8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 سنگ تمام مردم اصفهان برای شهدای امنیت
♦️تصاویر هوایی تشییع باشکوه شهدای حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان در اصفهان
🔴فوری/جمع آوری امضا برای طرح استیضاح و برکناری روحانی
‼️فارس: طرح عدم کفایت و استیضاح رئیس جمهور توسط جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی تهیه و تدوین شده است.
‼️ذوالنور(نماینده اصولگرای قم) درحال گرفتن امضای نمایندگان مجلس برای این طرح است.
‼️طبق پیگیریهای خبرنگار فارس، طرح استیضاح رئیس جمهور دارای ۱۴ محور از جمله عدم برخورد با بیکاری، سومدیریت در کنترل بازار ارز، وارد آمدن خسارت به منافع ملی، سومدیریت در کنترل قیمت کالاها و... است./فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هواپيمای نظامی آمريکا در مرز کلمبيا با ونزوئلا بر زمين نشست
‼️آمريکا ادعا کرد، اين هواپيما حامل کمکهای انسان دوستانه است/ایسنا
🔴نخست وزیر اسبق سوئد: آیا خروج از توافق هستهای بهانهای برای جنگ است؟
‼️کارل بیلت در واکنش به اظهارات مایک پنس، معاون رئیس جمهوری آمریکا در توییتی نوشت: عجیب است که معاون رئیسجمهور مایک پنس از اروپاییها میخواهد که توافق هستهای با ایران را ترک کنند. این قطعاً به وقوع نمیپیوندد. آیا اجبار ایران به از سرگیری فعالیتهای پیشرفته هستهای جزو منافع آمریکاست یا این تنها بهانهای برای جنگ است؟/ایسنا
🔴خبرگزاری دولتی اردن:
‼️«ابوبکر البغدادی» سرکرده داعش و 5 نفر از وزرای دولت خوانده داعش در نزدیکی مرزهای عراق و سوریه تحت محاصره قرار دارند./فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
⭕️استاد #رائفی_پور و دور دور تو بالاشهر
🔺فکرکنم #ولنتاین بوده😅
ببینید 👆
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 دانلود #کلیپ
❌ فعالان مهدوی ببینند....
🎞خلاصه ی سخنرانی استاد #رائفی_پور
📝 موضوع: #کار_مهدوی ؛ قسمت اول
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ رسایی به یک سئوال:
اگر همه مدیران جمهوری اسلامی اهل دزدی و اختلاس بودند، چه میشد؟
(✌️#آتاظهور✌️)
📣 خبر فوری ✊الله اکبر ✅ دستگیری عاملین انفجار اتوبوس سپاه 🎥 فیلم اعترافات گروهک جیش الظلم در حمله
خبر فوری عاملین شهادت پاسداران انقلاب دستگیرشدن
⭕️ #مهدویت از دیدگاه #ابن_خلدون
▪️ابوزید عبدالرحمن بن محمد بن خلدون حَضرَمی (۸۰۸–۷۳۲ ه. ق، تونس) تاریخنگار، جامعهشناس، مردمشناس و سیاستمدار عرب مسلمان است. وی را از پیشگامان تاریخنگاری به شیوهٔ علمی و از پیشگامان علم جامعهشناسی میدانند.
ابن خلدون در مقدمهی کتاب تاریخ خودش در فصلی مستقل به طور مفصل به بررسی ادعای یکی از فاطمیون مصری درباره مهدویت پرداخته است و با عنوان «روشنگری درباره آن» به قول خودش به انحرافات این نظریه پرداخته است.
#ادعای_دروغین_مهدی!
▪️سلسله فاطمیون مصر که از سال ۲۹۶ تا ۵۶۷ هجری قمری بر مصر و شمال آفریقا فرمانروایی داشتند، پس از شکست «اغلبیان» که از اهل تسنن بودند در سال ۳۰۳، حکومت شیعی را تأسیس نمودند. ایشان شهری به نام «مهدیه» را بنیان گزاردند که معرف سرسلسله آنها شخصی به نام المهدی بالله بود. المهدی بالله از فرمانروایان مقتدر حکومت فاطمیون در مصر بود که از شیعیان اسماعیلی بودند.
▪️او با ادعای دروغین مهدویت سعی در فریب عامه مردم کرد و به اسم حکومت شیعی سالیان متمادی قدرت را در مصر و شمال آفریقا بدست داشت. ابن خلدون پس از بررسی احوال مهدی فاطمی سرسلسله فاطمیون مصر به تخطئه احادیث مهدویت و اساساً اصالت مهدویت در
” ابن خلدون که تعصب و عناد او نسبت به شیعه در کتابش کاملاً پیداست، هر کجا که از مهدویت سخن رانده به طور مبهم از کنار آن رد شده است! او احادیث شیعیان را به طور کلی به جرم شیعه بودن رد می کند و می گوید این احادیث به جرم "فساد مذهب" کنار گذاشته می شوند و به این ترتیب شیعه را فاسد المذهب می نامد وموضوع مهدویت را ساخته و پرداخته اذهان شیعیان می داند! (۱)
⭕️ #ابن_خلدون_ضد_شیعه_است!
▪️ عدم تتبع کافی و تنها کفایت به کتب مذهب خویش از جمله مواردی است که در این موضوع مورد اعتراض بسیاری از محققین قرار گرفته است.
از جمله: «ابن خلدون به طور کلی منکر روایات مربوط به مهدی نیست. او با اینکه همه ی مآخذ رویات را در اختیار نداشته بیشتر به کتب حدیث مذهب #مالکی که مذهب خود اوست، رجوع کرده و اندکی از روایاتی را که علمای اهل سنت درباره ی ظهور مهدی (عج) از پیامبر اکرم (ص) نقل کرده اند آورده است.» (۲)
⭕️ #تناقضات_در_کلام_ابن_خلدون!
▪️ابن خلدون خود در جایی می گوید: «مشهور میان کافه مسلمانان در همه عصور گذشته این است که در آخر الزمان به ناچار فردی از خاندان پیامبر اسلام ظهور می کند و دین را تأیید می نماید و عدالت را آشکار می سازد و همه ی مسلمانان پیرو او می گردند و بر همه ی کشورهای اسلامی مسلط می گردد و مهدی نامیده می شود.» (۳) اما در جای دیگر می گوید: «این احادیث مهدی است که ائمه حدیثی درباره ی خروج او در آخر الزمان نقل کرده اند و اینها همه مورد انتقادند جز اندک یا اندک از اندک آنها.» (۴)
⭕️ #ادعای_بدون_تحقیق!
▪️ابن خلدون در اعتقادات شیعه به طور دقیق بررسی نکرده است و تنها اعتقادی را به آنها نسبت داده است. او در جایی می گوید: شیعه معتقد است امام زمان (عج) در سرداب حلّه غایب شده است." (۵) در حالی که ابداً چنین چیزی نیست و شیعه چنین اعتقادی ندارد. زیرا اصولاً در زمان تولد امام مهدی (عج) نه خبری از حلّه بوده و نه اثری از شهر حلّه! این شهر را سیف الدوله در سال ۴۵۹ق بنیان نهاد!
پینوشت:
۱- ذهنیت مستشرقین و اصالت مهدویت- حسین منظر- صص ۶۶-۵۸
۲- فلسفه ی تاریخ ابن خلدون- محسن مهدی- ترجمه مجید مسعودی- بنگاه ترجمه و نشر کتاب- صص ۳۲۳-۳۲۲
۳- مقدمه ی ابن خلدون- ص ۳۱۱
۴- همان منبع سوم- ص ۳۲۲
۵- همان منبع سوم – ص ۱۹۹