eitaa logo
پاسخگو
7.3هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
228 ویدیو
73 فایل
پاسخگو: حجت الاسلام حسینی پور سطح۳ حوزه علمیه کارشناسی ارشد تفسیر اثری کارشناسی ارشد کلام و عقاید اسلامی دانشجوی دکتری کلام امامیه نویسنده و پژوهشگر کانال اختصاصی احکام بانوان: @noorolaeme2 ارسال سؤال: @Noorolaeme12 تبلیغات: @Tnoorolaeme
مشاهده در ایتا
دانلود
🔶 تبعیت مأموم از امام جماعت 📣ما را در نشر احکام الهی یاری کنید. ✅ کانال پاسخگوئی به احکام شرعی @Pasokhgoey_Ahkam ✅ پیج اینستاگرام www.instagram.com/noorolaeme
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 بیان احکام ماه مبارک رمضان 💠 روزه مسافر 🔸 حکم روزه مسافری که قبل از اذان ظهر به وطن می رسد. 🎤حجت الاسلام حسینی پور 📣 لطفا رسانه باشید و در ثواب نشر احکام شریک شوید. ✅ کانال پاسخگوئی به احکام شرعی @Pasokhgoey_Ahkam ✅ پیج اینستاگرام www.instagram.com/noorolaeme
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 عظمت شب و روزهای ماه رمضان در کلام پیامبر اسلام 🎤 حجت الاسلام حسینی پور ✅ کانال پاسخگوئی به احکام شرعی @Pasokhgoey_Ahkam ✅ پیج اینستاگرام www.instagram.com/noorolaeme
🔶 حکم روزه در ایام کرونایی 📣ما را در نشر احکام الهی یاری کنید. ✅ کانال پاسخگوئی به احکام شرعی @Pasokhgoey_Ahkam ✅ پیج اینستاگرام www.instagram.com/noorolaeme
سؤال👇 سلام روزتون بخیر.میخواستم بدونم رهبر استفاده از تلگرام رو منع کردن؟ پاسخ👇 سلام علیکم این امور طبق قوانین است. الان تلگرام هایی وجود دارد که داخلی است و بدون نیاز به فیلترشکن قابل استقفاده می باشد اگرمنع قانونی وجو نداشته باشد استفاده از آنها اشکالی ندارد.
سؤال👇 با سلام وخسته نباشید وتشکر از گروه خوبتون. من چند سال پیش سرطان گرفتم شیمی درمانی شدم واون ماه رمضان نتونستم روزه بگیرم وتا رمضان سال بعدش هم مریض بودم ولی کفاره ی روزه هام رو دادم آیا کفاره دادم کافیه یا باید قضای روزه هارو بگیرم ؟ ؟ ماه رمضان سال پیش هم چندتا روزه قضا داشتم ولی بعد عید فطر کفاره ی قضاها رو دادم وتاالان نتونستم قضاهاروبگیرم آیا الان دوباره باید کفاره بدهم یا همون وقت دادم کافیه؟؟ الان بعد چند سال بیماریم کنترل شده واین توانایی رو درخودم میبینم که بتونم روزه بگیرم البته یه ذره با مشقت واز نظر پزشک ضرری نداره آیا میتوانم روزه بگیرم ؟ واگر زمانی حس کنم که برام ضرر داره ونگیرم گناه کردم ؟ ممنون مرجع تقلید رهبری پاسخ👇 سلام علیکم کسی که در ماه رمضان بیمار بوده و این بیماری تا سال آینده نیز ادامه داشته، قضا از عهده اش برداشته می شود و باید به ازای هر روز یک مد طعام بدهد. کفاره روزه فقط یک مرتبه واجب است و کسی یکبار کفاره داد نیازی به دوباره کفاره دادن نیست. اگ رروزه برایتان ضرر ندارد، واجب است روزه ها را بگیرید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸 حدیث روز 🔸 ◽️ عظمت ماه رمضان 🔻 پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله: لَو يَعلَمُ العَبدُ ما في رَمَضانَ لَوَدَّ أن يكونَ رَمَضانُ السَّنَةَ . 🔺اگر بنده ارزش ماه رمضان را بداند، آرزو مى كند كه سراسر سال، رمضان باشد . 📚 بحار الأنوار : 96/346/12 ✅ کانال پاسخگوئی به احکام شرعی @Pasokhgoey_Ahkam ✅ پیج اینستاگرام www.instagram.com/noorolaeme
