1_23095472.mp3
3.27M
#فایل_صوتي_امام_زمان
#استاد_شجاعی(۱۵)
وتوتنهــاخورشیـدِعالَمی!
وای بر من،آنقدر به ستاره های دور و برم خو گرفته ام،که انگاراصلاًنمی بینمت!
تا دیـرنشـده..
چشمانم رابرای دیدنت بینا کن👇
@hoori8232
⭕️ عزیز #اصلاحطلب
تو برای ساخت خونَت،کارگری که ناکارآمدیش قبلا ثابت شده،پشت سرهم دروغ میگه،وعده الکی میده،پیره،رعشه داره،فشارش بالاست،پاکدست نیست و اطرافیانشم فاسدن،دمای بالای ۱۳ رو نتونه تحمل کنه و پرخرج باشه رو قبول میکنی؟
چطور برای ریاست جمهوری به همچین آدمی رای دادی؟
"رضا گلپور"
@hoori8232
#فوری
🔥طبق اخبار واصله بشار اسد دستور آماده باش دمشق را صادر کرد.
@hoori8232
🔴ساعاتی دیگر حمله امریکا علیه سوریه آغاز میگردد.
🔸اخبار تحرکات نظامی و آماده باش جنگ قریب الوقوع را از اینجا دنبال کنید .
📚 تهران تایمز
@hoori8232
🔴دقایقی پیش یک پهباد یمنی از نوع صماد-۳ فرودگاه بین المللی دبی را هدف موشک قرار داد .
🔸در دبی حالت فوق العاده اعلام شده است .
@hoori8232
🖕🖕
#تکمیلی
🔴 به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، نیروهای یمنی در عملیاتی بیسابقه فرودگاه بین المللی دبی امارات را با استفاده از پهپاد صماد-۳ هدف قرار دادند.
🔸سرتیپ عزیز راشد، سخنگوی نظامی ارتش یمن در این باره گفت: حمله ویژه امروز به فرودگاه بین المللی دبی یک عملیات هشداردهنده دیگر پس از حمله به شرکت نفتی آرامکو عربستان سعودی است.
🔸سرتیپ عزیز راشد در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری اسپوتنیک گفت: "این حمله پیامی برای متجاوزان است که هر چه حملات آنان بیشتر طول بکشد، قابلیت موشکهای بالستیک و پهپادهای ما نیز افزایش مییابد تا تاثیرگذاری آن بیشتر شود و به اهداف مورد نظر برسد. "
🔸او تاکید کرد مجموعهای از اهداف اقتصادی و نظامی در نقشه اهداف ما قرار دارند که بر اساس جدول زمانبندی مشخص هدف قرار خواهند گرفت. حمله امروز به فرودگاه دبی در چارچوب این اهداف قرار داشت.
🔸سرهنگ عبدالله الجفری، سخنگوی نیروی هوایی یمن نیز اعلام کرد: عملیات حمله به فرودگاه دبی بعد از پایش اطلاعاتی دقیق انجام شده است.
🔸الجفری تاکید کرد: ائتلاف متجاوزان باید بداند که ضربات آتی سنگینتر است و ما تواناییها و امکانات لازم برای ساخت هواپیما و هدف قرار دادن تاسیسات حیاتی آنها را داریم.
🔸همچنین، شرف لقمان، سخنگوی ارتش یمن اعلام کرد پس از هدف قرار دادن فرودگاه ابوظبی نوبت به هدف قرار دادن فرودگاه دبی رسیده بود.
🔸او خاطرنشان کرد: هدف قرار دادن فرودگاه دبی نشان داد تمامی مناطق امارات متحده عربی در تیررس ما قرار دارد. بار دیگر از سرمایهگذاران میخواهیم از امارات فاصله بگیرند.
🔸قابل ذکر است، سامانه جدید پهپادی موسوم به صماد ۳، جدیدترین پیشرفت تسلیحاتی است که ارتش یمن از آن رونمایی کرده است.
🔸این پهپاد در اولین ماموریت فرامرزی خود فرودگاه ابوظبی را هدف قرار داد و سبب متوقف شدن فعالیت آن شد.
🔸همچنین، یگان پهپادی یمن پیشتر با پهپاد "صماد ۲" پالایشگاه شرکت نفتی آرامکو در ریاض عربستان را هدف قرار داده بود.
@hoori8232
🔴 منابع خبری این دو روز از سایت و کانال تهران تایمز هست!
سایت فارسی زبان انگلیسی !!!
http://www.tehrantimes.com
کانال در تلگرامه اخبار رو منتشر می کنه
صحت خبرها فردا که تعطیلات تمام بشه مشخص میشه
🔴 سایت مشرق نیوز از احتمال جدی حمله آمریکا به سوریه خبر داده
mshrgh.ir/888981
@hoori8232
🔴گل بود به سبزه نیز آراسته شد
🔸ایران در شرف فصل هفت منشور ملل متحد قرار گرفت.
🔸پرونده ایران دوباره به میز شورای امنیت سازمان ملل باز میگردد.
@hoori8232
animation.gif
310.4K
السلام علیک یا صاحب الزمان
جمعه ها
همه چیز تعطیل است..!
الا دوست داشتن تو..!
من هر جمعه
برای دوست داشتنت،
شروع می کنم زندگیم را...
🌼 اللهم عجل لولیک الفرج 🌼
#به_جمع_ما_بپوندید
@noori82325
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴استاد پناهیان:
🔹مشکل حضرت علی با مردم چه بود؟!
😳امام خمینی:
🔹این انقلاب متصل به #ظهور در عصر حاضر است!
#بشارت
http://کانال.شهیدنوری
@hoori8232
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✖️برنامه ای برای ایران
⚠️ اگر حزب الله لبنان و یمن نبودند به ایران حمله میشد از جانب امریکا اسراییل عربستان امارات و اردن
🔹سیدحسن نصرالله:
🔸حمله به ایران را پاسخ میدهیم
@hoori8232