💫حضرت عبد العظیم حسنی از حضرت سلطان آقا امام علی بن موسی الرضا (علیهما السلام) چنين روايت می كند:
"المُسلِمُ الَّذي يَسلَمُ المُسلِمونَ مِن لِسانِهِ و يَدِهِ و لَيسَ مِنّا مَن لَم يَأمَن جارُهُ بَوائِقَهُ"
✨مسلمان كسی است كه مردم از دست و زبان او آسوده باشند و کسی كه همسايه اش از شرّ او در امان نباشد، از ما نیست!
📚 عيون أخبار الرّضا، ج ۱ ، ص ۲۴
✅ @noorefanoos
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 امام حسن عسکری(علیهالسلام) و برادران امام...
✏️ رهبر انقلاب: امام حسن عسکری(علیهالسلام) حزب طرفدار خود را نزدیک خودش میداند و میفرماید که میان ما و شما خویشاوندی نزدیک است. یعنی قوموخویش درجهی یک هستیم، مثل پدر و فرزند، مثل برادر؛ و مؤمن برادر مؤمن است! یعنی ارتباط میان دو مؤمن، پیوند برادریِ پدر و مادری است، نه برادریِ ناتنی. مراد از مؤمن کیست؟ آن کس که دنبال راه امام عسکری(علیهالسلام) است، این همان ارتباط مستحکم تشکیلاتی است میان امام و پیروانش.
🌷 سالروز ولادت امام حسن عسکری(ع)
💻 Farsi.Khamenei.ir
💠 هر کس بر خواندن این دعا مداومت داشته باشد (خصوصا بعد از نمازها) با امام حسن عسکری علیهالسلام محشور میشود و از آتش جهنم نجات پیدا میکند اگر چه آتش بر او واجب شده باشد:
یَا عَزِیزَ الْعِزِّ فِی عِزِّهِ مَا أَعَزَّ عَزِیزَ الْعِزِّ فِی عِزِّهِ یَا عَزِیزُ أَعِزَّنِی بِعِزِّکَ وَ أَیِّدْنِی بِنَصْرِکَ وَ أَبْعِدْ عَنِّی هَمَزَاتِ الشَّیَاطِینِ وَ ادْفَعْ عَنِّی بِدَفْعِکَ وَ مَنِّعْ مِنِّی بِمَنْعِکَ وَ اجْعَلْنِی مِنْ خِیَارِ خَلْقِکَ یَا وَاحِدُ یَا أَحَدُ یَا فَرْدُ یَا صَمَدُ
📚 بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار علیهمالسلام ج ۹۱، ص ۱۸۴
✅ @noorefanoos
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 حضرت امامصادق علیهالسلام:
همه شیعیان من با شفاعت حضرت معصومه سلاماللهعلیها وارد بهشت خواهند شد!
(کاملالزیارات؛ ص۲۲۸)
☑️ @noorefanoos
الخصائص الزينبية.pdf
11.19M
📗 الخصائص الزينبية
📝 مولف:سيد نور الدين جزائرى
تعداد صفحات: ۲۹۷
زبان: عربی
🔹توضیح:
نویسنده در این کتاب 40 ویژگی حضرت زینب علیها السلام را ذکر کرده و پیرامون هر یک توضیح و تفسیری از احادیث و روایات و متون تاریخی، تفسیری آورده است.
✅ @noorefanoos
💠 شرایط ختوم و اذکار
هر ختم و دعایی دو نوع شرط دارد؛ یک شرایط عمومی و یک شرایط اختصاصی :
👈 شرایط اختصاصی یعنی شرایط که فقط خاص فلان ختم است مثلا میگویند فلان دعا را حتما فلان روز بخواند و…
👈 اما شرایط عمومی شرایطی است که در بین تمام ختم ها و ادعیه ها مشترک است:
ـ شرط اول :
بهتر است هنگام ختم لباسِ سفید (اگر نبود، رنگ روشن باشد) بر تن کنید (تمامی لباس هایی که میپوشید چنین باشد) و از پوشیدن لباس مشکی یا قرمز در زمان ختم پرهیز کنید، یقهی لباس و دکمه ها کامل بسته باشد (خانمها چادر نماز سفید و کاملا پوشیده)، لباس باید کاملا مُطهر باشد، همچنین خود شخص معطر باشد و انگشتر عقیق یا فیروزه در دست نماید.
