وزیر خارجه آمریکا، پیششرطهای احیای مذاکرات با دولت پزشکیان را اعلام کرد!!
به گزارش سرویس سیاسی روزنامه صبح_ایران، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا با اشاره به درخواست دولت ایران و شخص مسعود پزشکیان، پیششرطهای مذاکره مجدد با ایران را اعلام کرد.
او با استقبال از این تصمیم ایران، گفت: اگر ایران میخواهد به مسیر مذاکره باز گردد، پیششرطهایی را باید در نظر بگیرد.
بلینکن اذعان کرد: ایران باید روابط خود با روسیه و چین را قطع و فروش سلاح و نفت به این کشورها را متوقف کند.
همچنین، ایران باید به تمام بندهای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) برگردد و اجازه بازرسی بیقید و شرط تاسیسات اتمی را بدهد.
وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد: ایران همچنین باید از کلیه معاهدات بینالمللی مانند بریکس و شانگهای خارج شود.
وی با اشاره به آنچه که او ضرر به منافع آمریکا و اسرائیل برشمرد، تصریح کرد: ایران باید قبل از شروع مذاکره، تمام صدمات به منافع آمریکا و اسرائیل را که از سوی نیروهای نیابتیاش در یمن، عراق، سوریه و حزبالله لبنان و نیز عملیات وعده_صادق انجام شده، در اسرع وقت جبران نماید.!!
او همچنین با اشاره به چندین پیششرط دیگر برای دولت #ایران، در پایان گفت: هیچ تضمینی برای #تعلیق_تحریمها قبل از به نتیجه رسیدن مذاکرات، وجود ندارد و هیچ پیششرطی از ایران را نخواهد پذیرفت.
گاهی حکمتی در پیش است
حکمتی که ما از آن بی خبریم
گاهی در نوک قله، درههایی هم یافت میشود که برای رسیدن به قله، لاجَرَم باید از آنها عبور کرد
شاید کمی عجولانه باشد که دم از شکست بزنیم
خط قرمز ما اسلام است و جمهوری اسلامی که بحمدالله در اوج اقتدار است
باید صبور بود
چه بسیار شکستهایی که به ظاهر شکست بود و در باطن بزرگترین فتوحات را در پی داشت...
مثل صلح حدیبیه که در ظاهرا شکست بود و سال بعد به فتح مکه منجر شد
مثل صلح امام حسن که منجر به حفظ اسلام و دین خدا شد
و در اوج آن کربلا، پیروزی خون بر شمشیر، که در همان لحظات اول زنی از جنس نور فریاد زد: ما رایت الا جمیلا
او شاید چنین روزهایی را میدید که میلیونها زن و مرد در سوگ آن ۷۲ تن مانند مادر بچه مرده زجه میزنند و در طرف مقابل هیچ اثری از سپاهیان دشمن در زمین نیست...
آری او پیروزی خون بر شمشیر را میدید
چیزی که فهمش برای مردم آن زمان چیزی شبیه به رویا بود...
اکنون وقت صبر است، صبری از جنس شناخت نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت
به امید فتحی قریب...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
ما بی سر و سامانیم!
زشت است که اصلاحطلبها سیاسی باشند و اصولگراها الفبای سیاست را هم بلد نباشند! الفبای سیاست یعنی اینکه وقتی طرف مقابل، یکی میآورد در میدان؛ تو چند نفر را وارد میدان کنی؟! برای چی این کار را میکنید؟
این دو تا معنا دارد، یکی اینکه اصلاً ما #بزرگتر_نداریم. ما کسی را نداریم که حرفش را بشنویم، دو اینکه: نه تنها بزرگتر نداریم بلکه یک سازمان هم نداریم تا نتیجهگیری کند و یکی را معرفی کند. یعنی ما هم بی سریم و هم بی سامان. این بد است.
اولین منویات رهبری که به پزشکیان ابلاغ شد
توصیه رهبر انقلاب به رئیسجمهور منتخب: ادامه راه شهید رئیسی و استفاده از جوانان انقلابی و مؤمن
حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ضمن تبریک به ملت ایران و رئیسجمهور منتخب و همه فعالان این صحنه حساس، همگان را به همراهی و نیکاندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون کشور توصیه و تاکید کردند: شایسته است رفتارهای رقابتی انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود و همه برای آبادانی مادی و معنوی کشور تلاش کنند.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین جناب آقای دکتر پزشکیان رئیسجمهور منتخب را به توکل به خداوند رحمان و چشم دوختن به افقهای بلند و ادامه راه شهید رئیسی در بهرهگیری از ظرفیتهای فراوان کشور بهویژه جوانان انقلابی و مؤمن توصیه کردند.
مسعود پزشکیان در مناظرات و تبلیغات انتخاباتی خود بارها اعلام کرد که هدفش از رئیسجمهور شدن اجرای منویات و سیاست ها و دستورات رهبر انقلاب است. حالا او در معرض اولین توصیه های رهبر انقلاب قرار گرفته است تا میزان صداقتش برای مردم محک بخورد.
🔷 مطالبه گری از دولت آینده بر اساس بیانات مقام معظم رهبری:
۱. دولت باید به دنبال ساخت ایران قوی باشد.
۲. باید در این مسیر از انسان های سالم، توانمند و معتقد به مبانی انقلاب اسلامی استفاده نماید.
۳. درگیر مسائل حاشیه ای اطرافیان نگردد.
