eitaa logo
در پناه نور و عشق الهی
2.2هزار دنبال‌کننده
189 عکس
127 ویدیو
74 فایل
آموزش #رایگان دوره‌های استاد علی مقدم 😍😍 آموزش #نورخواری و #چله‌نورخواری#روزه‌ی‌نور #چله‌شهدوشکر #چله‌حکمت‌زرین دوره‌های #شرح محدودیت صفر #شرح‌نیروی‌حال #طرحی‌نو #لایو های‌متفرقه و...
مشاهده در ایتا
دانلود
بزرگواران؛ ☘️معمولاً کسی که در دریا نپرد خیس نمی‌شود، 👈کسی که دست به کار نمی‌زند اشتباه نمی‌کند، 👈کسی که نشسته و هیچ حرکتی از خودش بروز نمی‌دهد هیچ خطایی هم مرتکب نمی‌شود. ☘️و معمولاً کسانی که این‌گونه هستند به کسانی که در حال فعالیت و کار هستند بیشتر گیر می‌دهند، بیشتر مورد مأخذه قرار می‌دهند و بیان می‌کنند که اینها اشتباه می‌کنند اما خودشان هم کاری انجام نمی‌دهند. ☘️وقتی یک قطار ایستاده باشد معمولاً بچه‌ها به آن سنگ نمی‌زنند، اما قطاری که در حال حرکت است را بچه‌ها یک هیجانی دارند کنار قطار معمولاً به آن یک سنگی پرتاب می‌کنند. ☘️پس ما خواسته یا ناخواسته همواره مواجه با یک پدیده‌ای هستیم که اگر تلاش و کوشش و اقدام کنیم در معرض حمله و شکست قرار داریم 👈و اگر هیچ کاری نکنیم همه چیز در امنیت به سر می‌برد و این امنیت، دام رشد و تعالی است. ☘️کسی که به نقطه‌ای برسد که همین‌طور زندگی‌ او عادی و‌ بدون هیچ خطر و پستی و بلندی طی می‌شود، این شخص در نقطه تعالی قرار ندارد. ☘️پس اگر زندگی‌های شما پر از چالش و پستی و بلندی است این یکی از نشانه‌های رشد است. 👈البته که شما نباید برای خودتان دردسر بیهوده بیافرینید.
🟡از اول چله تا به امروز ما تلاش می‌کردیم که شما زندگی‌های خود را خلوت کنید و خودتان برای خودتان دردسر و مشکلی که زمان و انرژی شما را بگیرد نداشته باشید، 👈اما یک‌سری از اتفاق‌ها هست که دست شما نیست و خودش وارد زندگی‌تان می‌شود با اینکه شما همه چیز را رعایت می‌کنید مشکلاتی به‌وجود می‌آید. ☘️اینها نشان‌دهنده‌ی حرکت شما هست و بسیار هم ارزشمند است و وقتی که ‌می‌بینید مورد حمله، خسته بودن و شکست خوردن قرار می‌گیرد 👈این بیان‌گر پویا بودن و حرکت کردن شما هست. ☘️آبی که جاری نباشد می‌گندد و آبی که حرکت کند همیشه شاداب و پر از انرژیِ روانی خواهد بود. 💎پس ما نمی‌توانیم کاری انجام ندهیم، باید اقدام کنیم، باید یک‌جایی یک گامی برداریم، یک حرکتی کنیم. ☘️در زمینه مسائل مادی طبیعتاً ممکن است که شما یک کسب و کاری را شروع کنید و شکست بخورید اما بهتر از این است که 👈 با ترس، زندگی کنید و هیچ کاری را انجام ندهید. 🌱ممکن است که شما در یک عشق بروید و ازدواج کنید و شکست بخورید، بهتر از این است که تا آخر عمرِ خود جرأت ازدواج کردن یا دوست شدن یا پیشنهاد دادن را نداشته باشید. 🌱ممکن است که شما یک سرمایه‌گذاری کنید بعد بفهمید آن سرمایه‌گذاری اشتباه بود اما بهتر از این است که هیچ‌وقت هیچ اقدامی نکرده باشید‌. 🔻بازنده‌ی حقیقی ترسوها هستند نه کسانی که شکست خوردند؛ 👈چون کسی که شکست خورده احتمال دارد دوباره برخیزد و دوباره کاری انجام دهد 👈اما انسان ترسو همواره با ترس خود زندگی می‌کند. 💎پس در مسائل مادی، انسان باید شجاع باشد. پس از اینکه تدبیر و امید تأیید کردند، پس از اینکه توکل کردید و قلب خود را به پروردگار سپردید 👈اقدام کنید و جلو بروید تا انشالله دستاوردهای خوبی وارد زندگی‌ شما شود. 🔻اما در حیطه معنویت بعضی‌ها می‌گویند این آدمی است که هر روز از این پله به آن پله رفته، از این شاخه به آن شاخه رفته، 👈خوب این جستجوگر هست و بهتر از شما است که یک عمری هیچ تکانی نخوردید و همواره بر سر ایدئولوژی نسل قبلی‌ خود نشسته‌اید تا یک روزی ببینید که آیا آرزوهای آنها در شما متجلی می‌شود؟ 🔺که در اوایل چله هم گفتم اگر اتفاقی تا حالا رخ نداده در آینده هم‌ رخ نخواهد داد.
