رهبر انقلاب: برائت از جلادان غزه، فراتر از حجگزاران و موسم حج به مسلمانان جهان تسری یابد
متن کامل پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به حجّاج بیتاللهالحرام به شرح زیر است:
🔹بسم الله الرّحمن الرّحیم
و الحمد لله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی خیر البریّة سیّدنا محمّدٍ المصطفی و آله الطّیّبین و صحبه المنتجبین و من تبعهم باحسان الی یوم الدّین.
🔹 آهنگ دلنواز ابراهیمی که به فرمان خدا، همهی انسانها را در همهی دورانها، در موسم حج به کعبه فرامیخوانَد، امسال نیز دلهای جمعی از مسلمانان را از سراسر جهان، مجذوب این پایگاه توحید و وحدت کرده، و این انبوهِ پُرشکوه و متنوّع مردمی را پدید آورده، و گسترهی انسانی و قوّتِ عامل معنوی اسلام را به رُخ خویش و بیگانه کشیده است.
🔹 اجتماع عظیم و مناسک پیچیدهی حج، هر گاه با چشم تدبّر دیده شود، برای مسلمان، قوّت قلب و سرچشمهی اطمینان است، و برای دشمن و بدخواه، هراسانگیز و پُرهیبت.
جای تعجّب نیست اگر دشمنان و بدخواهان امّت اسلامی، این هر دو جانبِ فریضهی حج را آماج تخریب و تردید سازند؛ چه با برجستهسازی مغایرتهای مذهبی و سیاسی، و چه با فروکاستن از جنبههای قدسی و معنوی.
🔹 قرآن، حج را مظهر عبودیّت و ذکر و خشوع، مظهر کرامت یکسان انسانها، مظهر سامانیابی زندگی مادّی و معنوی بشر، مظهر برکت و هدایت، مظهر آرامش اخلاقی و سازش عملی میان برادران، و مظهر بیزاری و جبههگیری مقتدرانه در برابر دشمنان معرّفی میکند.
🔹 تدبّر در آیات مربوط به حج و تأمّل در اعمال و مناسک این فریضهی بیمثال، اینها و راز و رمزهایی از قبیل اینها را در ترکیب پیچیدهی حج به ما نشان میدهد.
🔹 شما برادر و خواهر حجگزار، اکنون در عرصهی تمرین این حقایق و معارف پُرفروغ قرار دارید. اندیشه و عمل خود را به آن نزدیک و نزدیکتر کنید، و هویّت بازیافته و آمیخته با این مفاهیم متعالی را به خانه برگردانید. این همان سوغات ارزشمند و حقیقی سفر حجّ شما است.
🔹 امسال مسئلهی برائت برجستهتر از گذشته است. فجایع غزّه که در تاریخ معاصر ما بینظیر است، و گستاخی رژیم بیرحم و مظهر قساوت و شقاوت و البتّه رو به زوالِ صهیونی، جای هیچگونه ملاحظه و مماشات برای هر فرد و حزب و دولت و فرقهی مسلمان باقی نگذاشته است. برائت امسال باید فراتر از موسم و میقات حج، در کشورها و شهرهای مسلماننشین در همهجای جهان ادامه یابد، و فراتر از حجگزاران، به آحاد مردم تسرّی یابد.
این برائت از رژیم صهیونیست و حامیانش بخصوص دولت ایالات متّحدهی آمریکا باید در قول و عمل ملّتها و دولتها خود را نشان دهد و عرصه را بر جلّادان تنگ کند.
🔹مقاومت پولادین فلسطین، و مردم صبور و مظلوم غزّه که شُکوه صبر و مقاومتشان، جهان را به تحسین و تکریم واداشته است، باید از همهجهت پشتیبانی شوند.
🔹 از خداوند برای آنان پیروزی کامل و سریع خواستارم، و برای شما حجّاج محترم، حجّ مقبول مسئلت میکنم. دعای مستجاب حضرت بقیّةالله (روحی فداه) پشتیبان شما باد.
والسّلامعلیکمورحمةالله
سیّدعلی خامنهای
۴ ذیالحجّة ۱۴۴۵
۲۲ خرداد ۱۴۰۳
رهبر انقلاب در دیدار مدالآوران علمی:
🔹به جوانها خیلی اعتقاد و امید دارم
🔹شما برای کشور یک ثروتید
🔹ارزش نخبه خیلی بالاتر از مدال است
🔹شما میتوانید تاریخ را عوض کنید
🔸️🔸️طرفداران نامزدها مُهره بازی دیگران نشوند
به عقل و مصلحت و انصاف نزدیک تر، این است که برخی طرفداران دو آتیشه نامزد های محترمی مثل آقایان جلیلی و قالیباف و زاکانی، توان و فرصت محدود خود را صرف نفی و تخطئه نامزدهای دیگر در درون جبهه انقلاب نکنند.
مهم ترین مسئولیتی که هنوز بر زمین مانده و ادا نشده، ایجاد موج اجتماعی با محوریت روشنگری درباره عملکرد شهید رئیسی و دولت وی در مقایسه با عملکرد دولت روحانی است.
