ببینید دوستان، ازاول انقلاب این جریان یعنی اصلاحات، چندین بار جناح وجبهه عوض کردند، اول جناح چپ، بعد جامعه رو حانیون مبارزوزایمان هزاران حزب ازدرون این حزب وجنگ وجدال بین خودشون وسهم خواهی وارث خواهی و.... تا به امروز که به اینجا رسیدن
هرچه خائن فتنه گر در دستگاههای دولتی پست گرفتن عامل اصلی گرانی و تورم وایجادبدبینی ناامیدی دربین مردم هستندبایدعزل و محاکمه بشن صبرم حدی دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انصاری: ظریف در کنار کروبی و خاتمی از قهرمانان ملی ما هستند
معاون حقوقی رئیسجمهور:
اگر غبارها کنار برود، برخی تنگنظریها و بداخلاقیها کنار رود آقای ظریف حتما در کنار دیگر شخصیتهای ملی ما از قهرمانان و افتخارات ملی خواهد بود؛ همچنان که خاتمی، کروبی و دیگر عزیزان ما بودند.
✍رسما صدا و سیما را تبدیل به تریبون جریان فتنه و حمایت از سران فتنه کرده اند.غبار فتنه همچنان بر مملکت سایه افکنده و جریان برانداز فتنه همچنان در مملکت جولان میدهد. خاک بر سر خودی های احمقی که فریب جریان وفاق را خورده اند و با تندرو و سوپر انقلابی خواندن بچه های انقلابی و حزب الهی مملکت را جولانگاه این عناصر برانداز و بیگانه پرست کرده اند
#جریان_نفاق
امیرالمؤمنین علی علیه السلام خطاب به ابوموسی اشعری، که در محل مذاکره با نماینده معاویه بود، نوشت:
اگر تجربه و عقل را زیر پا بگذاری، شقی هستی!
(نهجالبلاغه/نامه۷۸)
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر انقلاب، ۱۹ بهمن ۱۴۰۳: در مذاکره استثنایی که وجود دارد آمریکاست. البته رژیم صهیونیستی را اسم نمیآورم، چون دولت نیست.
🔹️محمدجواد ظریف، معاون غیرقانونی رئیسجمهور ۱۵ بهمن ۱۴۰۳: باید با همه مذاکره کرد به جز رژیم صهیونیستی.
❌ آیا دوباره فتنه ها شروع میشود؟
در سال ۹۶ وقتی مشخص شد برجام خسارت محض بوده و هیچ گره گشایی اقتصادی ندارد ،جریان حاکم بر دولت وقت که هیچ ایده ای برای مدیریت کشور و حل مشکلات مردم نداشت بساط فتنه گری در خیابانها را در دی ماه آن سال به راه انداخت و ۴ سال دوم دولت برجام مداوم در کشور فتنه های گوناگون داشتیم .
حالا همان جریان دوباره امورات مملکت را بدست گرفته و دوباره با فریب مردم بساط مذاکره را به راه انداخته اما اکنون رهبر انقلاب بنا به تجربه قبلی هرگونه مذاکره را ممنوع اعلام کردند. این جریان ایده و راه حلی برای مدیریت کشور جز مذاکره ندارد ،بنظر میرسد مانند سالهای ۹۶ و۹۷ و ۹۸ دوباره شاهد فتنه انگیزی این جریان در مملکت باشیم...
از امروز که رهبری در رابطه ما مذاکره فرمودند که عاقلانه نیست اصلاح طلبان موج جدیدی راه انداختن که همه گرانی ها ومشکلات به گردن رهبری می باشد ما می خواهیم با مذاکره همه چی را درست کنیم ایشان نمی گذارد خیلی ها هم نفهم هستن باور می کنن
🛑 برخی رسانهها شروط ترامپ برای مذاکره با ایران که توسط رهبری موافقت نشد را منتشر کردند:
🔹توقف کامل تولید هرگونه موشک
🔸کاهش میزان غنیسازی اورانیوم به زیر ۵٪
🔹منحل شدن کامل محور مقاومت
🔸همه زندانیان آمریکایی در ایران آزاد بشن
🔹ایران اقدامی علیه اسرائیل انجام نده
🔸اگر راست باشه صد رحمت به ترکمنچای
┄┅═✧☫✧●زاغ سیاه●✧☫✧═┅┄
┄┅═🐦⬛🐦⬛═┅┄
حوادث در دوران حسن روحانی (اصلاحات)
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
منهای اقتصاد » برگزیده سیاسی
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
مروری بر اتفاقات تلخ دوره ریاستجمهوری روحانی
اگر حسن روحانی را بداقبالترین رئیسجمهور ایران بدانیم سخن گزافی نگفتهایم. دولت دوم روحانی در حالی سال آخر خود را پشت سر میگذارد که در این نزدیک به هشت سال، با انواع و اقسام مشکلات مواجه بوده است.

