برای غرفه ی حوزه علمیه خواهران
نذورات جمع می کنیم ،
شب جمعه و شب اول ماه صفر هست
خیرات امواتتون ،می تونید به موکب ما کمک کنید 🌹
تصویر واریزیتون رو به ایدی استاد کهندانی ارسال کنید
تقبل الله💚
1.45M
♻️محتوای بومی نواحی مقاومت بسیج سپاه محمدرسول الله_تهران بزرگ♻️
🔸کارگروه تولید محتوا
🔖موضوع : لزوم و فواید حضور حداکثری در انتخابات ۱۴۰۲
🎙خانم دکتر پیشدست
#ثامن۳۳
#انتخابات
#ناحیه_شهیدباهنر
✨
☘
🌹🕊
🍃✨🕊
☘🍃✨🕊
🌹☘🍃🌹☘🌹✨
Voice 001.m4a
4.81M
مقایسه امنیت ایران و کشور های منطقه
♻️"محتوای بومی ناحیه مسلم بن عقیل"♻️
سخنران : سرکار خانم کیانی
#امنیت
#حوزه_۲۴۶_عترت
#ناحیه_مسلم_بن_عقیل
#ثامن۳۳
☫🇮🇷«ناحیه مسلم بن عقیل علیه السلام»🇮🇷☫
✨
☘
🌹🕊
🍃✨🕊
☘🍃✨🕊
🌹☘🍃🌹☘🌹✨
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️محتوای بومی نواحی مقاومت بسیج سپاه محمد رسول الله_تهران بزرگ♻️
✅پاسخ به سوالات و شبهات
👈🔅چرا انتخابات ابزار قوت کشور است؟
#انتخابات
#جهاد_تبیین
#ثامن_33
#ناحیه_شهید_مفتح
🎤هادی سیاسی حجت الاسلام مهدوی
✨
☘
🌹🕊
🍃✨🕊
☘🍃✨🕊
🌹☘🍃🌹☘🌹
♻️محتوای بومی نواحی مقاومت بسیج سپاه محمدرسول الله_تهران بزرگ♻️
🔸کارگروه تولید محتوا
#ثامن۳۳
#انتخابات
#ناحیه_جماران
✨
☘
🌹🕊
🍃✨🕊
☘🍃✨🕊
🌹☘🍃🌹☘🌹✨
🔸آغاز ماه صفر
🔴 آیا ماه صفر نحس است؟
در برخی از منابع آمده است که ماه صفر، معروف به نحوست است؛ به ویژه چهار روز آخر ماه که رحلت رسول الله صلی الله علیه و آله در آن واقع شده است. در چرایی منحوس بودن ماه صفر، دلایلی از جمله رحلت پیامبر اکرم (ص)، شهادت امام حسن (ع) و امام رضا (ع) در این ماه را ذکر میکنند. همچنین ابتدای ماه صفر با ورود کاروان اسرای کربلا به شهر شام مصادف است و نیز آغاز جنگ صفین در نخستین روز صفر بوده است.
💠 در برخی از روایات اسلامی آمده است که مسلمانان از انجام کارهای مهم در ماه صفر، پرهیز کنند و برای دفع آفات و بلایای این ماه بسیار صدقه دهند. به همین دلیل مسلمانان از این ماه به عنوان ماهی نحس و بد یُمن یاد میکنند، چرا که در این ماه وحی قطع میشود. حضرت علی علیه السلام در این مورد فرموده است: با رحلت پیامبر صلی الله علیه و آله چیزی قطع شد که با فوت هیچ احدی قطع نشد.
