eitaa logo
در پناه نور و عشق الهی
2.2هزار دنبال‌کننده
189 عکس
126 ویدیو
74 فایل
آموزش #رایگان دوره‌های استاد علی مقدم 😍😍 آموزش #نورخواری و #چله‌نورخواری#روزه‌ی‌نور #چله‌شهدوشکر #چله‌حکمت‌زرین دوره‌های #شرح محدودیت صفر #شرح‌نیروی‌حال #طرحی‌نو #لایو های‌متفرقه و...
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💚«واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می‌کنند چون به خلوت می‌روند آن کار دیگر می‌کنند مشکلی دارم، ز دانشمند مجلس، باز پرس توبه‌فرمایان چرا خود توبه کمتر می‌کنند گوییا باور نمی‌دارند، روز داوری کین همه غَلو و دَغَل، در کار داور می‌کنند» 🌱صفحه‌ی ۱۱۳ کتاب محدودیت صفر:     (فصل هفتم)     «غذا خوردن با روح‌ الهی» 📚«روش به‌روز شده‌ی هواوپونوپونو، فرآیند توبه، بخشایش و دگرگونی است. درخواستی است به سوی عشق‌ الهی تا انرژی‌های سمی را خالی کرده و با خود جایگزین کند.» 🔹زمانی که ما هواوپونوپونو کار می‌کنیم، 👈اول توبه می‌کنیم. 👈که در واقع، طلب عذر‌خواهی یا طلب مغفرت به‌خاطر خطاهایی که صورت گرفته است. 👈بعد که می‌گوییم متشکرم، 👈در واقع پذیرفتیم که آن اتفاق دارد می‌افتد و دارد خوب می‌شود. 👈در واقع بخشوده شدیم و بعد از آن، شاهد دگرگونی خواهیم بود. 💎و پس از هر پاک‌سازی که انجام می‌دهیم، 👈دیگر آن انسان قبلی نیستیم. 👈از ما یک انسان جدیدی متولد شده که دیگر آن کارما را ندارد و کوله‌بارش سبک شده است. 💖 هواوپونوپونو یک در‌خواست است به عشق الهی. 👈آن قسمت از روح‌ الهی که برای ما، با ابعاد سه بعدی زمینی‌ قابل درک است، عشق است. 💖عشق، تنها حالت روانی است که ما می‌توانیم به درک روح‌ الهی برسیم. ☘اگر کسی تجربه‌ی عشق داشته و برای آن بهای سنگین عاطفی و احساسی پرداخت کرده است، 👈این دستاورد را داشته که توانسته حالتی را که همان حالت روح است، تجربه کند. 💖آن حس مثبتی که یک عشق دارد، 👈با حس روح‌ الهی شبیه به هم‌اند. 👈برای همین عشق را همه مقدس می‌دانند. 🔹در اینجا می‌گوید، که درون ما پر از انرژی‌های سمی است و می‌خواهیم با عشق‌‌ الهی لبریزش کنیم. 👈چنین چیزی نیاز به درخواست دارد. ☘وقتی کار پاک‌سازی را انجام می‌دهید، 👈از روح‌ الهی درخواست کنید. 👈چون تا شما درخواست نکنید و با اختیار خود، اجازه‌ی دخالت روح‌ الهی در زندگی خود را صادر نکنید، اتفاقی نمی‌افتد. و شما همین‌طور در سطح انسان رشد نیافته باقی می‌مانید. 🔹بنابراین بایستی که از روح‌ الهی درخواست کنید که درون شما را از عشق، لبریز کند. 👈تا درون ما از انرژی‌های سمی، خاطرات معیوب، شکست‌ها و انرژی‌هایی که به‌خاطر اتفاقاتی که در زندگی ما افتاده و در وجود ما ذخیره شده و تبدیل به سم شده و ایجاد ضعف و بیماری می‌کند، خالی شود و با عشق‌‌ الهی پر شود.
