#استاندارد_سایز_و_نوع_فونت_در_کتابها
✅استاندارد فونت و سایز فونت کتاب و ویژگی های دیگر
طبیعتا نوع، سایز و سایر ویژگی های فونت بسته به محتوا، گروه سنی مخاطبین، موضوع کتاب و با نظر طراح گرافیک تعیین می شود. مثلا برای کتاب هایی با موضوعات جدی و تئوی فونت لوتوس، بدر و … یا برای کتاب های رمان و داستان میترا، نازنین و … برای کتاب های کودک و نوجوان فونت رویا مناسب هستند.
✔️نکته1: با توجه به این که معمولا فونتهای لاتین نسبت به فونتهای فارسی کمی درشتتر هستند، کلمات لاتین داخل متن فارسی معمولا 2 شماره کوچکتر از اندازه فونت فارسی در نظر گرفته می شود. فونت پیشنهادی Arial است. برای این کار میتوانید یک Character Style ویژه کلمات لاتین ایجاد کنید.
✔️نکته2: در کتابهای مرجع که به مدت زمان کوتاهی به طور پیوسته مورد مطالعه قرار نمیگیرند و معمولا حجم متن زیادی هم دارند از فونت ریزتر (مثلا 10 لوتوس) میتوان استفاده کرد.
✔️نکته3: اندازه Tracking در متن کتاب معمولا نباید بیشتر از 25- باشد.
❌❌در پست بعدی جدول پیشنهادی برای فونت کتابها و مجلات، رمان و... با اندازه فونت و قالب ارایه شده. دانلود کنید ببینید👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#افکت_متن
🔱افکت متن Text Effects and Typography
❌❌این قسمت در سر برگ Home می باشد
همان گونه که از نامش پیداست افکت ها یا حالت های نمایش مختلفی به متن شما می دهد متن خود را انتخاب کنید بر روی افکت متن کلیک کنید و از میان آنها که بسیار زیاد هم هستند یکی را انتخاب کنید تا تغییر در متن اعمال شود. در سمت راست افکت متن رنگ هایلایت متن قرار دارد برای استفاده از این مورد نیز متن را انتخاب کنید و بر روی آیکن هایلات متن کلیک کنید و رنگ دلخواه خود را انتخاب کنید پس از این کار مانند این است که با ماژیک فسفری متن را علامت گذاری کرده باشید. در سمت راسا هایلایت متن علامت رنگ متن قرار دارد برای استفاده از این مورد نیز ابتدا متن را انتخاب کنید و سپس رنگ مورد نظر خود را بر روی آن اعمال کنید یا ابتدا بر روی آیکن رنگ فونت کلیک کنید و رنگ مورد نظر را انتخاب کنید تا متنی که می نویسید با آن رنگ نوشته شود. برای استفاده از آیکن Aa ابتدا متن را انتخاب کنید سپس بر روی آیکن کلیک کنید.5 گزینه برای انتخاب وجود دارد. گزینه Sentence case اولین حرف اولین کلمه از هر عبارت را با حرف بزرگ و بقیه حروف و کلمات را کوچک می نویسد.گزینه lowercase همه حروف را به صورت کوچک می نویسد. گزینه UPPERCASE همه حروف را بزرگ می نویسد. گزینه Capitalize Each Word حرف ابتدای هر کلمه را به صورت بزرگ و بقیه حروف آن کلمه را کوچک می نویسد و گزینه tOGGLE cASE حرف اول هر کلمه را کوچک و بقیه حروف آن کلمه را بزرگ می نویسد . این موارد برای انگلیسی بیشتر کاربرد دارد. آخرین آیکن این گروه یعنی Clear All Formatting در بالا در گوشه سمت راست است. اگر می خواهید متن بدون هر گونه فرمت یا ویژگی خاصی باشد متن را انتخاب کنید و بر روی این گزینه کلیک کنید تا هر ویژگی از قبیل رنگ متن، اندازه متن یا هر چیزی از بین برود و فقط یک متن ساده باقی بماند.
❤️نکات ناب در راه است👇
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#ابزارهای_پاراگراف
🔖ابزارهای گروه پاراگراف👇
⚜⚜تصویر پست بعدی مربوط به این آموزش است
شماره هایی که در پائین با علامت❌مشخص شده در عکس براتون گذاشتم
دانلود کنید با آموزش ببینید که بهتر و بیشتر متوجه بشید
در این قسمت توضیح ها بر اساس ترتیب شماره ها نیست و شماره ها فقط برای جلوگیری از سر درگمی است. ❌شکل شماره 8 مربوط به پاراگراف است هر زمانی بر روی آن کلیک کنید در انتهای هر پاراگراف یکی از این علامت ها قرار می گیرد. به این صورت پاراگراف ها مشخص می شوند. ❌شکل شماره 6 پاراگراف بندی متن را برای نوشتن متون فارسی راست چین می کند و ❌شکل شماره 5 پراگراف بندی را برای نوشتن متون انگلیسی چپ چین می کند.