❇️ شیخ عباس قمی هم در مفاتیح الجنان، در بخش اعمال ماه صفر و هم در وقایع الایّام به موضوع نحوست ماه صفر، اشاره کرده است. در اینجا، متن گفتار این محدث بزرگ را از وقایع الایّام بیان میکنیم: «بدان که این ماه (صفر) معروف به نحوست است و شاید سبب آن، واقع شدن وفات رسول خدا صلی اللّه علیه و آله است در آن، همچنان که نحوست دوشنبه به این سبب است و یا به جهت آن است که این ماه بعد از سه ماه حرام (ذی القعده، ذی الحجه و محرم) واقع شده که در آن سه ماه، حرب و قتال نبوده و در این ماه (صفر)، شروع به قتال مینمودند و خانه و منازل از اهلش خالی میشد.»
در نامگذاری این ماه، دو وجه ذکر کردهاند:
➖ از «صُفْرَة (زردی)» گرفته شده؛ زیرا زمان انتخاب نام، مقارن فصل پاییز و زردی برگ درختان بوده است.
➖ از «صِفْر (خالی)» گرفته شده؛ زیرا مردم پس از پایان ماههای حرام، رهسپار جنگ میشدند و شهرها خالی میشد.
برخی اعمال ماه صفر:
1⃣ در این ماه، به دادن #صدقه اهتمام بیشتری شود.
✳️ پیامبر اکرم (ص) در باب صدقه دادن میفرمایند: #لبخند تو بر روی برادرت صدقه است، #امربهمعروف و نهی از منکر کردنت صدقه است، #راهنمایی کسی که راه را گم کرده صدقه است و دور کردن سنگ و خار و استخوان از راه صدقه است.
2⃣ به هر حال، از برای رفع نحوست، هیچ چیز بهتر از تصدقات و ادعیه و استعاذات وارده نیست و اگر کسی می خواهد محفوظ بماند از بلاهای نازله در این ماه، در هر روز این ماه ۱۰ مرتبه بخواند این دعایی را که «محدث فیض» روح الله روحه، در «خلاصة الاذکار» ذکر فرمود:
✅ یا شَدیدَ الْقُوی وَ یا شَدیدَ الْمِحالِ یا عَزیزُ یا عَزیزُ یا عَزیزُ ذَلَّتْ بِعَظَمَتِکَ جَمیعُ خَلْقِکَ فَاکْفِنی شَرَّ خَلْقِکَ یا مُحْسِنُ یا مُجْمِلُ یا مُنْعِمُ یا مُفْضِلُ یا لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمینَ فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَنَجَّیْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَکَذلِکَ نُنْجِی الْمُؤْمِنینَ وَصَلَّی اللَّهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِهِ الطَّیِّبینَ الطَّاهِرینَ
ای سخت نیرو، و ای سختگیر! ای عزیز، ای عزیز، ای عزیز! خوارند از بزرگیات همه خلقت. پس کفایت کن از من شرّ خلق خودت را، ای احسان بخش! ای نیکوکار! ای نعمت بخش! ای عطا دِه! ای که معبودی جز تو نیست! منزّهی تو! به راستی من از ظالمانم. اجابت کردیم برایش و نجاتش دادیم از غمّ و همچنین نجات دهیم مؤمنان را، و رحمت کند خدا بر محمّد و آل پاک و پاکیزه اش!