🔹اندیشه‌های ما دارای انرژی هستند، 👈و در حال حاضر به‌خاطر کارماها و وضعیت نامساعد‌ی که ما داریم، انرژی‌های ذهنی ما تماماً سمی هستند. 👈و به ما فرمان پیر شدن، ضعیف شدن، بیمار شدن و اندوهناک شدن را صادر می‌کند. 💎این اندیشه، وقتی از عشق‌ الهی پر شود، 👈دیگر جایی برای نیروهای منفی باقی نمی‌ماند. ☘بعضی‌ها را می‌شناسم که اگر بخواهند در فاز منفی و اندوه بروند، نمی‌توانند. 👈چون آن‌قدر وجودشان از عشق‌ الهی لبریز شده که اصلأ نمی‌توانند اندوه بخورند. در واقع جایی برای غم خوردن، دیگر باقی نمانده است. 💚به قول حافظ: «وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافری‌ست رنجیدن» 🌱صفحه‌ی ۱۱۴: ☘تعریف می‌کند مهمانی که برپا شد به چه صورت است. در این مهمانی همه‌ی کسانی که دعوت شده بودند، با خودروی شخصی یا پرواز به آستین آمدند تا با دکتر هولن، مراسم را برگزار کنند. 📚 «نمی‌توانستم درک کنم که آن همه جمعیت برای چه آمده‌اند؟ عده‌ای برای کنجکاوی آمده بودند و عده‌ای دیگر هم طرفدار کتاب‌هایم از جمله «عامل جذب» بودند و می‌خواستند گام بعدی خود را هم با من به پیمایند.» 🔹نکته‌ی مهم: ☘بعضی‌ها یک استادی دارند یا طرفدار یک مکتب فکری هستند. وقتی‌ که می‌بینند آن مکتب فکری حرکت می‌کند، ترجیح می‌دهند که همگام با آن مکتب فکری حرکت کنند تا رشد و تعالی داشته باشند. 🍃مثلاً آدم‌ها از مربی خود، از استاد خود خوششان می‌آید و وقتی می‌بینند، استاد گام بر می‌دارد، دوست دارند گام به گام با او حرکت کنند.
☘امروز می‌خواهم در مورد پیر، مربی، گُرو و استاد صحبت کنم. ❓اصلأ ما باید استاد داشته باشیم؟ ❓آیا باید به پیر خود وفادار باشیم؟ ❓آیا باید همگام با پیر حرکت کنیم؟ ☘جایگاه استاد را در فرهنگ عرفانی مشخص کنیم و ببینیم ما چه وظیفه‌ای در مقابل استاد یا معلم داریم. 🔹اینجا جو وایتالی می‌گوید این‌ها هم‌زمان می‌خواستند با من رشد کنند. وقتی دیدند من با موضوع جدیدی آشنا شدم و دارم حرکت می‌کنم، کسانی که طرفدار کتاب من بودند، آمدند همان موضوع جدید را یاد بگیرند، 💚به یاد آیه‌ای از قرآن مجید افتادم که می‌گوید: «همه‌ی انسان‌ها در قیامت با پیشوایان خود محشور می‌شوند.» 🔹شما طرفدار هر مکتبی که باشید، 👈با پیشوای همان مکتب، محشور می‌شوید. 👈در واقع امام و پیشوایی دارید که اندیشه‌های شما را مشخص می‌کند. 👈هم‌رده‌ی همان، به خدمت خداوند می‌رسیم. امروز این را شفاف‌سازی می‌کنیم. 🔹شاید یکی از مهمترین موضوعاتی که ما از این به بعد در جامعه با آن مواجه باشیم، 👈کسانی باشند که ادعای پیشوایی و نجات‌دهندگی می‌کنند و می‌خواهند بشریت را نجات دهند. و معلم معنوی شوند. 💎ببینیم که جایگاه ما به عنوان فردی که می‌خواهد در مسیر روح‌ الهی قرار بگیرد، در مقابل این افراد چه هست؟
🔹ذهن انسان، یک ساختار امنیت‌طلبی دارد که اگر از چیزی مطمئن شد ترجیح می‌دهد همان را جلو ببرد. 🍃مثلاً شما اگر یک رستوران رفتید، غذایش خوب بود، ترجیح می‌دهید که همیشه به همان رستوران بروید‌. چون احساس امنیت می‌کنید. 🍃یا اگر از یک برندی خریداری کردید و از آن راضی بودید، مشتری وفادار آن برند می‌شوید. حتی اگر آن برند، کالاهای جدیدی هم تولید کند، باز هم شما سراغ همان کالاها می‌روید. ☘زمانی شرکت کاترپیلار ماشین‌های سنگین و لیفتراک تولید می‌کرد. آهسته آهسته کفش هم تولید کرد و طرفداران کاترپیلار، کفش‌هایش را هم خریدند. ☘کم‌کم ساعت و موبایل هم از آن خریداری کردند. الان تجهیزات دیگری هم تولید می‌کند و آدم‌ها می‌روند و خرید می‌کنند. 👈به‌خاطر اینکه به آن برند، اطمینان کردند. ☘اگر شما گوشی اپل دارید، روزی شرکت اپل بیاید کفش تولید کند، شما می‌خرید. 👈این ساختار ذهن است. دوست دارد در جایی که امنیت دارد، گام بگذارد. 🔹شما مدتی که شاگردی یک استاد را می‌کنید و در کلاس‌هایش شرکت می‌کنید و تأیید می‌کنید که این آدم خوبی هست، 👈در گام‌های بعدی، دیگر پشت سر آن استاد حرکت می‌کنید. هر درسی که ایشان می‌دهد را دوباره همان را شاگردی می‌کنید.