ابتدا یکی از این دو مورد را انتخاب کنید و سپس یکی از سه مورد کادر قرمز را انتخاب کنید اولین مورد در کادر قرمز از سمت راست، ❌شماره 3 ، برای راست چین کردن جمله بندی ها است مورد وسط کادر قزمز، ❌شماره 2، عبارت شما را از نظر افقی در وسط صفحه قرار می دهد و ❌شماره 1 برای چپ چین کردن می باشد.آیکن ❌شماره 4 justify برای در یک راستا قرار دان خطوط از راست و چپ به صورت عمودی است و با این کار خطوط از راست و چپ از نظر عمودی در یک راستا قرار می گیرند. آیکن ❌شماره 7 برای sort کردن یا منظم و ترتیب بندی کردن متن است. با کلیک بر روی آن یک پنجره باز می شود که می توانید تنظیمات خود را در آن اعمال کنید. آیکن ❌شماره 9 باری افزایش یا کاهش فاصله بین خط ها است. قسمتی از متن یا همه متن را انتخاب کنید و بر روی آیکن فاصله خطوط کلیک کنید تا گزینه های 1.0 تا 3.0 در اختیارتان قرار داده شود.
در قسمت پارگراف آپشن به تنظیمات بیشتر دسترسی دارید و گزینه های دیگری نیز وجود دارد. شکل ❌شماره 10 Borders نام دارد با استفاده از این ابزار می توانید متن خود را داخل یک کادر قرار دهید. ابتدا متن را انخاب کنید سپس بر روی فلش جلو آیکن ❌شماره 10 کلیک کنید تا لیستی از امکانات ایجاد کادر در دسترستان قرار بگیرد. با توجه به شکل ها مشخص است که هر مورد چه کاری انجام می دهد مثلا بالا یا پایین یا راست یا چپ متن را خط بکشید یا متن را در درون یک کادر قرار دهید یا داخل متن و ... در پایین لیست چند گزینه دیگر وجود دارد که مهم ترین آنها Borders and shading است. وقتی بر روی آن کلیک کنید پنجره ای باز می شود که سه تب یا سربرگ با نام های Borders, page border , shading دارد. در قسمت بردر می توانید تنظیمات مربوط به حاشیه های متن انتخاب شده را انجام دهید و در پیج بردر نیز می توانید حاشیه را برای صفحات ورد تعیین کنید. نگران نباشید و با این گزینه ها کار کنید. ❌شماره 11 برای رنگ آمیزی پس زمینه متن است. ابتدا متن را انتخاب کنید سپس بر روی shading کلیک کنید که همان ❌شماره 11 است. همچنین در گزینه Borders and shading نیز وجود داشت. یک رنگ انتخاب کنید تا پس زمینه متن انتخاب شده رنگ شود. شماره 12 و 13 یعنی Increase Indent و Decrease Indent برای دور کردن و نزدیک کردن پاراگراف ها به حاشیه است.
اگر متنی دارید که یک عنوان شامل چند زیر شاخه است می توانید از علامت گذاری یا شماره گذاری آنها استفاده کنید. Bullets, Numbering و Multilevel List ❌شماره های 14و15و16این کار را برای شما انجام می دهند. متن مورد نظر را علامت بزنید و سپس بر روی فلش بولتس یا نامبرینگ یا مولتی لول لیست کلیک کنید هر کدام را که انتخاب کرده باشید چندین گزینه برای انتخاب دارد که می توانید به دلخواه یکی را انتخاب کنید البته اگر قبل از نوشتن متن یکی از روش های علامت گذاری یا شماره گذاری را انتخاب کرده باشید شماره ها یا علامت ها در حین نوشتن اعمال می شوند و با هر بار زدن اینتر یک شماره جدید اضافه می شود.
❤️پست بعدی(عکس)، مربوط به این آموزش است👇
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#هیدر_فوتر
#Header_Footer
✅آموزش ایجاد سربرگ و پا نوشت
❌یا همون Header و Footer
🎈از اون مطالبی هست که بشدت مهم هست و ازون واجب تر اینکه خیلی اوقات کارمون بهش گیره
پس با دقت بخونید
🌹مقدمه: در این قسمت نحوه اضافه کردن سربرگ و پانوشت را با هم مرور می کنیم
گاهی اوقات هنگام کار کردن با برنامه word با شرایطی مواجه می شوید که باید یک موضوع را در تمام برگهای سندتان تکرار کنید به عنوان مثال دوست دارید جمله بسم الله الرحمن الرحیم در بالای تمام صفحات تکرار شود و یا کلمه امضاء در پایین تمام صفحات نوشته شود در این مورد چه باید کرد ؟ آیا باید در هر صفحه این موارد را نوشت ؟ مسلما خیر!
♻️برای آشنایی بهتر با این موارد باید با دو option اختصاصی در منوی Insert آشنا شوید که با نام Header و Footer شناخته شده هستند بهترین ترجمه برای این دو خاصیت اصطلاحات سربرگ و پانوشت هستند. عموما سربرگها و پانوشتها استفاده های بسیار گستردهای دارند و حسن این دو مورد این است که در فضای حاشیه استاندارد بالا و پایین سند نمایش داده می شوند. سربرگ علاوه بر زیبا سازی سند موجب راحتی کاربر هم می شود . در ادامه با یک مفهوم کاملا اختصاصی و منحصر به فرد از سربرگ و پانوشت آشنا می شویم که شاید همیشه جلوی چشمان ما بوده است ولی هیچگاه با این مفهوم به آن نگاه نکردهایم. شماره صفحه نوع خاصی از سربرگ یا پا نوشت است که تفاوتش با حالت عادی در مشابه نبودن آن در تمام صفحات است . با ما همراه باشید .