3⃣ «سیّد بن طاووس» نقل کرده است: در روز سوم ماه صفر، دو رکعت نماز بخوان که در رکعت اوّل سوره «حمد» و سوره «انّا فتحنا» (فتح) و در رکعت دوم سوره «حمد» و سوره «توحید» قرائت شود و پس از سلام نماز، صد بار صلوات بفرست و صد بار آل ابی سفیان را لعنت کن و صد مرتبه استغفار نما و آنگاه حاجت خویش را از خداوند بخواه. (ان شاء اللّه به هدف اجابت میرسد)
📚اقبال، صفحه ۵۸۷
4⃣ در روز اربعین (بیستم ماه صفر) زیارت امام حسین (علیه السلام) مستحبّ است و مورد تأکید قرار گرفته. در روایتی که «شیخ طوسی» از امام حسن عسکری (علیه السلام) نقل کرده، چنین آمده است: نشانههای مؤمن پنج چیز است: به جای آوردن پنجاه و یک رکعت نماز (۱۷ رکعت نماز واجب و ۳۴ رکعت نافله) و زیارت اربعین (امام حسین (علیه السلام)) و انگشتر را بر دستِ راست نهادن، و پیشانی را به هنگام سجده بر خاک گذاردن و بسم الله الرّحمن الرّحیم را در نماز بلند گفتن
💞سلام ، صبحتان پر از شادی و ان شاء الله هفتهای پر از معنویت داشته باشید
🌸 چشمان زیبایت را باز کن… امروز را با یک لبخند، آرامش خیال و قلبی سرشار از قدر دانی از خدا آغاز کن…
🔅ذکر روز شنبه : یا رَبَّ الْعالَمین
ترجمه فارسی : ای پروردگار جهانیان
💠دعا برای فرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و سلامتی رهبر عزیزمان فراموش نشود 🤲
#ادمین
#گپ_دوستانه
چند تا ˼قلـــــ♡゙ـــــب˹برای امام زمانت شکار کردی؟
ִֶָ
ִֶָ
#امام_زمان ! درد و بلات به جونمـ:
⭕️قسمت ششم
✅⬅️ مفردات مربوط به سفر اربعین :
✳️ فْلوس ........................⬅️ پول
✳️ جُنطَة .........................⬅️ کوله پشتی
✳️ قَلَم جاف أزرَگ ..............⬅️ خودکار آبی
✳️ قَلَم رَصاص ...................⬅️ مداد
✳️ فیزة ..........................⬅️ ویزا
✳️ دفتر .........................⬅️ دفتر
✳️ مُفَکّرة .......................⬅️ دفتر چه
✳️ مَطّاریّة .....................⬅️ قمقمه
#لهجه_عراقی
Parhizgar089.mp3
469K
👆صوت تلاوت سوره ی #فجر
▪️امام صادق (علیه السلام)
روایت کرده اند که: «اقرءوا سورة الفجر فی فرائضكم و نوافلكم، فإنها سورة الحسین بن علی " "سوره ی فجر را در نمازهای واجب و مستحب تان بخوانید، زیرا این سوره، سوره حسین بن علی (علیهما السلام) است."
🔻 #تفسیر سوره مبارکه #فجر
🔸#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🔺 بخش اول
🌸🍃بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم🍃🌸
✳️ وَ الْفَجْرِ (1) وَ لَیالٍ عَشْرٍ (2) وَ الشَّفْعِ وَ الْوَتْرِ (3) وَ اللَّیْلِ إِذا یَسْرِ (4) هَلْ فی ذلِکَ قَسَمٌ لِذی حِجْرٍ (5)
✅ سوره مبارکه «فجر» با چند سوگند شروع میشود، و این سوگندها به حسب ظاهر یک امر عادی است،
❇️ ذات اقدس الهی از این سوگندها به عظمت یاد میکند و میفرماید برای مردان عاقل و خردمند این سوگندها کافی است.
بعد آنچه در جهان به عنوان ظلم، رخداد تلخ تلقی شد ذکر میکند، و کیفر الهی را که به حیات آنها خاتمه داد، و معیار ارزش و سعادت انسان را که بحث عمیق انسانشناسی است ذکر میکند، و در بخش پایانی هم باز از باب «ردّ العَجُز علی الصدر» به بحث کیفردادن به ظالمان میپردازد.