۴. حفظ وحدت و انسجام ملی کشور را مدنظر قرار دهد.
#مطالبه_گری
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
بسم الله الرحمن الرحیم
رئیس جمهور منتخب و چالش های وی
نحوه ارتباط و تعامل با مجلس،مجلسی که برآیند وضعیت سیاسی نمایندگان آن گویای تضاد با دولت پزشکیان است بویژه در رای اعتماد به وزرای پیشنهادی.
چینش و نحوه چیدمان کرسی های مدیریتی کلان کشور ،تغییر نحوه چینش مدیران در سه سال گذشته در دولت کار و فعالیت شهید رئیسی بر مبنای گام دوم امام خامنه ای عزیز و انتصابات با توجه ارزش های اسلامی و اعتقادی و کارایی و ایمان و تقوا و...بوده است.قطعا دستکاری و تغییر در این سیستم به مثابه دست زدن به یک بمب و مین خواهد بود.قطعا تغییر اتوبوسی در مدیران ارشد و میانی در دولت پزشکیان در کار خواهد بود.
موضوع سیاست خارجی و موضوعاتی از قبیل احیای برجام و پیوستن به سی آف تی و اف ای تی آف ،پاندمی و سند ۲۰۳۰،هر مورد از این موضوعات چالشی بزرگ برای کشور خواهد بود تا چگونه با آنها در دولت چهاردهم برخورد شود.
موضوع افزایش قیمت حامل های انرژی بویژه بنزین و گازوییل ( که تبلیغات انتخاباتی و توسط مسئولین ستادهای انتخاباتی دکتر پزشکیان به آنها پرداخته شد) پیامدهای و عوارض این افزایش سنگین خواهد بود چون جامعه و آحاد مردم توان تحمل هیچ افزایشی را نخواهند داشت.
بررسی و تعیین تکلیف با موضوع و مسئله دلار در مبادلات خارجی و لین المللی و...در دولت شهید رئیسی دلار زدایی مد نظر و در دستور کار قرار گرفته بود. در دولت پزشکیان احتمال رها شدن فنر متورم قیمت ارز وجود دارد.
موضوع محور مقاومت و مدیریت جنگ منطقه ای رژیم صهیونیستی و نحوه مواجه شدن دولت پزشکیان با آن .تغییر ریل یا استمرار حمایت به تصمیمات مدیریت اجرایی کشور کره خورده است، قطعا پزشکیان ظرفیت و پتانسیل حسن فریدون را ندارد و اگر بخواهد همراه همگام با سیاستهای نظام حرکت کند ممکن است منجر به بحران هایی برای دولت خواهد بود.
موضوعات چالشی دیگر در بعد بین المللی اتفاقات چند ماه اینده جهانی از جمله انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا ، جنگ روسیه و اوکراین ،اصطکاک بین چین و تایوان و تحولات آمریکای لاتین و...است.انچه در تبلیغات انتخاباتی و مناظرات از پزشکیان دیده شد،با توقعات و ساختار نظام متفاوت است و حرکت میان این دره متناقض منجر به صدماتی به دولت وی خواهد شد.
نکته مهم این است که پزشکیان در سه گانه،افزایش قیمت سوخت و انرژی ،رها سازی کلنگ تورم بر نرخ ارز و تعامل با مجلس شورای اسلامی و تغییرات گسترده در دولت با حجم بی سابقه ای از اصطکاک و چالش و بحران مواجه خواهد شد.
انشاءالله که موارد مذکور رخ ندهد و دولت در بهترین شکل ممکن امور را تدبیر و چرخ کشور بچرخد. انشاءالله
قرآن کریم و کلمات رسول اکرم، این حقیقت را به ما میگویند که همیشه جامعۀ اسلامی را خطر از داخل خودش تهدید میکند؛ از ناحیۀ یک «اقلیّتِ منافقِ زیرک» و یک «اکثریّتِ جاهلِ سادهدل». اگر این جاهلها نباشند، از آن زیرکها کاری ساخته نخواهد بود
(مرتضی مطهری، پانزده گفتار، ص۷۰)
باقری: هنر دیپلماسی همسایگی در این است که اجازه ندهیم تفاوتها تبدیل به اختلاف شود
سرپرست وزارت امور خارجه در همایش دیپلمات دانشور:
ما برای اینکه بتوانیم در عرصه سیاست خارجی نقش آفرینی کنیم نیاز داریم جای پای خود را مستحکم کنیم.
تعامل با همسایگان وباز کردن باب گفتگو و زبان مشترک با همسایگان شرط لازم برای تحرک در میدان مناسبات بین المللی است.
آیا پیروزی پزشکیان بر مبنای رای قومیت ترک زبان بوده؟!!!
برای اثباتِ بطلان این ادعا به سه نکته اشاره میکنم:
1️⃣ پزشکیان در 16 استان پیشتاز بوده من جمله تهران، البرز، فارس، گیلان، مازندان، گلستان، سیستان و بلوچستان و ...
آیا آرای این استانها نیز بر اساس قومیتی بوده است؟!!!!
2️⃣ پزشکیان در منطقه ترک نشین سالها مدیریت کرده و یا در کسوت نمایندگی مجلس از مردم آنجا رای اعتماد گرفته است. مردم آن مناطق او را کاملا میشناسند و به او اعتماد و اطمینان دارند. این اعتماد و محبوبیت بی تاثیر بر آرا بالای این منطقه به پزشکیان نیست.