⚜مطابق روال معمول ابتدا یک سند با نام و مضمون دلخواهمون ایجاد می کنیم و سپس در این مرحله به منوی Insert میرویم
🔱در چهارمین بخش از این منو با بخش Header & Footer مواجه میشویم که شامل سه آیکون کشویی است اولین آیکون Header است
⚜اگر روی این گزینه کلیک کنید منوی کشویی در قسمت آن پایین آن باز می شود که شامل تعداد زیادی از سربرگهای آماده و پیشفرض است که می توانید از هر نمونه دلخواهی استفاده کنید ضمنا در قسمت هدرهای پیشفرض می توانید با غلطک موس بین این نمونه ها بالا و پایین شوید.
🔱اما در پایین این قسمت و در انتهای منوی باز شده چهار گزینه وجود دارد که دو گزینه آن نیاز به توضیح چندانی ندارد و اولین گزینه که ممکن است دسترسی هم نداشته باشد فعال کردن قابلیت آپدیت انواع سربرگها و دانلود آنها از سایت مایکروسافت است و آخرین گزینه هم قابلیت ذخیره سربرگهای انتخابی در گالری است گزینه سوم هم که Remove Header است و مشخصا سربرگ ایجاد شده را پاک خواهد کرد اما گزینه دوم که Edit Header نام دارد را با هم بررسی می کنیم .
⚜بعد از اینکه روی گزینه Edit Header کلیک کردیم شاهد تغییرات در منوی بالای صفحه خواهیم بود و وارد زیر منوی Header & Footer Tools میشویم که خودش شامل 4 بخش مختلف است :👇
Insert
Navigation
Option
position
🎯منوی Insert شامل چند مورد است که در منوی اصلی هم وجود دارند مثل Quick Part یا Picture یا Clip Art و Date & Time با این تفاوت که اگر در اینجا مثلا از منوی Insert اقدام به وارد کردن یک عکس بکنید این تصویر در قسمت هدر یا فوتر وارد می شود و یا اگر تاریخ و ساعت را درج کنید همه و همه در قسمت هدر یا فوتر اتفاق می افتند( بسته به اینکه شما کدام قسمت را انتخاب کنید )
🎯منوی navigation هم صرفا دارای ابزاری برای انتقال بین هدر و فوتر است
🎯اما منوی position برای جاگذاری دقیق Header و یا Footer در صفحه است . در این منو شما می توانید فاصله دقیق هدر و فوتر را از بالا و پایین صفحه مشخص کنید که از صفر شروع می شود یعنی می توانید دقیقا چسبیده به بالای سند شروع به نوشتن سربرگ کنید به طور دقیق با این دو گزینه Header From Top و Footer From Bottom فاصله ای که در بالای هدر و پایین فوتر خالی و قابل نوشتن نیست را مشخص می کنید .
🎯گزینه سوم هم که Insert Alignment tab نام دارد و بعد از کلیک کردن روی آن یک پنجره باز می شود که از طریق آن می توانید تنظیمات مربوط به چپ و راست و مرکز نویسی را در هدر و فوتر انجام دهید که در قسمت Alignment قرار دارد . همچنین این گزینه می تواند با ایجاد خطوط فاصله و نقطه فاصله نشانگر را از مرکز صفحه برای شما مشخص کند و به عنوان یک راهنما برای تایپ درست و صحیح شما عمل کند. تا بدانید که دقیقا کی به وسط و یا انتهای خط خواهید رسید و نشانگر به خط بعد منتقل می شود که در قسمت leader این امکان با پنج حالت مختلف وجود دارد .
✂️در این بین منوی option جهت اعمال تنظیمات خاص شماره گذاری صفحات به کار می رود و نوع خاصی از سربرگ و پانوشت را شامل می شود و طی یک آموزش جداگانه به موضوع شماره گذاری خواهیم پرداخت . تنظیمات فوتر Footer هم دقیقا به همین شکل است و هیچ تفاوتی ندارد.
💟به زودی براتون فایل آماده هیدر و فوتر و سربرگ در کانال قرار میدهیم.
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
هدایت شده از s.mohammad hosseini
SharpKeys.exe
73.7K
💝اینم هدیه ی امشب ما به شما همراهان عزیز
📂نرم افزار تغییر و ادیت کیبورد
⛏خصوصاً برای اونایی که تایپ عربی میکنند و میخوان جای بعضی حروف رو روی کیبورد عوض کنن
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#تبدیل_فایل_pdf_به_word
✅فایل نرم افزار Word را باز کنید. در قسمت Open فایل PDF را انتخاب کنید حالا یک پیام از طرف Word دریافت میکنید که احتمال دارد در حین تبدیل فایل بهم بریزد دکمه Ok را بزنید.
بعد از زدن دکمه OK فرایند تبدیل شروع میشود که بستگی به حجم فایل شما دارد ولی زیاد معطل نمیشوید خیلی سریع انجام میدهد.
😁البته ممکنه با این کار یکیم بهم ریختگی داشته باشید که میتونید اون رو با چپ پین و یا راست چین کردن درست کنید.
❌ذکر این نکته هم ضروری هست که فایل پی دی افی رو میشه به ورد تبدیل کرد که قفل نشده باشه یعنی امکان ویرایش و کپی اون فعال باشه.
🎙چند تا نرم افزار هم هست که این کار رو انجام میده که براتون میفرستم 👇
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
🏷سلام
طاعات و عباداتتون قبول.
📥ان شاء الله امروز آموزش های فوق العاده ای در کانال گذاشته میشه.
در حال مرتب سازی و اماده سازی هستیم.