هیجان، چاشنی فعالیت های تبلیغاتی است و اگر از حدود عقل و شرع و مصلحت نگذرد، خوب هم هست. اما مجال محدود خود را صرف کلنجار با یکدیگر کردن، همدیگر را زیر ذره بین گذاشتن، و خرده گیری و عیب جویی کردن، چیزی در سبد انقلاب نمی گذارد؛
و در عین حال، آن بخش از مردم را که عمق معرفتی ندارند، دلزده و سر خورده می کند. چنین کسانی، یا از اصل انتخابات روگردان می شوند و یا سراغ نامزدی خارج از این درگیری های درون جبهه ای می روند؛ و این هر دو، ضرر است.
طرفداران نامزد ها اگر مهارت داشتند، با طرفداران دیگر نامزدهای منسوب به جبهه انقلاب تعاون و تعامل مثبت داشته باشند، و اگر این مهارت یا دریافت را نداشتند و اصل برای آنها مسابقه بود، باز هم مسابقه در خیرات، با بدگویی و توهین و تهمت و پنجه بر صورت هم کشیدن، در تناقض است..
همه فعالیت های ما نهایتا باید نشاط سیاسی و انگیزه و امید و قدرت تشخیص نسبت به دو جریان کلی وفادار به انقلاب و اسلام و ایران، و جریان معارض غربگرا را پدید آورد.
همچنین باید، افق دید عمومی را از درگیری های محدود سیاسی، به مسائل کلان کشور در سطح جهانی گسترش دهد و بتواند تهدید ها و فرصت های عمومی ملی و بین المللی را برای مخاطب عام جا بیندازد.
ما باید بتوانیم در برابر هجوم دائمی و ترکیبی غرب، بسیج گری عمومی داشته باشیم و این بسیج گری، با درگیر شدن با یکدیگر و هم فرسایی پدید نمی آید، بلکه این درگیری ها، ضد نشاط و انگیزش عمومی است.
درگیر دعواهای حیدری/ نعمتی شدن، و نامزد خود را تا عرش بردن و دیگری را تخریب کردن، می تواند ما را غوطه ور در غفلت موهومی کند که برآیند آن، به جای انتخاب شدن بهترین فرد از نظر هر کدام ما، به روی کار آمدن ضعیف ترین و بدترین نامزد ختم شود.
طرفداران دو آتیشه، این احتمال را هم بدهند که بخشی از آتش افروزان اختلافات جاری، اصلا نسبتی با جبهه انقلاب نداشته باشند و نفوذی باشند، یا از نفوذی ها بازی خورده باشند.
انقلاب اسلامی در حال ایجاد دگرگونی عمیق در نظم جهانی است و بنابراین بدیهی است که سرویس های خبیثی مثل CIA ،MI6 و موساد، برای مختل کردن حرکت کلی انقلاب، برنامه ریزی گسترده ای انجام داده باشند. و کدام برنامه، کاری تر از بد دل ساختن و با هم درگیر کردن نیروهای انقلابی؟!
عید سعید غدیر🌸🌸🌸🌸🌸🌸
تجدید عهد با🌸🌸🌸🌸🌸🌸
امامت✨
ولایت✨
نبوت✨
واثبات خودمون به امام زمانمون✨
💝 غدیرخم را دریابیم...👇
🌸 امام رضا علیه السلام: تبلیغ از#غدیرخم بر همه واجب است و غدیر روز 🎁هدیه دادن ......
📣 حالا برای #عید_بزرگ_غدیرخم 😍
🎊 ایستگاه صلواتی داریم،..
😍 هدیه داریم...
پس نذر قدمهای امام زمانمون✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
هرکسی میخواد در
هدیه برای کودکان ونوجوانان👑
ایستگاه صلواتی که روز غدیر برپا میشه
تهیه شیرینی وشربت🎂🥮
بستنی🍦🍨
وخیلی از چیزهایی که بعدا به ذهنمون میرسه
شریک باشه👌👌👌
✅بسم الله
گروه جهادی آل یاسین
لطفا لطفا🙏
لطفا🙏
پس از واریز پیام بدید☘
محسن هاشمی: مشارکت زیر ۴۰ درصد یعنی پیروزی جلیلی
اگر مشارکت زیر ۴۰ درصد باشد، افرادی مثل جلیلی رأی میآورد، اگر به ۵۰ درصد برسد، شاید قالیباف در دور اول پیروز شود، اما اگر مشارکت به سوی ۶۰ درصد برود، شانس پزشکیان بیشتر است.
به دنبال تخریب و لولوهراسی است و از این کار خسته نمی شوند!. خودشان می گویند این سالهای انقلاب عمده روسای جمهور فقط طیف اصلاحات و اعتدال بوده اند اما حالا که با ندانم کاری و ضعفمدیریت و اشرافینگری با افول سبدرائ مواجه هستند!! و انتخابات را که یک نقطه قوت نظام بود به تهدید تبدیل کرده اند به صورت ضمنی اعتراف می کنند که بدنه حامی انقلاب به آنها رای نمی دهد!؟
بدنه ای که درک می کند انقلاب را باید پشتیبانی کرد حتی اگر مسوولان آن دچار خطا و اعوجاج شده اند!!