🔹 در گذشته نیز مهرعلیزاده و حتی میرحسین موسوی نیز آمدند و خواستند از حربه ترک بودن استفاده کنند اما با دست رد ترکها روبرو شدند.
3️⃣ اساسا رای مناطق آذری زبان یک رای اصلاح طلبان هست. این موضوع را ما میتوانیم در انتخاباتهای گذشته نیز مشاهده کنیم.
در انتخابات 96 در آذربایجان شرقی رئیسی 600 هزار رای آورد و روحانی 1.200 میلیون رای؛ در اذربایجان غربی رئیسی 470 هزار رای آورد و روحانی 1.0.30 میلیون رای
در 96 که ما بحث قومیتی نداشتیم
اساسا طرح بحث رای قومیتی، عملا تکمیل کننده پازل دشمن در جهت فعال کردن گسلهای قومیتی هست. عوامل شکست را باید در جاهای دیگر ( بخصوص در اشتباهات خودمان ) جستجو کنیم و به آسیب شناسی آن بپردازیم تا بتوانیم در انتخابات های پیش رو دیگر تجربه تلخ فعلی را تکرار نکنیم.
هشدار هشدار.mp3
4.01M
🔔 مهم و فوری💯
📣 چند نکتۀ مهم و هشدار اساسی دربارۀ انتخابات
به اسم انقلاب سرباز دشمن شدین...
‼️ گوش کنید و به گوش بقیه برسونید.
🎙#محسن_عباسی_ولدی
🗳 #انتخابات
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
⭕️ رهبر انقلاب: خصوصیات شهید رئیسی میتواند الگوی مدیریتی کشور باشد.
🔰جملات ناب حضرت آقا درباره #شهید_جمهور؛
1️⃣ یک خصوصیت آقای رئیسی #خستگیناپذیری از کار بود. مکرر ایشان را توصیه میکردم مقداری استراحت کنند اما میگفت من خسته نمیشوم
2️⃣ شهید رئیسی جداً #صبور و اهل مدارا بود
3️⃣ محور برنامهریزیها و اقدامهای آقای رئیسی #حل_مشکلات_مردم بود
4️⃣ دولت مرحوم آقای رئیسی(رضواناللهعلیه) #دولت_کار_و_امید و حرکت در بخشهای داخلی و خارجی بود
5️⃣ شهید رئیسی در سیاست خارجی هم #اهل_تعامل بود و هم اهل #رعایت_عزتمندی کشور و ملت.
6️⃣ شهید رئیسی هیچگاه از زخمزبانها #مایوس_نمیشد. رنج میکشید اما مایوس نمیشد.
7️⃣ شهید رئیسی در بیان مواضع انقلابی و دینی #کاملاً_صریح بود و دوپهلو سخن نمیگفت.
8️⃣ شهید رئیسی به #تواناییهای_داخلی عمیقاً اعتقاد و باور داشت.
9️⃣ عهدنامه مالک اشتر بر توجه به توده مردم و دوری از نورچشمیها و ویژهخواران تاکید دارند. شهید رئیسی در این مسیر حرکت میکرد.
🔟 یکی از مهمترین خصوصیات آقای رئیسی #مردمی بودن بود. این باید برای همه مسئولان دولتها الگو باشد.
#دلم_برای_رئیسی_سوخت
#انتخابات #جلیلی #پزشکیان
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
🔰 شهید رئیسی اقتصاد را چگونه تحویل گرفت و چگونه تحویل داد؟
🔸دولت سیزدهم که اقتصادی درگیر با انواع ناترازیها را تحویل گرفته بود امروز اقتصاد کشور را در شرایطی مناسب و آماده جهش به دولت جدید تحویل میدهد.
🔸همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی روز گذشته در دیدار کابینه شهید رئیسی، دولت سیزدهم را دولت «کار و امید و حرکت» برشمردند، شهید رئیسی و کابینه او با تلاش شبانهروزی توانستند یک اقتصاد بحران زده که در حال حرکت به سمت دره بود را با وجود انواع ناترازیهای بودجهای و انرژی و... به سمت تعادل تغییر جهت بدهند.
🔸دولت سیزدهم در تابستان سال ۱۴۰۰ در شرایطی مستقر شد که باید برای تورم به جامانده از دهه نود، بدهی سنگین دولت دوازدهم، کاهش سرمایهگذاری و رکود و شرطیشدن اقتصاد، با قید فوریت کاری میکرد.
🔻شهید رئیسی در این وضعیت و بدون اینکه بحرانهای موجود را به کف جامعه منتقل کند، کار را مدیریت کرد و نهایتاً در طول 1000 روز خدمت صادقانه، بسیاری از مؤلفههای اقتصادی از جمله تورم تولیدکننده و مصرفکننده، نرخ رشد نقدینگی، نرخ رشد پایه پولی، رشد اقتصادی، نرخ بیکاری، آبرسانی و تولید برق، رشد صنعت، احیای کارخانهها، سرمایهگذاری در حوزه انرژی، ترانزیت، یارانه نقدی، طرحهای معیشتی و بیمه سلامت متحول شد.
