#فضائل
أشهــــــدُ أن علــــــیأ ولــــــي اللّــــــه
✳️✳️✳️✳️✳️
امام صادق (علیهالسلام)؛
امیرالمومنین (علیهالسلام) بابالله است، هرکس وارد آن شود، مؤمن است و هر کس بیرون رود، کافر است.🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
📗 کافی ج۱ص۴۳۷
#اللــــــهمَّ عَجّــــــل لِوَلیــــــکَ الفَــــــرَج...
https://eitaa.com/noreghadir
۱۰۹ روز انتظار تا عید بزرگ غدیر خم
هر روز یک فضیلت ،
فضیلت شماره : ۲
------------------------------
احیاگران عید بزرگ غدیر خم
@ehyagaraneghadir
🌹دلالت حدیث غدیر بر خلافت امیرالمؤمنین علی علیه السلام🌹
✅عده بسیاری که بعد از واقعه غدیرخم عهد خود با امیرالمومنین (علیه السلام ) را شکستند، مصداق بارز آیه 187 سوره آل عمران شدند، آنجا که خدای رحمان فرمود: «پس آنها عهد خدا را پشت سر انداخته و آیات الهی را به بهایی اندک فروختند، پس بد معاملهای کردند.»
☑️یکی از مهمترین بحث هایی که از قدیم الایام تاکنون میان علمای اهل سنت و شیعیان وجود داشته است، بحث پیرامون کلمه مولی در خطبه شریف غدیر است. علاوه بر محدثین و مورخینی که پیرو مکتب اهل بیت (علیهمالسلام) بوده اند، علمای اهل سنت نیز در کتاب های معتبر خود به خطبه شریف غدیر اذعان کرده اند.
📌احمد بن حنبل در کتاب خود با اشاره به واقعه غدیرخم مینویسد: «براء بن عازب میگوید: ما همراه با رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) بودیم. پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) در غدیرخم دستور توقف و اقامه نماز جماعت دادند. در این هنگام رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) به زیر دو درخت نشستند و نماز ظهر را همانجا اقامه کردند و سپس دست علی بن ابی طالب (علیهماالسلام) را گرفتند و فرمودند: آیا شما میدانید من از سایر مؤمنین نسبت به خودشان سزاوارتر از آنان هستم؟ مسلمانان گفتند: آری! پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) مجدد فرمودند: آیا شما میدانید من نسبت به مؤمن از خودش سزاوارتر و شایسته تر هستم؟ همه گفتند: آری! در این هنگام رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) دست علی (علیهالسلام) را گرفته و فرمودند: پروردگارا! هر آن کس که من مولای او هستم، پس از من علی (علیهالسلام) مولای او است. پروردگارا! سرپرستی کن هر آن کس که سرپرستی علی را پذیرفته است و دشمن بدار هر که با او دشمنی کرد. براء میگوید: در این هنگام عمر بن خطاب با علی (علیهالسلام) ملاقات کرد و گفت: ای فرزند ابوتراب بر تو مبارک باد. صبح کردی در حالی که مولای هر مرد و زن مسلمانی هستی.»(1)
🔷این سخنان نشان از اثبات سرپرستی امیرالمومنین (علیهالسلام) دارد. غزالی یکی از علمای مشهور اهل سنت است که در کتاب خود بعد از بیان و شرح خطبه غدیر می نویسد: «از خطبههای رسول اکرم (صلیاللهعليهوآله) خطبه غدير خم است كه همه مسلمانان بر متن آن اتفاق دارند. در این خطبه رسول خدا (صلیاللهعليهوآله) فرمودند: هر كس من مولا و سرپرست او هستم، علی مولا و سرپرست او است. عمر بن خطاب پس از اين فرمايش رسول خدا (صلیاللهعليهوآله) به علی (عليهالسلام) اينگونه تبريک گفت: «مبارک باد! مبارک باد! ای ابوالحسن! تو اكنون مولا و رهبر من و مولای هر مؤمن ديگری هستی.»
