هدایت شده از KHAMENEI.IR
پیام رهبر انقلاب درپی ترور دانشمند هستهای و دفاعی شهید محسن فخریزاده
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پی ترور دانشمند هستهای و دفاعی شهید، دکتر محسن فخریزاده پیامی صادر کردند.
متن پیام به این شرح است:
بسمالله الرحمن الرحیم
دانشمند برجسته و ممتاز هستهئی و دفاعی کشور جناب آقای محسن فخریزاده به دست مزدوران جنایتکار و شقاوتپیشه به شهادت رسید. این عنصر علمی کمنظیر جان عزیز و گرانبها را به خاطر تلاشهای علمی بزرگ و ماندگار خود، در راه خدا مبذول داشت و مقام والای شهادت، پاداش الهی اوست. دو موضوع مهم را همهی دستاندرکاران باید به جِدّ در دستور کار قرار دهند، نخست پیگیری این جنایت و مجازات قطعی عاملان و آمران آن، و دیگر پیگیری تلاش علمی و فنی شهید در همهی بخشهائی که وی بدانها اشتغال داشت. اینجانب به خاندان مکرم او و به جامعهی علمی کشور و به همکاران و شاگردان او در بخشهای گوناگون، شهادت او را تبریک و فقدان او را تسلیت میگویم و علو درجات او را از خداوند مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۸ آذرماه ۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، تجمع اعتراضی دانشجویان و طلاب قم در محکومیت ترور شهید محسن فخری زاده امروز صبح در میدان روح الله مقابل بیت امام خمینی(ره) برگزاری شده است.
سخنرانی این مراسم با بیانات انقلابی حاج احمد پناهیان برگزار شد و شرکت کنندگان با اعلان نفرت از آمریکا و اسرائیل و حمایت همه جانبه از امام خامنه ای بر برخورد قاطع با عاملین و آمرین این قضیه تاکید کردند.
@NOSANAD2030
هدایت شده از KHAMENEI.IR
▫️ سخننگاشت | پیام رهبرانقلاب در پی شهادت دانشمند هستهای و دفاعی کشور آقای محسنفخریزاده؛ عاملان و آمران جنایت مجازات و تلاش علمی و فنی شهید پیگیری شود
🔻 دو موضوع مهم را همهی دستاندرکاران باید به جِدّ در دستور کار قرار دهند، نخست پیگیری این جنایت و مجازات قطعی عاملان و آمران آن، و دیگر پیگیری تلاش علمی و فنی شهید در همهی بخشهائی که وی بدانها اشتغال داشت.
💻 @Khamenei_ir
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺دیگر با دشمن حرفی نمانده
میثم مطیعی
@NOSANAD2030
مخالفت دولت و وزارت امور خارجه با مصوبه مجلس درباره توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی عجیب است.
آقایان! حتی اگر به زعم خودتان دنبال تعامل هستید، کارت بازی شما در تعاملات چیست؟
اجازه دهید حداقل پروتکل الحاقی را برای چانه زنی داشته باشید که مجبور به حراج منطقه و موشکی نشوید.
✍ سیدنظام الدین موسوی
@NOSANAD2030
‼️ #اطلاعیه
باسمه تعالی
🔹 دوستداران حضرت آیت الله مصباح یزدی حفظه الله مکرراً جویای وضعیت سلامتی ایشان شدند.
🤲 باتوجه به شدت یافتن بیماری این یاور راستین انقلاب و رهبری، از جمیع علما، فضلا، شاگردان، دوستان و عموم ولایتمداران و علاقمندان به ایشان تقاضا داریم با توسل به ذیل عنایت ائمه اطهار علیهم السلام برای شفای عاجل و کامل ایشان دعا کنند.
٩۹/۹/۱۱
💠 @mesbahyazdi_ir
تشویق و ترغیب به ورزش خوب است ولی در چه بستر کاری و با چه نتایجی ⁉️⁉️
فدراسیون ورزش دانش آموزی کشور :
بنر اطلاع رسانی طناب زنی را چندین بار خواندیم ، رده سنی شرکت کنندگان رانیز همچنین .
البته وقتی حرف و سخنی از جنسیت (تفکیک دختر و پسر ) به میان نیامده حتما به صورت مشترک در خواست شده .
حال سوال اینجاست که : تشویق و ترغیب به ورزش و ایجاد نشاط در مخاطبان پسندیده است و حتی پیشنهاد خوبی هم هست اما در چه بستر کاری و با چه نتایجی ⁉️
حتما مستحضر هستید که انجام ورزش طناب زنی به گونه ای که در معرض دید نامحرم باشد، برای دختران به لحاظ شرایط فیزیکی و حرکتی، با حیا و عفاف اسلامی سازگار نمی باشد.
فرستادن فیلم طناب زنی برای دانش آموزان دختر، قطعا حاشیه هایی را برای خودتان فراهم خواهد آورد چون زمینه ای برای قبح شکنی خواهد بود.
امید که با تشویق و ترغیب دانش آموزانمان به داشتن روحیه ای شاد و امید پرور همواره بذر حیا و عفاف را در وجود نازنینشان بکاریم تا ثمره های ایمان و اقتدار ، حیاو عفاف و کسب مقامات عالیه قهرمانی در پرتو دین مبین اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلام به دست آوریم.
#حیدرپور
@NOSANAD2030