لازم به ذکر است که اگر حد ضرر در معاملات به درستی تعیین شود هم از ضررهای سنگین جلوگیری می کند و هم فرصت های به دست آوردن سودی که در معاملات به وجود می آید را از بین نمی برد. باید یادآوری کرد که تعداد معاملاتی که به سود یا ضرر می انجامد مهم نیست بلکه میزان آن ها بسیار تعیین کننده است. دقت در تعیین پارامترهای یک استراتژی مانند ریسک به پاداش می تواند به مقدار قابل توجهی از ترس فرد در انجام معامله بکاهد..
در نظر داشته باشید وقتی که حد ضرر را در معاملات خود مشخص کرده اید تا زمانی که معامله به آن حد محافظتی نرسیده، شما هنوز ضرر نکردید؛ پس نباید اجازه دهید که ترس از دست دادن سرمایه شما را تحت تأثیر خود قرار دهد و سبب شود شما معامله را زودتر از زمان ببندید.
حذف احساسات در بازار بورس
اولین نکته ای که به فرد کمک می کند تا در این بازار بر احساسات خود غلبه کند، این است که بورس را یک سرمایه گذاری بسیار جدی بداند و به هیچ عنوان آن را به منزله سرگرمی نپندارد. این امر به صورت ناخودآگاه در اکثر افرادی که به عنوان شغل دوم به آن ورود پیدا می کنند، نمایان می شود.
همین که فرد بازار سهام را یک بازار کاملا جدی بداند، ملزم به این می شود که برای معاملات خود برنامه ریزی داشته باشد تا بتواند تصمیمات دقیق تری بگیرد و همین امر به مرور موجب حذف شدن احساسات می شود. دقت به پارامترهای تحلیل و توجه به قیمت سبب می شود که کمتر احساسات به تصمیمات فرد رسوخ پیدا کند.
توجه به سطوح حمایتی و مقاومتی، خطوط روند و همچنین دیگر پارامترهای فنی مهم، می تواند نقش به سزایی در جلوگیری از احساساتی شدن فرد داشته باشد. لازم به ذکر است که داشتن قوانین سخت گیرانه و الزام به انجام آن از دیگر راه های مقابله با احساسات در بازار بورس است.
به طورکلی حضور در بازار بورس و معامله در آن مانند شرکت در یک جنگ است. هر چه در این جنگ تصمیمات بر پایه و اساس منطق و تحلیل های درست انجام شود، امکان پیروزی در آن بیشتر است و هرچقدر به دور از تحلیل باشد و احساسات در آن دخیل باشد، می تواند شکست های سنگین تری را به دنبال داشته باشد.
به طورکلی حضور در بازار بورس و معامله در آن مانند شرکت در یک جنگ است. هر چه در این جنگ تصمیمات بر پایه و اساس منطق و تحلیل های درست انجام شود امکان پیروزی در آن بیشتر است و هرچقدر به دور از تحلیل باشد و احساسات در آن دخیل باشد می تواند شکست های سنگین تری را به دنبال داشته باشد.
با توجه به موارد گفته شده می توان این طور نتیجه گرفت که احساسات در معاملات می تواند به شدت تأثیراتی منفی در نتیجه معاملات داشته باشد و به میزان قابل توجهی از قدرت استدلال و تصمیم گیری معامله گر بکاهد. ترس از دست دادن سرمایه و ترس از دست دادن سود نیز دو عاملی هستند که می تواند سود معاملات را کاهش دهند و در بعضی از موارد نیز به صورت تدریجی به میزان ضرر بیفزایند.
مهم ترین راه برای مقابله با ترس و احساسات در معاملات داشتن قوانین مشخص و پیروی از استراتژی معاملاتی با پارامترهای دقیق مانند نقطه ورود، حد سود و ضرر و نسبت ریسک به پاداش است. همان طور که گفته شده ترس دارای دو نوع مفید و مضر است و هدف به حداقل رساندن ترس مضر است. کمی ترس در انجام معاملات مفید بوده و سبب می شود فرد با دقت بیشتر و تحلیل دقیق تر اقدام به انجام معامله کند، که اصطلاحا به آن ترس مفید گفته می شود.
@salarsafaie
بازار تا چه زمانی #صعودی است؟چه باید کرد؟
تمام شرکتهای بورسی خصوصا ایرانخودرو و سایپا و سایر شرکتهای با هزینه ی مالی بالا، از محل آورده نقدی افزایش سرمایه سنگین دهند.