✍غزالی در ادامه مینویسد: «اين سخن عمر بن خطاب حكايت از تسليم او در برابر فرمان پيامبر (صلیاللهعليهوآله) و امامت و رهبری علی (عليهالسلام) و نشانه رضايتش از انتخاب علی (عليهالسلام) به رهبری امت دارد؛ اما پس از گذشت آن روزها، عمر تحت تأثير هوای نفس و علاقه به رياست و رهبری خودش قرار گرفت و استوانه خلافت را از مكان اصلی تغيير داد و با لشكركشیها، برافراشتن پرچمها و گشودن سرزمينهای ديگر، راه امت را به اختلاف و بازگشت به دوران جاهلی هموار كرد و مصداق اين آيه قرآن شد؛ «فَنَبَذُوهُ وَرَاءَ ظُهُورِهِمْ وَاشْتَرَوْا بِهِ ثَمَنًا قَلِيلًا فَبِئْسَ مَا يَشْتَرُونَ (آلعمران/187) پس آنها عهد خدا را پشت سر انداخته و آیات الهی را به بهایی اندک فروختند، پس بد معاملهای کردند.»(2)
این سخنان غزالی نشان از آن دارد که شاهدان غدیرخم از تنصیب الهی امیرالمومنین (علیهالسلام) اطلاع کامل داشتند و میدانستند که معنای مولا در خطبه پیامبر خدا (صلیاللهعلیهوآله) به معنای ولایت، خلافت، جانشینی و ریاست است، اما بنا بر حب ریاست و دنیاطلبی، معنای مولا را تغییر دادند.
پینوشت:
1. أحمد بن حنبل، فضائل الصحابة، ج2، ص596، ح1016، تحقيق: د. وصی الله محمد عباس، نشر مؤسسة الرسالة – بيروت، چاپ اول، 1403 - 1983 م. «عن البراء بن عازب قال كنا مع رسول الله صلى الله عليه وسلم في سفر فنزلنا ... هنيئا لك يا بن أبي طالب أصبحت وأمسيت مولى كل مؤمن ومؤمنة.»
2. أبوحامد غزالی، سر العالمين وكشف ما فی الدارين، ج1، ص18، باب فی ترتيب الخلافة والمملكة، تحقيق: محمد حسن محمد حسن إسماعيل وأحمد فريد مزيدی، نشر دار الكتب العلمية - بيروت / لبنان، چاپ اول، 1424هـ 2003م . «واجمع الجماهير على متن الحديث ... فنبذوه وراء ظهورهم واشتروا به ثمناً قليل.»
🌺✨
🍃✨✨
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#فضائلامیرامۅمنینعلیہالسلام
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپتصۅیرے
۱۰۹ روز انتظار تا عید بزرگ غدیر خم
هر روز یک فراز از خطبه غدیر،
فراز شماره: ۲
---------------------------------
احیاگران عید بزرگ غدیر خم
@ehyagaraneghadir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
۱۰۹ روز انتظار تا عید بزرگ غدیر خم
هر روز یک فضیلت ،
فضیلت شماره : ۲
------------------------------
احیاگران عید بزرگ غدیر خم
@ehyagaraneghadir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🌺🌺🌺🌺
🎧يا امیرالمومنین انحصاره حيدره
#استوری
#روز_شمار_غدیر
#غدیریم_سقیفه_ایی_نیستم
#پیرو_هر_بی_پدری_نیستم
#فیلم
#پانزده_ثانیه
#مولودی😍
#کربلایی_فصولی_نوشه_ور
#فرهنگ_غدیری
#زندگی_علوی
🌹🌹🌹🌹🌹
۱۰۸ روز انتظار تا عید بزرگ غدیر خم
هر روز یک فضیلت ،
فضیلت شماره : ۳
------------------------------
احیاگران عید بزرگ غدیر خم
@ehyagaraneghadir
🌹دلالت حدیث غدیر بر خلافت امیرالمومنین علی علیه السلام🌹
بخش شماره 1️⃣
🔰یادگار گذاشتن قرآن و عترت (علیهمالسلام ) به عنوان یادگاران رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله ) در میان مسلمانان، تنها به جهت قداستشان دارای اهمیت نیست؛ بلکه مفهوم ثقلین در کلام رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله ) به معنای تبعیت کردن از آنان است. خلیفه صامت، قرآن کریم و خلیفه ناطق، اهل بیت (علیهمالسلام ) هستند.
