🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | فضای مجازی، پادشاه رسانههای ارتباط جمعی!
🍃🌹🍃
🔻ظهور تکنولوژیهای نوین ارتباطی در عصرحاضر به همراه تحولاتی که در فضای مجازی بوجود آمده است، بسیاری از کارکردهای خانوادهها را با انتقال اطلاعات و شکل دادن به آنها دچار اختلال کرده است.
🔸بحران #بیحجابی در فضای مجازی مدتی است با اشاعه فرهنگ مبتذل غرب به طور گسترده به یک چالش دینی و فرهنگی تبدیل شده و مقوله عفاف و حجاب به سبب غلبه فضاها و محتواهای ناسالم و غیرعفیفانه دستخوش هجمهها و تهدیدهای هنجاری قرار گرفته و بیشتر کارشناسان، افراد را از حضور افسارگسیخته و بدون آگاهی در این فضا، منع می کنند.
🔹در عصر امپراطوری رسانهها، به واسطه میزان اثربخشی، کارایی و جذابیتی که فضای مجازی در بین جوامع دارند، میتوان از آن به عنوان پادشاه رسانههای ارتباط جمعی نام برد.
🔺بنابراین انتظار میرود مراکز متولّی با استفاده از ظرفیت بیبدیل فضای مجازی در زمینههای #بصیرت افزایی درباره فضای مجازی، راهاندازی پایگاههای تخصّصی و آموزشی در زمینه عفاف و حجاب، زمینهسازی برای ازدواج آسان، تولید و انتشار محتواهای جذاب و فاخر، تشویق دانشآموزان و دانشجویان به کار پژوهشی در موضوع عفاف و حجاب و اهدای بستههای فرهنگیِ تبلیغ حجاب و ... باعث نشر فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه حقیقی و مجازی شوند.
✍یونس باقرزاده
#روشنگری | #ثامن | #حجاب
🆔
کانال رسول در روبیکا:👇👇👇
https://rubika.ir/rasull313
کانال رسول در ایتا:👇👇👇
https://eitaa.com/rasul313
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🆔
کانال رسول در روبیکا:👇👇👇
https://rubika.ir/rasull313
کانال رسول در ایتا:👇👇👇
https://eitaa.com/rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🆔
کانال رسول در روبیکا:👇👇👇
https://rubika.ir/rasull313
کانال رسول در ایتا:👇👇👇
https://eitaa.com/rasul313
بندهای توافق احتمالی ریاض و تلآویو به ادعای شبکه صهیونیستی: سفر عربستانیها به مسجدالاقصی مجاز میشود!؟
🔹کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیو نیستی در گزارشی مدعی شد که در سفر قریبالوقوع بایدن به منطقه، احتمال میرود تلآویو و ریاض در ۳ زمینه به توافق برسند:
🔹دو طرف وارد ائتلافی به رهبری آمریکا برای مقابله با «تهدیدات هوایی و دریایی» شوند که این ائتلاف برخی از کشورهای منطقه را نیز در برخواهد گرفت.
🔹به هواپیماهای اسرائیلی اجازه پرواز در حریم عربستان داده شود که این مسیر حرکت هوایی را کوتاهتر خواهد کرد.
🔹به سعودیها اجازه داده خواهد شد به مسجد الاقصی بیایند و در مقابل به ساکنان عرب اراضی اشغالی اجازه داده خواهد شد بدون پرواز به اردن یا ترکیه بهصورت مستقیم به عربستان بروند.
🔴 اقدام در مقابل اقدام
🔰 آمریکا با تحریم بخش انرژی کشور اعلام کرد بدون بازگشت ایران به برجام تحریم ادامه دارد! ایران نیز تصمیم گرفت غنی سازی ۲۰ درصد در فردو را عملیاتی کند. پیام اقدام ایران یعنی بدون توافقِ تضمین شده قابلیت های هستهای کشور نیز پیش می رود.
👌 راهبردِ مقاومتِ فعال یعنی خروج از دوران انفعال و اقدام متقابل.
🆔
کانال رسول در روبیکا:👇👇👇
https://rubika.ir/rasull313
کانال رسول در ایتا:👇👇👇
https://eitaa.com/rasul313
اکبر گنجی (اکبر پونز) در واکنش به پخش ویدئوی فخرالسادات محتشمی پور :
*اوضاع فرق کرده است ، حالا مردم یاد گرفته اند چه چیز را به اشتراک بگذارند.*
🔹اکبر گنجی در مصاحبه با یک شبکه معاند گفت :
دیگر این روش های شما کارایی ندارد ، نبايد، خودرا گول بزنیم...
