eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
61.1هزار عکس
56.5هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔈منابع خبری از حادثه امنیتی در شمال «تل‌‌آویو» و نفوذ شماری از نیروهای مقاومت به این شهر خبر دادند ▫️براین اساس، گروهی از نیروهای مقاومت از طریق دریا وارد «تل‌آویو» و به سرعت ناپدید شدند. ▫️اشغالگران اسرائیلی می‌گویند به قایق آن‌ها دست یافتند؛ اما اثری از نیروهای مقاومت پیدا نکردند.
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایستگاه تنگ هفت از زیباترین مسیرهای ریلی ایران در استان زیبای لرستان 😍🤍
🚨🔵 فوری حمله گسترده صهیونیست ها به جنوب لبنان
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺مجبور شدم چادرم را بردارم!! چادر نمــــاد هویت ملی / مذهبی مـاست و یک وصله‌ی نچسب برای نظام سرمایه‌داری که به دنبال حذف آن هستند. فراموش نکنیم یک تمــدن با نمادهای خود زنده و سازنده است. ـــ ـ ـ ـــ ـ
🔴عاقبت خود فروشان و کسانی که دشمن را برادر فرض می‌کنند 🟧 چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه‌ای نوشت که هرکس با ما باشد، در اَمان است! اهل بخارا دو گروه شدند، یک گروه کردند و گروه دیگر با او همراه شدند. ▪️چنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید و هر چه به‌دست آوردید از آن شما باشد و شهر را نیز  به شما می‌دهیم! آنها هم پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه شعله‌ور شد... و در نهایت، گروه مزدوران چنگیزخان پیروز شدند. ▪︎اما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند! 📌چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان نمی‌کردند. ‼️این عاقبت خود فروشان است. ▪️حالا شما ناموس هموطنت تحقیر کن 🔺 و نیروهای امنیتی را زیر تحقیر کن... ولی یادت باشه تقاص پس خواهی داد.       
🔷ما با همین دست‌های قطع‌شده ریشه تو را قطع خواهیم کرد!
🌷 (ع): اراده‌ى حتمى خداوند بر این قرار گرفته است که ـ دیر یا زود ـ سرانجامِ حق پیروزى و سرانجامِ باطل نابودى باشد. بحارالأنوار ج۵۳ ص۱۹۳