🔻 #تفسیر سوره مبارکه #فجر
🔺 بخش اول
🌸🍃بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم🍃🌸
✳️ وَ الْفَجْرِ (1) وَ لَیالٍ عَشْرٍ (2) وَ الشَّفْعِ وَ الْوَتْرِ (3) وَ اللَّیْلِ إِذا یَسْرِ (4) هَلْ فی ذلِکَ قَسَمٌ لِذی حِجْرٍ (5)
🔹 مستحضرید که در فقه، فجر صادق دارند و فجر کاذب. فجر یعنی شکافتن؛ گاهی این شکاف عمودی است گاهی افقی. شب که به پایان میرسد در پایان شب بخش پایانی سحر که به صبح نزدیک میشود یک نور عمودی از افق به طرف بالا میآید که این «کذَنَب السّرحان»؛ «ذَنَب» یعنی دُم، دُم گرگ، ذَنَب سرطان. این یک نور عمودی نه افقی، عمودی از کرانه غرب بالا میآید این صبح کاذب است که هنوز شب باقی است وقت نماز صبح نشده و فجر کاذب است. بعد از چند دقیقه این نور عمودی که از کرانه غرب بالا آمده به طرف آسمان، در گستره افق شرق پهن میشود این میشود فجر صادق. اگر کسی خوب دقت کند دو نوار سیاهرنگ و سفیدرنگ در کرانه شرق است آن نوار سفیدرنگ پایین است و آن نوار سیاهرنگ بالا است، آن نوار و مرز سیاهرنگ که بالا است آن کرانه جزء شب است و این نوار سفیدرنگ که زیر است که سراسر افق را روشن کرده است این اول روز است این اول فجر صادق است که موقع نماز صبح است؛
✅ به این میگویند فجر صادق که افقی است نه عمودی و سطح این کرانه شرق را روشن کرده است بالای آن یک نوار سیاهرنگی است که امتداد دارد و آن شب است، شب بالا است و روز پایین؛ یعنی معلوم میشود که شمس تازه دارد رشد میکند البته با این منطقه فاصله دارد.
نور آن این کرانه شرق را روشن کرده است.
🔹 کسی که افقشناس است کاملاً میبیند که یک نوار سیاهرنگی وسیع که بالا است یک نوار سفید رنگی وسیع که پایین است این میشو فجر صادق که اول نماز صبح است و موقع روزه گرفتن هم این موقع است.
🔹آنچه این مطلب را به صورت شفاف و روشن و ریاضی بیان کرده است همان آیات سوره مبارکه «بقره» درباره روزه گرفتن است که ﴿حَتَّی یَتَبَیَّنَ لَکُمُ الْخَیْطُ الْأَبْیَضُ مِنَ الْخَیْطِ﴾ دو نوار سفید رنگ وسیع، یکی هم سیاه رنگ وسیع در کرانه شرق است. یک ریاضیدان افقشناس کاملاً این دو نوار را میبیند پایینی کاملاً سفید است و وسیع، بالایی کاملاً مشکی است و بالا است. ﴿حَتَّی یَتَبَیَّنَ لَکُمُ الْخَیْطُ الْأَبْیَضُ مِنَ الْخَیْطِ الْأَسْوَدِ مِنَ الْفَجْرِ﴾؛ مثل اینکه دو تا نخ یکی نخ سفید پایین، یکی نخ سیاه بالاست و نزدیک چشمتان که بیاورید خوب میبیند. تعبیر قرآن کریم این است که اگر ستارهشناس بودید، اگر آدم بفهم بودید اگر آدم افقشناس بودید، اگر مقداری درباره افق فکر میکردید، این دو تا نخ را میدیدید؛ فجر این نخ پایینی است. آن بالایی شب است این پایینی صبح است؛
✳️حالا که تبیّن شد، روشن شد این دو تا نخ، اول نماز صبح است و اول امساک کردن برای روزه است ﴿کُلُوا وَ اشْرَبُوا حَتَّی یَتَبَیَّنَ لَکُمُ الْخَیْطُ الْأَبْیَضُ مِنَ الْخَیْطِ الْأَسْوَدِ مِنَ الْفَجْرِ﴾.
❇️ ادامه دارد...
