eitaa logo
نور بصیرت
309 دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
2هزار ویدیو
8 فایل
ارتباط با مدیر تبادلات: @ad_chanal در این کانال مطالبی در باب بصیرت افزایی قرار خواهد گرفت.هر مطلبی که باعث درست اندیشیدن در ابعاد مختلف باشه،منتشر خواهد شد.
مشاهده در ایتا
دانلود
حدود دو سال پیش سپاهیای عزیز این نوشته را روی دیواری در ایران نوشتند. در آن موقع شهر ها یکی پس از دیگری درگیر آشوب و اغتشاشات بودند. کومله و دموکرات خانواده های سپاهی را تهدید می‌کرد که شبانه به خانه هایشان حمله ور خواهد شد.داعش و امثالهم به شاهچراغ حمله تروریستی می کردند. رسانه های معاند همگی از سقوط قریب الوقوع جمهوری اسلامی ایران سخن می‌گفتند. الان که با شما صحبت میکنم حدود دو سال از آن روز گذشته است. و ما مردم ایران با چند کیلو تخمه در انتظار اعلام خبر حمله ایران به اسرائیل هستیم اسرائیلی که از پنج شش جهت مورد تهاجم اعضای مقاومت قرار گرفته است. در آن روز هیچ کس چنین آینده درخشانی را برای مقاومت متصور نبود.‌‌.. یقینا آینده ی بسیار درخشان تر و خارج از تصور ما نیز در انتظار ما و مقاومت هست.
در جلسه پزشکیان با مجمع محققین و مدرسین در قم، به جای عکس حضرت آقا، کنار عکس امام، عکس منتظری گذاشتن! بعد ما تعجب می‌کنیم چرا این‌ مجمع در بیانیه‌‌ش اسرائیل را به رسمیت می‌شناسد. اگر می‌خواهید منافقین یا جاهلان بی‌بصیرت را بشناسید، ببینید چه کسانی از این افراد منحرف حمایت می‌کنند. به گذشته کاری نداریم، نقداً اسم اصلاح‌طلبی مترادف شده با ضد‌انقلاب بودن و غرب‌زدگی و گول خوردن هزار باره از غرب و لجبازی و زیر بار اشتباهات نرفتن و اعتراف و عذرخواهی نکردن. انصافاً این حد از لجاجت، باعث تأسف است. این جماعت از عکس آقای منتظری بعد از چهل سال نمی‌گذرند، چطور ما انتظار داشته باشیم که از اشتباه سال ۸۸ عذرخواهی کنند. آن عکس امام را هم از روی رودربایستی زده‌اند وگرنه خودشان خوب می‌دانند که امام چگونه با آقای منتظری برخورد کردند و او را بعد از نصایح فراوان که زیر بار نرفت، کنار گذاشتند‌. به بعضی‌ها هم باید از قول حافظ گفت: "زاهد از كوچه رندان به سلامت بگذر تا خرابت نكند صحبت بدنامي چند"
بعضی از علما و فقهای بزرگوار بخاطر مراقبه های نفسانی به منازلی میرسند به نام بصیرت باطن و چیزهایی میبینند که عوام از درک آنها کاملاً عاجزند ، خدا داند علامه جوادی آملی حفظ الله متوجه چه چیزی شد که در لحظه از دست دادن با پزشکیان امتناع ورزید! و شروع به ایراد سخنان سنگین خطاب به وی کرد. 🌐@asreagahee الله اکبر به این سخنان..✨👌🏻✨
رسانه اینطوریه که صحبتهای آیت الله مکارم شیرازی در دیدار با رئیس جمهور درباره گرانی مشکل مسکن افزایش قیمت بنزین و... که اصل صحبتهای ایشون بوده رو فاکتور میگیره اما یه بخشی از حرفهای ایشون رو بزرگ نمایی میکنه که کامل هم نیست «آیت الله مکارم شیرازی رعایت حجاب به خصوص در اماکن تفریحی و گردشگری را ضروری دانست. دولت ابتدا از کارمندان خانم در ادارات شروع کند. اصلاحات: «آیت الله مکارم شیرازی در دیدار پزشکیان حل مسئله حجاب به صورت اجباری نه عملی است نه صحیح.