اقتصاد۲۴ - دوم شهریور آغاز هفته دولت است و حسن روحانی در حالی آخرین هفته دولت دوران ریاست جمهوری خود را پشت سر میگذارد که قطعا با اهداف و برنامههایی که در ابتدای حضورش به عنوان رئیسجمهور تعیین کرده بود فاصله زیادی دارد. در نزدیک به هشت سال گذشته، علاوه بر برخی تصمیمات اشتباه، مدیریت ناهماهنگ، دعواهای سیاسی و جناحی، فساد برخی مدیران و بسیاری عوامل دیگر که باعث شده دولت نتواند رضایت حداکثری مردم را جلب کند، حوادثی در کشور اتفاق افتاده است که در برخی کشورها بروز یکی از آنها میتواند به سقوط دولت و ایجاد بحرانی بزرگ بدل شود.
دولت تدبیر و امید با وجود تمام نواقص و معایبش، بداقبالیها و حوادث تلخی را تجربه کرده که با وجودآنها میتوان به روحانی لقب "رئیسجمهور بداقبال" را داد. رسم معمول این است که در آستانه هفته دولت از دستاوردهای دولتها سخن گفته شود، اما علاوه بر تصمیمات دولتمردان که قطعا اشتباهات متعددی داشتهاند و در جای خود به آنها پرداخته شده و میشود، شاید یادآوری برخی اتفاقات که بیشتر آنها خارج از اراده دولت بوده و اضافه کردن آنها به رفتارهای اشتباه، نشان دهد که چرا دولتی که با عنوان تدبیر و امید بر سر کار آمد در سال پایانی خود به نوعی مردم را ناامید کرده و به بیتدبیری متهم است.
در ادامه تنها بخشی از حوادث و اتفاقات تلخی که در زمان حضور روحانی به عنوان رئیسجمهور در کشور رخ داده است مرور میشود:
۱۳۹۲؛ برف ویرانگر
در ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ دولت اول روحانی رسما آغاز به کار کرد و حدود یک ماه بعد اولین اتفاق تلخ رخ داد. در شامگاه دوشنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۲ یک دستگاه اتوبوس اسکانیا که از اصفهان به سمت تهران در حال حرکت بود، در حوالی کیلومتر ۲۸ اتوبان قم-تهران بعد از مجتمع مهتاب به علت ترکیدگی لاستیک جلو از بغل با یک دستگاه سواری هوندا برخورد و پس از آن با شکستن گاردریل وسط وارد مسیر مقابل شد. در همین حال یک دستگاه اتوبوس اسکانیای دیگر که از تهران به سمت اردکان یزد در حال حرکت بود با مشاهده اتوبوسی که از لاین مخالف وارد مسیر شد سعی به فرار کرد و به سمت راست منحرف شد، اما هر دو اتوبوس به صورت رخ به رخ در لاین سمت راست با هم برخورد کردند. هر دو اتوبوس اسکانیا پس از حادثه دچار حریق شدند. به علت ضعف بدنه اتوبوسها و نقص در سیستم برقرسانی هر دو اتوبوس پس از حادثه دچار آتشسوزی شدند که تعدادی از مسافران عقب موفق شدند با شکستن شیشه اتوبوس از آتشسوزی فرار کرده و خود را به بیرون پرتاب کنند. این حادثه منجر به مرگ ۴۴ تن و زخمی شدن ۳۹ تن دیگر شد.
در سوم آبان ۱۳۹۲ در نقطه صفر مرزی بخش کوهک از شهرستان سراوان، درگیری شدیدی میان نیروهای مرزبانی کشور با گروهک موسوم به جیشالعدل صورت گرفت. پس از این حادثه رجبعلی شیخزاده معاون سیاسی-امنیتی استاندار سیستان و بلوچستان از شهادت ۱۴ مرزبان در این درگیری خبر داد. در بهمن همان سال هم این گروهک تروریستی با حمله به پاسگاه مرزی در منطقه جکیگور اقدام به ربایش پنج تن از مرزبانان ایرانی کرد. در این میان گروهبان یکم جمشید داناییفر پس از ۳۶ روز اسارت در چهارم فروردین ۱۳۹۳ توسط گروهک موسوم به جیشالعدل به شهادت رسید. البته چند روز پس از این حادثه تلخ چهار مرزبان دیگر، آزاد و به ایران منتقل شدند.