✍ یکی از احادیثی که نزد علمای مذاهب اسلامی از جایگاه ویژه ای برخوردار است، خطبه غدیر خم است. شیعیان معتقدند بر اساس سخنان رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) این حدیث شریف، دلالت بر خلافت و جانشینی امیرالمومنین (علیهالسلام) دارد. نکتهای که باید به آن توجه بیشتری شود، مضامین این خطبه شریف در دیگر روایات معتبر اسلامی است. حديث متواتر ثقلين، یکی از احاديثی است كه ولايت و امامت اهل بيت پيامبر (علیهمالسلام) و در صدر آن انوار طیبه، امیرالمومنین (عليهالسلام) را به طور مطلق ثابت میكند. رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) در اين روايت، تمام مردم را ملزم به تمسك به قرآن و اهل بيت خود كرده و اهل بيت (عليهم السلام) را ملازم و همراه هميشگی قرآن معرفی کرده است.
✅وجود اين حديث در خطبه غدير دليل واضحی است بر اينكه مقصود رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) از خطبه غدیر زعامت و رهبری اميرالمومنین (عليهالسلام) بوده و نسبت دوستی و محبت دادن به سخنان حضرت، دروغی بزرگ و بر خلاف ظاهر مفهوم کلام حضرت است. در واقع حدیث ثقلین دلالت بر آن دارد كه تمام مسلمانان بدون استثناء، وظيفه دارند تا از قرآن وعترت پيروی و به آن دو تمسک کنند. در نتیجه باید گفت؛ قرآن و عترت، دو امام و پيشوای تمام مسلمانان اند و تبعیت از آنان واجب می باشد.
📛نسائی عالم مشهور اهل سنت در کتاب خصائص خود می نويسد: «هنگامى كه پيامبر اكرم (صلیاللهعلیهوآله) از حجة الوداع باز می گشتند، در محل غديرخم منزل كرده و به درختانی كه در آن نزديكى بود، اشاره كردند. اصحاب بلافاصله زير آن درختها را تميز كرده و سايبانى براى رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) ایجاد کردند. حضرت در زير آن سايبان قرار گرفتند و خطاب به حاضران فرمودند: روزگار من به پايان رسيده و مرا به سوى خدا و عنايات حضرت او دعوت كردهاند، دعوت او را اجابت كردهام. دو اثر گرانبها در ميان شما به جاى مىگذارم كه يكى از آن دو، مهمتر از ديگرى است و آن دو اثر گرانبار، كتاب خدا و عترت و اهل بيت من است؛ اينک بنگريد تا پس از رحلت من با آنها چگونه رفتار خواهيد كرد!
🔶بديهى است اين دو يادگار از يكديگر دور نخواهند شد تا اينكه در كنار حوض كوثر با من ملاقات کنند. سپس در ادامه فرمودند: (انّ اللّه مولاى و انا ولىّ كلّ مؤمن) خداوند سرپرست من است و من سرپرست مومنین هستم؛ سپس دست على (عليهالسلام) را گرفت و فرمود: (من كنت وليّه فهذا وليّه اللّهم وال من والاه و عاد من عاداه) هر کس که من سرپرست او هستم، علی سرپرست او است. پروردگارا! سرپرستی کن بر هر آن کس که سرپرستی علی (عليهالسلام) را پذیرفته است و دشمن باش با هر آن کس که با علی دشمنی میکند. ابوطفيل میگويد: از زيد پرسيدم: آيا تو از رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) اين جملات را شنيدهاى؟ زيد در پاسخ گفت: آرى! همه آنها كه در اطراف درختان حضور داشتند، آن حضرت را ديدند و سخن ايشان را شنيدند.»(1)
🌹دلالت حدیث غدیر بر خلافت امیرالمومنین علی علیه السلام 🌹
بخش شماره 2️⃣
🤏صحت این روایت نزد محدثین اهل سنت شهرت دارد و خدشهای بر آن وارد نیست؛ به عنوان نمونه حاكم نيشابوری بعد از نقل این روايت در کتابش مینویسد: «هذا حديث صحيح على شرط الشيخين ولم يخرجاه.(2) اين حديث با شرایطی كه بخاری و مسلم در صحت روايت قائل هستند، صحيح است؛ اما آن را نقل نكردهاند.»