🎁هدیه هم براتون داریم
#شماره_گذاری_صفحات_بصورت_دلخواه
✅این آموزش رو حتماً حتماً بخونید سوال خیلی از دوستان هست
دلتون میخواد از هر صفحه ای که مدنظرتون هست صفحه گذاری رو انجام بدید
❌یکی از مشکلات عمومی کاربران در زمینه شماره گذاری صفحات ورد، عدم توانایی آنها در انتخاب صفحه دلخواه جهت شماره گذاری است. برای مثال کاربری که دارای یک سند ۵۰ صفحه ای است می خواهد از صفحه ۵ به بعد را شماره گذاری (با شروع از عدد یک) کند در حالی که صفحات قبلی (یعنی ۱ تا ۵) شماره ای نگیرند.
قابل ذکر است این روش برای تمامی نسخه های ورد کاربرد دارد با این تفاوت که در نسخه های مختلف ممکن است جای چند گزینه متفاوت باشد.
۱- ابتدا در سربرگ Insert با کلیک بر روی Page Number یکی از حالات دلخواه شماره گذاری صفحات را اعمال کنید. همانطور که مشاهده می کنید تمامی صفحات شماره می گیرند.
۲- به صفحه ی ماقبل صفحه مورد نظری که می خواهید شروع شماره بندی را از آنجا شروع کنید رفته و از سربرگ Page layout بر روی عنوان Breaks کلیک نمایید و در منوی ظاهر شده بر روی یکی از گزینه ها برای مثال Next Page کلیک کنید. (برای مثال اگر می خواهید از صفحه ۵ به بعد شماره بندی کنید روی صفحه ی ۴ رفته و این اعمال را انجام دهید.)
۳- سپس به سربرگ Insert بازگشته و روی Page Number کلیک کنید. منوی بازشویی را مشاهده خواهید کرد که از آن Format Page Numbers را انتخاب کنید و در پنجره باز شده گزینه start as را انتخاب کنید.
۴- حالا مشاهده می شود که صفحات از صفحه ی ۵ به بعد شماره گذاری می شوند اما مشکل کار اینجا است که صفحات قبل از ۵ نیز دارای شماره هستند. برای برطرف کردن این اشکال روی صفحه ی مورد نظر (صفحه ۵) رفته و روی فوتر آن دوبار کلیک کنید. در سر برگ Design عنوان Link to previous را غیرفعال کنید.
۵- حال به صفحاتی که می خواهید شماره نداشته باشند (صفحات قبل از صفحه ۵) رفته و اعداد آنها را دستی پاک کنید.
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
Thesis Format.doc
1.39M
🎁اینم هدیه ای که قولش رو بهتون داده بودم
📂فایل آماده نگارش پایان نامه و مقالات دانشگاهی و حوزوی و...
🎈🎈نمونه هایی دیگه بر اساس ضوابط نگارش هست که بازم میفرستم براتون
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#هدیه_لینک
😳دانلود رایگان115 هزار عنوان پایان نامه با متن کامل
روی لینک زیر👇 کلیک کنید، بعد نحوه ی ثبتنام بصورت رایگان آموزش داده شده
💡پس از ثبتنام دانلود کنید
👁👁تمام
❤️بفرمائید👇👇
http://collegeprozheh.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-115-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%AA%D9%86-%DA%A9/
💜همراهی ما👇
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
Shop_Hesabdari.xls
6.64M
💽اینم فایل آماده اکسل
⌨برای حسابداری
⚜خیلی کاربردی برای اونایی که میخوان محاسبات دخل و خرجشون رو انجام بدن(فروشگاه ها و مغازه ها و..)
💜همراهی ما👇
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
Sorting.pdf
313.2K
🖱نحوه ی مرتب کردن فهرست منابع بر اساس حروف الفبا
⌚️یا در کل هر عنوانی رو که بخوای بترتیب حروف الفبا مرتب کنی
🚩فایل pdf برای شما مطالعه کنید
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#تنظیم_فونت_پیشفرض_در_ورد
✂️یعنی میخوای یه فونت و سایز مشخص همیشه روی وُردت باشه و هِی نخوای اول عوضش کنی بعد شروع به تایپ کنی.
🔖آموزش تنظیم فونت پیشفرض در آفیس ورد
قطعا بارها اتفاق افتاده که هنگام کار با نرم افزار آفیس ورد، فونتی که به آن نیاز دارید را برای سند ورد خود تغییر داده و اقدام به نوشتن متن مورد نظر خود نموده اید. همچنین تا کنون مشاهده نموده اید که پس از هر بار بستن نرم افزار ورد و ایجاد سندی جدید، فونت به حالت پیشفرض خواهد رفت و نیاز خواهید داشت تا دوباره فونت پرکاربرد مورد نظر را برای استفاده در نوشته خود مورد استفاده قرار دهید. حال اگر فونتی که زیاد با آن سر و کار دارید را به حالت پیشفرض در آورید چطور؟ به طور حتم این کار در سرعت کار و عدم خستگی شما هنگام کار با نرم افزار آفیس ورد تاثیری بسزا خواهد داشت. پس با هم در این آموزش به تغییر و تنظیم فونت مورد نظر به حالت پیشفرض در نرم افزار آفیس ورد خواهیم پرداخت.
❌نکته: این آموزش برای نرم افزار Word (ورد) نسخه های 2003، 2007، 2010، و 2013 کاربرد خواهد داشت.
برای انجام این کار، یک سند جدید در نرم افزار ورد ایجاد کرده یا پروژه مورد نظر خود را باز نمایید.
🎯سپس در قسمت بالایی نرم افزار، بر روی سربرگ Home کلیک کنید.