مردم ایران فرق کرده اند، ما هنوز در حال هوای دوم خرداد مانده ایم ، ۲۵ سال گذشته ، من آن روزها کتاب عالیجناب سرخ پوش را نوشتم ، دهها هزار نسخه در دانشگاه چاپ و منتشرکردیم ، هر احمقی میخواست ژست روشنفکری و داشتن اطلاعات بگیرد روی جلد یک نسخه از این کتاب روزنامه کاهی کشیده و زیر بغل زده بود، انگار مانیفست مارکس را قایم کرده ، (خنده مجری ) دست به دست می چرخید و هر کی *خرتر* بود او را زودتر یا بیشتر می خواند.
قصدم توهین نیست واقعاً خیلی خر وجود داشت ، البته خر منظورم همان بزرگ است،
(خنده نکنین)، مگه نمی گیم خرپول یعنی کسی که پول بزرگ دارد، خرگوش، گوشش بزرگه، خرمگس، به مگس بزرگ میگیم.
منظور...
من وآقای عماد باقی مینشستیم یک عکسی از فلان آخوند جور می کردیم که در سخنرانی :
*" گفته ما نیاز به روابط بین الملل نداریم"* مردم هم دروغ ما را باور می کردند و سینه به سینه پخش می شد .
یا همین کلیپی که بچه ها درست کردند ، که علم الهدی گفته ضیغه ی عراقی ها بشین ، ثواب داره، چقدر از این *خرها* باور کردند یا برای هم فرستادند تره دادند [(خندیدند)].
اونها هم آمدند کلیپ کامل را پخش کردند ، همه فهمیدند این کلیپ ها قیچی شده س ، دروغه .
من که در این برنامه ها حاضر نمی شم برای همینه که دیگه به کارایی این روشها باور ندارم.
بله تا امریکا در جایی از ایران شکست می خوره ، از افغانستان بیرون میشه، از عراق خارج میشه، درجا، صدهزار کلیپ و فیلم دروغ و تاریخ گذشته و قدیمی در فایلها برای شبکه های ما می فرستند، پخش و توضیح بدیم، که بیا ببین معلم طالبان این دانش آموز را فلک کرد یا موی پسرها را قیچی کرد، سرباز عراقی زن زائر ایرانی را زد و ....
در حالیکه کلیپ فلک کردن دانش آموز قسمتی از یک فیلم ایرانیه راجع به دوره ی قجر ، این فیلم موقیچی کردن هم مال ۲۳ سال قبله ، ربطی به حالا نداره.
ما هم همینطوری پخش می کنیم ، می گیم یک خری می بیند ، فکر نمی کنیم وقتی روشن میشه چقدر ریزش مخاطب داریم.
《امروز مردم یادگرفته اند چه چیز را اشتراک بگذارند.》
شما فکر می کنید چند نفر تو ایران برنامه [سیدمحمد] حسینی واین دلقک بازی ها را نگاه می کنند؟
همه وقتی این شبکه ها را میزنند رد میشوند ، منتظرند دیگران براشون کودتا کنند یا شورش و آتش بزنند!
اینها بروند نگاه کنند و عکس بگیرند،کی حاضره برای اینکه ما خوشحال بشیم یک روز زندان بره ؟
کل تماشاچی های این شبکه ها و برنامه ها از هخای اول گرفته تا هخای دوم و سوم و الی آخر تا برسه به مسیح علینژاد و حسینی و فلاحتی، عباس فخرآور، احمدباطبی، مسیح علینژاد، وواحدی، همینطور بی بی سی فارسی روی هم ۵۰ هزارنفر مخاطب ندارند مخاطب اینها هم تکراریند.
خانم محتشمی، البته فکر نمی کنم ، نگاهش به ما و شبکه های اینجا باشه ، که بخواد سروصدا کنه و ما هم براش کمک بفرستیم ، بگیم ، بروند کمکش کنند.
ولی آقای تاجزاده باید حالا دیگه روشش را عوض میکرد، وقتی آقای خاتمی سرش توکار خودشه ، یعنی حرفی نداره ، تاجزاده چی میخواد بگه؟
کله خرابی چیزی باز نمیکنه.
فردا اعترافات تاج زاده و غلط کردم و اشتباه کردماش پخش میشه ، کاری که پیش نرفته ، عقبگرد هم داریم.