برای همین می گوید اگر آراء مشارکت کنندگان چهل درصد باشد جلیلی رأی می آورد!!
بدنهانقلابی خط تحلیلی خود را از شناخت اصلح گم نمی کند!
دعوای صوری کارنامه و اجرا گولش نمی زند!
همواره اصیلبودن از از جنسانقلاب بودن برایش اولویت است!
حتی کار تبیینی می کند تا آن دسته مردد و خاکستری هم روی به اصالتها و برنامهها بیاورند!
سند تاریخی گوسالگی گوساله های سامری یهود با اعترافات جان کری
بسمالله الرحمن الرحیم
افشاگری بیسابقه جانکری درباره برجام و دروغهای دوستان ایرانیاش
ما دیگر با هیچ جنگی نمیتوانیم ایران را آنطور که برجام خلع سلاح کرد، ناتوان کنیم!
برجام یک دلار هم برای ایران درآمد نداشت!
بنا نداشتیم هیچگاه به همان اندک تعهدات برجامی عمل کنیم اما ترامپ نباید علنی از برجام خارج میشد!
ایرانیها به فرمان ما و هزینه خودشان صنعت هستهای کشورشان را جمع کردند و خوشحال بودند!
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وزیر خارجه امریکا در دوران اوباما در هم اندیشی دانشگاه جرج واشنگتن با همکاری مدارس الیوت (موسسه مطالعات امنیت و تعارض) و سیگور مرکز مطالعات آسیایی گفت:
ما دیگر با هیچ جنگی نمیتوانیم ایران را آنطور که برجام خلع سلاح کرد، ناتوان کنیم!
متاسفم که سیاست جهانی آمریکا دچار عوام زدگی شده است.
اگر بایدن به برجام برمیگشت برای مهار ایران و گروههای وابستهاش نیاز به هیچ جنگی نداشتیم.
جان کری ادامه داد که وقتی حماس تجربه ایران در برجام را دید که چطور دست خالی برگشت، تصمیم خودش را گرفت و عملیات طوفان الاقصی را پی ریزی کرد.
کری درباره رئیس جمهوری سابق ایالات متحده گفت:
ترامپ در همهی زمینهها به ایالات متحده آمریکا خیلی ضربه زد اما در کنار گذاشتن مذاکره با ایران بیش از رفتن کابوهای خیابان خواب طرفدارش به ساختمان کنگره به اقتدار آمریکا صدمه وارد کرد.
جان کری افزود پیش از مذاکرات، ایران علاوه بر قدرت نظامی نوپا و نفوذ منطقهایش، اقتصادش قوی بود و درآمد نفتی داشت.
این سیاستمدار آمریکایی ادامه داد که مقایسه کنید وقتی ایران در سال ۲۰۱۳ پروژه هوا فضا شبیه برنامههای بین المللی ناسا را اجرا کرد، موجود زنده به جو فرستاد؛ درحالی که بودجه ناسا چند ملیتی تامین میشود و ایالات متحده فقط بخشی از هزینهی پرتابها را برعهده دارد.
همین ایران در سال ۲۰۲۰ نمیتوانست حقوق کارکنان خود را بپردازد!
وی افزود: خروج ترامپ از برجام همان بود که ما انجام داده بودیم، به شرطی که علنی نمیشد.
ما بنا نداشتیم هیچگاه به همان اندک تعهدات عمل کنیم همانطور که پرزیدنت اوباما به هیچ تعهدی درباره ایران عمل نکرد! مشکل کار ترامپ جلوی دوربین بود که باعث شد ایران هم خارج شود.
جان کری با اشاره به اینکه درآمد نفتی ایران در هفته بعد از پاره کردن برجام روزانه یک میلیون دلار شد، گفت:
در آن زمان نفت از ۷ دلار به بالای ۴۰ دلار رفت.
جواد ظریف و روحانی در ایران به مردم برای برجام از مزایا گفتند که اینقدر پول و سرمایه آورده و ما مطمئن بودیم برجام یک دلار هم درآمد نداشت، میشنیدیم و هیچ نمیگفتیم!
اما شما گاهی ما را مجبور میکردید بگوییم برجام برای ایران هیچ آوردهای ندارد که حرف ما دست آویز احزاب تندرو علیه دوستان ما در ایران میشد!
وی افزود: روحانی هنوز هم از درآمد برجام میگوید که با پولهای برجام میادین نفت را توسعه داده و دریاچه احیاء کرده است درحالی که این کارها با خلق پول بود و اثر تورمی آن کاملاً پیدا است!