🛠حال از ناحیه Font که در تصویر زیر نیز مشخص میباشد، بر روی شکل فلش کوچک موجود کلیک کرده تا پنجره Font که شامل گزینه هایی برای تغییر حالت فونت (اندازه، سایز، رنگ و..) میباشد باز شود.
❌نکته: شما میتوانید به جای کلیک بر روی فلش مشخص شده، با فشردن کلیدهای میانبر Ctrl + D این پنجره را به سرعت باز نمایید.
همانطور که گفته شد، اکنون پنجره فونت با تنظیمات آن به نمایش در خواهد آمد. اینک فونت، اندازه و رنگ مورد نظر خود که میخواهید به حالت پیشفرض در آید را انتخاب کرده و برای ثبت تغییرات بر روی دکمه Default موجود در پایین و سمت چپ پنجره کلیک کنید.
اکنون پیغام هشداری مبنی بر انجام تغییرات انجام شده و ثبت این تغییرات برای همیشه به نمایش در خواهد آمد که شما با کلیک بر روی Yes این کار را تایید میکنید.
🛠بعد از انجام این کار بر روی OK کلیک کرده تا پنجره Font نیز بسته شود.
😍کار تمام شده است. از این پس چنانچه اقدام به ساخت سند جدیدی کنید، فونت پیشفرض نوشتار همان خواهد بود که شما آن را به حالت پیشفرض تنظیم نموده بودید.
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#حذف_لینک_های_یک_متنی_که_کپی_کردین_با_استفاده_از_Paste_Special
🎯حذف لینک ها با استفاده از قابلیت Paste Special در Microsoft word
😊خصوصا زمانی ک از اینترنت یه متنی رو کپی میکنید این اتفاق میفته
📂در این روش هنگام درج(Paste) یک متن در سند ورد، لینک های آن حذف شده و فقط متن های نوشته مورد نظر درج خواهند شد.
🌹برای این کار ابتدا یک سند جدید ایجاد کرده و یا سند مورد نظر خود را در نرم افزار ورد باز کنید. سپس بر روی سربرگ Home کلیک کرده و از سمت چپ در ناحیه Clipboard بر روی فلش کوچک زیرین نوشته Paste کلیک کنید.
❌حال اگر از ورد 2007 استفاده میکنید، گزینه Paste Special را انتخاب کنید.
✅سپس از پنجره باز شده، گزینه Unformatted Unicode Text را انتخاب کنید. و در نهایت OK را انتخاب کنید.
❌اما اگر از نسخه های بالاتر این برنامه مثل 2013 و 2016 استفاده می کنید،
✅ بعد از اینکه بر روی فلش زیرین گزینه Paste کلیک کردید، کافیست گزینه Keep Text Only را انتخاب نمایید.
😘اکنون مشاهده خواهید کرد که متن مورد نظر بدون لینک در سند شما درج خواهد شد.
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#فارسی_سازی_محیط_آفیس
❌نکته ادامه این مطلب در پست بعدی اومده
😎یه مطلب پر کاربرد
♻️به زودی نرم افزار فارسی ساز محیط وُرد رو در کانال قرار میدهیم
همیشه و در هر زمان یکی از مسایلی که پارسی زبانان با آن درگیر بوده اند عدم فارسی بودن نرم افزارهای پرکاربرد و مشهور همانند آفیس بوده (اعم از تب ها، منوها و بخش کمک رسانی و…) که این مشکل باعث شده تا هموطنان عزیز براحتی نتوانند از امکانات آفیس ورد، اکسل، پاورپوینت، اوت لوک، وان نوت و … استفاده لازم و کامل را ببرند و یا حتی در زمانی که نیاز به بخش راهنما (Help) این نرم افزارها دارند متن های درج شده را بصورت کاملا فارسی خوانده و از آن بهره ببرند. در آفیس 2013 در هنگام استفاده از نرم افزار پر کاربرد ورد حتما متوجه شده اید که بخش Splling Check برای زبان پارسی در نرم افزار فرا خوانی نمیشود و این مشکلات باعث شده تا فراگیری امکانات بیشمار این نرم افزارها با روند بسیار کنیدی پیگیری شود و در مقاطعی کاربر را مایوس و دلسرد میسازد. در این آموزش که از وب سایت دیجیتال آرت منتشر شده قصد داریم تا به همراه شما به بررسی چگونگی فارسی سازی مایکروسافت آفیس (ورد پاورپوینت، اکسل، اوت لوک و…) بپردازیم تا شما نیز براحتی بتوانید تمامی قسمت های زبان این نرم افزارها همانند سربرگ ها، منوها، بخش راهنمایی کاربر و غلط یاب املایی کلمات را فعال نموده و از این قابلیتمهم در تدوین کارها ، اسناد، متون، ارایه ها و… خود به نحو هرچه بهتر بهره بجویید.
🎯آموزش فارسی سازی محیط نرم افزارهای آفیس
در ابتدا بر روی لینک موجود در این متن که به وب سایت مایکروسافت ارجاع خواهید یافت کلیک کنید و برنامه فارسی ساز متناسب با نیاز خود برای آفیس 2013 و 2010 را دانلود کنید. این تناسب نسبت به ورژن آفیس شما و همینطور قابلیتی که قصد فعال سازی آن را دارید بستگی دارد.
✔️دانلود برنامه های فارسی ساز آفیس 2013، 2010 و 2003
❌نکته: در این صفحه برای برنامه های آفیس 2003 و 2010 تنها برنامه فارسی Microsoft Office Language Interface Pack موجود میباشد.