گنجی در پاسخ سؤال مجری؛
شما اگر برمی گشتی ۳۰ سال قبل آیا باز همان روشت را ادامه می دادی ؟گفت :
در مورد گذشته نمیدانم ، ولی قطعاً اگر الآن ایران بودم می رفتم داخل نظام و درست نقد می کردم ، نقدی که مخاطب داشته باشد ، خودم نیز زندان نروم ، آواره ی اینجا نشوم.
709.4K
🔴 صوتی
🎙 دکتر علی نیک نصر
✅ اصلاحات و اختلافافکنی در جامعه
#ولیعصر
http://eitaa.com/valiasr699
🇮🇷🍁
🍁
دولت جدید در 10 ماه گذشته جلوی فروپاشی اقتصادی را گرفت
دولتمردان این روزها از بهبود وضعیت اقتصادی می گویند، مردم از گرانی ها حرف می زنند. دولتمردان، آمار و ارقام رشد شاخص های اقتصادی را بیان می کنند، مردم از دخل و خرجی می گویند که با هم جور درنمی آید. خب کدام راست می گویند؛ مردم یا دولتمردان؟ مگر می شود هم حال اقتصاد کشور خوب باشد و هم مردم احوال اقتصادی خوبی نداشته باشند؟ روزنامه همشهری با طرح این پرسش نوشت: برای پاسخ به این سوال، باید به چند نکته کلیدی توجه کنیم.
فرض کنید یک ساختمان ویرانه و در آستانه ریزش را که عده ای هم در آن زندگی می کنند به شما بدهند تا با بازسازی آن، ساکنان را نجات دهید. نخستین اقدام تان چیست؟ اول سراغ درست کردن ظاهر و نمای ساختمان می روید یا ابتدا ستون ها و پایه های آن را محکم می کنید؟ خب هر عقل سلیمی، محکم کاری پایه خانه را برای شروع کار تایید می کند. شما وقتی کار را شروع کرده اید، همچنان نمای ساختمان ویران است، در ظاهر اتفاقی نیفتاده اما واقعیت این است که جلوی خطر ریزش ساختمان را گرفته اید. ویرانه ای که دولت قبل به عنوان «اقتصاد» تحویل دولت سیزدهم داد، نیاز به همین محکم کاری داشت. دولتمردان در 10ماه گذشته، جلوی فروپاشی اقتصاد کشور را گرفتند. پرداخت ماهانه 13 هزار میلیارد تومان از بدهی های دولت قبل، تلاش برای عدم استقراض دوباره از بانک مرکزی، افزایش 3 برابری فروش نفت ایران، آزادسازی میلیاردها دلار از منابع ارزی بلوکه شده در کشورهای دیگر، اصلاح نظام پرداخت یارانه کشور به نفع مردم، رشد 40 درصدی صادرات ایران و کارهای زیربنایی دولت فعلی برای بازگرداندن اقتصاد ایران به ریل درست و عبور از بحران است. ثمره این اقدامات هم آمار و ارقامی شده که دولت بیان می کند و نشان از بهبود اوضاع اقتصادی کشور دارد.
حالا دوباره به مثال ساختمان ویران و ساکنان آن برگردید. محکم کاری پایه ها و ستون های ساختمان شروع شده، اما وقتی از بیرون به ماجرا نگاه می کنید، نه تنها ظاهر و نمای ساختمان تغییری نکرده، بلکه دردسرهای ساکنان هم بیشتر شده است. بالاخره هر اصلاحی در یک ساختمان، گرد و خاک ایجاد می کند، رفت وآمد ماشین آلات ساختمان سازی را دارد، سر و صدای مزاحم به وجود می آورد و همین ها مشکلاتی برای ساکنان ایجاد می کند. پس قطعا هر اصلاحی، هزینه دارد اما این هزینه ها باید منطق داشته باشند، باید دلایل ایجاد آنها شفاف و روشن شوند. چرا؟ برای اینکه هر فردی بفهمد اگر دارد هزینه ای پرداخت می کند، بابت اصلاحی است که در آینده به نفعش خواهد بود. وقتی دولت سیزدهم دست به اصلاح نظام یارانه ای کشور می زند، هم باید خودش هزینه این اصلاحات را به عنوان مجری و متولی امور بپردازد و هم مردم. گرانی ها در حقیقت تکانه های این اصلاحات اقتصادی هستند که گریزی از آن نیست اما در کنار آن رئیس دولت اصرار دارد که دلیل گرانی هر کالایی برای مردم کاملا روشن و شفاف شود. مگر می شود گرانی این روزها را انکار کرد. کافی است یک ماشین حساب برداریم و سراغ اعداد و ارقام سایت مرکز آمار یا بانک مرکزی برویم. با یک حساب و کتاب ساده می شود به میزان تورم قیمت کالاها پی برد. مردم به درستی از گرانی ها گلایه مند هستند اما تفاوت این گرانی با افزایش قیمت ها در دوره قبل این است که حالا مردم دلایل این گرانی ها را می دانند، یارانه متناسب با آن را دریافت کرده اند و در ضمن چشم امید به آینده اقتصاد کشور دوخته اند.
