eitaa logo
در پناه نور و عشق الهی
2.2هزار دنبال‌کننده
189 عکس
127 ویدیو
74 فایل
آموزش #رایگان دوره‌های استاد علی مقدم 😍😍 آموزش #نورخواری و #چله‌نورخواری#روزه‌ی‌نور #چله‌شهدوشکر #چله‌حکمت‌زرین دوره‌های #شرح محدودیت صفر #شرح‌نیروی‌حال #طرحی‌نو #لایو های‌متفرقه و...
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹تمرین ساده برای این‌که بر تفکیک ذهن و روح مسلط شوید. ☘اگر باشگاه بدنسازی را دیده باشید، کسانی که در آن وزنه می‌زنند، چهره‌هایی بسیار خشک و خشن دارند. ☘زیرا وقتی وزنه سنگین می‌زدنند، 👈دندان‌هایشان را به هم فشار می‌دهند و داد می‌زنند. 👈به‌همین خاطر صورت آنها زود شکسته می‌شود. ☘کافیست این مهارت را یاد بگیرند که 👈وقتی زور می‌زنند برای وزنه بلند کردن، 👈لبخند بزنند. 🔹لبخند می‌شود نظام فکری، 👈و زور زدن می‌شود نظام عملی.
☘یعنی واکنش خود را در مواجهه با کاری که باید واکنش عکس داشته باشد، عوض کنید. 🔹پس این تمرین را انجام دهید... 👈زمانی که زور می‌زنید کار مهمی انجام دهید، 👈همان لحظه باید بتوانید عضلات صورت‌تان را شل کنید. 🍃مثلا برای بلندکردن یک وزنه، دندان‌هایم را  به یکدیگر فشار می‌دهم، چهره‌ام چروک می‌شود. 👈باید همان زور را بزنید، اما با یک لبخند. ☘جالب است که حتی توان  شما بیشتر هم می‌شود. در کلاس‌های کیمیای ذهن، این را تست می‌کنیم و توان افراد بیشتر می‌شود. 🔹منتها اولین اتفاقی که می‌افتد، 👈مهار نفس صورت می‌گیرد. 👈یعنی دوست دارید زور بزنید، اما دلیلی ندارد من چهره‌ام را شکسته و پیر کنم.
🔹تمرین بعدی: ☘یک‌بار زمانی که عجله دارید و می‌خواهید کاری را به سریع‌ترین حالت انجام دهید، (مثلا شستن ظرف). 👈در زمان عجله، از درون آرام باشید. 👈آهنگ ملایمی را بخوانید، 👈از درون خیلی راحت و ‌ریلکس باشید. 👈ولی کار را سریع انجام می‌دهید. 🔹این‌ها تمریناتی هستند که سبب می‌شود، 👈ذهن(نفس) را از روح جدا کنید. ☘برای ما که در وجودمان این دو آمیخته هستند 👈و مورد سلطه ذهن قرار گرفته‌ایم،  👈این‌گونه می‌توانیم خودمان را نجات دهیم. ☘می‌توانید این را با پیاده‌روی سریع امتحان کنید. در حین این‌که خیلی سریع راه می‌روید،در درونتان یک آهنگ ملایم پخش کنید و مراقب باشید که سرعتتان کم نشود. 👈من این کار را روی تردمیل انجام می‌دهم، 👈خیلی جالب است، روی سرعت بالا قرار می‌دهم که مجبور شوم در تَنِش باشم و در همان زمان آهنگ سنتی بسیار ملایم در ذهنم پخش می‌کنم. 💞اندک‌اندک این دو از هم تفکیک خواهند شد. https://eitaa.com/noorveshghelahi
❓چرا ما در وضعیت حال قرار نمی‌گیریم؟ 🔹مشکل اساسی ما که در زمان حال قرار  نمی‌گیریم، 👈آمیختگی بیش از حدِ «من» و «ذهنم» است. 👈این‌قدر این دو، در هم تنیده شده‌اند، 👈که ما نمی‌توانیم از هم تفکیک‌شان کنیم.  👈تمرین‌ها کمک می‌کنند که این دو را از هم  تفکیک کنیم. ☘ای کاش دوستانی که اهل نگارش و قلم  هستند، این کتاب را به کتاب نیروی حال از زبان ایرانیان تبدیل کنند. ☘بخاطر اینکه اساس کتاب نیروی حال، بر اساس تفکر هندو بنا شده است و تفکر ایرانی کمی متفاوت است. 🔹ما اگر این کتاب را بومی‌سازی ایرانی کنیم، 👈خیلی کاراتَر خواهد شد.