✂️برنامه های فارسی ساز موجود در این صفحه برای آفیس 2013 عبارتند از:
1. Microsoft Office Language Interface Pack 2013 (فارسی سازی برنامه آفیس)
2. Microsoft Office Proofing Tools (ویرایش زبان)
3. Office ScreenTip Language (صفحه ScreenTip را برای نشان دادن متن عناصر نمایش – مانند دکمه ها، منو ها و جعبه های گفتگو – در یک زبان دیگر استفاده کنید)
پیشنهاد ما به شما دانلود سومین افزونه است که توسط آن این امکان فراهم می آید تا هرکدام از بخش های مورد نیاز خود را توسط تنظیمات مربوطه که در ادامه درباره آنها بحث خواهد شد را فعال نمایید. ما در این آموزش نیز از این افزونه استفاده خواهیم کرد و تمامی مراحل این آموزش و تنظیمات برای این افزونه تعریف خواهند شد.
از لینک زیر میتوانید به دانلود سنتر رفته و بر اساس ورژن آفیس خود این برنامه برای آفیس های 2013 ، 2010، 2007 و 2003 را از وب سایت مایکروسافت دانلود کنید.
👇
Microsoft Office Language Interface Pack
ارجاع به دانلود سنتر مایکرو سافت آفیس برای دانلود برنامه Microsoft Office Language Interface Pack برای آفیس 2013، 2010، 2007 و 2003
ابتدا برنامه فارسی ساز متناسب با آفیس خود را دانلود کنید. حال برنامه دانلود شده را اجرا و نصب کنید.
🛠اکنون با پیغام ری استارت کردن برنامه های آفیس (در صورت باز بودن یکی از آنها) مواجه خواهید شد. اگر برنامه ای از آفیس در حال اجرا باشد حتما آن را ببندید.
حالا یکی از برنامه های آفیس مانند Word، Powerpoint، Outlook، Lync و یا Onenote را اجرا کنید. ما در این آموزش برنامه ورد 2013 را اجرا کرده و چگونگی تنظیمات زبان و گزینه های آن را شرح خواهیم داد.
✅پس از باز شدن برنامه، بر روی دکمه FiILE کلیک کنید.
حال از گزینه های باز شده در نوار سمت چپ صفحه، گزینه Options را انتخاب نمایید.
سپس با باز شدن پنجره word Option (در برنامه ورد) از نوار ابزار سمت چپ گزینه Language را انتخاب کنید.
در صفحه اصلی این پنجره گزینه های مربوط به تنظیمات زبان باز خواهد شد. با دقت بیشتر در زبانهای موجود، حتما زبان پارسی را در بین آنها خواهید یافت.
✔️اکنون باید تنظیمات مربوط به زبان پارسی را انجام دهید. برای این کار ابتدا به ناحیه Choose Display and Help Languages بروید.
#ادامه_مطلب_قبل
💾در این ناحیه دو گزینه برای تغییر زبان وجود دارد:
1. گزینه Display Language : از این گزینه برای تغییر زبان کلی برنامه استفاده میشود. در این حالت تمامی زبانه ها و گزینه های موجود در برنامه به زبان پارسی تغییر خواهند کرد و شما با باز نمودن برنامه های آفیس خود تمامی گزینه ها را بصورت راست چین و به زبان شیوای پارسی مشاهده خواهید کرد. برای تغییر این زبان گزینه Persian [فارسی] را با کلیک کردن بر روی آن انتخاب کنید و سپس گزینه Set as Default را انتخاب کنید تا این زبان تایید گردد.
2. کادر Help Language: توسط زبان انتخابی در این کادر میتوانید بخش کمک رسانی شرکت مایکروسافت را به زبان شیرین پارسی تغییر دهید تا از این پس توضیحات بیشتری را به زبان پارسی مشاهده کرده و از امکانات بیشتر آفیستان استفاده کنید. برای تغییر در زبان کمک رسانی نیز زبان Persian [فارسی] را انتخاب و بر روی دکمه Set as Default کلیک کنید.
3. حال گزینه Set your ScreenTip Language را بیابید و آن را بر روی Match Desplay language قرار دهید.
🔖درنهایت بر روی دکمه OK که در انتهای پنجره قرار دارد کلیک کنید تا تنظیمات ذخیره گردند.
❌نکته: با انجام تغییرات بالا افزونه Proofing Tool (غلط یاب املایی) نیز فعال خواهد شد.
✔️اکنون پیغام ری استارت کردن برنامه آفیس برای شما نمایش داده خواهد شد. برنامه آفیس خود را ببندید و دوباره باز کنید. در این حالت مشاهده خواهید نمود که تغییرات انجام شده شما در برنامه های آفیس اعمال شده و از این پس میتوانید از زبان پارسی این نرم افزارهای پرکاربرد نهایت لذت و بهره را ببرید. تصویر زیر قسمتی از محیط نرم افزار ورد پس از پارسی سازی شدن را نشان میدهد.
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
Free Thesis Theme-editskin (1).pptx
87.8K
👑یه هدیه ی پاورپوینتی
🎈آماده
😍برای اونایی که میخوان پایان نامه شون رو بصورت پاورپوینت ارائه بدن و...
❌البته میتونید برای کنفرانس و تدریس و... هم استفاده کنید
💜فایل قابل ویرایشه
#ادامه_دارد
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
💠سلام
🌐طاعاتتون قبول همراهان عزیز.