🔸برخلاف برخی ادعاها از سوی مسئولان دولت قبل مبنی بر پایین بودن کیفیت رشد در دولت سیزدهم، تحلیل رشد اقتصادی نشان از کیفیت خوب و زمینه استمرار آن دارد. متوسط نرخ رشد سرمایهگذاری کل و یا تشکیل سرمایه ثابت ناخالص در طول سالهای ١٣٩٧ تا ۱۳۹۹، منفی ١٣ و هشت دهم درصد بود. این نرخ در سال ۱۴۰۰ به چهار و یک دهم درصد، در سال ۱۴۰۱ به دو و نیم درصد و در سال ۱۴۰۲ به چهار و هشت دهم رسید، به طوری که متوسط آن در طول دولت سیزدهم سه و هفت دهم درصد میباشد.
🔸دولت سیزدهم در راستای مهار تورم سیاستهای مختلفی اعمال کرد. کاهش کسری بودجه و واقعیسازی بودجه، سیاستهای کنترل ترازنامه بانکی، سیاستهای تنظیم بازار و سیاستهای اطمینانبخشی و پیشبینیپذیرسازی بازار و کنترل فضای انتظارات تورمی از جمله سیاستهای دولت سیزدهم برای مهار تورم بوده است.
🔸رشد پایه پولی با کاهش ۱۵ و سه دهم واحد درصدی، از ۴۲ و ۹ دهم درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۲۷ و شش دهم درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده است. همچنین، رشد نقدینگی از ۳۱ و یک دهم درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۲۴ و سه دهم درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده است که حاکی از کاهش شش و هشت دهم واحد درصدی رشد نقدینگی در سال ۱۴۰۲ است.
🔸یکی از چالشهای دولت سیزدهم، حذف ارز ترجیحی بود که به گفته عباس عبدی، حامی دولت روحانی، مثل پوست موز زیر پای دولت شهید رئیسی انداخته شده بود. دولت امکان ادامه این سیاست پر هزینه را نداشت و دولت روحانی مسئولیت حذف آن را به دوش دولت بعد از خود انداخته بود. اما دولت سیزدهم هزینه این سیاست تحمیلی را پذیرفت و با مردمی کردن یارانهها، بخشی از افزایش قیمت کالاها را با پرداخت یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی جبران کرد.
🔸دیپلماسی انرژی در دولت سیزدهم به نحوی پیش رفت که توانست موانع متعدد پیشروی تجارت خارجی محصولات انرژی کشور را به میزان بسیار زیادی برطرف کند. در حالی که دولت قبل در برابر خروج آمریکا از برجام کاملاً منفعل بود و فروش نفت کشور تا ۳۰۰ هزار بشکه در روز کاهش یافته بود اما دولت سیزدهم با مجاهدت توانست فروش نفت و میعانات را به گواه آمارهای بینالمللی به مرز دو میلیون بشکه در روز برساند. جواد اوجی وزیر نفت درباره برخی شبهات در اینباره تأکید کرد: «خدا شاهد است که به ۱۷ کشور و با تخفیفی کمتر از انگشتان یک دست، نفت میفروشیم.»
🔸حالا فرصت برای رئیسجمهور جدید مهیا است تا اقتصاد کشور را جهش بدهد. این دستاوردها با تلاش شبانهروزی رئیسجمهور شهید و دولت ایشان به دست آمده و امید است مجدداً خرج گذاشتن تمام تخممرغها در سبد مذاکره نشود.
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001DoU
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
تجدید نظر می کنند؟!
ظریف و روحانی و خاتمی و جهانگیری و زنگنه و آخوندی و...
مسعود نیلی و عبده تبریزی و طبیبی و رنانی و غنی نژاد و...
عباس عبدی و محمد فاضلی و محمد قوچانی و حسین انتظامی و ...
روزنامه های اعتماد و شرق و هم میهن و سازندگی و...
سایت ها و کانال های خبرآنلاین و انتخاب و عصر ایران و اصلاحات نیوز.....
هیچ کدام نظری در این باره ندارند که نه آمریکا و نه سه دولت اروپایی حاضر نشده اند طبق عرف دیپلماتیک، حتی یک تبریک خشک و خالی درباره انتخاب آقای پزشکیان بگویند؟!
چطور است که نشریات غربی، یکی در میان وعده تغییر از درون توسط پزشکیان را می دهند یا آرزوی آن را می کنند، اما حتی یکی از آنها حاضر نیست بنویسد و بگوید که آمدن پزشکیان، فرصتی برای احیای تعهدات طرفین در برجام است؟!
سکوت سنگین مدعیان اصلاح طلبی را باید به چه چیزی تعبیر کرد؟ آیا مثلا اگر روسیه و چین و سوریه و عراق و دیگر متحدان یا شریکان ایران هم از تبریک گفتن استنکاف می کردند، بلکه انتخابات ایران را زیر سوال می بردند، شبه اصلاح طلبان غربگرا باز هم سکوت می کردند، یا گریبان چاک می زدند؟!
به همه این جماعت، وقاحت صد باره دولت های غربی و بی محلی به تقلای شیدایان غرب را تسلیت می گوییم! باشد که از میان آنها، کسانی آزاده و منصف باشند و در شیدایی و شیفتگی نسبت به دشمنان عهد شکن ملت، ایران تجدید نظر کنند.
وعده هایی که دکتر پزشکیان داد
برخی وعده های مهمی که دکتر پزشکیان در انتخابات که گردنش را در گرو آنها گذاشت.برخلاف برخی که او را بی برنامه نامیدند او چنین جهت گیری ها و برنامه هایی داشته است و مردم با اعتماد به صداقت و توان ایشان به امید تحقق آنها رای دادند:
❇️ هرگز اجازه نخواهم داد کسی در گوشه و کنار کشور، سر گرسنه بر بالین نهد.«من نخواهم گذاشت فقرا و محرومین گرسنه سر را به بالین بگذارند»
❇️ من از پولدارها خواهم گرفت و به محرومان خواهم داد. «در ارتباط با یارانهها طبیعی است نباید به من و آدمهایی که ماشین آنچنانی سوار میشوند یارانه بدهند. باید از اینها که پولدارند بگیرند و به محرومان بدهند.»