☘️اگر شما با این دست فرمان که می‌روید تا حالا به مقصد نرسیدید، دور خودتان می‌چرخید 👈باید فرمان را کمی برگردانید به سمتی که جهت دیگری بروید 👈و اگر جایی نرسیدید احتمال نرسیدن‌ شما در آینده بیشتر از رسیدن‌تان است. ☘️اگر شما حرکت معنوی می‌خواهید انجام دهید ممکن است در حرکت خود دچار شک و دودلی و خطا و اشتباه شوید و طبیعی است. وقتی شما یک چیزی را یاد می‌گیرید، 👈در آن مسیرِ یادگیری حملات شیطان هم هست. ☘️اتفاقاً هر چقدر مسیر شما الهی‌تر باشد حملات روانی و شیطان ممکن است به شما بیشتر باشد و ممکن است شما را تحت یک تردید و دودلی و حالات بدِ روانیِ بیشتری قرار دهد. ☘️بنابراین اگر عبادت می‌کنید و عبادات شما گاهی دلنشین نیست یا اینکه سبب می‌شود که کمی حالتان بد شود، طبیعی است.
🔹جهان هستی همواره براساس اصطکاک حرکت می‌کند. ❓اصطکاک چیست؟ 👈وقتی دو سطح را روی هم قرار دهید یک مقاومت سطحی بین این دو هست؛ اگر اصطکاک نباشد من رو به جلو حرکت نمی‌کنم و پاهایم لیز می‌خورد. 🌱مثلاً روی جایی باشد که لیزِلیز باشد، کَف کفش شما صاف‌صاف باشد، زمین هم مثل زمین اسکی روی یخ باشد، کاملاً لیز باشد، شما هر چقدر می‌خواهید گام بردارید لیز می‌خورید و نمی‌توانید جلو بروید، 👈این ناشی از نبود نیروی مقاوم است. ☘️پس علت رشد ما همان نیروی مقاوم است. 👈پس شما اگر در کسب و کار و یا معنویت با نیروی مخالف یا مقاومی در هستی مواجه می‌شوید همان نیرو، عامل رشد شما است. ☘️اصلاً علت اینکه ما می‌توانیم رشد کنیم وجود همان نیرو است و اگر آن نیرو نبود ما رشد نمی‌کردیم چون اصطکاک ایجاد می‌کند. ☘️شما اگر هیچ نیرو مقاومی نداشته باشید رو به جلو حرکت نمی‌کنید، در جا لیز می‌خورید. 👈علت اینکه ما می‌توانیم رو به جلو حرکت کنیم و لیز نخوریم این است که ما نیروی مقاوم داریم.