ابن کثیر دمشقی یکی دیگر از علمای مشهور اهل سنت است که کتاب های فراوانی نیز تألیف کرده است. او ذیل این روایت مینویسد: «استاد ما ابوعبدالله ذهبی گفته است، اين حديث صحيح است.»(3)
طبق اين روايت، رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) در ميان امت اسلام، دو جانشين قرار داده است، نخستین آن خليفه صامت است؛ يعنی همان قرآن کریم و ديگری خليفه ناطق که همان اهل بيت رسالت (عليهمالسلام) است. سپس به مردم دستور داده است كه نصرت و ياری خود را از اميرالمومنین (علیهالسلام) دريغ نكرده و همواره با كسی باشند كه او هميشه با قرآن است.
پی نوشت:
1. نسائی، خصائص أمير المؤمنين علی بن أبی طالب، ج1، ص96، ح79، تحقيق: أحمد ميرين بلوشی، نشر مكتبة المعلا – كويت، چاپ اول، 1406 هـ ق. «عن أبی الطُّفَيْلِ عن زَيْدِ بن أَرْقَمَ قال لَمَّا رَجَعَ رسول اللَّهِ ... فقال ما كان في الدَّوْحَاتِ أَحَدٌ إِلاَّ رَآهُ بِعَيْنَيْهِ وَسَمِعَهُ بِأُذُنَيْهِ.»
2. حاكم نیشابوری، المستدرک علی الصحيحین، ج3، ص118، تحقيق: مصطفى عبدالقادر عطا، چاپ اول، دار الكتب العلمية ـ بيروت، 1411هـ ـ 1990م .
3. ابن كثير دمشقی، البداية والنهاية، ج5، ص209، نشر مكتبة المعارف – بيروت، بی تا. «قال شيخنا أبوعبدالله الذهبی وهذا حديث صحيح.»
🌺✨
🍃✨✨
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#فضائلامیرامۅمنینعلیہالسلام
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
۱۰۸ روز انتظار تا عید بزرگ غدیر خم
هر روز یک فراز از خطبه غدیر،
فراز شماره: ۳
---------------------------------
احیاگران عید بزرگ غدیر خم
@ehyagaraneghadir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
۱۰۸ روز انتظار تا عید بزرگ غدیر خم
هر روز یک فضیلت ،
فضیلت شماره : ۳
------------------------------
احیاگران عید بزرگ غدیر خم
@ehyagaraneghadir
😍😍😍🌷🌷🌷🌷
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیه أَمِیرِالْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
۱۰٨ روز دیگر تا عید الله الاکبر
۱۰٨ روز انتظار تا بهترین عید خدا و بهترین روز در جهان خلقت
۱۰٨ روز مانده تا روز بیعت با آخرین وارث غدیر حضرت آقا صاحب الزمان ارواحنا فداه
امام رضا علیه السلام می فرمایند تبلیغ غدیر برای هر کسی واجب است.
(اقبال الاعمال)
دست در دست هم به مدد اولین مدافع حریم ولایت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ندای غدیر را به گوش تمام جهانیان می رسانیم.