❇️ در دولت من همه مردم از امکانات اقتصادی و آموزشی و رفاهی برابر برخوردار خواهند بود. «در آموزش و بهداشت باور دارم باید همه از امکانات برابر و عادلانه برخوردار باشند.»
❇️ الان تورم کشور 60 درصد است و قول داد که حقوق همه کارکنان دولت را مطابق با تورم سالانه افزایش خواهد داد.
❇️ هیچ تغییری در قیمت بنزین و آب و برق و گاز نخواهد داد و تصریح کرد: «دروغ بزرگ افزایش قیمت بنزین برای تخریب آرای سرنوشتساز شما مردم عزیز طراحی شده است.»
❇️«ارزش پول ملی را افزایش خواهد داد.»
❇️در مساله مسکن تصریح کرد: «نه تنها راه شهید رئیسی در مسکن را پیگیری میکنم؛ بلکه آمایش سرزمینی را هم که در سیاستهای مقام معظم رهبری هست به شدت پیگیری میکنم. اگر آمایش سرزمینی را دنبال نکنیم آینده تهران با فاجعه روبرو خواهد شد.»
❇️او این قانون که اجازه واردات خودروهای خارجی دست دوم را میدهد، خلاف کرامت و عزت و شأن مردم دانست و وعده داد: «من واردات خودرو را آزاد میکنم»
❇️«بازنشستهها بدون هزینه باید خدمات درمانی داشته باشند و باید بر اساس تورم حقوق بازنشستگان را افزایش دهیم.»
❇️«از اول گفتیم که سیاستهای کلی مقام معظم رهبری را طی خواهیم کرد. در نتیجه امکان ندارد که ما قانون را اجرا نکنیم.»
❇️«من تعهد میکنم تلاش کنم هیچ خانواده ایرانی نگران فرزند خود نباشد.»
❇️ در مناظره وعده داد که زیرساختها را توسعه دهد و تضمین داد که دولت او تمامقد در برابر فیلترینگ و فروش فیلترشکن میایستد.
او دائماً و کرارا بر صادق بودن خود با مردم تاکید کرد و گفت هرگز به مردم دروغی نگفته و وعده دروغی هم نداده است و حتماً به همه وعدههایش عمل خواهدکرد.
⭕️ آن که رئیس جمهور خواهد شد!
آنها که تصور می کنند تا چند روز دیگر پزشکیان رئیس جمهور خواهد شد سخت در اشتباهند! چون :
پزشکیان نه تنها ایده والگوی مشخصی برای اداره کشور ندارد بلکه درک و تصور او از اداره کشور و جایگاه ریاست جمهوری و اختیارات و مسئولیتهای آن غیرواقعی و تخیلی است ! حوصله مطالعه و کسب اطلاعات در این عرصه را هم ندارد.
پزشکیان نه مانند خاتمی اهل نظر و اندیشه است و نه مثل رفسنجانی و احمدی نژاد شخصیتی مدیر و قدرت طلب ! او حتی مانند روحانی، سیاست باز و سیاسی کار هم نیست!
نگاه پزشکیان به سیاست و اداره کشور بسیار عامیانه و معمولی است و نه می تواند و نه مایل است از پیچیدگی های حکمرانی درک درستی داشته باشد! او حتی با وجود چهار دوره نمایندگی مجلس ( و یک دوره نایب رئیسی مجلس) توانایی و تمایلی به انجام وظایف نمایندگی هم نداشت و به گواهی برخی از نمایندگانی که در مجالس مختلف با او همکار بوده اند از انجام بسیاری از مسئولیتهای نمایندگی شانه خالی می کرد.
و دقیقا به علل فوق ، اصلاح طلبان او را گزینه ای مطلوب برای ریاست جمهوری دانسته و با هدف بازگشت به قدرت ،گرد او جمع شده و برایش تبلیغات کردند. طرح اصلاح طلبان برای دولت پزشکیان از این قرار است :پزشکیان در ظاهر رئیس جمهور خواهد بود و برخی از وظایف تشریفاتی و نمایشی رئیس جمهور را انجام خواهد داد اما در عمل،قدرت میان طیفهای مختلف اصلاحات تقسیم خواهد شد و ریاست جمهوری بنام پزشکیان اما به کام قدرت طلبان اصلاحات خواهد بود!
ریاست جمهوری پزشکیان،سفره گستره قوه مجریه را دو دستی تقدیم تشنگان قدرت خواهد کرد و آنها بدون مزاحمت یا دخالت رئیس جمهور، هر چه بتوانند انجام خواهند داد و هر چه اراده کنند را خواهند بلعید و البته طوق مسئولیت و پاسخگویی را بر گردن پزشکیانِ بی خبر و ساده دل خواهند انداخت و هزینه های تخلفات و منفعت طلبی هایشان را به حساب پزشکیان واریز خواهند کرد !
در عمل، سکان ریاست جمهوری به دستِ تازه بدوران رسیده ها و نسل میانی اصلاحات خواهد افتاد،بدون آن که مسئولیت،پاسخگویی،عواقب و پیامدهای منفی آن را پذیرفته و برعهده گرفته باشند!