❤️پس باید قدردان تمام مشکلات زندگی‌ خود باشیم؛ این مشکلات، برنامه‌ریزی شده است. ☘️آن قادر متعال، آن پروردگار یکتا که برای غذای کرمی در اعماق زمین، نهنگی در دل دریا، پرنده‌ای در اوج آسمان‌ها و انسانی در دنیای وحش برنامه‌ریزی داشته، ‌رعایت کرده و تا به امروز این جهان را حفظ کرده، آنقدر تدبیر دارد  👈که برای ما مشکلاتی ایجاد کند تا آن مشکلات اصطکاک رشدِ حرکتی ما باشد. ❓چرا مشکلات؟ ❓نمی‌شود راحت باشد؟ 🔹قانون جهان هستی این است. 🔹خلقت بر مبنای مواجهه با سد و مشکلات و گرفتاری خلق شده و اگر نبود ما نمی‌توانستیم حرکت کنیم. ☘️همیشه وقتی که دچار مشکل هستید یادتان بیاید که پای لیز جلو نمی‌رود، درجا می‌زند یا زمین می‌خورد. 👈پایی که اصطکاک داشته باشد می‌تواند به جلو حرکت کند. 🕊️پس تمام اصطکاک‌های زندگی شما، نیرو‌هایی که کف پای شما با زمین مقاومت ایجاد می‌کند اینها عامل پیشران شما در جهان هستی هستند. 🙏بنابراین بابت تمام آنها باید قدردانی کرد و این پیام الهی را از آنها دریافت کرد که ❓ای مشکل! برای چه چیزی در زندگی من آمدی؟ ❓چه لطفی قرار است در حق من بکنی؟
☘️آنجاست که بصیرت درونی شما بیدار می‌شود و مشکلات با شما حرف می‌زنند و به شما می‌گویند ما برای چه چیزی در زندگی‌ شما آمدیم؟ 👈از ما چه استفاده‌ای باید بکنید؟ 🔻برای فهم اینکه این مشکل در زندگی من چه کاری می‌کند از هیچ‌کسی استعلام نکنید، از هیچ‌کسی نپرسید چون او هم نمی‌داند؛ 👈این مسئله‌ای است که فقط شما باید حل کنید. ☘️افرادی به من پیام می‌دهند که من فلان مشکل برایم پیش آمده، این مشکل چه درسی برای من دارد؟ 👈من از کجا بدانم. 👈نه من، هیچ‌کس دیگری هم نمی‌داند. 🔺این مشکل شماست و مسئله‌ی شماست؛ اگر خالق می‌خواست بیاید از من بپرسید مشکل را برای من می‌فرستاد نه برای شما. 👈چون برای شما فرستاده شما باید بفهمید و فقط کافی است این تمرینی که خدمت شما می‌گویم را انجام دهید. ☘️برای گرفتاری‌های معنوی و مادی هر دو راهگشا هستند. ☘️شما آن روزی که نیروی اصطکاک را بشناسید، از آن کمک می‌گیرید که لاستیکی درست کنید که این لاستیک روی زمین لیز نخورد و راحت‌تر حرکت کند. ❓از اصطکاک می‌پرسید که چه کمکی می‌توانی به ما بکنی؟ 👈و اصطکاک به شما می‌گوید. "از من ریلی بساز که این ریل بتواند بهتر حرکت کند." ☘️پس همه‌ اینها منجر به خردمندی بشر می‌شود.
بزرگواران؛ 💎لطفاً هر مشکل و گرفتاری که در زندگی دارید (اینها مشکل نیستند، اینها هر کدام یکی از نیروهای مقاوم زندگی شما هستند.) ❓به آن نیروی مقاوم می‌گویید که خوب تو چه کمکی می‌توانی به من کنی؟ ❓برای چه چیزی در زندگی من آمدی؟ ❓چه نقش‌آفرینی قرار است در زندگی من انجام دهی؟ 💎شروع کنید متمرکز شوید و یک پیام معناگر از آن دریافت کنید. 👈بعد از یک مدت می‌بینید که سختی‌ها با شما سخن می‌گویند. ☘️سختی به شما می‌گوید که بله من آمدم تا این اتفاق گوارا در تو رقم بخورد. ☘️بعد از مدتی می‌بینید که ما اصلاً اتفاق ناگوار نداریم، 👈برای همین ما اصلاً نباید به هم تسلیت بگوییم اصلاً اتفاق ناگواری وجود ندارد. 🔹جهان هستی تماماً بر مبنای یک نظم الهی است  و فقط ما نمی‌بینیم. ☘️چون ما نمی‌بینیم فکر می‌کنیم اوضاع خیلی خراب است. ☘️اگر بیماری، فقر یا درد دارید هدف خاصی دارد، 👈اگر در مسیر الهی خود دست و پا می‌زنید و به هیچ‌جا نمی‌رسید و همواره حال شما بد است و گرفتار گناه می‌شوید دلیل خاصی دارد. 💎از آن بپرسید، آن را حل کنید و این مرحله را طی کنید. 💎برای طی کردن این مرحله فقط دانستن ظلمت، کافی است. 💎فقط شما بفهمید که این ظلمت و مشکل در زندگی من وجود دارد و چه کاری انجام می‌دهد همین کافی است 👈و منجر به ورود نور به زندگی شما خواهد شد.