☘هر روز این مهارت را تمرین می‌کنیم. 👈بعد از مدت کوتاهی، یاد خواهیم گرفت، 👈از درون آرام و از بیرون هرجور صلاح است، باشیم. ☘هندوها این مسئله را خوب رعایت نمی‌کنند. 👈زیرا همیشه آرام هستند، 👈چه از بیرون و چه از درون. 👈وقتی ظلمی به آنها می‌شد، باز هم آرام بودند. ☘درصورتی‌که ما گاهی باید در مقابل ظلم بایستیم. 👈در حالی‌که اگر باید در مقابل ظلم بایستیم، 👈دلیلی ندارد که اضطراب و ناراحت درونی بر ما غلبه کند. 🔹فعل بیرونی ما نباید با حال درونی ما یکی شود.
☘بدترین حالتها را برای شما مثال زدم، حالتهای دیگر را خودتان پیدا کنید. ☘وقتی جزوه می‌نویسید، 👈یک یا دو‌ صفحه را خالی بگذارید، 👈در این دو صفحه وقتی اتفاقی می‌افتد، 👈یا تجربه ای دارید بنویسید. 👈واکنشی را که انجام دادید یا فراموش کردید که انجام دهید را بنویسید. 🔹و این‌گونه نفس را محاسبه کنید. 👈تکنیک‌های شخصی خود را پیدا کنید. 👈متوجه خواهید شد کجا ایراد دارید ☘کلا ۱۰ روز قرار است وقت بگذارید که 👈تمرین کنید. 👈کارهای خانه و محل کار را انجام دهید، 👈اما از درون در آرامش کامل به سر ببرید. 🔹نکته بسیار مهم این است که 👈تمام این کارهایی که انجام می‌دهیم، 👈به نوعی با توکل بر نیروی ماورایی، 👈نیروی روح الهی یا خداوند انجام می‌شود. 💎این کاری که انجام می‌شود، معنویست. ❓چرا؟ 👈چون از چنگال نفس نجات پیدا کنید. https://eitaa.com/noorveshghelahi
☘یکی از دوستان گفتند که آقای اکهارت تله در یک مصاحبه مفصلی، تک‌تک واژه‌های کتاب را  توضیح دادند، اما در کتاب آورده نشده است. در این جلسه باز هم واژه‌هایی که باید توضیح می‌داده‌اند را خدمتتان عرض می‌کنم. 🔹چند گزارش خوب هم داشتیم، 👈از کسانی که درد داشتند، 👈و توانستند فقط در همان نقطه، درد را مشاهده کنند، و گفتند آن درد و رنجش، سریع التیام پیدا کرد. ☘خیلی جالب است که 👈بدن می‌تواند به سرعت خودش را درمان کند. 👈مثل تمام گونه‌هایی که در کره زمین هستند. 👈قسمت اعظم دارو و‌ درمان را بدنشان انجام می‌دهد. 🔹منتها وقتی ما معطوف به بیماری می‌شویم و بیمار محسوب می‌شویم، دیگر درمان به سادگی اتفاق نمی‌افتد.
🔹پس اگر گرفتار بیماری هستید، 👈نگویید من بیمارم. 👈در ذهن خود بگویید: 👈این عضو من، گرفتارِ مثلا یک غده شده است. 👈یعنی خودتان را با غده یکی ندانید. ☘تصور کنید من یک غده در دستم دارم 👈و جلوی چشمم هم هست. 👈ولی نباید این را بگویم که مال من است. 👈باید بگویم دستِ من در خودش گرفتار یک غده شده است. 🔹اگر این باور در ذهن من که اتفاق بیافتد، 👈درمان خیلی راحت‌تر صورت می‌پذیرد. 🔹اگر بپذیرم که این بیماری در وجود من است، 👈حالت متاستاز شده و پخش می‌شود. 👈یعنی درد در تمام شئونات زندگی من وارد می‌شود.