ما با توافق برجام، نه تنها ایران را مهار کرده بودیم بلکه با تامین آرامش و تزریق آن به منطقه نفتی خاورمیانه و آبراههای خلیج فارس و دریای سرخ قیمت نفت را از بالای ۱۰۰ دلار به زیر ۲۰ دلار آوردیم و منافع همپیمانان خود را هم به دست آوردیم!
این سیاستمدار آمریکایی گفت:
خنده دار است؛ خبر "سی ان ان" پس از امضای برجام که گفت مدتی برخی پالایشگاههای آمریکا از ایران بی واسطه نفت خام وارد کردند درست بود و آن خبر واردات بنزین از ایران هم صحت داشت اما این در حالی بود که قیمت نفت کمتر از ۱۰ دلار بود.
جان کری ادامه داد:
دیگر با عملیات ۷ اکتبر در غزه و زد و خوردهای پایگاههای ایالات متحده در عراق و سوریه و حملات یمن امکان صحبت در مورد احیای برجام منتفی شده است؛ هرچند احیای برجام و بازگشت به حد توسعه هستهای ایران در ۲۰۱۵ ممکن نیست.
وزیر خارجه سابق امریکا در پایان گفت:
ما از "دستورالعملهای سخت" دوران احمدی نژاد و جرج بوش و باراک اوباما به اینجا رسیده بودیم که ایرانیها [دولت روحانی و اصلاح طلبان] به فرمان ما و هزینه خودشان صنعت هستهای کشورشان را جمع کردند و خوشحال بودند و افتخار میکردند که یکی از ما در یک جایی بگوید ایران به تمام تعهداتش عمل کرده است و حق دارد انرژی صلح آمیز هستهای هیچ یا همان زیر ۳/۵ درصد داشته باشد!
دیگر احیای برجام، نه ضرورتی دارد نه دردی را دوا می کند.
10 ژانویه 2024
انتخابات احتمالاً به دور دوم میرود
مناظره نمایندگان ستاد جلیلی و پزشکیان در تسنیم
خضریان:
در روزهای آینده شاهد خروج سه نفر از کاندیداها یعنی آقایان زاکانی، پورمحمدی و قاضیزاده خواهیم بود و اگر هم بمانند شانسی ندارند که مسئله انتخابات باشد.
انتخابات به احتمال زیاد به دور دوم خواهد رفت.
کاندیداها باید طوری رفتار کنند که در صورت کنار رفتنشان، رای هوادارانشان به کاندیدای دیگر کمک کند.
عطریانفر:
اصلاح طلبان تنها یک کاندیدا دارند.
ارزیابی این است که اگر بخواهیم از نصاب ۴۰ درصد عبور کنیم، سه ایستگاه را باید در نظر داشت که مشارکت ۵۰ درصد، ۶۰درصد و بالای ۶۰ درصد است و هرکدام از اینها میتواند اثر متفاوتی در سرنوشت همه ما داشته باشد.
کاهش ۳۷ درصدی فقر مطلق در ایران طی دو سال فعالیت دولت شهید رئیسی
https://data.worldbank.org/country/IRو
آمارهای بانک جهانی از کاهش ۳۷ درصدی فقر مطلق در ایران طی دو سال فعالیت دولت سیزدهم حکایت دارد.
آمار منتشرشده از سوی بانک جهانی نشان میدهد فقر مطلق در ایران طی سالهای فعالیت دولت سیزدهم کاهش قابلملاحظهای داشته است.
این نهاد بینالمللی فقر مطلق را بر پایه درآمد روزانه ۲.۱۵ دلار برای هر نفر (بر اساس شاخص برابری قدرت خرید به قیمت ثابت سال ۲۰۱۷) تعریف کرده است و این رقم حداقل مبلغی است که یک نفر برای تأمین نیازهای ضروری زندگی خود به آن نیاز دارد.
بر این اساس در آخرین سال عملکرد دولت حسن روحانی (۱۳۹۹ مطابق با ۲۰۲۰) نسبت جمعیت دارای فقر مطلق به کل جمعیت در ایران ۰.۸ درصد بوده است اما این رقم در سال نخست فعالیت دولت رئیسی (۱۴۰۰ مطابق با ۲۰۲۱) به ۰.۷ درصد و در سال دوم فعالیت دولت رئیسی (۱۴۰۱ مطابق با ۲۰۲۲) به ۰.۵ درصد کاهش یافته است.
بدین ترتیب فقر مطلق در ایران طی دو سال متوالی در دولت سیزدهم کاهشی بوده و نسبت جمعیت دارای فقر مطلق به کل جمعیت در این دولت مجموعا ۳۷ درصد کمتر از سال ۲۰۲۰ یعنی سال آخر فعالیت دولت قبل بوده است.
کاهش فقر مطلق در ایران به کمترین رقم طی ۵ سال
نرخ ۰.۵ درصدی فقر مطلق در ایران کمترین نرخ ثبتشده برای این شاخص طی ۵ سال گذشته بوده است. در سال ۲۰۱۷ نسبت جمعیت دارای فقر مطلق در ایران به کل جمعیت ۰.۳ درصد بوده که این رقم تا سال ۲۰۲۰ روندی کمابیش صعودی را طی کرده در این سال به ۰.۸ درصد رسیده بود.