🔰گزارش روز
🟤نقش آمریکا در التهابات سیاسی عراق
بعد از انصراف جریان صدر از پارلمان و امیدواری نسبت به خروج عراق از بنبست سیاسی، اکنون مذاکرات برای انتخاب رئیسجمهور و نخستوزیر آغاز شده است.
در خصوص رئیسجمهور، همچنان مذاکرات بین حزب دموکرات و اتحادیه میهنی در جریان است و دو حزب به گزینه مشترکی در این رابطه نرسیدهاند. تأکید اتحادیه میهنی همچنان بر برهم صالح و حزب دموکرات بر ریبر احمد است؛ اما آنچه از مذاکرات میتوان استنباط کرد، انعطاف حزب دموکرات در رابطه با گزینه ریاست جمهوری است و اختلافهای کنونی را میتوان نشئتگرفته از گرفتن امتیاز از اتحادیه میهنی دانست. درباره نخستوزیری نیز با انصراف جریان صدر به نظر میرسد شرایط برای تشکیل کتله اکبر توسط چارچوب هماهنگی فراهم شده و احزاب مختلف نیز به ائتلاف با این جریان اقدام کردهاند. در طول چند هفته گذشته نیز اقدامات مختلفی از سوی احزاب برای معرفی گزینه نخستوزیری صورت گرفته و گزینههای متعددی مطرح شده است.
با توجه به مطالب ذکر شده، در بحث اتفاقات اخیر در عرصه سیاسی عراق چند نکته را باید متذکر شد:
1️⃣ایجاد دوقطبیهای سیاسی در عراق عمدتاً برنامهریزی آمریکا برای ایجاد درگیریهای درونحزبی بهویژه در میان جریان شیعه است. تقسیم جریانها به موافق یا مخالف یک شخص و اقدامات رسانهای برای تخریب برخی افراد، طرح آمریکاییها برای ایجاد درگیریهای خودساخته بهمنظور مدیریت فضای سیاسی عراق در راستای منافع آمریکایی است.
2️⃣در برخی رسانههای وابسته به آمریکا، مداخلات ایران را عامل بنبست سیاسی عنوان میکنند. این در حالی است که بر همگان آشکار است که مداخلات آمریکا در عرصه سیاسی عراق با تشکیل برخی ائتلافها و حمایت از برخی افراد زمینههای بنبست فعلی در عراق است.
بااینوجود بر اساس مشاهدات میدانی، عراق بهصورت تدریجی در حال خروج از بنبست موجود است و بازیگران سیاسی برای نقشآفرینی بیشتر در تحولات آینده به دنبال استفاده از حداکثر توان خود هستند. در این میان برخی بازیگران همچون آمریکا، این شرایط و رسیدن به یک توافق پایدار بین احزاب را خلاف اهداف خود میدانند و مترصد ایجاد شرایطی هستند که وضعیت عراق را از نظر سیاسی همچنان متشنج نشان دهند. احزاب سیاسی عراقی باید متوجه این مسئله باشند و با پرهیز از اختلافافکنی و منفعتخواهیهای حزبی که خواست بدخواهان ملت عراق است، به فکر راهکارهایی برای ائتلاف و استقرار دولت جدید باشند.
🆔
کانال رسول در روبیکا:👇👇👇
https://rubika.ir/rasull313
کانال رسول در ایتا:👇👇👇
https://eitaa.com/rasul313
🔰حرف روز
🟢دولت و مسئوليت اميدآفريني
دولت سيزدهم ميرود که یکساله شود. دراینبین تلاش شده تا با اقداماتي براي اصلاح امور کشور، اميد در دل ملت احيا گردد. در مقابل، دشمنان ملت ايران با همه توان به ميدان آمدهاند تا از همان فرداي انتخابات اميد ملت را به نااميدي بدل سازند. اين سناريو در طول ماههاي اخير با شگردهاي مختلفي دنبال شده و فضاي مجازي را بستري براي فضاسازي خود قرار داده است. در اين ميان اميدآفريني يکي از مهمترین مسئوليتهاي دولت سيزدهم به شمار ميآيد که مهمترین ابزار آن "تحقق وعدهها" است.