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
۱۰۷ روز انتظار تا عید بزرگ غدیر خم
هر روز یک فضیلت ،
فضیلت شماره : ۴
------------------------------
احیاگران عید بزرگ غدیر خم
@ehyagaraneghadir
🌺🍃🌺🍃
✨✨🍃
🌺🍃
❓آیا درخطبه غدیر ولی به معنای جانشین است؟
✅پیامبر (صلیاللهعلیهوآله ) در خطبه غدیر فرمودند: «مَنْ كُنْتُ مَوْلَاهُ فَعَلِيٌّ مَوْلَاهُ» هر آن کس که من مولای او هستم، بعد از من علی مولای او است.
📌 واقعه غدیرخم و جانشینی امیرالمؤمنین (علیهالسلام) مهمترین اتفاقی است که در دوران صدر اسلام به وقوع پیوسته است. هر چند بارها پیامبر خدا (صلیاللهعلیهوآله) در مکان ها و زمان های مختلف، مردم را به امر الهی ولایت و خلافت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) آگاه کرده بودند، اما منطقه غدیرخم و بیان خطبه ای طولانی با مفاهیم و کلمات خاص و برگزار کردن آن به شکل و آداب ویژه، نشان از اهمیت ویژه و منحصر به فرد آن دارد.
بر همین اساس باید گفت، جملاتی که خاتم الانبیاء (صلیاللهعلیهوآله) در این خطبه شریف بیان کردهاند، شاهدی بر اثبات خلافت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) است که در معنای کلمات آن باید تأمل ویژهای شود.
یکی از فرازهای مهم در این خطبه شریف، اشاره خاتم النبیین (صلیاللهعلیهوآله) به ولایت الهی امیرالمؤمنین (علیهالسلام) است. این جمله نورانی پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) یکی از جملاتی است که در منابع معتبر اهل سنت بارها بیان شده و نزد پیروان اهل بیت (علیهمالسلام) و اهل سنت مشهور و معروف است؛ به عنوان نمونه حاکم نیشابوری در کتابش مینویسد: پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) فرمودند: «مَنْ كُنْتُ مَوْلَاهُ فَعَلِيٌّ مَوْلَاهُ.(1) هر آن کس که من مولای او هستم، بعد از من علی مولای او است.»
⛔️این جملات مشهور که تنها قطعه کوتاه، اما بسیار مشهور از خطبه غدیر است و نزد مسلمانان شناخته شده است، نشانی کامل از ولایت و خلافت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) دارد؛ اما یکی از شبهاتی که در این باره از سوی مفتیان وهابی مطرح شده، معنای ولی است. آنان ادعا کردهاند لفظ ولی در خطبه غدیر نشان از خلافت و سرپرستی ندارد و شیعیان به دروغ برای آن کلمه، معنای سرپرستی و جانشینی و خلافت را قرار دادهاند.
📛در پاسخ به این سخن مغرضانه، دلایلی که دلالت کلمه ولی بر خلافت را می رساند، بیان می شود؛ زیرا خلفای سه گانه اهل سنت نیز از این کلمه به عنوان شاهدی بر خلافت خود استفاده کرده اند و بیان آن نشان از خلافت و حاکمیت آنان دارد.
✍مسلم نیشابوری که نزد اهل سنت و وهابیت شخصیتی شناخته شده است و کتاب او بعد از صحیح بخاری دومین منبع معتبر روایی و حدیثی اهل سنت است، از سخنان خلیفه دوم اهل سنت یاد می کند و به نقل از او مینویسد: «هنگامی که رسول گرامی اسلام (صلیاللهعلیهوآله) از دنیا رفتند، ابوبکر گفت: من ولی (جانشین، رهبر) بعد از رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) هستم؛ ... سپس هنگامی که ابوبکر از دنیا رفت، من جانشین رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) و جانشین ابوبکر گشتم.»(2)
⁉️سؤال مهمی مطرح می شود که معنای «ولی» چرا و به چه دلیل در خطبه غدیر خم به معنای رهبر و جانشین و سرپرست نمی تواند باشد، در حالی که دومین خلیفه اهل سنت همان کلمه و با همان قرائن را به کار برده و مقصود و منظور او، خلافت و جانشینی بوده است؟
اگر پاسخ آن قرائن حالیه در سخنانش است، پاسخش آن است که رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) قبل از آنکه سخن خود از ولایت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) را بیان کنند، در سخنانشان از اصحاب و تمام مسلمانان به برتری شان در امر ولایت الهی بر هر شخصی را یادآوری کردند و از آنان اقرار و اعتراف گرفتند که دلالت همین یک جمله، نشان از اثبات جعل خلافت الهی امیرالمؤمنین (علیهالسلام) دارد.