☘بعضی وقت‌ها دیده‌اید که یک درد کوچک تمام بدن را فلج می‌کند. 👈این موضوع، با مهارت‌های ذهنی قابل کنترل است. 🔹با آموزش این مهارتها، 👈آن درد فقط نقطه خودش را فلج می‌کند 👈و همه بدن را کنترل نمی‌کند. 🙏ان‌شاءالله تمرین کنید تا راحت به این نقطه برسید. 🔹بنابراین ما شروع می‌کنیم خودمان را 👈از درد و ناراحتی، 👈از مشکلات، 👈از هویت‌های جعلی که ساختیم، جدا می‌کنیم. 🔹کاری که نیروی حال می‌کند‌ 👈و سبب می‌شود که حال انسان ها خوب شود، 👈این است که خدای درون یا روح را از بستر پر از آلودگی  نجات می‌دهد. https://eitaa.com/noorveshghelahi
💖چقدر زبان پارسی، بسیار زیبا، این را توصیف      می‌کند که می‌گوید:     «زمان حال».    ☘وقتی هم یک نفر دارد خوش می‌گذراند،  👈به او می‌گویند: «حالش خوش می‌شود» 👈یا «حال می‌کند». ☘این‌ها نشان‌دهنده این است که 👈«حال خوش» با «زمان حال»، 👈در قرابت خیلی نزدیکی هستند. 💞هنرمندانِ حکمای پارسی زبان، 👈 این دو را با هم‌دیگر به یک شکل نگارش کردند. 🔹که ما یاد بگیریم: 👈اگر می‌خواهی حال داشته باشی، 👈باید در حال باشی. 🔹و به این شیوه ما می‌توانیم اندک‌اندک خدای درونمان را شناسایی کنیم.
✨خدا در زمین به شکل نور یا اشراق یا روشن‌شدگی تجلّی می کند. 👈پس برای همین است که در کتاب می‌گوید:  👈وقتی که از ذهن رها شوید، 👈شما می‌توانید به اشراق برسید. 🟣 در زیر یک مثال غیرحقیقی می‌زنیم، چون خدا هیچ‌وقت دربند نمی‌شود و ما برای درک بیشتر چاره‌ای جز این نداریم. 🍃فرض کنید خدا یک نوری است، 👈که تارهای ذهن بر روی آن سوار شده است. 👈و ما اندک‌اندک به آن نور هویت می‌بخشیم. ❓چگونه به این نور هویت می‌بخشیم؟ 👈تارهای ذهنی را از نور جدا می‌کنیم. ❓ما طرف چه کسی هستیم؟ 👈ما طرف خود هستیم. 👈یا می‌گوییم طرف خدا هستیم. 🔹وقتی طرف خود بودیم، 👈ذهن، این طرف قرار می‌گیرد. 👈و از نور جدا می‌شود.
☘تمام نگارش‌ها در مورد ذهن، 👈ذهن را برای ما یک دشمن معرفی می‌کند. ☘یعنی به نوعی می‌گوید: 👈دشمن تو، درون خانه توست.(ذهن را می‌گوید) 👈نفس را همیشه یک چیز بدکاره و بد، معرفی می‌کند. 🔷اما خدمت شما بگویم، 👈ذهن یا نفس، لازمه زیستن در این دنیاست. 👈ما تا زمانی که در عالم فیزیکی زندگی می‌کنیم، فارغ از نفس یا ذهن نمی‌توانیم باشیم. و این اجتناب‌ناپذیر است. 🔹یعنی ما هیچ‌گاه به بی‌ذهنی مطلق، نمی‌توانیم برسیم. 👈چون ذهن، وسیله زیستن ما در این دنیاست. 💚ملّاصدرا جمله‌ای دارد، که می‌گوید:   «جِسمانیّةَ الحُدوث و روحانيّةَ البَقاء» 💎یعنی حادث شدنش جسمی است، 💖اما بقاء آن روحانی است. ☘یعنی نفس را که توصیف می‌کند، می‌گوید: 👈یک طرفش به ماده وصل است، 👈یک طرفش به روح وصل است. https://eitaa.com/noorveshghelahi