✳️ منتظر نشوید ۶۳ ساله شوید📍
در سال ۱۹۷۷ مردی ۶۳ ساله، عقب یك بیوك را از روی زمین بلند كرد تا دست نوهاش را از زیر آن بیرون آورد. قبل از آن هیچ چیزی سنگینتر از كیسه بیست كیلویی بلند نكرده بود.
او بعدها دچار افسردگی شد، میدانید چرا؟
چون در ۶۳ سالگی فهمیده بود چقدر توانایی داشته كه باورش نداشته و عمرش را با حداقلها گذرانده!
منتظر نشوید ۶۳ ساله شوید.
توانایی انسان نامحدود است...
رابرت کیوساکی
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
@nooredideh
🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸🍃🌸
🌸
#تربیت_جنسی قسمت 11
#استادسلطانی
💠نکته ی بعد تربیت جنسی است. اندام تناسلی است.
✔️ در مورد کودک زیر 6 سال نباید مستقیم و بیش از حد راجع به این مسائل صحبت کرد بلکه یکی آن را محترم و تمیز و پوشیده معرفی می کنیم
✅ مسئله ی دیگر نوع پوشش خود ما است. نوع پوشش اعضای خانواده یکی از اجزای تربیت جنسی است.
🔷 از ارزش های زندگی که به این بحث ما مربوط می شود می توان از احترام (احترام به جسم و اندام های تناسلی) و حُجب (حجاب، مستوری، پوشش) نام برد. بچه ها را پوشیده بزرگ کنید. خصوصیات جسمی بچه ها را به نمایش نگذارید حتی بچه ی دوساله،
✔️ بچه ها را نیمه برهنه بیرون نیاورید چون شخصت در حال شکل گیری است و من در این جا از آموزه های مذهبی صحبت نمی کنم بلکه از یافته های علمی صحبت می کنم؛ اگر این صحبت های من با آیین مذهبی ما هماهنگ است که چه بهتر اما با نگاه علمی فعلاً در این جا صحبت می کنم.
✅امروزه ثابت شده که شخصیت کودک در زیر 6 سال و حتی زیر 3 سال شکل می گیرد و حتی در دنیای غرب هم برهنگی مذموم شده است. کارهای دکتر هایم جینات را بخوانید می بینید که مصلحین دنیای غرب هم در حال فریاد هستند از برهنگی.
🔷 بچه وقتی نیمه برهنه باشد به همان شکل شخصیت شکل می گیرد و ممکن است به خود شیفتگی جسمی مبتلا شوند، کودک عادت می کند که باید اندامش را عرضه کند تا جلب توجه کند. رکابی و تاپ و بندی تن بچه ها نکنید. مواظب باشید که بچه ها خودشان نیمه برهنه نباشند و در معرض دیدن نیمه برهنگی ها در مهمانی ها و مجالس و عروسی ها نیز قرار نگیرند.
🔹 وقتی کودک را به یک عروسی یا مهمانی می بریم که کودک با عینیت مناظر مواجه می شود این حالت برای بچه ها سم است و تعادل ذهنی کودک را نسبت به رشد جنسی بهم می ریزد و بهداشت جنسی را به مخاطره می اندازد.
@nooredideh
🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔹🔸🔹🔸🔹🔸
2_5370659692282380624.mp3
4.63M
🌸 "محـــــمد " ... حامد زمانی
join @nooredideh
💠 وقتی پیامبر اکرم خودش را از کودکان بازخرید کرد 😍
گروهى از کودکان انصارى ، بازى مى کردند ، تا اینکه آن حضرت را به همراه حسنین علیهم السلام دیدند، کودکان دور حضرت شدند، و به گمان اینکه ایشان آمده اند تا با آنها بازی کند و آنها را نیز چون حسنین به دوش بگیرد، هر یک لباس پیامبر صل الله علیه و آله و سلم گرفته و مى گفتند: «کُن جَمَلِی» شتر من باش.
آن حضرت از یک سو میخواست خود را برای نماز به مسجد برساند و از سویی نمیخواست کودکان از وی رنجیده خاطر شوند...
بلال حبشى از مسجد بیرون آمد و به جستجوى پیامبر صلى الله علیه وآله پرداخت ، آن حضرت را در کنار جمعى از کودکان یافت که بر دوش پیامبر سوارند!
جریان را که فهمید قصد کرد که کودکان را گوشمالى دهد، تا آن حضرت را آزاد کنند.
آن حضرت ، بلال را از اجراى تصمیم خود، نهى کرد و فرمود: تنگ شدن وقت نماز براى من محبوبتر از رنجاندن این کودکان است.
سپس به بلال فرمود: برو خانه حجره ام را جستجو کن و آنچه (از گردو و یا خرما و...) یافتى بیاور، تا خود را از این کودکان باز خرید کنم.
بلال رفت و پس از جستجو، هشت دانه گردو یافت به حضور پیامبر (ص ) آورد، پیامبر به کودکان فرمود: آیا شما شتر خود را به این گردوها می فروشید؟
کودکان به این داد و ستد راضى شدند، و گردوها را گرفتند و آن حضرت را آزاد نمودند، پیامبر صلى الله علیه وآله به راه خود به طرف مسجد ادامه داد، در حالى که مى فرمود:
«رَحِم اللهُ أخِى یوسفَ بَاعُوه بِثَمنِ بَخس دَراهم مَعدودَه و باعُونى بثَمان جُوزات»
خداوند برادرم ،یوسف را رحمت کند، که او را (برادرانش ) به چند درهم اندک فروختند. (چنانکه این مطلب در آیه 20 سوره یوسف آمده است.) اما این کودکان، مرا به هشت دانه گردو فروختند، با این فرق که برادران یوسف ، وى را از روى دشمنى فروختند، ولى این کودکان از روى نادانى فروختند.
وقتى بلال این همه مهربانی و عمیق نگری و محبت را دید، تحت تاءثیر قرار گرفت ، و به پاى مبارک آن حضرت افتاد، و اظهار تواضع کرد و گفت :«اللَّهُ أَعْلَمُ حَیْثُ یَجْعَلُ رِسالَتَهُ »(الأنعام: آیه 124) خداوند مى داند که مقام رسالت را در وجود چه کسى قرار دهد؟
(نفائس الاخبار ص 286.)
🌷نبوتت مبارک یا رسول الله🌷
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
ایتا 2 و 3 برای کسانی که میخواهند چند اکانت و شماره فعال توی ایتا داشته باشند رسید
اینجا دانلود کنید
👇👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1552613376C38f31d0ad9