16.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴گزارشی جالب از آخوند جاسوس اسرائیل که در حزب‌الله لبنان هم نفوذ داشت
مزدور اصلاحات این شکلی!؟ وقتی جیره ات قطع میشه & وقتی جیره ات وصل میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ضرب و شتم یک سرباز توسط یک .... بی حجاب!!!!! نمیدونم اون سرباز چه چیزی گفت ،حرف ناپسند زد یا امر به معروف کرد اما،حضور یک زن با چنین وضعیتی ،چه بخواد و چه نخواد با یکی از این دو واکنش مواجه خواهد شد. ما مردم نباید به همین راحتی با چنین وضعیتی کنار بیایم...!!! چرا هیچ کس به اون زن عتاب نمیکنه؟!!!! چرا هیچ کس اونو از کارش پشیمون نمیکنه...؟!!! چرا همه با هم اونو سرزنش نمیکنن؟!! اجازه ندیم این گونه افراد به راحتی توی مملکت اسلامی راه برن... چه بسا مزدور دشمن برای عادی سازی این نوع پوشش باشه... برای اجرای حکم خدا در جامعه از هیچ کس نترسیم و انجامش بدیم
نمی‌گذارند نفت بفروشید اما اجازه می‌دهند ازشان آیفون بخرید؛ خوب دندان هایتان را شمرده‌ اند! ♦️تو مملکتی که کشتار کارگرهای معدن را هم به بهانه کمبود ارز برای خرید تجهیزات ایمنی، طبیعی جلوه می‌دهند و عامهٔ مردم لپ‌تاپ و گوشی استوک را قسطی می‌خرند،‌ آزاد شدن ریجستری آیفون معنای سیاسی روشنی دارد.
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این پُست رو برسونید به دست افرادی که برای رژیم صهیونسیتی ماله‌کشی می‌کنند⁉️ ✡ گالیت دیستل اطبریان، نماینده رژیم صهیونسیتی، در نشست روز دوشنبه در کنست: هیچ انسان بی‌گناهی در وجود ندارد. چیزی به نام مردم بی‌گناه در غزه وجود ندارد.
⭕️ پشیمانی یک‌کاربر از دیدن اینترنشنال. 🔹️پ.ن : امان از رسانه... عامل بهم ریختن کشور و زندگی خیلی از جوان ها در سال ۱۴۰۱ همین تروریست های ایران اینترنشنال بودند.
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻رهبر انقلاب صبح امروز (۱۲ آبان ماه): در مقابله با استکبار هرچه لازم باشد انجام می‌دهیم 🔹در مقابله با استکبار همه آنچه که باید و شاید برای آمادگی ملت ایران انجام بگیرد، چه از لحاظ نظامی، چه از لحاظ تسلیحات و چه از لحاظ کارهای سیاسی حتماً انجام می‌دهیم و الحمدلله الان هم مسئولین مشغول انجام آن هستند. 🔹مطمئناً حرکت کلی ملت ایران و مسئولین کشور در جهت مقابله با استکبار جهانی و دستگاه جنایتکار حاکم بر نظم جهانی امروز، قطعا و انصافا هیچگونه کوتاهی نخواهند کرد؛ این را مطمئن باشید. ⚡️⚡️⚡️🚨🚨🚨👇👇👇 🔹بحث، صرفاً بحث انتقام نیست؛ بحث یک حرکت منطقی است. مقابله منطبق با دین، اخلاق، شرع و منطبق بر قوانین بین‌المللی است و ملت ایران و مسئولین کشور در این جهت هیچ‌گونه تعللی و کوتاهی نخواهند کرد. این را مطمئن باشید.