🔹ما دو سبک از اساتید داریم که باید جایگاه خود را نسبت به آن‌ها مشخص کنیم. ☘ یکی از آنها، استادی است که یک موضوع ثابت و یک لول ثابت آگاهی را درس می‌دهد. مثل کسی‌ که معلم کلاس اول دبستان است. 👈اگر شما هر روز بخواهید به کلاس اول دبستان روید و استاد شما در یک لول آگاهی باشد و تغییر نکند و رشد‌ی نداشته باشد، شما ضرر می‌کنید. ☘چون همین‌طور دوره‌هایی را با کسی‌ که هنوز حرف‌های ده سال پیش خود را می‌زند طی می‌کنید. این برای شما می‌تواند خطرناک باشد. با اینکه شما ممکن است حس خوبی داشته باشید. ☘در یک دوره‌ای شرکت می‌کنید فقط به‌خاطر اینکه حس خوبی به استاد دارید. 👈این می‌شود خاطره یا دیتای خوبی که در ذهن شما است، اما حقیقت نمی‌شود. 🔹 طبیعتاً انسان‌هایی که تغییر می‌کنند و در حال رشد هستند، اینها اساتید بهتری می‌توانند باشند. 👈زمانی‌که شما در کلاس کسی شرکت می‌کنید و همان مطالب قبل را ارائه می‌دهد، چندان مساعد راهبری برای انسان نیست. ☘شما حق دارید شاگردی کسی را بکنید که خودش در پویایی و حرکت است. 👈خودش هم در حال تغییر است. 💎اگر استادی دارید که خیلی تغییر نمی‌کند، 👈وقتی‌ که آموزش‌های لازم را از او گرفتید، طبیعتاً باید رهایش کنید و به سمت مرحله‌ی بعدی بروید. 🔹بدین صورت که اگر موضوعی را خوب فهمیدید، 👈لازم نیست که به آن وفادار بمانید و سال‌ها بر سر همان ایدئولوژی باشید. 👈می‌توانید در پی ایدئولوژی و اطلاعات معنوی جدید بروید.
☘امام حسن عسگری (علیه السلام) در اواخر عمرشان وقتی می‌خواستند با شاگردان خود ملاقات داشته باشند، پشت پرده صحبت می‌کردند. فردی که به دیدن ایشان می‌آمد، یک پرده‌ای می‌زدند و با ایشان رو در رو و چهره به چهره صحبت نمی‌کردند. ☘طبیعتاً ممکن است فردی از یک راه طولانی آمده باشد و بگوید می‌خواهم شما را ببینم و با دیدن، حس‌ خوبی پیدا می‌کنم. 👈اما این بزرگوار داشتند این آموزش را می‌دادند که از این به بعد شما باید آموزش‌های‌تان درونی شود. 🔹استاد درون شما، منتظر است. 👈اگر به دیدن و چهره‌ی استاد وابسته‌اید و لمس‌ کردن و نزدیک‌ بودن و حس حضور را، حس حضور در کنار استاد می‌دانید، 👈این حجاب می‌شود. ☘می‌گوید: من این حجاب را بر طرف می‌کنم و استاد بعدی که قرار است بیاید و شما را هدایت کند، قابل رویت به صورت فیزیکی برای شما نیست. 🔹این درس را این بزرگوار می‌دادند و تا آخر عمر، کسی را حضوری نمی‌دیدند تا آنها یاد بگیرند زمانی‌که وقتی از نظر فیزیکی نتوانید خدمت کسی برسید، از درون باید آن ارتباط را برقرار کنید.