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🔻 #تفسیر سوره مبارکه #فجر
🔸#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🔺 بخش اول
🔹گاهی ذات اقدس الهی از این به عنوان فجر یاد میکند
⬅️ گاهی به عنوان ﴿وَ الصُّبْحِ إِذا تَنَفَّسَ﴾ یاد میکند میگوید نفس میکشد از تاریکی شب درآمده است.
⬅️ گاهی به عنوان ﴿وَ الصُّبْحِ إِذا أَسْفَرَ﴾ «إسفار وجه»؛ یعنی روشن شدن
🔹 این شب پردهای گذاشته روی تمام این افق همه جا را تاریک کرد ﴿وَ اللَّیْلِ إِذا یَغْشی﴾ او غاشیه دارد پرده دارد پرده تاریکی را روی آن افق پهن میکند همه جا میشود تاریک. اما صبح شفاف میشود ﴿وَ الصُّبْحِ إِذا أَسْفَرَ﴾، یک؛ ﴿وَ الصُّبْحِ إِذا تَنَفَّسَ﴾ نفس کشید از تاریکی درآمد، دو؛ شکافت این افق تاریک را شده فجر.
فرمود این برای آدم بفهم کافی است حالا ریاضی را نداند، آسمان را نداند، زمین را نداند، ستارهشناس و ماهشناش نباشد، عادی باشد؛ ﴿هَلْ فی ذلِکَ قَسَمٌ لِذی حِجْرٍ﴾.
🔹عقل را عقل گفتند چون طبق بیان نورانی پیغمبر(صلی الله علیه و آله و سلم)، هم در بخش اندیشه وهم و خیال را عقال میکند هم در بخش انگیزه شهوت و غضب را عقال میکند و رام میکند.
✅ عقال آن زانوبندی است که جلوی چموشی را میگیرد. آن زانوبند شتر چموش را میگویند عقال.
✳️ این روایت نورانی از پیغمبر(صلی الله علیه و آله و سلم) نقل شد که این در درون خیلیها هست خیلیها به جای تعقّل، گرفتار وهم و خیالاند در بخش علم و اندیشه. خیلیها در بخش عدل، گرفتار شهوت و غضباند در بخش انگیزه. این زانوی شهوت و زانوی غضب این دو زانو برای شتر چموش چموشی میکند. فرمود عقل را عقل گفتند که این زانو را ببندد عقال کند در بخش شهوت، این در بخش غضب آن، در بخش وهم این، در بخش خیال آن. این را میگویند عقل.
✳️ و اگر کسی هر چه خواست گفت و هر چه خواست کرد، این عاقل نیست برای اینکه زانوبند ندارد عقال ندارد.
🔹 عقل را «نُهیه» گفتند که فرمود: ﴿لِأُولِی النُّهَی﴾ این «نُهَی» جمع «نُهیه» است «نُهیه» یعنی نهی از منکر میکند از زشتی باز میدارد. عقل را «نُهیه» گفتند، عقلا را ﴿لِأُولِی النُّهَی﴾ گفتند، چه اینکه ﴿أُولُوا الْأَلْبابِ﴾ گفتند عقل جلوی آدم را میگیرد. این امر به معروف دارد ناهی از منکر دارد، هیچ کسی بهتر از خود آدم، حافظ خود آدم نیست، این عقل را داده که انسان را از خطر حفظ بکند از عقلا در قرآن کریم به ﴿لِأُولِی النُّهَی﴾ و مانند آن یاد میکند برای اینکه اینها نُهیه دارند، نهی از منکر دارند این نهی از منکر اینها با اینها هست
❇️ ادامه دارد ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 چرا آمریکا به هیچ کس رحم نمیکند؟
🗓️ به مناسبت ۲۸ مرداد، سالروز کودتای آمریکایی-انگلیسی برای بازگرداندن شاه و سقوط دولت دکتر مصدق در سال ۱۳۳۲
⭕️عجایب اسلام _قسمت ۲۰
🔹آیا می دانستید که حضرت سلیمان اولین فردی بود که بسم الله الرحمن الرحیم را نوشت.