در بهمن ۱۳۹۲ بارش سنگین برف در استانهای شمالی و غربی کشور باعث ایجاد مشکلات فراوان از جمله قطع آب و برق، بسته شدن محورهای مواصلاتی و آسیب به منازل مردم در این استانها شد. در پی بارش شدید برف در مناطق مختلف کشور بهویژه در استان گیلان و غرب استان مازندران، کردستان و چند استان دیگر رئیسجمهور در ۱۴ بهمن ۹۲، عبدالرضا رحمانیفضلی وزیر کشور، عباس آخوندی وزیر وقت راه و شهرسازی و حمید چیتچیان وزیر وقت نیرو را موظف کرد تا در اسرع وقت پیگیریهای لازم را در راستای بهبود شرایط مردم در زمینه تأمین آب، برق و وسایل گرمایشی و تسریع در روند کمکرسانی و ارائه خدمات مناسب به آنان در روستاها و نقاط دورافتاده و بازگشایی راهها و جادهها در این مناطق انجام دهند تا مردم در شرایط سخت ناشی از سرما دچار کمترین مشکل شوند.
۱۳۹۳؛ اسیدپاشی پرحاشیه
در ۱۲خرداد ۱۳۹۳ طوفان شدیدی تهران را درنوردید که نه نامی داشت و نه هشداری نسبت به وقوع آن داده شده بود و همه را غافلگیر کرد. بر اثر این طوفان که با سرعتی وحشتناک تهران را درنوردید، پنج نفر از شهروندان تهران به علت سقوط و اصابت اشیاء سرگردان در هوا به سر شان، جان خود را از دست دادند و ۴۵ نفر هم مجروح شدند. در مورد این طوفان و چرایی عدم پیشبینی هواشناسی و عدم هشدار به شهروندان صحبتهای بسیاری شد و سازمانهای مسئول و درگیر هر یک دیگری را مسئول معرفی کردند.
در ۱۹ مرداد همین سال پرواز شماره ۵۹۱۶ که از نوع هواپیمای آنتونف ۱۴۰ و متعلق به شرکت هواپیمایی سپاهان بود، با ۴۸ مسافر و خدمه در ساعت ۹:۱۸ باند فرودگاه مهرآباد تهران را به مقصد طبس ترک کرد، ولی کمتر از چهار دقیقه پس از بلند شدن به دلیل نقص فنی درخواست فرود اضطراری داشت، اما قبل از فرود ایمن در باند مهرآباد با برخورد به دیوار کارخانه شیشهسازی مینا طعمه حریق شد. در این سانحه هوایی ۴۰ نفر کشته شدند.
اما اسیدپاشیهای زنجیرهای اصفهان در مهر ۱۳۹۳، از تلخترین اتفاقات این سال بود. بر اساس آمار پلیس چهار مورد اسیدپاشی بر روی صورت زنان جوان در اصفهان رخ داد که شباهت این اسیدپاشیها با یکدیگر شائبه زنجیرهای بودن آنها را تقویت میکرد. بر اثر این اتفاق که منجر به حساسیت افکار عمومی شد یکی از بانوان از دنیا رفت و دیگران دچار آسیبهای جدی شدند. این اتفاق باعث ایجاد برخی تنشها و ایجاد حاشیههایی در اصفهان و برخی شهرهای دیگر شد.
در ۱۹ مهر ۱۳۹۳ یک هواپیمای ملخی متعلق به نیروی انتظامی با هفت سرنشین از تهران به مقصد زاهدان پرواز کرد و در ساعت ۱۹:۲۰ این هواپیما در حوالی منطقه انار کرمان از رادار خارج شد. ارزیابیهای اولیه نشان داد که خلبان هواپیما قصد فرود اضطراری داشته، اما به دلیل موقعیت شب و نامساعد بودن زمینی که برای فرود انتخاب کرده به هواپیما آسیب رسیده و سپس متلاشی شده است. پیدا شدن لاشه این هواپیما مدتی زمان برد، اما در کاوشهای محلی هم لاشه و هم اجساد سرنشینان آن پیدا شدند. نکته تلخ دیگر این ماجرا واژگونی خودروی حامل سربازان و پرسنل ناجا در مسیر امدادرسانی به هواپیما بعد از کشف لاشه بود که در این حادثه نیز تعدادی از این افراد جان خود را از دست دادند.