5.08M
🔸کارگروه تولید محتوا
✅ انتخاب وانتخابات
دکتر نیکنصر
#ناحیه_ولیعصر_عج
http://eitaa.com/valiasr699
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
چرا ظریف نمودار رشد و درآمد نفت ۱۴۰۰ به بعد را سانسور کرد؟
https://www.javanonline.ir/fa/news/1235240/حت
1_9897773113.pdf
9.51M
فایل کتاب تاریخچه انتخابات در جهان
فیلیپ استیل
ترجمۀ پرویز دلیرپور
#ناحیه_ولیعصر_عج
http://eitaa.com/valiasr699
کنایه علم الهدی به ظریف: دیروز آبِ خوردن را به برجام گره زدید، امروز نان مردم را؟
امام جمعه مشهد:
این برادر بزرگواری که استناد میکند به سوره انفال، همان آیه میگوید «وَإِنْ جَنَحُوا لِلسَّلْمِ فَاجْنَحْ لَهَا» یعنی اگر کفار با شما کوتاه آمدند، شما هم صلح کنید. الان واقعاً وضع این طور است؟ آیا دشمن ما کوتاه آمده است؟ اصلاً آیا در جریان برجام ما کوتاه آمدیم یا آمریکا کوتاه آمد؟ ما بتن ریختیم در قلب رآکتورمان یا آمریکا ریخت؟ ما سانتریفیوژها را مثل حلبی از جا کندیم یا آمریکا کند؟
خودتان یک زمان میگفتید اگر تحریمها حل نشود، آب نخواهیم داشت. الان باز میگوئید اگر تحریمها حل نشود، نان نخواهیم داشت؟ برادران عزیز، راه حل تحریمها، خنثیسازی تحریم هاست؛ یعنی همان کاری که در دولت سیزدهم انجام شد و نفت را استخراج کردند، صادر کردند و پولش را هم گرفتند و آمریکا هم هیچ غلطی نتوانست بکند.
جان_کری
وزیر خارجه وقت آمریکا:
به نوههایتان بگویید که چگونه
محمد_جواد_ظریف ،
تسلیم_شما_شد
مجله سیاسی معتبر آمریکایی واشنگتن اگزمینر
(The Washington Examiner)
نوشت :
جان_کری در جمع کارمندان سفارت کشورش در وین در سال 2016 گفت:
خاطره رسیدن به توافق تاریخی 1+5 و ایران و نحوه تسلیم شدن وزیر_خارجه_ایرانیها در برابر آمریکا، خاطرات خوب و ارزشمندی برای بازگو کردن در جمع نسلهای_آینده_آمریکا است.
کری در ادامه میگوید،
حتی میتوانید کمی آن را آراسته کنید و آب و تاب دهید و برای نوههایتان تعریف کنید که چگونه در یک اتاق نشستید و ظریف را مجبور کردید که در برابر قدرت متقاعدکننده شما، تسلیم شود. منبع :
The Washington Examiner
https://www.washingtonexaminer.com/weekly-standard/kerry-to-state-department-staff-on-iran-deal-embellish-it-a-little-bit-for-the-grandchildren
جهادتبیین_مقابل_تحریف
امام خمینی "قدس سره الشریف"
غربزدهها را کنار بگذارید ،
عدهشان خیلی زیاد هم نیست ، ادعایشان زیاد است...
گر شود عامل نفوذی نیست
باکی از دشمن برونی نیست
مردم_سالاری_اسلامی
امام خمینی"قدس سره" :
ماآمریکارازیرپامیگذاریم
ماآمریکاراتاآخرتحقیرمیکنیم
"ملتی که شهادت دارد اسارت ندارد"
بیانیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مورد اظهارات دکتر مسعود پزشکیان، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ ۳۰/۳/۱۴۰۳
بسمهتعالی
❗جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان کاندیدای محترم انتخابات ریاست جمهوری؛
🔸ضمن عرض سلام و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و تمام خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی؛
اظهارات حضرتعالی در برنامه میزگرد فرهنگی مورخ 1403/3/30 حاوی نکاتی بود که دانشگاه علوم پزشکی تبریز را بر آن داشت که جهت روشنگری و رفع ابهامات، جوابیهای خدمت مردم شریف ایران ارائه نماید.