نشانه های این روند خطرناک و فاسد در شکل گیریِ کمیته هایِ سهم خواهی و تقسیم قدرت به مدیریت ظریف و با مشارکت سیاسی کاران حرفه ای جبهه اصلاحات به وضوح قابل مشاهده است!(روندی که حتی داد بهزاد نبوی را هم درآورده است!)
به همین دلیل،"دولت آینده" خطرناک ترین و آشفته ترین دولت جبهه اصلاحات خواهد بود چون رئیس جمهور آن،تسلطی بر زیر مجموعه خود نخواهد داشت و مدیران دولت هم از رئیس جمهور حساب نخواهد برد و تمکین نخواهد کرد!
راهکار مقابله با این وضع نامطلوب،ورود جدی، هوشمندانه و بی تعارف مجلس به مقوله رای اعتماد به وزرا است و در این مسیر مسئولیت اصلی بر دوش نمایندگان انقلابی و متعهد مجلس است.نمایندگانی که مانع تکرار خطای نابخشودنی مجلس نهم در دادن رای اعتماد کامل به کابینه پر مسئله و مشکل ساز حسن روحانی باشند.
ظریف کیست و با طرح سخنان اخیرش به دنبال چیست؟
با اظهارت تکان دهنده و بی مبنای چهارشنبه شب ظریف در سیمای جمهوری اسلامی و زیر سوال بردن جایگاه مذهب رسمی کشور به بهانه طرح دولت وحدت ملی آن هم از جایگاه سخنگو و دستیار خیلی ویژه!! رئیس جمهور منتخب،
در حقیقت ایشان برنامه جریان نفود را برای تقابل با نظام اسلامی رونمایی کرد،
🔹به نظر میرسد اکنون جبهه انقلاب باید با اهتمام بیشتری در صدد "رمز گشایی" از اهداف پنهان ایشان و جریان موسوم به اصلاحات برآید؛
🔻به نظر نگارنده جواب این سوال که "ظریف در پی چیست" در گرو شناخت اجمالی سوابق و مروری دوباره بر عملکرد او به ویژه از زمان شروع دولت غربگرای روحانی میباشد،
1⃣ ظریف در سال ۱۳۵۵ با ویزای دانشجویی به ایالات متحده آمریکا رفت و از سال ۱۳۵۵ تا ۱۳۵۶ مقطع دیپلم خود را در کالج درو، در سانفرانسیسکو گذراند و به ترتیب در سالهای ۱۳۶۰ و ۱۳۶۱ مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد روابط بینالملل را از دانشگاه ایالتی سانفرانسیسکو دریافت کرد و در نمایندگی ایران در سازمان ملل مشغول به کار گردید
2⃣ او اولین حمله کننده (ناجوانمردانه) داخلی به قهرمان ملی ایران و سردار جبهه مقاومت حاج قاسم عزیز بود که (در مصاحبه با سعید لیلاز) با طرح نظریه نخنمای "تقابل میدان و دیپلماسی" به انکار دستاوردهای تاریخساز آن شهید به معراج رفته پرداخت؛
3⃣ ظریف با استعفای غیر منتظره خود، خوراک لازم را برای رسانه های بیگانه جهت "لوث کردن" اعلان پیروزی تاریخی جبهه مقاومت در جریان دیدار بشار اسد با امام خامنه ای، بعد از شکست عظیم جبهه کفر و نابودی دولت داعش، را به نحو عجیبی و بموقع فراهم آورد!!
4⃣ او نماد خود تحقیری روشنفکران لیبرال و غرب گدا میباشد که در مقابل امیر کشور میکروسکوپی کویت زانو زد و با افتخار و سراسیمه، نشسته بر ویلچر به مذکرات تحقیر آمیز با غربی های مکار شتافت و سند خسارت محض برجام را امضا نمود، و با بیان جمله سخیف "امضای کری تضمین است" به تخطئه منتقدین خود پرداخت؛
5⃣ وی تنها دیپلمات پر مدعا در سطح بین الملل است که در اوج پیشرفت های نظامی ایران،با بزرگنمایی قدرت تهاجمی آمریکا (که خود فرماندهان نظامی آمریکا حتی آن را بر زبان نمی آوردند) قدرت دفاعی کشور خود را به سخره گرفت!!
6⃣ او مدعی "نظریه وحدت ملی" است که با درخواست "نایاک" و یا شیوخ مرتجع حاشیه خلیج فارس، حتی یک دیپلمات حرفه ای غیر همنظر با خود را (شهید امیرعبدالهیان) در وزارت خارجه تاب نیاورد و حکم به اخراج او داد؛
7⃣ ظریف رشد یافته شده (بلکه پرورش یافته) در غرب و قلب شیطان بزرگ آمریکا میباشد که البته در تنظیم متن توافق خسارت آمیز برجام حتی نمیدانست کلمه لاتین و راهبردی (Lift) در انگلیسی به معنای تعلیق (Suspend) است ولو در فارسی به معنای اتمام (End) تحریمها تلقی میشود!
8⃣ او رئیس تیم مذاکره کننده برجام بود که از "چینش سالم و قوی" تیم۱۲ نفره مذاکرات برجام درمانده و ناتوان بود تا آنجا که بنا بر نقلی سه جاسوس در آن حضور یا نفوذ داشتند، یکی از آنها یعنی "دری اصفهانی" تابعیت کانادا، انگلیس و امریکا را داشت!