🔸آیا می دانستید که حضرت موسی (ع) داماد شعیب بود.
🔹آیا می دانستید که بزرگ ترین سوره قرآن دارای ۲۵۵۰۰ آیه می باشد.
🔸آیا می دانستید که تعداد کلمات موجود در سوره تکویر با تعداد سوره های موجود در قرآن برابری می کند.
🔹آیا می دانستید که سوره توحید به نامه خداوند شهرت دارد.
🔸آیا می دانستید که سوره حمد دو مرتبه بر پیامبر نازل شد. اولین بار در مکه و دومین بار در مدینه این اتفاق افتاد.
🔹آیا می دانستید که سوره عادیات منسوب به حضرت علی (ع) می باشد.
🔸آیا می دانستید که حضرت ادریس (ع) اولین فردی بود که لباسی دوخت و به خط کلماتی نوشت.
💞سلام، صبح بخیر به تک تک شما عزیزان که همچنان استوار با ما همراه هستید 🌹 ممنون که هستید
وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ای فقط محکم بنشین و شاد باش. خداوند در فکر دادن چیز بهتری به تو می باشد
🌸ذکر روز یکشنبه : یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام
ای صاحب جلال و بزرگواری
💠دعا برای فرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و سلامتی رهبر عزیزمان فراموش نشود 🤲
#ادمین
#گپ_دوستانه
☑️ برخی از مناسبتهای ماه صفر
✅ اوّل ماه صفر سال ۳۷ هجری آغاز جنگ صفین
☑️ اول یا دوم صفر سال ۶۱، ورود اسیران آلُ الله به شام
🌹دوم صفر: شهادت زید بن علی بن الحسین (علیه السلام) سال ۱۲۰ هجری
🌸۳ صفر سال ۵۷ ولادت امام باقر علیه السلام
🏴 ۵ صفر سال ۶۱ شهادت حضرت رقیه
🏴 ۷ صفر: بنا بر نقل شیخ مفید و کفعمی، شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام
🌸۷ صفر سال ۱۲۸ ولادت امام کاظم علیه السلام طبق قولی، در منطقه «ابواء» (بین مکّه و مدینه)
☑️ ۸ صفر درگذشت سلمان فارسی محمدی
🌹۹ صفر سال ۳۷، شهادت عمار بن یاسر
✅ ۹ صفر سال ۳۹، جنگ نهروان
🌹۱۴ صفر شهادت محمد بن ابوبکر
☑️ ۱۵ صفر شروع بیماری پیامبر
🏴 بیستم صفر: اربعین حسینی، بازگشت اهلبیت به کربلا بنابر نقلی
☑️ ۲۵ صفر طلب قلم و دوات جهت معرفی جانشین پیامبر
🏴 ۲۸ صفر: سال ۱۱ هجری، رحلت پیامبر خاتم
🌸۲۸ صفر آغاز امامت امیرالمؤمنین
☑️ ۲۸ صفر غصب مقام خلافت پیامبر
🏴 ۲۸ صفر سال ۵۰، شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام بنابر نقل دیگر
🏴 روز آخر ماه صفر: سال ۲۰۳، شهادت امام رضا علیه السلام در ۵۵ سالگی
#ماه_صفر
قسمت _پنچم
🇮🇶 جهات گوناگون در لهجه عراقی؛
✅ قسمت اول:
❇️ فُوگ ⬅️ بالا
❇️ تَحت ⬅️ پایین
❇️ یَم ⬅️ کنار
❇️ یِمنه ⬅️ راست
❇️ یِسره ⬅️ چپ
❇️ گِدّام ⬅️ جلو
❇️ لیگِدّام ⬅️ جلوتر
❇️ جَوّه ⬅️ زیر ، داخل
❇️ بَرّه ⬅️ بیرون
❇️ گُبَل ⬅️ مستقیم