پس بزرگواران؛ 💎در دفتری که تهیه کردید و به خودشناسی می‌پردازید سدهای زندگی‌ خود را بنویسد. 🌱یک سَد داریم مثلاً همسر، این همسر سد من است، بعد روی آن موضوع تمرکز کنید که این همسر چه قابلیتی را در من ایجاد کرده است؟ 🌱فرض می‌کنیم به‌خاطر تنش‌های روانی، من چقدر رفتم آموزش‌های معنوی دیدم تا بتوانم این تنش‌ها را تحمل کنم؟ ❓به‌خاطر حال بد، من چه تلاش‌هایی برای حال خوب کردم؟ ☘️بعد تازه می‌فهمید او استاد شما است و او به شما کمک می‌کند. ☘️زمانی که شما با یک‌نفر مواجه‌اید که او شما را آزار می‌دهد، شما آن لحظه بنشینید فکر کنید  ❓که آزار این فرد چه قابلیتی را در من افزایش داد؟ ☘️تازه می‌فهمید که او خودش را بیچاره می‌کند تا شما رشد کنید، او خودش را آزار می‌دهد تا شما رشد کنید. 👈اگر شما رشد نکردید، شما فقط آزارش را گرفتید و رشدش را انجام ندادید. 🌱مثل این است که ما اصطکاک جهان هستی را ببینیم اما رو به جلو حرکت نکنیم. ☘️این اصطکاک باید کمک کند که شما حرکت رو به جلو داشته باشید و‌اگر نداشته باشید 👈فقط گرفتار یک نیروی مقاوم بیهوده شدید. 💎پس یک‌به‌یک گرفتاری‌ها و مشکلاتی که نگذاشته شما حرکت کنید بنویسید، بابت آن قدردانی کنید و خدا را شکر بگویید، 👈سپاسگزاری کنید تا برای شما روشن شود. 💎فقط کافی است برای هر کدام ببینید که حاصل آن موضوع چه توانمندی در شما افزایش پیدا کرده است.
🌱به‌طور مثال یک عزیزی از دست دادید بعد از آن فهمیدید که دنیا اعتبار خاصی ندارد و اصلاً به کسی دل نبندید، دنیا کاملاً گذرا است؛  👈خوب پس بیهوده نبوده یک چیزی به شما هدیه داده و آن هدیه‌ را دریافت کنید تا بتوانید وارد مرحله بعدی ماجرا شوید. بزرگواران؛ 💎خودسازیِ انسان فقط توسط رابطه‌ی خود انسان با خدا اتفاق می‌افتد و شما نیاز به هیچ گونه مربی و آموزگار و همراهی ندارید. 👈از اینجا به بعد واقعاً فردی است. ☘️شروع کار اگر یک تیم کنار شما باشد، اگر یک مدرس باشد اینها خوب است؛ اما یک‌جایی به بعد شما و خدا هستید. 👈چون حجاب‌ها برداشته می‌شود. 🔻همان پیر، مدرس، آموزگار و مربی آن هم می‌تواند دوباره حجاب شود، 👈آن هم باید برداشته شود شما و خدا باشید. 💎بنشینید با خدا آن را حل کنید و خداوند راهنمایی می‌کند و می‌گوید که من چه درسی در این برای تو دادم و خیلی هم راحت 👈می‌فهمید که این شکست چه قابلیتی را در شما ایجاد کرد. 🌱شما ورشکست شدید بعد از آن دیگر حواستان جمع است، درست است که سرمایه‌ خود را از دست دادید 👈این را هم یادتان باشد سرمایه یک چیزی است که دوباره بر‌می‌گردد، سه‌باره بر‌می‌گردد. ☘️این جهان هستی با ما بازی می‌کند؛ ما را گرفتار یک وهمی می‌کند که فکر کنیم رفت، اصلاً نیامده بود که بخواهد برود، 👈برای ما نبود که بخواهد برود و بازگشت آن راحت‌تر از رفتن آن است، نگرانش نباشید.
💎گرفتار بازی آن نشوید و یاد می‌دهد که چگونه از نیروی‌های مقاوم در جهان هستی بهره ببریم، 👈این درس معنویت می‌شود. 💎اگر این کار را انجام دادید هوش معناگرایانه یا هوش معنوی‌ شما افزایش پیدا می‌کند و به سادگی گام‌های بعدی زندگی هم برداشته می‌شود. 🕊️این را هم داشته باشید که جهان وقتی که فهمید شما از نیروی اصطکاک کمک می‌گیرید به کمک شما می‌آید، نه اینکه جلوی شما بایستد. 👈سدهای جهان تا زمانی است که شما نفهمید این سد، پله ترقی است. 🌱فرض کنید من روی یک زمین صاف راه می‌روم یک‌دفعه به یک پله‌ی سی‌سانتیمتری می‌رسم، 👈اگر نفهمم این پله سی‌سانتیمتری پله‌ایی برای رشد من است می‌گویم داشتم می‌رفتم و سدی آمد جلوی پای من را گرفت. ☘️از نگاه کسی که دارد راه می‌رود واقعاً هم سدی جلوی پای من است، اگر بفهمم این سد نیست یک پله است و باید پای خود را بگذارید و یک پله بالاتر بیایید 👈از آنجا برکات آن در زندگی‌ ما آغاز می‌شود.
