eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
61هزار عکس
56.4هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹دعای پر فضیلت در شب جمعه🌹 يَا دَائِمَ الْفَضْلِ عَلَى الْبَرِيَّةِ يَا بَاسِطَ الْيَدَيْنِ بِالْعَطِيَّةِ يَا صَاحِبَ الْمَوَاهِبِ السَّنِيَّةِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ خَيْرِ الْوَرَى سَجِيَّةً وَ اغْفِرْ لَنَا يَا ذَا الْعُلَى فِي هَذِهِ الْعَشِيَّةِ . (ای خدائی که احسانت بر بندگان دائمیست،ای خدائی که دستانت بر عطا  باز است،ای دارندهء بخششهای ابدی،درود فرست بر بهترین خلقت ، محمد و آل محمد که دارای بهترین ارزشها هستند و در این شب بر همهء ما ببخشای،ای صاحب بزرگی) هر کس در شب جمعه ده مرتبه این دعا را بخواند نوشته شود در نامه عمل او هزار هزار حسنه و محو شود هزار هزار سیئه و بلند شود در بهشت برای او هزار هزار درجه . مفاتیح الجنان
17.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما به دیدار خصوصی با امام حسین(ع) دعوت شدید :) همیشه دورِ ضریح شلوغ بوده، الان هیچکس نیست؛ هرچه دلِ تنگت می‌خواهد بگو..💚✨ برای منم دعا کنید امشب مادر حرم است 💔💔✋🏻
13.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سؤال شبهه ، حج ناتمام امام حسین علیه السلام
‏با اظهر نظر قاطع رهبری قولنامه از بازار املاک حذف شد.👌😊🇮🇷 ینی بلایی که رهبری بر سر زمین خواران و املاکی های فاسد آوردند موشک‌های سپاه بر سر تجزیه طلبای غرب کشور نیاوردن.
12.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸اصلاحطلب، اصولگرا، انقلابی و... همگی مترجم سیاستهای صندوق بین المللی پول درایران
📸 عادی‌سازی آزادانه کشف حجاب در دوربین مخفی های سخیف، در سایه عدم نظارت بر فضای مجازی به موضوعات دوربین مخفی ها بنگرید قبح شکنی وحیا زدایی در قالب طنز
گزارشات غیررسمی حاکی از آن است که رابرت مالی از سمت خود کنار رفته است و معاون او وظایفش را انجام می دهد.
مکرون، از رئیسی در خواست کمک کرد برای پایان یافتن اغتشاشات!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی تاریخی از یک گزارش تلویزیونی در  سال 1363 🔹سکه بهار آزادی 3900 تومان 🔹حقوق کارمندی 4000 تومان 🔹خط تلفن 500،000تومان! 🔹اون موقع هرکی خط تلفن تو خونه داشت انگار یه لامبورگینی چند میلیاردی تو پارکینگ خونه اش پارک بوده !!
بسم الله الرحمن الرحیم موضوع : قوّه‌ی قضائیّه باید وارد بشود ✍اگر اقای اژه‌ای رئیس قوه قضائیه ۵۰ درصد از مصاحبه‌های تبلیغاتی خود را کم کند... 🔹و به فکر اجرای مطالبات رهبری باشد، قطعاً مردم و رهبری از او راضی.... 🔹و جلوی اغتشاش طغیان‌‌گران، فتنه‌گران، براندازان و اوباش گرفته می‌شود 🔸گاه گاهی قوه قضائیه از ترک فعل‌های قوای دیگر سخن می‌گوید، اما از کنار ترک فعل‌های خود که منجر به اغتشاشات و خسارت سنگین سال قبل شده عبور می‌کند. 🔺یکی از آن ترک فعل‌های قضایی، عدم توجه به دستور رهبری در دیدار سال گذشته مسئولان قضایی با معظم‌له بود که فرمودند: 🔹«از حقوق عمومی مردم همین است که امنیّت روانی داشته باشند. امنیّت روانی یعنی چه؟ یعنی هر روز یک شایعه‌ای، یک دروغی، یک حرف هراس‌افکننده‌ای در ذهنها پخش نشود. حالا تا دیروز فقط روزنامه‌ها بودند که این کارها را می‌کردند، حالا هم اضافه شده. هر چند وقت یا چند روز یک بار، گاهی چند ساعت یک بار یک شایعه‌ای، یک دروغی، یک حرفی را یک آدم مشخّصی یا نامشخّصی در فضای مجازی منتشر می‌کند، مردم را نگران می‌کند، ذهن مردم را خراب می‌کند. یک دروغی را مطرح می‌کند، شایع می‌کند، خب، این امنیّت روانی مردم از بین می‌رود. 🔹یکی از وظایف قوّه‌ی قضائیّه برخورد با این مسئله است. البتّه اینجا هم من شنیدم بعضی گفتند که قانون نداریم؛ اوّلاً می‌شود از همین قوانین موجود استفاده کرد و حکم این را فهمید؛ اگر قانون هم ندارید، قانون تهیّه کنید» 1⃣خوب آقای اژه‌ای بفرمایند، بر اساس این دستور رهبری، جلوی کدام دروغ و شایعه را گرفتند؟! .... 2⃣و کدام شخص مشخص یا نامشخصی را بخاطر ده‌ها دروغ و شایعه پراکنی مجازات کرده‌اند ؟ 3⃣کدام لایحه برای مقابله با شایعه‌ و دروغ پراکنی توسط قوه قضائیه به مجلس ارسال شد؟! 🔺اصلأ نیازی بود که بدون اجرای دستور سال گذشته رهبری به دیدار با ایشان بروند؟ .... 🔺تا مجدداً رهبری بفرمایند: «از حقوق عامّه، جامعه است. اینکه یک عدّه‌ای آنجا بنشینند و با استفاده از یا غیرمجازی مدام روی اعصاب مردم راه بروند و امنیّت ذهنی مردم را به هم بزنند، مردم را بترسانند و مانند اینها، خب این خلاف مقتضای احیای حقوق عامّه است و قوّه‌ی قضائیّه وارد بشود.»