✳️از این لحظه میتونید پیشنهادات خودتون رو مبنی بر آموزش ها در کانال با آیدی زیر مطرح کنید.
@mohammad1992
💟و اینکه به زودی آموزش پاورپوینت هم در کانال قرار داده میشه.
❤️فایلهای آماده در راهه
Ⓜ️ خدمت به شما فقط افتخار نیست، عشقه.
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#فرمت_ها_در_ورد
🛠انواع فرمت ها در word
❌DOCX :
❌این فرمت رایج ترین و بهترین فرمت ذخیره سازی فای لهای ورد است، اما
ذکر این مطلب ضروری است که این فرمت قابل پشتیبانی تنها 2013 - 2010 - Word 2007
است.
✅DOCM :
✅این فرمت برای ذخیره سازی سندهایی است که دارای Macro هستند.
✔️DOC :
✔️این فرمت برای 2003 - Word 97 است
🎯PDF :
🎯این فرمت فایل رو به صورت غیر قابل تغییر در می آورد؛ و قابل اجرا با Word
نیست فایده این فرمت این است که سند شما به صورتی که آن را ایجاد کرده اید ذخیره
میشود. پس می تونه خیلی مفید باشه
🔱HTML و HTM :
⚜این دو فرمت صفحات Word را به صورت صفحات مورد استفاده در Web ذخیره می کند.
🔰TXT :
🔰این فرمت گرچه نمی تونه تمامی قالب های سند شما رو ذخیره کنه اما می تونه
در تمامی سیستم ها به اجرا در بیاد.
💯💯به زودی مورد استفاده ی هر کدام را به طور مفصل خدمتتون ارائه می دهیم😎
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#نگارش_و_اصول_تدوین_پایان_نامه
#شماره2
✅ب: شرح روی جلد
به منظور راهنمایی بیشتر نمونه ای از روی جلد در انتهای آیین نامه قرار گرفته است.
1. آرم دانشگاه آزاد اسلامی ( ترجیحاً در ابعاد عرض 3 سانتی متر و طول 4 سانتی متر) در سمت چپ قرار گیرد. بطوریکه فاصله لبه ابتدایی آن از بالا و سمت چپ 5/1 سانتی متر باشد.
2. عبارت « دانشگاه آزاد اسلامی » در وسط صفحه قرار می گیرد.
3. عبارت « واحد مرودشت » در وسط صفحه قرار گیرد.
4. نام دانشکده و نام گروه آموزشی در وسط صفحه قرار گیرد.
5. عبارت « پایان نامه برای دریافت درجه کارناسی ارشد در رشته ...» و یا « رساله دکتری رشته ...» در وسط صفحه قرار گیرد.
6. کلمه « عنوان »
7. عنوان پایان نامه
8. عبارت « استاد یا استادان راهنما »
9. نام استاد راهنما
10. عبارت « استاد یا استادان مشاور»
11. نام استاد یا استادان مشاور
12. کلمه « نگارش »
13. نام نگارنده
14. سال ( فصل و سالی که پایان نامه دفاع شده نوشته شود )
15. در لبه کناری جلد پایان نامه ( عطف ) نیز به صورت زرکوب یا نقره کوب عنوان پایان نامه و نام نگارنده آورده شود.
❌برای دسترسی به بخش1 روی لینک زیر کلیک کنید👇
https://eitaa.com/novin2018/14
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#ذخیره_سازی_فایل_در_ورد
✂️چجوری یه فایلی رو که انجام دادم ذخیره کنیم و با چه فرمتی⁉️
در ذخیره یک سند Word 2⃣ حالت وجود دارد که به آنها می پردازیم.
♻️الف( زمانی که شما فقط بخواهید سند خود را ذخیره کنید و از محیط برنامه خارج شوید.
برای این کار م یتوانید از کلید های ترکیبی Ctrl+ S استفاده کنید یا از آیکون Save در
نوار عنوان برنامه در سمت چپ استفاده کنید همچنین م یتوانید به سربرگ File رفته و
روی گزینه Save کلیک کنید.
♻️ب( زمانی که شما نیاز داشته باشید تا به سند خود آدرس ذخیره سازی داده و برای آن
نامی را تعیین کنید. بدین منظور به سربرگ File رفته و در پانل Save As گزینه Browse را
در قسمت Computer کلیک کنید سپس در کادر باز شده در بخش File Name نام دلخواه
خود را به برنامه داده و
🔖در بخش Save As Type فرمت سند خود را تعیین کنید.
🎈در پایان
به مسیر دلخواه خود رفته تا با کلیک روی گزینه Save سندتان در آنجا ذخیره شود.
😳تموم شد رفت بیا بریم 😂
❌❌❌یه نکته ای رو متذکر بشم:
بعضی از آموزش ها ممکنه خیلی ساده باشه اما قراره که همه و با هر توانایی، بتونن از مطالب استفاده کنن
و از همه مهمتر اینکه وقتی این کانال رو داشته باشی و یه موقعی برات سوال پیش بیاد و یا بخوای کسی رو راهنمایی کنی، تمام مطالب موجود باشه
💓ممنون بابت مهربونیتون
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
Free Thesis Theme-editskin (2).pptx
102.6K
👑یه هدیه ی پاورپوینتی
🎈دومین طرح
😍برای اونایی که میخوان پایان نامه شون رو بصورت پاورپوینت ارائه بدن و...
