eitaa logo
پاسخگو
6.4هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
221 ویدیو
73 فایل
پاسخگو: حجت الاسلام حسینی پور سطح۳ حوزه علمیه کارشناسی ارشد تفسیر اثری کارشناسی ارشد کلام و عقاید اسلامی دانشجوی دکتری کلام امامیه نویسنده و پژوهشگر کانال اختصاصی احکام بانوان: @noorolaeme2 ارسال سؤال: @Noorolaeme12 تبلیغات: @Tnoorolaeme
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امام هادی علیه السلام : الإمامُ بَعدي الحسَنُ ، وبعدَ الحسنِ ابنُه القائمُ ، الّذي يَملأُ الأرضَ قِسْطا وعدلاً كما مُلِئتْ جَورا وظُلما . امام پس از من، حسن است و پس از حسن فرزندش قائم؛ همو كه زمين را پر از عدل و داد مى كند، همچنان كه از بيدادگرى و ستم پر شده است . 📚بحار الأنوار : ۵۰ / ۲۳۹ / ۴ ✅ با تبلیغ کانال «پاسخگو» در ثواب نشر معارف الهی شریک شوید. @noorolaeme
💠 شروع و پایان اعتکاف: از طلوع فجر(اذان صبح) روزِ اوّل، شروع میشود و تا مغرب روزِ سوم ادامه دارد. 👈 بنابراین اگر شخصی بعداز اذان صبح ، وارد مسجد شود این روز بعنوان روز اوّل اعتکافش، محسوب نمیشود. 🔴 اگر اعتکافِ روز اول به هر علتی باطل شد یا معتکف، روز اوّل، بعد از اذان صبح وارد مسجد شد⤵️ چنین شخصی اگر نیت اعتکاف کرد و روز دوم و سوم را در مسجد ماند، ماندن روز چهارم هم بر او واجب میشود 👈 و لذا اگر نمی خواهد روز چهارم در مسجد بماند نباید از روز اوّل، نیت اعتکاف کند بلکه فقط به نیت عبادت، در مسجد بماند. 🔰 اعتکاف باید در مسجد باشد. اعتکاف در مسجدالحرام و مسجدالنّبی و مسجد کوفه و مسجد بصره، صحیح است.(قطعا و بلااشکال) 🔸در مساجد دیگر: 👈 الف) در مسجد جامع: ۱.فقط به قصد رجاء و امید مطلوبیت، اشکال ندارد. مرحوم امام خمینی ۲.صحیح است(مشهور مراجع). مقام معظم رهبری.آیت الله سیستانی. آیت الله وحید. آیت الله مکارم و... 👈 ب) در غیر مسجد جامع: ۱.مرحوم امام خمینی و آیت الله وحید مشروع و صحیح نیست.(باطل است) ۲.مقام معظم رهبری: اعتکاف در مساجد غیرجامع که در آن نماز جماعت برگزار میشود و دارای امام عادلی است به قصد رجاء صحیح است. ۳.آیت الله سیستانی: مشروع بودن اعتکاف در مسجد غیرجامع، ثابت نیست اما به قصد رجاء و به امید مطلوبیّت، اشکال ندارد. ۴.آیت الله مکارم: در تمام مساجدی که بطور مرتب در طول سال در آن نماز جماعت برگزار میشود اگرچه یک وعده نماز باشد اعتکاف در آن مسجد صحیح است. ▪️منظور از مسجد جامع: مسجدی که برای اجتماع همه اهل شهر بنا شده است، یعنی اختصاص به محلّه یا منطقه خاصّ یا گروه خاصی نداشته باشد و محل اجتماع و رفت و آمد مردمِ مناطق و محلاّت مختلف شهر باشد. ▪️البته ممکن است در یک شهر، دو یا چند مسجد جامع وجود داشته باشد، بنابراین در همه آنها اعتکاف صحیح است. ❎ طبق نظر همه مراجع تقلید، اعتکاف در غیر مسجد، مانند نمازخانه (مثلا نمازخانه اداره) و حسینیه و تکیه مطلقا صحیح نیست و مشروعیت ندارد و به قصد رجاء هم صحیح نیست. ⁉️ ارسال سؤالات از طریق👇 @Noorolaeme12 ✅ کانال اختصاصی احکام بانوان @noorolaeme2 ✅ با تبلیغ کانال «پاسخگو» در ثواب نشر معارف الهی شریک شوید. @noorolaeme
AUD-20221007-WA0007.mp3
1.78M
💬 قرائت دعای "عهــــد" 🎧 با نوای استاد فرهمند هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈• اَلّلهُمَ صَلِّ عَلی مُحَّمد‌‌‌ِ وَ آلِ مُحَّمد وَعَجِّل فَرَجَهُم 💖 ✅ با تبلیغ کانال «پاسخگو» در ثواب نشر معارف الهی شریک شوید. @noorolaeme
سؤال 👇 سلام باتوجه به اینکه ماه رجب ماه حرام است آیا در این ماه حرام می‌شود عملیات وعده‌صادق را بر علیه اسرائیل انجام‌ داد،اشکال ندارد؟ پاسخ 👇 سلام علیکم آنچه در ماه حرام، حرام است، جنگ تهاجمی است و دفاع حرام نیست. البته‌ ما اعتقاد به جریان ولایت فقیه داریم و ولی فقیه، شخصی مجتهد، آشنای با آیات و روایات بوده و هر تصمیمی بگیرد، قطعا برابر با آیات و روایات و مبانی دین است.