در ۲۹ مهر ۱۳۹۳ محمدرضا مهدویکنی رئیس مجلس خبرگان رهبری، دبیر کل جامعه روحانیت مبارز و رئیس دانشگاه امام صادق (ع) که از بزرگان جریان اصولگرا و پدر معنوی جناح راست بود، پس از چند ماه بیماری از دنیا رفت. درگذشت این سیاستمدار باسابقه که از روحانیون متنفذ جناح راست به حساب میآمد یکی دیگر از بداقبالیهای روحانی بود چرا که مهدویکنی از جمله سیاستمدارانی به حساب میآمد که میتوانست از تندروی برخی مخالفان سرسخت دولت در جناح راست جلوگیری کند.
صبح ۲۴ آذر ۱۳۹۳ یک دستگاه تریلی با دو دستگاه ون در داخل خاک عراق مسیر بدره-مهران برخورد کرد. بر اثر این برخورد ۹ نفر از زائران ایرانی که قصد بازگشت به کشور را داشتند، جان خود را از دست دادند و ۲۱ نفر نیز مصدوم شدند. کشته شدن ۱۰ نفر در ششم اسفند بر اثر برخورد یک دستگاه تریلر با اتوبوس در جاده اصفهان-کاشان و مرگ ۱۰ نفر دیگر در تصادف دو سواری پراید و پژو در جاده خواف به رشتخوار در ۲۴ اسفند از حوادث جادهای تلخ دیگر در این سال بود.
همچنین ظهر روز ۱۶ اسفند ۱۳۹۳ سقف تونل شماره ۲ متروی مشهد فرو ریخت. در این حادثه ۱۳ نفر زیر آوار ماندند که دو نفر از آنها کشته و ۱۱ نفر دیگر مجروح شدند.
یکی دیگر از اتفاقاتی که در سال ۱۳۹۳ رخ داد بحران کمآبی بود. در مورد بحران آب، نهتنها تهران بلکه خیلی از استانهای دیگر کشور هر کدام گرفتار این موضوع شدند و جدای از بخش کشاورزی، مردم ایران در بخش شرب نیز با مشکلات کمبود آب مواجه شدند. بهخصوص در تهران وضعیت ذخایر آب در سدها به حدی ناگوار شد که اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور به همراه تعدادی از مقامات دولتی دیگر به سد لار و دیگر سدهای حوالی تهران رفتند تا از نزدیک شاهد موجودی این سدها باشند. در مورد علت این موضوع نیز جدای از مسائل طبیعی که ایران از نظر بارش نسبت به گذشته وضعیت نامطلوبتری داشت، مساله مجوزهای پیدرپی دولت سابق برای حفر چاه و از سوی دیگر افزایش حفر چاههای غیرمجاز در کشور به مساله بحران آب در کشور دامن زد.
۱۳۹۴؛ تنش با عربستان
سال ۱۳۹۴ را میتوان سال تنش با عربستان نامید. ابتدا در فروردین این سال دو نوجوان ١٤ و ١٥ ساله ایرانی که پس از انجام حج عمره در حال بازگشت به ایران بودند در فرودگاه جده از سوی ماموران عربستانی مورد تعرض و به گفته مسئولان وزارت خارجه "شبهتجاوز" قرار گرفتند. موضوعی که با وجود اعلام خبر بازداشت ماموران خاطی از سوی مقامات سعودی باعث سردی روابط دو کشور شد.
در این میان بسیاری از مشاغل آسیب دیدهاند و به اقتصاد کشور خسارات جدی وارد شده است مخصوصا که تحریمها و فشارهای آمریکا و همراهانش اقتصاد ایران را تحت فشار قرار داده و همه این موارد و البته برخی سوءمدیریتها باعث شده مردم تحت فشار اقتصادی قرار گیرند. افزایش نرخ ارز و قیمت سکه و طلا و به دنبال آن سایر اجناس و خدمات یکی دیگر از مشکلات اصلی کشور در سال ۱۳۹۹ بوده است که همچنانت نوسان در بازار ادامه دارد