❌البته میتونید برای کنفرانس و تدریس و... هم استفاده کنید
💜فایل قابل ویرایشه
#ادامه_دارد
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#انتخاب_و_حرکت_در_متن
میخواهید در متنی که تایپ کردید، حرفه ای حرکت کنید
👇پس آموزش پائین رو بادقت بخونید
⚜با استفاده از موس
شما میتوانید با استفاده از کلید چرخان مرکزی موشواره و یا نوار سمت راست
صفحه به مرور در متون خود بپردازید.
⚜اما برای انتخاب کردن شما میتوانید با استفاده از درگ موشواره برای انتخاب
متن اقدام نمایید و زمانی که نیاز دارید در چند مکان متفاوت مثل سطر اول و
پنجم عمل انتخاب را انجام دهید کافی است پس از انتخاب سطر اول کلید Ctrl
را پایین نگه داشته و به انتخاب سطر پنجم بپردازید.
📂نحوه انتخاب و حرکت در متن
✅برای انتخاب یک کلمه کافی است تا روی آن کلمه❌ دوبار کلیک کنید.
✅برای انتخاب یک جمله شما می بایست ابتدا کلید Ctrl را پایین نگه داشته سپس تنها
با یک کلیک در هر کجای جمله، آن جمله را به حالت انتخاب در بیاورید.
✅برای انتخاب قسمتی از یک پاراگراف میله چشمک زن را در محلی از پاراگراف قرار داده و
سپس سه بار پیاپی کلیک کنید.
✅برای انتخاب قسمت زیادی از یک متن در نقطه شروع کلیک کنید و سپس با
پایین نگه داشتن کلید Shift در انتهای قسمت انتخابی مورد نظر خود کلیک کنید.
با استفاده از صفحه کلید کلیدهای مکان نمای چهار طرفه به شما امکان حرکت به سمت های چپ،
راست، بالاو پایین نسبت به میله چشمک زن را میدهد. 👇
☑️با فشردن کلید Ctrl و سپس کلیدهای مکان نمای چپ یا راست میتوانید یک کلمه به سمت چپ یا
راست حرکت کنید و با کلیدهای مکان نمای بالا یا پایین میتوانید به ابتدای پاراگراف جاری یا بعدی بروید.
☑️کلید End میله چشمک زن را به انتهای خط جاری برده
☑️با فشردن همزمان کلیدهای Ctrl+ End میله چشمک زن به انتهای سند جهش میکند.
☑️کلید Home میله چشمک زن را به ابتدای خط جاری برده
☑️ با فشردن همزمان کلیدهای Ctrl+ Home میله چشمک زن به ابتدای سند جهش می کند
⭕️زمانی که میله چشمک زن را به ابتدای خط برده و کلیدهای ترکیبی Shift+ End را
بفشارید تمامی کاراکترهای در طول خط به حالت انتخاب در می آیند
⭕️زمانی که شما در انتهای آخرین کاراکتر یک خط قرار دارید کلیدهای ترکیبی Shift+ Home
تمامی کاراکترهای خط جاری را برای شما به حالت انتخاب قرار م یدهد.
🌀کلید Page Up میله چشمک زن را به اندازه یک صفحه به سمت بالا سوق داده
🌀 کلید Page Down امکان عکس این عمل را برای شما فراهم می کند.
🌀کلیدهای ترکیبی Ctrl+ Page Up میله چشمک زن را به ابتدای صفحه منتقل می کند
🌀کلیدهای ترکیبی Ctrl+ Page Down میله چشمک زن را به انتهای آخرین کاراکتر موجود در صفحه منتقل م یکند.
🔰و اما برای انتخاب شما میتوانید با پایین نگه داشتن کلید Shift و فشردن هر کدام از کلید های جهت نما به انتخاب در سمتها بپردازید و
🔰 اگر شما کلیدهای Shift+ Ctrl را به صورت ترکیبی فشرده و بعد با کلیدهای مکان نمای چپ و راست حرکت کنید برای شما امکان انتخاب کلمات در سمتهای چپ و راست میله
چشمک زن فراهم می شود.
برای به حالت انتخاب در آوردن یک پاراگراف می توان در ابتدا یا در انتهای آن
قرار گرفته و با فشردن کلیدهای Shift+ Ctrl و سپس مکان نمای بالا یا پایین
پراگراف خود را به حالت انتخاب در بیاورید. لازم به ذکر است که اگر در ابتدای
پاراگراف قرار دارید مکان نمای پایین و اگر در انتهای پاراگراف قرار دارید مکان
نمای بالا را بفشارید.
🔰Ctrl+ A
کل سند شما را در حالت انتخاب قرار میدهد.
⭕️حال وقت آن رسیده است که شما بدانید کلید F8 نیز در محیط برنامه برای شما
راحت ترین شیوه انتخاب را مهیا می سازد. در فشردن نخست این کلید شما با
استفاده از مکان نماها می توانید به انتخاب در جهات بپردازید در فشردن بعدی این
کلید کلم های که قبل از میله قرار دارد به حالت انتخاب در می آید، در بار سوم
جمله جاری و در مرتبه چهارم پاراگراف جاری و در فشردن پنجم کل متن به حالت
انتخاب در می آید بعد از پایان کار لازم است تا کلید Esc را بفشارید تا این کلید
غیر فعال شود.
⭕️راستی کلید F5 صفحه کلید نیز مرور سریع را برای شما فراهم می آورد در کادر Find And Replace در سربرگ Go To کلمه دلخواه خود را برای جستجو وارد و روی گزینه Next که به حالت Go To در می آید کلیک کنید.
😎🌹حرفه ای کار کن👇
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955