سؤال 👇 سلام علیکم. من در سن نوجوانی هستم، متاسفانه قسمتی از ریش صورتم به شکل نامنظمی رشد کرده و باعث بی نظمی در ظاهرم شده. آیا جایز هست جهت اینکه ریش منظم رشد کند، آن را بتراشم؟ یا اینکه در هر صورت حرام است؟ مرجع: رهبری. پاسخ 👇 سلام علیکم تراشیدن ریش حرام است و تفاوتی بین دلیل آن نیست، اگر صدق ریش داشته‌باشد، تراشیدن آن حرام است.
سؤال 👇 سلام ونور آمدن ماه رجب رو به شما و همه عزیزان کانال تبریک میگم . من یه راه حل از شما میخوام. برادرشوهر من از من ۳۰ سال بزرگتره. و در اقوام شوهری مرسوم هست به هم دست میدن ومن به کسی دست نمیدم فقط این برادرشوهرم دست میده. اکثرا سعی میکنم با چادر دست بدهم تا گناه کمتری داشته باشد. ولی همش عذاب وجدان دارم و ناراحتم. به نظر شما این موضوع رو با جاریم درمیون بزارم تا به همسرش بگویید دیگر به من دست ندهد؟ یا خودم در جای خلوتی این موضوع رو به برادرشوهرم بگویم؟ با همسرم که مشورت کردم میگه این کارا چیه میخوای بکنی چرا آبروریزی میکنی. شما بگویید من چکار کنم یه راه حل بدین؟ من نمیخوام اون دنیا چه من ویا حتی برادرشوهرم بخاطر این موضوع عذاب بکشیم. آیت الله مکارم شیرازی متشکرم از راهنمایی های شما. اجرتون با آقا امیرالمومنین. پاسخ 👇 سلام علیکم دست دادن از روى لباس بدون قصد تلذّذ و ریبه اشکالى ندارد. هرچند ترک این‌کار موافق با احتیاط است.
سؤال 👇 سلام برای کفاره قضای روزه، اگر برای هر روز باندازه ۷۵۰ گرم گندم پول به فقیر بدیم و فقیر احساس کنه به گندم نیازی نداره و باهاش ماکارونی و برنج و ... بخره درسته؟ یا باید بهش بگیم حتما گندم بخره؟ پاسخ 👇 سلام علیکم اگر پول گندم باشد، حتما باید گندم تهیه شود یا نان. اگر قرار است برنج و ماکارونی تهیه شود، باید قیمت خودش محاسبه شود. تا اطمینان ندارید، پول نقد به فقیر ندهید.
سؤال 👇 سلام وقتتون بخیر ببخشید میگم ک من زندگیم رو به راه نیست میخام طلاق بگیرم اما بابام نمیزاره میخان که ب زور عروسیم کنن نمیخام عروسی کنم می‌دونم ک عروسی کردم زندگیم بدتر از این روزا میشه پسره اصلا ن محبتی ن ابراز علاقه ایی هیچییی ندارع یکم ب فکر من نیست کلا زندگیم رو به راه نیست میخام جدا بشم بنظرتون چیکار کنم😭🙏🏻 پاسخ 👇 سلام علیکم طلاق به این سادگی و راحتی نیست و مشکلات پس از طلاق زیاد نیست. توصیه می‌شود قبل از تصمیم به طلاق هم به صورت شخصی و هم با همسرتان با یک مشاور متخصص و متعهد و متدین مشورتی داشته‌باشید.
سؤال 👇 با سلام سوال:اگر داخل کتابي که خريدم نوشته باشد که حق هرگونه چاپ و انتشار محفوظ است دانشجويي گفتن که عکس برخي از صفحات و فصل را بفرستم براشون ميتوانم بفرستيم ؟با توجه به اين که امتحان هست احتمالا هفته دیگر ؟ اگر فقط برای مطالعه باشد چطور؟ آيت الله خامنه ايي پاسخ 👇 سلام علیکم تصویر چند صفحه اشکالی ندارد.
سؤال 👇 سلام خسته نباشید سوال داشتم در تعذیه قرآنی که میارن برای ختم برای مهمانها در مسجد اگه قران یاد داشته باشیم ولی غلط داشته باشیم وبه جای خواندن هر خط قران سوره توحید را بخوانیم اشکالی داره پاسخ 👇 سلام علیکم مشکلی نیست.
سؤال 👇 سلام وخسته نباشید به شما.پسرم ۱۸ سالش هست وهر چه پدرش می‌گوید با دو دوست داره میگه با اینها نگرد گوش نمیده ذکری یا سوره ای هست که بخونم که حرف گوش کند و با اون دوستهاش که باباش می‌گوید دیگر دوست نباشد پاسخ 👇 سلام علیکم فرزند شما در سنی است که با زور نمی‌توانید چیزی را به او بگویید، لازم است با محبت دلائل عدم دوستی را برای او توضیح بدهید و وی را قانع کنید.