🔻وضوی کامل گرفتن و مسواک زدن و شانه زدن موی سر قبل از ختم هم مزید برعلت است.
ـ شرط دوم :
بهتر است ختم در مکانهای مقدس مثل مسجد، حسینه و یا حرم امامزادگان باشد، اما اگر این شرایط فراهم نبود در یک اتاق خلوت انجام دهد نه در اتاقی ختم بگیرد که پشت سرش هم عکس فلان بازیگر زن ِ بی حجاب یا فلان فوتبالیست و... است
همچنین وقتی ختم را شروع میکند یک بخوری مثل "کندر+اسفند" و یا "عود هندی دستساز" روشن کند و رو به قبله انجام دهد و از اول تا اخر ختم رو از قبله برنگرداند و به اطراف نگاه نکند.
ـ شرط سوم :
در وسط ختم با کسی حرف نزد ختم را پیوسته و آهسته انجام دهد ، حتما معنی عباراتی را که میخواند بداند یعنی بداند که چه میگوید و حالت تضرع (گریه ) داشته باشد؛ و مهم تر آنکه خود را در محضر خداوند متعال ببیند و در حضور او میبایست که قلب با زبان یکصدا و یککلام بشود، یعنی به طور مثال نمیشود در دل نسبت به خداوند گلایه و شکایت داشته باشیم ولی با زبان سبحانالله بگوییم؛ به عبارت دیگر بوسیله ذکر باید تمرین و تلاش کنیم که قلب با ذکری که به زبان میآوریم همراه شود.
خوب است قبل از شروع ختم دو رکعت نماز حاجت بخواند (به نیت نماز مستحبی)
ـ شرط پنجم :
مهمترین و کلیدی ترین بخش در استجابت ختم و ذکر همین است یعنی داشتن اعتقاد کامل
اعتقاد کامل داشتن یعنی چه؟
یعنی اینکه شما به این امر کاملا ایمان داشته باشید تمام امور به ید قدرت خداوند است و یقین صد در صد داشته باشید که خدا صدای شما را میشنود و دعای شما را مستجاب میکند.
متاسفانه خیلی وقتها علت اینکه دعا استجابت نمیشود این است که شخص ختم را میگیرد ولی برای امتحان یعنی با خودش میگوید این را هم انجام بدهم ببینم چه میشود یا اینکه در همان وسط ختم به آن شک میکند که نکند این هم مستجاب نشود؟
ـ شرط پنجم :
اعمال خود را دقیق محاسبه کرده و از جمیع گناهان و حتی مکروهات توبه کند و مدتی ترک محرمات (موسیقی حرام، نگاه به نامحرم، غیبت، بد اخلاقی، آزار دیگران و ...) و مکروهات کند و از سخن لغو و بیهوده و پرخوری پرهیز نماید و بر انجام تمامی واجبات و نیز مستحبات (به هر مقدار که در توان هست) علی الخصوص نماز اول وقت و دائمالوضو بودن همت گذارد و سپس ختم را شروع کند.
ـ شرط ششم :
بعد از تمام شدن ختم مبلغی به عنوان زکات دعا بدهد، یعنی یا یک گرسنه را در راه خدا سیر کند یا مبلغی در حد توانش به مسکینی بپردازد
متاسفانه عده ای وقتی میخواهند صدقه بدهند یک پول خورد مثلا صد تومنی که دیگه نیازی بهش ندارند را صدقه میدهند درحالی که خداوند می فرماید: "لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّىٰ تُنفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ" یعنی از چیزهایی که دوست دارید انفاق کنید؛ همچنین می فرماید :
"لاتبطلو صدقاتکم بالمن و الاذی" یعنی صدقه با منت باطل نکنید.
- شرط هفتم :
اگر بتوان به عالم صاحبنفس و یا یکی از اولیاء خداوند دسترسی پیدا نمود و در مورد انجام آن ختم یا ذکر از ایشان اجازه گرفت بسیار عالی است و دخالت تام و تمامی در تاثیرگذاری آن ختم و ذکر و دفع عوارض احتمالی خواهد داشت.
@olomemanavi
@noorefanoos