﺘﺮﺳﻢ
ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﻫﻮﺱ ﭼﺎﯼ ﮐﻨﻢ
ﻭﺯﺣﻤﺖ ﺁﻭﺭﺩﻧﺶ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺎﺷﺪ
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh