eitaa logo
مدرسه نوآوری نوپدید | Nopadid
832 دنبال‌کننده
490 عکس
43 ویدیو
18 فایل
آموزش نوآوری اجتماعی معرفی مهارت ها و ابزارهای نوآوری معرفی پدیده های نوآورانه اجتماعی و فرهنگی nopadid.com :آدرس سایت ارتباط با ادمین: @nopadid ۰۹۹۳۵۰۳۱۲۰۰
مشاهده در ایتا
دانلود
. ✅انواع نوآوری - قسمت اول بر اساس هدف: 🔶 نوآوری در محصول 🔶 نوآوری در فرآیند 🔶 نوآوری در بازاریابی 🔶 نوآوری سازمانی 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅جشنواره ایده های استارتاپی مادر و خانواده 🔶اهداف برگزاری: - شناسایی ایده‌ها برای راه‌اندازی کسب وکارهای حوزه مادرانگی - توانمندسازی صاحبان ایده در ارائه پیچ‌دک به سرمایه‌گذاران - فعال نمودن اکوسیستم استارت‌آپی پیرامون مادرانگی لینک ثبت نام و اطلاعات بیشتر: https://mothercongress.sbu.ac.ir/match 🟣مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅انواع نوآوری - قسمت دوم از منظر جدید بودن و تازگی: 🔶 نوآوری تدریجی 🔶 نوآوری رادیکال 🔶 نوآوری مخرب یا غیرمنتظره 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅برای خلاق بودن باید ریسک کنید و از منطقه امن یا راحتی خود خارج شوید. برخی افراد برای در امان ماندن از خطرها و ترس ها، یک چهارچوب یا محدوده ذهنی و فیزیکی برای خود درست می کنند و پا را از آن فراتر نمی گذارند. ماندن در این فضا باعث می شود این افراد درگیر کارهای روزمره و روتین بشوند و هیچ گاه دست به کارهای جدید و ریسکی نزنند و همین امر موجب کاهش خلاقیت در آن ها می شود. 🟣مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅انواع نوآوری - قسمت سوم بر اساس استراتژی: 🔶 نوآوری‌ باز 🔶 نوآوری بسته 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
📝 برگزاری دوره تربیت ارزیاب و آشنایی با کانون‌های ارزیابی 📌زمان:۲۲ و ۲۳ آذرماه | تهران 🔖برای ثبت‌نام از طریق لینک زیر یا اسکن بارکد اقدام کنید: https://formafzar.com/form/dzz53 🔻عضویت در کانال ایتا https://eitaa.com/joinchat/569442714Cfd20e36c70
🔰نخستین جشنواره ملی صنایع خلاق فرهنگی عالم آل محمد(ص) 🤝با همکاری سازمان علمی فرهنگی آستان قدس و دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) و با حمایت ستاد فناوریهای فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان برگزار میشود. با هدف خدمت رسانی بهتر به زائرین حرم مطهر امام رضا (ع) و شناسایی صنایع خلاق، به منظور رونق اقتصادفرهنگ و هنر رضوی قالب‌های جشنواره 🔹بازی های ویدیویی و موبایلی 🔹ایده های نوآورانه در هنرهای دیداری و شنیداری 🔹بازی، اسباب بازی و سرگرمی 🔹واقعیت افزوده، مجازی و ترکیبی 🔹نرم افزارهای کاربردی 🔹ایده های خلاقانه طراحی و معماری اسلامی 🔹صنایع دستی و هنرهای کاربردی 🔹ایده های نوآورانه در بسته بندی، چاپ و نشر 🔹مد و پوشاک 🎦مخاطبین محترم باید توضیح و معرفی ایده ها، خدمات و آثار کاربردی خود را در قالب ویدئو به آدرس سایت جشنواره به نشانی sanayekhalagh.imamreza.ac.ir ارسال فرمایند. شماره تماس دبیرخانه 05138041- داخلی 1159 و 1163 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅‌‌وقتی هوش مصنوعی به کمک و و ترویج هنر و فرهنگ اصیل ایرانی می آید... 👟 هوش مصنوعی این‌بار کفش‌های پرفروش دنیا از برندهای مختلف از جمله نایکی، کانورس و ریباک را با هنر سوزن‌دوزی ایران بازطراحی کرده است. تصاویری که در این گالری مشاهده می‌کنید با هوش مصنوعی جدید DALL-E 3 طراحی شده‌اند. 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅نشست های سه گانه " صنایع خلاق و توسعه اجتماعی" حضوری و رایگان برای عموم نشست دوم : " نقش و کسب و کارهای نوآور ایرانی در تحولات اجتماعی" زمان: یکشنبه 19 آذر 1402 | ساعت 14 الی 16 مکان: خیابان نجات اللهی (ویلا)، بوستان ورشو، خانه اندیشمندان علوم انسانی، سالن خیام 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
✅بریانی می‌پزیم و عقیده می‌سازیم: "در میانه جنگ جهانی، زنی پاکستانی با پنج فرزند به تورنتو مهاجرت می‌کند و با فعالیت‌های خانگی، زمینه‌ساز رشد اسماعیلیه در آمریکای شمالی می‌شود." 🔶این آغاز کتابی‌ست که انتشارات آکسفورد اخیراً با عنوان «بازسازی اجتماع: زنان مهاجر و ساخت هویت شیعيان اسماعیلی» منتشر کرده است‌.در این کتاب خانم مولجی نوه آن‌ زن مهاجر و استاد جرج‌تاون نشان می‌دهد چطور زنان در آن زمان با برخی عناصر فرهنگی نظیر غذا توانستند ابزاری برای انتقال پیام‌های دینی بسازند. 🔶مادربزرگ وی مرجعی برای حل مسائل زنان مسلمان در غربت بوده‌است. در سال‌های مقابله دولت کانادا با جلسات مسلمانان، او در مناسبت‌های مذهبی، زنان را جمع می‌کرد تا باهم غذاهای محلی نظیر بریانی بپزند و خیرات کنند‌. در این جمع‌ها، زنان هم در مورد مسائل مشترک خود به عنوان مهاجر صحبت می‌کردند و هم توسط زنانی که دیندارتر بودند، با مبانی اسماعیلیه آشنا می‌شدند. او زنان را ملزم می‌‌کند که دفترچه‌ای همراه داشته باشند: در قسمتی دستور غذاهای محلی را بنویسند، در قسمتی آموخته های دینی و در قسمت دیگر خاطرات خود را که این دفترچه‌ها، یک‌ سند هویتی، جذاب و خواندنی برای نسل‌های بعد شود. رفته‌رفته این مجالس در کل کانادا الگو می‌‌پذیرد و با همراهی آن زنان در نسل‌های بعد نیز نهادینه می‌شود. به اعتقاد نویسنده، گسترش این مجالس از رکن‌های تبدیل تورنتو به قطب تبلیغی اسماعیلیه است. 🔶درسال ۲۰۱۰ شبکه اسماعیلیه به حدی تقویت می‌شود که با حمایت دولت، مرکزی برای فعالیت‌های آنان در تورنتو به دست نخست‌وزیر کانادا و آقاخان رهبر فرقه افتتاح می‌شود.