🔸️نکاتتحلیلی:
1️⃣ دادن وعدههاي معطوف به عمل در زمان موعود، اولين شرط موفقيت در اين زمينه است. دولت بايد از دادن وعدههايي که امکان تحقق عملي آن وجود ندارد، بهشدت پرهيز کند. متأسفانه در طول سالهاي اخير وعدههاي فراواني توسط مسئولين داده شده است که در عمل عملياتي نشده است! در اين ميان يا از ابتدا دادن وعدهها اشتباه بوده و مبتني بر واقعيت و محاسبات دقيق، داده نشده و امکان تحقق آن وجود نداشته است! و يا آنکه در مسير تحقق، موانعي پیشبینینشده رخ داده که موجب شده تا کار به ثمر نرسد. متأسفانه مسئولين ذيربط تلاش هم نکردهاند تا بهدرستی نسبت به چرايي عدم تحقق وعدهها، به افکار عمومي توضيح قانعکنندهای دهند و بابت اين رخداد عذرخواه باشند! دولت انقلابي نيز بايد نسبت به وعدههايي که به ملت ميدهد، متعهد باشد و بدون دقت نظر و کار کارشناسيشده از دادن وعده پرهيز کند.
2️⃣ يکي از راهکارهاي امیدآفرینی مبتني بر تحقق وعدهها، پرهيز از انجام توأمان چندين فعاليت و پروژه بهطور همزمان است که گاه امکان فازبندي آنها و آغاز پروژه جديد پس از اتمام پروژه قبلي ممکن است. اين امر موجب ميشود تا زمان اتمام پروژهها محدود گرديده و تلاش و فعاليت مجموعههاي مختلف، بيشتر و بهتر نمايان گردد. ضمن آنکه بهنوعی از هزينههاي غيرضروري نيز کاسته میشود.
3️⃣ يکي ديگر از الزامات فرآيند اعتمادسازي و تحقق وعدهها، داشتن نظام اولويتها در دولت است. اگر اولويتها در پيش روي دولت تعريف نشده باشد، بدون شک در مواجهه با انبوه مشکلات و مسائل در عرصه حکمراني، با نوعي سردرگمي و کوتهبيني و بيتدبيري در عملکرد دولت مواجه خواهيم بود که حاصل آن خشک کردن ريشههاي اعتماد مردم خواهد بود.
4️⃣اولويت دادن به اتمام پروژههاي نيمهکاره که متأسفانه از دولتهاي پيشين به يادگار مانده است نيز اقدام درخوري است که بهشدت ميتواند در فرآيند اعتمادسازي و اميدآفريني مؤثر باشد. متأسفانه هزاران پروژه نيمهتمام آفتي است که هم موجب نابودي سرمايههاي ملي شده و هم عاملي براي کاهش اعتماد مردم بدل گرديده است.
✍ #مهدی_سعیدی
🆔
کانال رسول در روبیکا:👇👇👇
https://rubika.ir/rasull313
کانال رسول در ایتا:👇👇👇
https://eitaa.com/rasul313
ولایتی : ما مخالف حضور ناتو در نزدیکی مرز های ایران هستیم .
برخی از کشورهای اطراف ایران فکر می کنند، ناتو امنیت می آورد در حالی که این طور نیست. ناتو دنبال تقویت و توسعه خودش است. ناتو یک تهدید به شمار می رود ، ببینید کار اوکراین به کجا رسید آن هم به خاطر سیاست های غلط اروپایی ها و در تبعیت اجباری از آمریکا. جمهوری اسلامی ایران اجازه نمی دهد ناتو در کنار مرزهایش فعال شود .
سه کشور قفقاز جنوبی (گرجستان ، جمهوری آذربایجان و ارمنستان) از یک طرف و ایران ، روسیه و ترکیه نیز از سوی دیگر دارای منافع مشترک در این منطقه هستند. معتقدم تنها راه ایجاد صلح پایدار در منطقه جلوگیری از تنش و اجرای فرمول ۳+۳ است ، بنابراین نه ناتو و نه اتحادیه اروپا و دیگران نمی توانند هیچ کمکی در ایجاد آرامش در منطقه داشته باشند و برعکس، هر کجا ناتو وارد شده جز تنش و افزایش خصومت بین ملت ها به وجود نیاورده است .