سخنرانی انگیزشی در هیئت خانوادگی طلاب تبلیغی
با موضوع حل بحران ازدواج
اردیبهشت ۱۴۰۱
سخنران: حجت الاسلام عبدالعلی زاده
#همآهنگ
#حل_بحران_ازدواج
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄
گروه تبلیغی جهادی سیدالشهدا علیه السلام
🆔@sayedoshohada_g
#گزارش_تصویری
اجرای #حلقه_معرفت، #کلاس_داری، #سخنرانی و #مشاوره و #اهدای_کتاب در #پادگان:
با موضوع #ازدواج به هنگام و برکت زندگی متاهلی (مجردها)
چالش های دوران عقد (تازهدامادها)
اردیبهشت ۱۴۰۱ (ماه مبارک رمضان)
حجت الاسلام نجفی
#همآهنگ
#حل_بحران_ازدواج
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄
گروه تبلیغی جهادی سیدالشهدا علیه السلام
🆔@sayedoshohada_g
14.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت الله #جوادی_آملی:
#امام_صادق سلام الله علیه كه رئیس مذهب ماست فرمود اگر این حوزه های علمیه ای كه من می گویم داشتید، خروجی اش اینها هستند كه؛
«لَا یسْتَغْنِی أَهْلُ كُلِّ بَلَدٍ عَنْ ثَلَاثَةٍ یفْزَعُ إِلَیهِمْ فِی أَمْرِ دُنْیاهُمْ وَ آخِرَتِهِمْ فَإِنْ عَدِمُوا ذَلِكَ كَانُوا همَجا ... »
خروجی حوزه و دانشگاه باید این افراد باشند ... .
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄
گروه تبلیغی جهادی سیدالشهدا علیه السلام
🆔@sayedoshohada_g
14.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جهاد
#اجتماع_قلوب
🍂 همدلی و همراهی شورانگیز مردم
در کمک رسانی به جبهه ها
🔅 زمستان ۱۳۶۴
#کلیپ
http://eitaa.com/joinchat/2045509634Cf4f57c2edf
🍂
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄
گروه تبلیغی جهادی سیدالشهدا علیه السلام
🆔@sayedoshohada_g
⌛️ تاریخنگار
شنبه 7خرداد، 26شوال و 28می
1339؛ تاسیس بانک مرکزی ایران
1359؛ افتتاح اولين دوره مجلس شوراي اسلامي
1365؛ رابرت مك فارلین مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریكا پس از ۴ روز اقامت در تهران به كشورش بازگشت
🔺 هاشمی رفسنجانی ریاست وقت مجلس شورای اسلامی در این مورد می گوید: هدف آنها در اصل این بود كه بیایند آن یخ های سردی كه در روابط ایران و آمریكا ایجاد شده بود را ذوب كنند هدف نزدیك آنها این بود كه ما را شفیع كنند در لبنان. آنها خواهش كردند كه یكی از مسئولان كشور، آنها را بپذیرند ولی هیچ یك از مسئولان حاضر به ملاقات با آنان نشد. مك فارلین با عصبانیت گفته بود شانس در خانه شما آمده و مشكلاتتان را آماده ایم حل كنیم، فضای شما در تصرف هواپیماهای عراقی و چه و چه است و ما آمدیم مشكلات شما را حل كنیم. مك فارلین گفته بود من اگر رفته بودم روسیه كه پوست بخرم گورباچف روزی سه بار با من ملاقات می كرد.نماینده مخصوص رئیس جمهور آمریكا آمده و یك كلام حاضر نیستید با آن صحبت كنید. ما گفتیم با شما صحبتی نداریم، شما آتش افروز این جنگ هستید شما مسئول مسائل كشور ما هستید ... .(نشریه خبرگزاری جمهوری اسلامی، چكیده اخبار و گزارش های مربوط به شكست تلاش آمریكا برای تجدید رابطه با ایران، اسفند ماه 1365ف ص4و6)
310ق؛ درگذشت مفسّر و مورخ شهير مسلمان "محمدبن جرير طبري"
1901م؛ امضاي قرارداد نفتي "دارسي" بين ايران و انگليس
1998م؛ اولين آزمايش هسته اي پاكستان
1991م؛ روز ملي و استقلال "آذربايجان" از اتحاد جماهير شوروي سابق
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄
گروه تبلیغی جهادی سیدالشهدا علیه السلام
🆔@sayedoshohada_g
#معرفی_کتاب
✍️طبری
تاریخ الرسل و الملوک یا تاریخ الامم و الملوک معروف به #تاریخ_طبری کتابی است به زبان عربی که توسط محمد بن جریر بن یزید بن کثیر بن غالب طبری، تاریخنگار و پژوهشگرِ ایرانی مسلمان در اواخر سده سوم پس از هجرت به رشته تحریر درآمدهاست و یکی از بزرگترین و معتبرترین منابع دوره اسلامی است.
این کتاب، تاریخ را از زمان خلقت شروع کرده و سپس به نقل داستان پیامبران و پادشاهان قدیمی میپردازد. در بخش بعدی کتاب طبری به نقل تاریخ پادشاهان ساسانی میپردازد، و از آنجا به نقل زندگی پیامبر اسلام، محمد میپردازد.
در این کتاب وقایع پس از شروع تاریخ اسلامی (مقارن با هجرت به مدینه) به ترتیب سال تنظیم شده و تا سال ۲۹۳ هجری شمسی را در بر میگیرد.
درگذشت قمری این مورخ گرانقدر مث امروز است در سال 310ق.