🙏پروردگارا؛ تو را سپاس می‌گوییم که به ما فهماندی زخم‌ها و دردها و شکست‌ها و رنج‌ها و مصیبت‌های زندگی ما نیروی اصطکاک و پله رشدی بودند و همه‌و‌همه جایگاهی بودند برای تعالی من و تو 🙏پروردگارا؛ از تو سپاسگزاریم که به ما فهماندی هیچ کدام از مشکلات زندگی، بی‌هدف، بی‌برنامه و بدون نظم الهی نیستند. 🙏پروردگارا؛ تو را سپاس می‌گوییم که زندگی ما را با خرد و حکمت و اندیشه متعالی آذین بستی. 💚الحمد الله رب العالمین. ❤️در پناه نور و عشق الهی باشید. https://eitaa.com/joinchat/3725197662Cee972ddbd8 https://eitaa.com/noorveshghelahi https://t.me/spiritual_mind https://t.me/kalameeshghalimoghadam
با استفاده از این لینک یاب به راحتی به فایل های صوتی دسترسی دارید جزوه نوشتاری نیز در ادامه فایل صوتی همان روز آمده است الحمدلله رب العالمین در پناه نور و عشق الهی باشید ❤️ روز اول✍ حکمت نخست: قدرت نه گفتن https://eitaa.com/noorveshghelahi/3465 روز دوم✍ حکمت دوم:‌ آفت تردید👇 https://eitaa.com/noorveshghelahi/3521 روز سوم✍ حکمت سوم: جاله تصمیم👇 https://eitaa.com/noorveshghelahi/3598 روز چهارم ✍ حکمت جهارم: پذیرش  نیکی👇 https://eitaa.com/noorveshghelahi/3627 روز پنجم ✍ حکمت پنجم: غفلت سالک 👇https://eitaa.com/noorveshghelahi/3679 ✍️حکمت ششم:لذت رياضت https://eitaa.com/noorveshghelahi/3762 ✍️حکمت هفتم:برکت زمان https://eitaa.com/noorveshghelahi/3819 ✍حکمت هشتم: ارزش لحظات https://eitaa.com/noorveshghelahi/3894 ✍حکمت نهم: تقلید یا الگوبرداری؟! https://eitaa.com/noorveshghelahi/3965 ✍حکمت دهم: گام کوتاه، مسیر بلند https://eitaa.com/noorveshghelahi/4028 ✍حکمت یازدهم: سرمایه های مادی و معنوی https://eitaa.com/noorveshghelahi/4108 ✍حکمت دوازدهم: ارزش رنج https://eitaa.com/noorveshghelahi/4178 ✍حکمت سیزدهم: امید، راز خلق آینده https://eitaa.com/noorveshghelahi/4274 ✍حکمت چهاردهم: حرکت مداوم، رمز تعالی https://eitaa.com/noorveshghelahi/4301 ✍حکمت پانزدهم: گذر از وادی احساس https://eitaa.com/noorveshghelahi/4330 ✍حکمت شانزدهم: بهترین خودت باش https://eitaa.com/noorveshghelahi/4373 ✍حکمت هفدهم: دوراهی درون و بیرون https://eitaa.com/noorveshghelahi/4402 ✍حکمت هجدهم: احترام به خویشتن https://eitaa.com/noorveshghelahi/4425 ✍حکمت نوزدهم: یک قدم بالاتر https://eitaa.com/noorveshghelahi/4451 ✍حکمت بیستم: غرور، آشیل موفقیت https://eitaa.com/noorveshghelahi/4486 ✍حکمت بیست و یکم: قصه تربیت ما https://eitaa.com/noorveshghelahi/4511 ✍حکمت بیست و دوم: تکیه بر او https://eitaa.com/noorveshghelahi/4543 ✍حکمت بیست وسوم : ساده لوح اما زیرک https://eitaa.com/noorveshghelahi/4570 حکمت بیست و چهارم: خودشکوفایی، مسیر خوشبختی https://eitaa.com/noorveshghelahi/4600 ✍حکمت بیست و پنجم: چالش، عامل رشد https://eitaa.com/noorveshghelahi/4629