ادامه 👇👇
👈حاکم نیشابوری نقل میکند که رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) فرمودند: «أَتَعْلَمُونَ أَنِّي أَوْلَى بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنْفُسِهِمْ ...»(3) این سخن نشان از ولایت و سرپرستی و رهبری پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) بر هر مسلمانی نسبت به خودش دارد و همانند آن برای امیرالمؤمنین (علیهالسلام) ثابت و محرز است، در حالی که خلفای اهل سنت هیچ گاه نمیتوانند به چنین ویژگی شاخصی ادعا کنند. در نتیجه با قرینه کلام پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) کلمه «ولی» دلالت بر سرپرستی مولای عالم هستی یعنی امیرالمؤمنین (علیهالسلام) دارد.
پینوشت:
1. حاکم نیشابوری، ابوعبدالله، المستدرك على الصحيحين، تحقیق مصطفى عبدالقادر عطا، نشر دار الكتب العلمية – بيروت، چاپ اول _ 1411 ق، ج3، ص118.
2. صحيح مسلم، مسلم بن حجاج، محقق: محمد فؤاد عبدالباقی، نشر دار إحياء التراث العربی – بيروت، ج3، ص1378. «فَلَمَّا تُوُفِّيَ رَسُولُ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ، قَالَ أَبُو بَكْرٍ: أَنَا وَلِيُّ رَسُولِ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ، فَجِئْتُمَا تَطْلُبُ مِيرَاثَكَ مِنِ ابْنِ أَخِيكَ، وَيَطْلُبُ هَذَا مِيرَاثَ امْرَأَتِهِ مِنْ أَبِيهَا، فَقَالَ أَبُو بَكْرٍ: قَالَ رَسُولُ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ: «مَا نُورَثُ مَا تَرَكْنَاهُ صَدَقَةٌ»، فَرَأَيْتُمَاهُ كَاذِبًا آثِمًا غَادِرًا خَائِنًا، وَاللهُ يَعْلَمُ إِنَّهُ لَصَادِقٌ بَارٌّ رَاشِدٌ تَابِعٌ لِلْحَقِّ، ثُمَّ تُوُفِّيَ أَبُو بَكْرٍ وَأَنَا وَلِيُّ رَسُولِ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ، وَوَلِيُّ أَبِي بَكْرٍ.»
3. حاکم نیشابوری، ابوعبدالله، المستدرك على الصحيحين، تحقیق مصطفى عبد القادر عطا، نشر دار الكتب العلمية – بيروت، چاپ اول _ 1411، ج3، ص118.
🌺✨
✨✨🍃@noreghadir
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#فضائلامیرامۅمنینعلیہالسلام
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
۱۰۷ روز انتظار تا عید بزرگ غدیر خم
هر روز یک فراز از خطبه غدیر،
فراز شماره: ۴
---------------------------------
احیاگران عید بزرگ غدیر خم
@ehyagaraneghadir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
۱۰۷ روز انتظار تا عید بزرگ غدیر خم
هر روز یک فضیلت ،
فضیلت شماره : ۴
------------------------------
احیاگران عید بزرگ غدیر خم
@ehyagaraneghadir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تقوا یعنی با امیرالمؤمنین علی علیه السلام بودن
👈انسان اگر در طرح امیرالمؤمنین علیه السلام قرار گرفت، متّقی است. اگر از طرح آن حضرت بیرون رفت، فاسق و بیتقواست، ولو تمام عمرش را نماز شب بخواند❗
#کلیپ_غدیر
#استاد_میرباقری
https://eitaa.com/noreghadir