🔆 خدا را شکر که هستی!
• صدا (سرود دختران بالغ)، رنگ (روسری و حجاب برخی بانوان حاضر) و مهمتر سخنان حکیمانه، همه پیام بود؛ برای دو جانبِ افراطی و تفریطی نسبت به گفتمان اصیل انقلاب اسلامی:
• ضرورت شرعی خواندن حجاب، ناظر به نواندیشانی بود که از رد الزام تا انکار اصل وجوب و حجاب عرفی رفته اند. به سیاسیونی که اهمیت حجاب را دست چندم کرده اند، هم بود.
• دختر خود خواندنِ کم حجاب و رد اتهام بی دینی و ضد انقلابی، خط روشنی مقابل جریان دیگر است که بیشتر از خشونت رفتاری، دچار درشت گویی زبانی درباره اینان است. یکبار شریک مفسدان اقتصادی خطاب می کند و یکبار برانداز!
جالب اینکه فرمودی قبلا به علماء دراینباره تذکر هم داده ای!
• بخصوص این جمله پدرانه بسیار دلکش بود که: "من حسرت می خورم به آنجور اشک ریختن. می گویم ای کاش من می توانستم اینجور مثل این زن جوان اشک بریزم اینرا چطور میشود متهمش کرد؟"
• فن آوری اجتماعیِ تصحیح حجاب، عمده اش با تأثیر و تأثر متقابل مردم بر هم انجام می شود و اندکی از برخورد با ناهنجاری ها، گردن حکومت می افتد. این تأثیر و تأثر متقابل جز با این نگاه حاصل نمیشود. باید محجبه و متشرع در بی حجاب هم فضیلتی قائل باشد و حتی امر و نهی او بر خود را بپذیرد تا زمینه اثر گذاری بر او هم فراهم شود. بی دین و برانداز دیدن بی حجاب، قفل کردن این فن آوری اجتماعی و رفتن به سمت برخورد صرفاً خشن است! (دقت کنید)
• خدارا شکر که از نسل مطهری و بهشتی تو برای ما ماندی!
🔹 زیارت امام حسین (علیه السلام) در شب جمعه را از دست ندهیم؛ هر چند از راه دور ...
❤️ «صَلّیاللهُعَلَیكَیاأباعَبدِاللهِ»
🕊 حضرت فرمود: ... این ذکر را ۳ مرتبه بگو؛ چرا که سلام از نزدیک و دور به ایشان میرسد!
🆔 @balagh_ir
109174_306.mp3
1.82M
🌷دعــای_عهـــد»🌷
🎤 با نوای استاد فرهمند
📝عهد بستم همه نوکری و اشکم را
💥نذر تعجیل فرج، هدیه به ارباب کنم
💐قرائت دعای فرج به نیت تعجیل در ظهور
❣الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج❣
🤲 دعای روز جمعه حضرت فاطمه سلام الله علیها 🦋
اللّهُمَّ اجعَلنا مِن أقرَبِ مَن تَقَرَّبَ إلَیک، وأوجَهَ مَن تَوَجَّهَ إلَیک، وأنجَحَ مَن سَأَلَک وتَضَرَّعَ إلَیک، اللّهُمَّ اجعَلنا مِمَّن کأَنَّهُ یراک إلی یومِ القِیامَةِ الَّذی فیهِ یلقاک، ولا تُمِتنا إلاّ عَلی رِضاک، اللّهُمَّ وَاجعَلنا مِمَّن أخلَصَ لَک بِعَمَلِهِ، وأحَبَّک فی جَمیعِ خَلقِک. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ، وَاغفِر لَنا مَغفِرَةً جَزماً حَتماً لا نَقتَرِفُ بَعدَها ذَنباً، ولا نَکتَسِبُ خَطیئَةً ولا إثماً. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ صَلاةً نامِیةً، دائِمَةً زاکیةً، مُتَتابِعَةً مُتَواصِلَةً مُتَرادِفَةً، بِرَحمَتِک یا أرحَمَ الرّاحِمینَ
🕯🏴
سالروز وفات ام الشهدا، مادر ادب خانم فاطمه ام البنین بر امام زمان ارواحنا فداه و منتظران حضرتش تسلیت باد🥀
1_794755735.mp3
2.53M
السَّلاَمُ عَلَيْكِ يَا فَاطِمَةُ زوجه امیرالمومنین
🎤 استاد عالی
#سیزده_جمادی_الثانی
امروز سالروز ملکوتی شدن
شهید حسین علم الهدی هست
یه درخواست دارم
ازتون لطفا!!!
ازتوی این درخواست خیلی اتفاقات جاری میشه!!
لطفا
در اینترنت جستجو کنید
و نامه شهید علم الهدی به خواهرش رو
حتما بخونید...
انشاالله متوجه فاصله بصیرتی شهدا و مدل دیدشون و جلوتر از زمان بودنشان رو با حال حاضر خودمون حتی متوجه میشوید...
شادی روحشون صلوات🌹
#سردار_هویزه
#شهید_سید_حسین_علم_الهدی
حسین علمالهدی؛ الگوی مبارزه همه جانبه، از مسائل نظامی تا مسائل اجتماعی
🔰 یکی از موضوعاتی که در پرداخت به شخصیت شهدا، در همه عصرها، مورد غفلت قرار میگیرد، تبیین شخصیت آنها به عنوان الگوی مبارزه و استمرار آنها در زمانهای مختلف است.