💠۱- حضرتعالی در سخنان خود از بکارگیری افراد تازه کار در مسئولیتها انتقاد نمودید و فرمودید مگر میشود یک نفر دانشیار را مسئول استاد قرار داد. بایستی بگوییم، در انتصابات روسای دانشگاهها، قوانین و مقررات شورای عالی انقلاب فرهنگی مراعات می شود و اگر مغایرتی باشد، انتصاب صورت نمی گیرد. گفتنی است وقتی در سال ۱۳۷۳ بر مسند ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصوب شدید، یک استادیار ۴۰ ساله تازه کار بودید و حال آنکه در آن زمان، اعضای محترم هیات علمی، در سابقه و سن و رتبه علمی بالاتر از جنابعالی بودند و در انتصاب های جنابعالی در مسئولیت های سنگین و حساس نیز، سابقه، تجربه و صلاحیت علمی مهم نبودند
💠۲- حضرتعالی یکی از اعضای جذب هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بودید و می دانید که در این دانشگاه، در طی دولت شهید رییسی، نهایت دقت برای رعایت قانون در جذب هیات علمی شده است و حتی یک مورد جذب سلیقه ای اتفاق نیفتاده است.
شایان ذکر است در دوران تصدی ریاست دانشگاه توسط جنابعالی و
معاونت آموزش وقت دانشگاه، با گزینش سلیقهای، تعداد زیادی از قبول شدگان در آزمون دستیاری رد صلاحیت شدند و به جای آنها نفرات دیگر با نمرات بسیار پایین که همفکر جنابعالی بودند جایگزین شدند، که این افراد به « قبول شدگان با سهمیه پزشکیان » معروفند.
آیا این اقدام را در جهت اجرای عدالت انجام دادید؟ یکی از این قبول شدگان از هموطنان ارمنی بود که با وجود چند نوبت قبولی در آزمون دستیاری قربانی گزینش سلیقهای سیستم آموزشی جنابعالی شده و چند سال از ادامه تحصیل بازماند. (افراد مذکور و مستندات، حاضر و آماده ارائه هستند)
💠۳- فرمودید که رئیس و برخی معاونین دانشگاه علوم پزشکی تبریز فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی هستند و اساتید زمان تحصیل جنابعالی از آمریکا و اروپا آمده بودند. از نظر شما تحصیل در آمریکا خوب است یا بد؟ نوسان های شدید و تندروی های غیرمنطقی در اعلام موضع جنابعالی جای تامل دارد چرا که در مواضع تان در دهه ۷۰ بسیاری از همین اساتید تحصیل کرده در آمریکا و اروپا را ضد انقلاب خطاب کرده و همین جریان افراطی منجر به فرار بخشی از نخبگان از کشور شد .
▪️آیا منظور شما این است که هر کس در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل نموده حق انتصاب در مسئولیتی را ندارد و یا مشکلی از بابت صلاحیت علمی و یا اخلاقی دارد، در صورتی که دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحان علوم پایه و پرانترنی و آزمونهای تخصص و فوق تخصص را با دانشجویان دانشگاههای دولتی میگذرانند و تعدادی از آنها حائز رتبههای برتر در این آزمونها هستند و رئیس و معاونینی که شما از ایشان صحبت به میان آورده اید، فارغ التحصیلان پزشکی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و مدارج تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ خود را در بهترین دانشگاههای وزارت بهداشت سپری نموده اند، که مسئولین و اساتید دانشگاهها شاهد کیفیت تحصیلی و کاری شان می باشند.
▪️آیا این موضوع که شما فارغ التحصیلی از کشورهای امریکا و اروپا را نشانه ارزش و باسوادی میدانید، نشان از خودتحقیری ندارد؟ چرا که بسیاری از متخصصین و اساتید دانشگاههای کشور عزیزمان ایران بویژه دانشگاه بزرگی همچون دانشگاه علوم پزشکی تبریز از نظر دانش و رتبه علمی، بالاتر از فارغ التحصیلان کشورهای غربی میباشند و این شایستگی خود را در مجامع علمی بین المللی به اثبات رساندهاند. بی تردید کسی که میخواهد سکان دار نظام مدیرتی کشور شود، باید بیش از همه به استعدادها و بنیه علمی درون کشور اعتماد و اتکا داشته باشد.
🔸در پایان، ضمن دعوت خود و همه به تقوای الهی و حق گویی و حق طلبی و تاسی عملی از سیره امیر مومنان حضرت علی (ع)؛ علو درجات روح امام راحل و شهدای جنگ تحمیلی و مدافع حرم، سلامت و امنیت و بهترین روزها را برای ملت شریف ایران از خداوند متعال مسالت می نماییم.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز - 1403/3/31
آنالیز مناظره ی سوم / بخش اول / پزشکیان / جلیلی / قاضی زاده
🔻 مناظره ی فرهنگی دقیقا همانجایی بود که پزشکیان باید خودش را برای کسانی که از آنها رای میخواهد (رای تحریمی ها) نشان میداد و همه را شگفت زده میکرد.
من به شخصه قبل از مناظره حتی انتظار داشتم پزشکیان مانند دفعه ی قبلِ زاکانی عکس هایی بیاورد. تصاویر برخورد با زنان یا عکس های گشت ارشاد تا فرمان این بحث را به دست بگیرد.
البته چنین چیزی به چند دلیل رخ نداد.