دری اصفهانی حتی در خزانه داری امریکا هم سمت داشته و مسئول میز انگلیس در این وزاتخانه بوده است!!
9⃣ وی سال گذشته در پست اینستگرامی خود با عنوان "خودمان انتخاب کردیم" به نوعی به تطهیر امضا کنندگان "قرارداد ننگین ترکمنچای" پرداخت و با کنایه به آرمانخواهی نجاتبخش ملت ایران، نوشت: "ما ایرانی ها همیشه اهدافمان بر اساس آرزوهایمان بوده نه توانایی هایمان" !
🔸 با این مرور اجمالی "کیستی" ظریف به نظر میرسد میتوان به "چیستی" اهداف او یا به تعبیر بهتر "کارفرمایان" او پی برد،
یعنی به صراحت باید گفت:
وی و تیم پشت پرده جریان نفود در حال فراهم آوردن توجیهات تئوریک و زمینه سازی برای تجزیه افتخار آمیز ایران میباشند!!! آرزویی که همواره دشمنان مدعی هم آن را به گور برده اند؛
در عین حال باید هوشیار و بیدار باشیم و مستمرا جهاد تبیین نماییم؛
وَمَكَرُوا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ
آل عمران / ۵۴
💢بلینکن: خروج از برجام یکی از بزرگترین اشتباههای ما بود
🗣وزیر خارجهٔ آمریکا:
🔹همانطور که میدانید وقتی این دولت بر سر کار آمد ما تلاش کردیم یک بار دیگر دیپلماسی هستهای با ایران را از سر بگیریم چون اگر شما دستکم یک مشکل را از روی میز بردارید این اتفاق خوبی است.
🔸همانطور که میدانید در دوران اوباما توافقی حاصل شده بود که برنامه هستهای ایران را مهار کرده بود. یکی از بزرگترین اشتباهاتی که ما در سالهای اخیر کردهایم خروج از این توافق و اجازهدادن به ایران برای خروج از جعبهای بود که ایران را داخل آن قرار داده بودیم.
🔹ایرانیها بمبی تولید نکردهاند اما زمان گریز واقعی آنها احتمالاً یک تا دو هفته است.
🔸زمان گریز مفهوم ابداعی آمریکاییها برای اشاره به زمان لازم برای انباشت مواد هستهای لازم جهت ساخت یک بمب اتمی است. ایران همواره ادعاها دربارهٔ تلاش برای ساخت سلاح هستهای را رد کرده است.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
ناگفتههای جنگ پنهان دشمنان دموکراسی با انتخابات در ایران
رئیس ستاد امنیت انتخابات: هدفگذاری دشمنان این بود که مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری را به زیر ۲۰ درصد برسانند و با استناد به آن اعلام کنند که این نظام فاقد مقبولیت و مشروعیت است.
هدف بعدی دشمن این بود که با نفوذ در ستادهای انتخاباتی و با کمک تولید محتوا در فضای مجازی به نام طرفداری از یک کاندیدا، کاندیداهای دیگر را تحریک کنند و بخشی از این تولیدات هم توسط رژیم صهیونیستی صورت میگرفت.
با اقدامات مختلفی تلاش کردند با اجیر کردن افراد بدسابقه و دارای سوابق مجرمانه، به زیرساختهای برگزاری انتخابات و فیبرهای نوری صدمه وارد کنند و مسیرها را قطع کنند.
در مرحله اول انتخابات تعداد قابل توجهی از تروریستها، توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) قبل از انجام هرگونه عملیاتی دستگیر شدند؛ به جز یک مورد که در جکیگور در استان سیستان و بلوچستان با اقدام علیه حافظان امنیت صندوقها مواجه شدیم.
مرحله آخر هم این بود که مسأله تقلب را مطرح و سابقه تلخی که سال ۸۸ داشتیم تکرار کنند. اینها جزو راهبردهای دشمنان بود که به لطف خدا و هوشیاری نیروهای حافظ امنیت و نیروهای فراجا، دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی، کمک نیروهای مسلح و هوشیاری مردم، تمام این راهبردهای دشمنان شکست خورد.
۳۰ تیر ماه ، سالروز شهادت اسطوره ای است که به گفته کارشناسان ، نیروی دریایی عراق را به نابودی کشاند.
فردی که در تعداد پرواز جنگی رکورد داشت و عراق برای سرش جایزه تعیین کرده بود.
شهید دوران با از خود گذشتگی، کاری کرد که اجلاس سران غیر متعهدها به علت فقدان امنیت در بغداد برگزار نشد.
💐سالروز شهادت سرلشکر خلبان عباس دوران گرامی باد🕊
#صلوات
🔹️ #خبر | دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم با رهبر انقلاب. ۱۴۰۳/۴/۳۱
✏️ رهبر معظم انقلاب اسلامی، صبح امروز در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس با تبیین ۸ نکته مهم: «ضرورت پاسخگویی مجلس»، «تعامل سازنده مجلس و دولت جدید»، «شنیده شدن صدای واحد از ارکان کشور در مسائل مهم»، «حاکمیت اخلاق در مباحثات مجلس و دیگر فعالیتهای نمایندگان»، «بایدها و نبایدهای قانونگذاری»، «نظارت بدون افراط و تفریط»، «فعالیت مؤثر هیأت نظارت بر عملکرد نمایندگان» و «حضور جدی مجلس در مسائل جهانی و سیاست خارجی»، ابراز امیدواری کردند با احساس مسئولیت مشترک رئیس جمهور منتخب و مجلس، کابینهای متشکل از افراد مؤمن، کارآمد، انقلابی، امیدوار به آینده، مشهور به پاکدستی و صداقت، دارای نگرش ملی و برخوردار از اعتقاد عمیق به جمهوری اسلامی تشکیل شود و مسائل کشور و مردم را به پیش ببرد.