◽️ پاسخ دفتر آیت الله سیستانی به سؤالی درباره روزه ماه رمضان در ایام کرونایی وجوب روزه ماه مبارک رمضان یک تکلیف فردی است و هرکس که شرایط وجوب آن را داشته باشد باید فارغ از اینکه برای دیگران واجب باشد یا خیر، روزه بگیرد واگر فرد مسلمان بیم آن داشته باشد که روزه گرفتن ولو با اتخاذ همه تدابیر احتیاطی، باعث ابتلایش به کرونا می شود، وجوب هر روزی که می ترسد در صورت روزه گرفتن به این بیماری مبتلا می شود، از او ساقط می گردد. اما اگر بتواند درجه احتمال ابتلا به بیماری را کم کند تا آنچا که از نظر عقلا دیگر احتمال ابتلا مورد اعتنا نباشد- ولو از طریق ماندن در خانه و عدم اختلاط نزدیک با دیگران، استفاده از ماسک و دستکش های پزشکی و رعایت موارد ضد عفونی مکرر و نظیر آن – و موجب مشقت شدید و غیرقابل تحملی نیز نباشد، وجوب روزه از او ساقط نمی شود.. اما درباره آنچه گفته شد که پزشکان نوشیدن مکرر آب را در فاصله زمانی نزدیک به هم جهت جلوگیری از کمبود آب بدن و خشکی حلق توصیه می کنند – به این دلیل که احتمال ابتلای به ویروس کرونا را مرتفع می کند – این امر مانع وجوب روزه نمی شود، غیر از کسانی که به آن رسیده باشند و در صورت روزه گرفتن، ترس ابتلای به بیماری وجود داشته باشد و هیچ راهی برای کاهش احتمال آن هم وجود نداشته باشد – ولو با ماندن در منزل و اتخاذ سایر راههای احتیاطی پیشرفته- اما افراد دیگر غیر از چنین فردی باید روزه بگیرند. البته چه بسا بتوان با مصرف سبزیجات و میوه های سرشار از آب پیش از سحر، کمبود آب بدن ناشی از روزه داری را جبران کرد همچنانکه می توان با جویدن آدامس بدون قند، جلوی خشکی حلق را گرفت- البته به شرطی که ذرات آن در دهان جدا نشده، وارد حلق نشود_ بنابراین جویدن آدامس باعث افزایش ترشح بزاق دهان می شود و مانعی از آن در صورت روزه داری وجود ندارد. بنابرین کسانی که می‌توانند کار خود را در ماه رمضان رها کرده و در منزل باقی بمانند و از ابتلا به بیماری مذکور در امان باشند، وجوب روزه از آنان ساقط نمی‌شود اما افرادی که نمی‌توانند کار خود را رها کنند- بنا به هر دلیلی- و از ابتلا به ویروس در صورت ترک نوشیدن آب در بازه‌های زمانی در روز بیم دارند و نمی‌توانند اقدامات دیگر برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا را اتخاذ کنند، روزه بر آنان واجب نیست، هر چند مجاز به روزه‌خواری در ملا عام هم نیستند. روشن است که روزه ماه رمضان از مهم ترین فریضه‌های شرعی است و تنها در صورت وجود عذر واقعی، ترک روزه جایز است و هر فردی نسبت به وضعیت خود آگاه تر است که آیا عذر واقعی برای ترک روزه دارد یا خیر.
سؤال👇 سلام . 1- ایا درست ادا کردن حروف مثل (ح) (ص) (ط) (ض) در نماز واجب است ؟؟ 2- میشه درست تلفظ کردن برخی از حروف را بگویید ؟؟؟ 3- حال اگر در نماز شک کنیم که حروف را درست تلفظ کرده ایم یا نه چه کنیم ؟؟؟ پاسخ👇 سلام علیکم 1- بله اما نه به گونه ای که دچار وسواس شوید. 2- در سایت https://hawzah.net/fa/Question/View/62956/%D8%AA%D9%84%D9%81%D8%B8-%D8%B5%D8%AD%DB%8C%D8%AD-%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%81-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B2 مطالعه کنید. 3- تا شک دارید اشکالی ندارد اما باید سعی شود تا صحیح تلفظ شود.
سؤال👇 سلام تسبیحات رو بلند خوندم سه تا رو بعد یادم اومد دوباره آروم خوندم حکمش چیه؟ رهبر پاسخ👇 سلام علیکم چون سهوا بوده اشکالی ندارد و نیازی به دوباره خواند هم نبوده است. به هرحال الان موردی نیست.
سؤال👇 سلام علیکم نماز را باید با صدای بلند بخوانیم یا آهسته؟ در صورتی که نامحرمی نیست می توان بلند خواند؟ پاسخ👇 سلام علیکم مردان باید نمازهای صبح، مغرب و عشا را با صدای بلتد بخوانند و بانوان در صورتی که نامحرم صدایشان را نمی شنود، می توانند با صدای بلند بخوانند.