🔹 #شهید_حسین_علم_الهدی، یکی از آن شخصیتهایی است که اصلیترین مولفه زندگیاش "مبارزه همه جانبه" است. معنای #مبارزه_همه_جانبه را هم باید در دو بخش اساسی دنبال کرد:
اولا، خط مبارزه او همیشگی است و همواره در سیر زمان متجلی است، از آنجا که سیدحسین برای احیای مراسم عاشورا طراحی و عملیات میکند، این خط سیر را از مشهد تا اهواز دنبال می کند، در کرمان بسراغ رئیس شهربانی میرود تا دوران انقلاب و دفاع مقدس و او خسته نمیماند.
دوما، الگوی مبارزه او دارای جامعیت است، یعنی مثلا فقط به بخش نظامی، یا سیاسی یا فرهنگی و... توجه نمی کند، اساساً سیدحسین تک بعدی نیست، چرا که او به دنبال تحقق "اسلام حقیقی"است، لذا از تربیت انسان ها مبتنی بر نهج البلاغه تا حل مسئلههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و حضور در میدان نبرد نظامی را هم طراحی و دنبال میکند.
🔸 حال، با توجه به آنچه بیان شد، اگر بخواهیم برای امروزمان از الگوی مبارزه سیدحسین بهره ببریم، به تناسب مسائل امروز جامعه خودمان، میتوانیم به الگوی حل مسئله اجتماعی او رجوع کنیم.
در همان روزهای آغازین جنگ، رژیم بعث برای پیشبرد اهداف خود، شروع به ایجاد تفرقه و اختلاف در بین مردم خوزستان، مخصوصا مردم عربزبان منطقه نمود و از این مسیر به دنبال این بود تا به گونهای جلوه نمایی کند که گویا مردم خوزستان و مخصوصا اعراب منطقه به دنبال جدایی خوزستان از ایران و اتصال آن به عراق هستند. این بار دشمن برای پیشبرد اهداف خود، دست روی مسائل قومیتی ذیل عرصه اجتماعی گذاشته بود و حالا وقت آن بود تا سیدحسین با نگاه همه جانبه وارد میدان شود.
سیدحسین علمالهدی به میدان میآید، از یک سو با سران قبایل عرب منطقه گفتگو میکند، از سوی دیگر با بیت امام رضواناللهعلیه، هماهنگ میکند، از سوی دیگر اسباب اعزام به تهران و حضور در جماران را برای سران قبایل مهیا میکند و همین جاست که صادق آهنگران، برای اولین بار نغمهسرایی میکند که "شهیدان به خون خفته خوزستان سلام"، بعد امام امت صحبت میکند، سران قبایل و همراهانشان با امام بیعت تازهای میکنند، بعد به زیارت حضرت معصومه سلاماللهعلیها مشرف میشوند و بازگشتشان به خوزستان فقط بازگشت به دیارشان نیست، بلکه از مسیر طراحی شده توسط دشمن نیز بازمیگردند و حالا این سیدحسین است که توانسته مسئلهای مهم از انقلاب و جنگ را حل کند.
🔹 و امروز سوال اساسی ما این است، اگر مبتنی بر الگوی مبارزه به تبیین شخصیت و عملکرد شهدایمان بپردازیم، آیا نمیتوانیم برای حل مسائلمان از آنها بهره ببریم؟ آیا حل مسئلههایی چون اتفاقات اخیر، مخصوصا در جوامع قومیتی مانند کردستان، سیستان و بلوچستان، خوزستان و... بر اساس این الگوهای عینی تاریخی امکانپذیر نیست؟
بله ما به بروزرسانی هم نیاز داریم اما نباید از دانش و تجربه زیسته تاریخیمان هم غافل شویم و مصداق این صحبت را میتوان در عملکرد شهید نورعلی شوشتری با رویکرد امت واحده در استمرار حرکت شهید علم الهدی مشاهده کرد و حالا امروز نوبت ماست.
🖋 محمد علیان- کارشناس نظام محتوایی راهیان نور گام دوم انقلاب اسلامی
📆 ۱۶ دی ماه، سالگرد شهادت شهید حسین علم الهدی و همرزمان وی در هویزه و روز شهدای دانشجو
@Majmae_Mahya
هدایت شده از خبر تیتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷آيين تشييع و خاكسپاری شهيـــــد گمـــــــنام
همزمان با سالروزِ عمليات غرورآفرين كربلای ۵
"سلام بر شهیدان گمنام، گمنام در میان خاکیان و معروف در عرصهی افلاکیان. فداکارانی که پس از گذشت سالیان دراز از لحظهی شهادتشان کشور را با رائحهی معنویت و جهاد، معطّر میسازند و پرچم افتخار به خونهای ریخته شده در راه اسلام و قرآن را، بیش از پیش به اهتزاز در میآورند."
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی
موعد: دوشنبه ۱۹ ديماه ۱۴۰۱ -
ساعت ۹ صبح
ميعاد: ميدان بهارستان؛
مدرسه عالي شهيد مطهری
با نوحهسرايی: نريمان پناهی، سيد رضا نريمانی، ...
@khabar_titr/خبر تیتر
🎙رسانه باشید؛
و تا میتوانید ارسال کنید...