1️⃣ نجابت پزشکیان که نشان داد به دنبال فریب بدنه ی رای خود نیست و نمی خواهد نقشی بازی کند که در چهارسال دولتش نتواند از پسش بر بیاید
2️⃣ نوع مناظره ی اول و دوم طوری بود که پزشکیان حدس زد هر چه در این حوزه بگوید با پاسخ طرفین همراه خواهد شد.
🔻در میانه ی مناظره نیز پزشکیان در کمال ناباوری از ژست معترض و طلبکار عقب نشینی کرد و این البته به دلیل جو مناظره بود چرا که او هرچه بیشتر در این نقش فرو میرفت حمله ی دیگران به او که اطرافیانت مقصر هستند بیشتر میشد.
از نقط ضعف اساسی پزشکیان که او را به این وضع دچار کرده حضور پر شمار وزرای روحانی در دولت اوست. فردی که پزشکیان میداند باید نسبت خود را با دولتش حفظ کند اما عکس ها و خبرهای حضور این افراد نمیگذارد.
نقطه ضعف دیگر پزشکیان این است که خیلی نمی تواند به دولت شهید رئیسی حمله کند. چون افکار عمومی هنوز درگیر اتفاقات غم انگیز اخیر است و او میداند این برای او پیامد دارد.
در یک جمله پزشکیان فرصت مناظره ی فرهنگی که نقطه ی قوتش برای جذب آرا تحریمی بود را به شکل فاجعه باری از دست داد. هرچند دو مناظره ی دیگر هست و هنوز برای حکم صادر کردن و معرفی بازنده و برنده زود است.
🔻 علیرضا زاکانی بر خلاف پزشکیان، نقشی که انتظار میرفت پزشکیان بازی کند و تمام مسائل فرهنگ را به طرف مقابل نسبت دهد را با همه توان به پزشکیان و دولت های همسو با او نسبت داد و این رفتار البته شاید برای زاکانی رای آور نشود اما در خاموش سازی پزشکیان در مناظره نقش داشت. به طوری که پزشکیان از میانه ی مناظره کاملا غیر معترض و تغییر یافته از حالت تهاجمی به تدافعی دیده میشد.
🔻 سعید جلیلی در مناظره ی امروز با مثالهایی کوشید بحث را برای مخاطب قابل فهم تر کرده و به اظهارات برخی هوادارانش از جمله رسایی که اخیرا گفته بودند او نیاز دارد ساده تر حرف بزند توجه کرده باشد. او در این بخش موفق بود و البته بیان خاطراتش و تجربه ی دیدارهایش با افراد مختلف به این مسئله کمک کرد. جلیلی در مورد رفع توقیف قلاده های طلا و دیدارش با یک مقام خارجی مجبور به تکرار این خاطره شد که قبلا مطرح کرده بود و این البته لزوماً به این معنا نیست که او حرف نداشته بلکه میتواند به معنای اهمیت دو موضوع باشد. جلیلی اخلاق را در مناظره رعایت کرد و از تهاجم به افراد مگر با در نظر گرفتن اخلاق و صرف پاسخ به ابهامشان خود داری کرد.
🔻 در مجموع میتوان گفت جلیلی در این مسئله هم سبد رای خود را به خوبی حفظ کرده است. البته صحبت های وی در مسئله ی فیلترینگ از جمله مواردی بود که قطعا حامیان پزشکیان در مجازی برای تضعیف وی یا ترساندن رأی تحریمی ها و دعوتشان به رای دادن از ان بهره خواهند برد که در این صورت ضروری است تیم رسانه ای وی برای حل این مشکل و موج تهاجمی که در پیش خواهد بود چاره ای بیاندیشند. هرچند حتی اگر چاره ای نیاندیشند هم سبد رای او ریزش نخواهد داشت ولی باید پذیرفت که او برای پیروزی به آرا بسیار بیشتری نیاز خواهد داشت.
🔻 آنچه خواندید روایتی از سه چهره ی اول است. سه چهره ی دیگر در ادامه ی همین متن روایت خواهند شد. در مجموع آنچه دیدیم همچنان یک دور همی بود و چندان نسبتی با مناظره نداشت....
🔻 آنالیز مناظره سوم / بخش دوم / قاضی زاده / پورمحمدی / قالیباف
🔻 قاضی زاده هاشمی در مناظره ی اخیر یک پیشرفت قابل ملاحظه داشت و آن هم اینکه کوشید از نقش مدافع دولت شهید رئیسی به نقش تهاجم به دولت هایی که وزرایشان در ستاد پزشکیان هستند وارد شود. معلوم نیست این مهم برای او رای آور باشد یا نه اما میتوان گفت که قطعا به گرفتن تمرکز پزشکیان کمک کرده ست. قاضی زاده هاشمی همچنین سعی کرد ایدههایی ارائه داده و از آنها دفاع کند. او تمرکز بیشتر خود را بر این قرار داد تا خانواده ها را طرف سخن قرار دهد.