✏️ حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار که اولین دیدار مجلس دوازدهم با ایشان بود، جایگاه مجلس را بسیار مهم و حساس خواندند و افزودند: مجلس برخلاف تصور عمومی فقط پرسشگر نیست بلکه مانند هر نهاد تصمیمگیر و اقدامکننده باید در قبال وظایف و عملکرد خود در پیشگاه خداوند و در مقابل مردم پاسخگو باشد.
🔍 ادامه را از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/57093
🔹تاکید رهبر انقلاب بر معیارهایی که آقای پزشکیان حفظهالله و مجلس برای تشکیل یک کابینه متدین، انقلابی و کاآرمد باید مدنظر داشته باشد
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس:
کار فوری مجلس، رأی به کابینهای است که آقای پزشکیان حفظهالله ارائه خواهند کرد؛ این کار فوری و فوتی شماست. البته هرچه زودتر کابینهی پیشنهادی، حالا بعد از کارهایی که باید انجام بگیرد تصویب بشود و دولت مشغول کار بشود برای کشور بهتر است. منتها در این زمینه، هم شما، هم رئیسجمهور منتخب محترم، مسئولیتهایی سنگینی دارید.
چه کسی میخواهد میداندار این میدان باشد؟ میدان اقتصاد، میدان فرهنگ، میدان فعالیتهای سازندگی، میدان تولید، چه کسی میخواهد میداندار باشد؟ آن کسی را باید میداندار کرد که:
🔹️امین باشد،
🔹️صادق باشد،
🔹️متدین باشد،
🔹️از بُن دندان به جمهوری اسلامی به نظام اسلامی معتقد باشد.
🔹️ایمان یک شاخص مهم است.
🔹️امید به آینده و نگاه مثبت به افق. آنهایی که افق به نظرشان تاریک است، کاری نمیشود کرد، نمیشود به اینها مسئولیت داد، مسئولیتهای اساسی و کلیدی داد.
🔹️تشرّع و متشرّع بودن. یکی از معیارهای مهم است.
🔹️اشتهار به پاکدستی، به صداقت یک معیار است.
🔹️سابقه سوء نداشته باشند، این یک معیار است.
🔹️نگرش ملی داشته باشند. یعنی غرق در مسائل جناحی و سیاسی و اینها نشوند، نگاه ملی به کشور داشته باشند.
🔹️اینها را با تحقیق [میشود فهمید]، البته کارآمدی را غالباً بعد از اشتغال به کار میشود فهمید، اما با تحقیق، با نگاه کردن به سوابق با شنیدن حرفها، میشود کارآكامدی را هم تشخیص داد.
👆 این معیارها باید رعایت بشود. هم رئیسجمهور محترم اینها را رعایت کنند، هم مجلس رعایت کند. یعنی یک مسئولیت مشترک شما دارید در انتخاب مسئولین کشور... اینها لازم است. به نظر من این مسئولیت بسیار مهمی است. هم بر عهده شماست هم بر عهده رئیسجمهور محترم است که این کار را انجام بدهند. انشاءالله یک مجموعهی هیئت وزیران خوبی، کارآمدی، به درد بخوری ،متدینی انقلابیای بیایند سر کار و بتوانند مسائل کشور را پیش ببرند. ۱۴۰۳/۴/۳۱
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
📸 حضور رهبر انقلاب اسلامی بر سر مزار شهدا
🌷شهیدحسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه فقید جمهوری اسلامی ایران
🌷سردار سیدمهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت ریاست جمهوری که در حادثه پرواز اردیبهشت به همراه رئیسجمهور، شهید رئیسی به شهادت رسید.
🌷شهید مدافع حرم، سیدمهدی جلادتی از همراهان شهید سرلشکر زاهدی که در حمله رژیم صهیونیستی به سفارت ایران در دمشق در تاریخ ۱۳ فروردین ماه ۱۴۰۳ و در روز شهادت امیرالمومنین علیهالسلام به شهادت رسید.
🌷 شهید مدافع حرم، وحید زمانینیا از محافظان همراه شهید حاج قاسم سلیمانی که در حمله ارتش تروریستی آمریکا در تاریخ ۱۳ دی ماه ۱۳۹۸ در مسیر فرودگاه بغداد به شهادت رسید.
🌺🍃💔
احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه
در پی اقدام دولت انگلیس در استرداد یکی از اتباع کشورمان به آمريکا به اتهام دور زدن تحریمها، سایمون شرکلیف سفیر انگلیس در تهران به وزارت امورخارجه احضار شد.
مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران نسبت به بازداشت غیرقانونی شهروند ایرانی و استرداد وی به آمریکا را، به سفیر انگلیس ابلاغ کرد.
قابل ذکر است وزارت امور خارجه پس از اطلاع از بازداشت غیرقانونی این شهروند ایرانی، ضرورت آزادی ایشان را از طریق دیپلماتیک در تهران و لندن پیگیری کرده و تلاشها همچنان ادامه دارد.