eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
61.1هزار عکس
56.5هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آتش در وزارت‌ خانه‌های اقتصاد و محیط زیست لبنان 🔹معترضان به داخل ساختمان وزارت‌خانه‌ها رفته و اسناد دولتی را در خیابان پرتاب کردند. فتنه_بین_المللی @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنرانی مرحوم جرج جرداق نویسنده مسیحی لبنان در خصوص امیرالمومنین علی علیه السلام @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
حمایت آمریکا از آشوب‌های امروز لبنان بیانیه سفارت آمریکا در بیروت: 🔹ما از حق ملت لبنان در اعتراضات مسالمت آمیز حمایت می‌کنیم و همه طرف‌های ذیربط را به اجتناب از را خشونت تشویق می‌کنیم. 🔹ملت لبنان رنج زیادی برده‌اند و لایق رهبرانی هستند که صدای شفافیت خواهی را می‌شنود. فتنه_بین_المللی @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیروت بحرانی‌تر از انفجار! درگیری‌ها شدت گرفته است! 🔞کلیپ حاوی صحنه‌های دلخراش است فتنه_بین_المللی @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ارتش لبنان با چند ساعت تاخیر بالاخره وارد خیابان های بیروت شد. فتنه_بین_المللی @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بانک مرکزی (انجمن بانک های لبنان) در بیروت توسط اغتشاشگران تسخیر شده! نسخه تکراری آمریکا در فتنه 88 را داریم در شهر بیروت مشاهده می‌کنیم! فتنه_بین_المللی @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیویی از ورود ماشین های ارتش لبنان به مرکز شهر بیروت ♦️ارتش معترضان را از ساختمان وزارت خارجه بیرون خارج کرد 🔹️لحظاتی قبل نیروهای ارتش لبنان پس از ورود به ساختمان این وزارتخانه بدون درگیر شدن با معترضان در حال هدایت آنها به خارج از ساختمان هستند‌. 🔹️برخی افراد حاضر در خیابان مقابل ساختمان وزارت امور خارجه با سردادن شعارهای تند به دنبال تحریک تظاهرات کنندگان برای درگیر شدن با نیروهای ارتش هستند‌. 🔹️لیدرهای اصلی این افراد که اکثرا پرچمهای لبنان را در دست دارند "زن" هستند/نورنیوز فتنه_بین_المللی @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
صلیب سرخ لبنان: 🔹تاکنون ۲۳۸ نفر در تظاهرات بیروت زخمی شده اند که ۶۳ نفر آن ها بیمارستان ها منتقل شدند. فتنه_بین_المللی @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
🚨 فتنه آخرالزمانی در بیروت شعله ور شد... تظاهرات خشونت‌آمیز در بیروت یک کشته و ۱۸۰ مجروح بر جای گذاشت 🔹شهر بیروت از عصر امروز به تحریک رسانه‌های نزدیک به جریان غربگرای ۱۴ مارس لبنان شاهد اعتراضات وسیع مردمی به اوضاع معیشتی و انفجار اخیر بندر بیروت است. 🔹عده زیادی از تظاهرات‌کنندگان با حرکت به سمت مقر پارلمان با پرتاب سنگ و کوکتل مولوتوف به سمت نیروهای امنیتی و درگیری با آنها وارد ساختمان پارلمان شدند. 🔹معترضان لبنانی ساختمان وزارتخانه امورخارجه، انرژی، اقتصاد و محیط زیست و انجمن بانک ها را به تصرف درآوردند. همچنین آشوبگران هتل لوگرای و یک دفتر را در مرکز بیروت به آتش کشیدند. 🔹تاکنون خبر از کشته شدن یکی از نیروهای ضد شورش لبنان توسط آشوبگران منتشر شده است. بر اساس اعلام صلیب سرخ لبنان ۱۸۰ نفر مجروح شده اند. فتنه_بین_المللی @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()