مهم ترین خوششانسی قاضی زاده این بود که از دولتی حمایت میکند که پزشکیان و پورمحمدی به دلیل جو حاکم بر افکار عمومی و غمی که همچنان در اذهان هست چندان امکان تهاجم به آن را ندارند. از این بابت کار قاضی زاده تا کنون در تهاجم به دولت های دیگر و دفاع از خود پیچیده نبوده است.
🔻 پورمحمدی در مناظره چند جا سعی کرد ژست معترض بگیرد اما تهاجم زاکانی به شکلی بود که او حتی فرصت پیدا نکرد قالیباف یا جلیلی یا اندیشه های آنها را به درستی نزد افکار عمومی بازی دهد. هرچه گفت را زاکانی با این ادعا که او خودش حامی فیلترینگ بوده زیر سوال برد و با حملات مداوم به وی، او را وادار کرد که از مقام تهاجم به وضعیت تدافعی وارد شود.
🔻 مناظره ی سوم که نقطه ی قوت پورمحمدی و پزشکیان به نظر میرسد اما به درستی از آن استفاده نکردند؛ نشان داد که پورمحمدی برای تغییر جو حاکم در دو مناظرهی بعد به احتمال زیاد کار بسیارسختی را خواهد داشت. البته اگر نخواهیم بگوییم کاری غیر ممکن ....
🔻 قالیباف نیز در مذاکره ی سوم همچنان روی ایده ی "چنین کردم پس میتوانم چنین کنم" پیش رفت. چندان وارد تقابل با دیگران یا پاسخ به آنها نشد و البته از اساس پزشکیان به در مناظره (به ویژه در میانه) به گونه ای دچار بی تمرکزی شد که حتی مسئلهی مسکن مهر احمدی نژاد و عدم توجه پیوست فرهنگی در آن که مشاورانش بین دو نیمه به او داده بودند را هم نتوانست درست مطرح کند چه رسد به اینکه بخواهد قالیباف را به چالش بکشد.
و از طرفی هم درگیر زاکانی ماند که باز قالیباف هم از این کم بهره نبرد. قالیباف چند باری بر صحبت های جلیلی و پزشکیان تایید زد که این طور به نظر میرسد که او سعی داشته نیم نگاهی هم به مرددین بین جلیلی و رای دهنده ی مردد برای رای دادن به پزشکیان استفاده کند. قالیباف به تجربیاتش در شهرداری و پلیس اشاره کرد و چندان مورد نقد قرار نگرفت. او همچنان روی تاکید بر "مدیر توانمند برای مدیریت کشور" تاکید کرد. البته باید پذیرفت که قالیباف برای جذب را مردد به چیزی بیشتر نیاز دارد، البته او چون بدنه ی رایی دارد که از طیف جلیلی تا طیف پزشکیان را شامل میشود بدیهی است که باید جانب احتیاط را نیز رعایت کند. اما در مجموع قالیباف به سبک مناظره اول و دوم ظاهر شد و فراتر نرفت.
🔻 جمع بندی: مناظره ی فرهنگی دقیقا نقطهای بود که انتظار میرفت افرادی چون زاکانی، قالیباف، قاضی زاده هاشمی و جلیلی در آن به چالش کشیده شده و پزشکیان و پورمحمدی به شکلی ویژه از آن استفاده کنند. امشب به شکلی شگفت آور این مهم رخ نداد و ماجرا وارونه شد.
اما یک سوال؛ این خوب است یا بد؟
پاسخ روشن است: وقتی در مناظره آنچه که نیاز بود رخ نداد، باید منتظر ماند و دید که ستادهای مجازی کاندیداها در توئیتر میتوانند با مانور روی صحبت های طرف مقابل که ممکن است مخاطبین به آن گارد داشته باشند و یا واکنش نشان دهند، بهره ی لازم را از چیزهایی که گفته شد ببرند یا نه !
به نظر میرسد زاکانی در مناظره چهارم و پنجم بتواند سرعت گیری برای پزشکیان و پورمحمدی باشد. آنها باید برای این چالش فکری کنند اما با توجه به اینکه تاکنون چنین رخ نداده و این دو نفر فرصت طلایی مناظره فرهنگی را از دست داده اند بعید به نظر میرسد در ادامه چنین رخ بدهد.
سوال؛
اگر اکنون انتخابات رخ بدهد چه میشود؟
پاسخ:
نظرسنجی ها را ندیده ام و به جو حاکم اشرافی ندارم. اما برداشت من بعد از مناظره ی سوم این است که پزشکیان نمی تواند از آرا خاموش و تحریمی و مردد استفاده ی لازم برای پیروزی در دور اول را ببرد.
البته اگر کار به دور دوم بکشد در حالتی خاص میتوان برای او شناس پیروزی قائل شد.
هنوز برای قضاوت زود است. باید منتظر ماند و دید که روزهای پیش رو، ستادهای مجازی، تیم های رسانه ای و هواداران چه خواهند کرد. همه چیز میتواند این دوره کاملا غافلگیر کننده شود....
ضمنا: بازنده ی انتخابات همچنان روحانی است که هیچکس به هیچ عنوان حاضر نشد او را گردن بگیرد.