صعود پی در پی بورس و رکورد شکنی شاخص و ورود پول حقیقی به بازار همچنان بدون توقف ادامه دارد و هنوز هیچ علامتی از کند شدن روند ورود پول پر قدرت به بورس دیده نمی شود به نظر نمی رسد در شرایط فعلی عرضه ها توان پاسخگویی به عطش بورس را داشته باشند. به نظر بنده تا زمانی که عرضه کنندگان همچنان ضعیف باشند و ورود پول ادامه داشته باشد بورس همچنان صعودی است.
تا زمانیکه بازیگران جدید وارد بازار می شوند بورس جان تازه ای خواهد گرفت و انرژی بیشتری برای صعود دارد.
✅ به نظر می رسد بورس وارد چرخه ای شده است که شرایط را برای ورود نقدینگی بیشتر مهیا کرده است، رکود بازارهای موازی که به خاطر کرونا ادامه دار بود با کاهش قیمت نفت و تمایل دولت به تامین مالی از بورس همراه شد. حالا خبر ازادسازی سهام عدالت و ورود etf ها به بورس باعث ورود نقدینگی بیشتر به بورس خواهد شد ، احتمال بهبود قیمتهای جهانی به دلیل کاهش سرعت شیوع کرونا و آزمایش موفقیت آمیز واکسن کرونا هم شرایط را برای بورس بهتر می کند. سازمان بورس هم دیگر آرام گرفته است و یکی دو هفته ای است که سوپرایز چهارشنبه را کنار گذاشته است.
👈 به نظر من بورس تا بعد از ورود etf ها و زمان ازادسازی سهام عدالت در مدار صعود خواهد بود. تا یکی دوماه آینده، بهبود قیمتهای جهانی هم به کمک بورس خواهد آمد . در شرایط فعلی فقط طرف عرضه است که می تواند روند بورس را تغییر دهد. ما برای پیش بینی بورس باید طرف عرضه سهام را پیش بینی کنیم.
⭕️ اوضاعِ بورس بعد از آزادسازی سهام عدالت به نحوه ی آزادسازی و امکان فروش سهام موجود در سبد سهام عدالت بستگی دارد. در صورتیکه فروش ناگهانی و سیل وار سهام را از سوی سهامداران سهام عدالت شاهد باشیم طرف عرضه غالب خواهد شد ، برای فروش و آزاد سازی سهام عدالت باید برنامه زمانبندی و سهمیه ای قائل شویم تا عرضه سهام به صورت ناگهانی ایجاد نشود. در صورتیکه خبر سیاسی منفی بوجود بیاید و این خبر به اندازه کافی قدرتمند باشد عرضه را افزایش خواهد داد. در صورت مدیریت صحیح عرضه سهام و عدم سرکوب ناگهانی تقاضا شاهد ورود مداوم نقدینگی در بورس خواهیم بود.
⭕️ همچنان نیاز داریم که ظرف بورس را بزرگ کنیم بازار اولیه و پذیره نویسی شرکتهای سهامی عام، خصوصا شرکتهای سرمایه گذاری سهامی عام را توسعه دهیم تا منابع جدید وارد این شرکتها شود و رسوب کند. شرکتهای سرمایه گذاری فعلی باید افزایش سرمایه دهند زیرا شرکتهای سرمایه گذاری نیازی به طرح توجیهی خاصی ندارند و می توانند منابع را جهت استفاده از شرایط موجود به راحتی جذب کنند سازمان بورس هم سختگیری در این مورد نخواهد داشت. شرکتهای تولیدی و خدماتی بورسی که طرح توسعه دارند باید سریعا به فکر افزایس سرمایه باشند.
👈 اگر تا چند ماه پیش افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی عامل مهمی برای نجات بازار بود، در حال حاضر افزایش سرمایه از محل آورده می تواند منابع نقدی را به درون شرکتها هدایت کند. این منابع اگر در بازار رسوب نکند و برنامه زمانبندی و سهمیه بندی برای ازادسازی و امکان فروش سهام عدالت نداشته باشیم، بدون تعارف باید بگویم با آزاد سازی سهام عدالت و موج فروش سهام توسط مردم عادی ( که احتمالا تحت تاثیر یک شایعه و خبر اقدام به عرضه گسترده سهام خواهند کرد) شاهد غلبه عرضه بر تقاضا در بورس خواهیم بود.
سازمان بورس باید از همه شرکتها بخواهد اگر برنامه ای برای افزایش سرمایه از محل آورده نقدی دارند سریعا شفاف سازی کنند و سازمان هم در صدور مجوزهای افزایش سرمایه حداکثر همکاری را با شرکتهای بورسی داشته باشد تا هم منابع در شرکتها رسوب کند و صرف طرح توسعه و اصلاح ساختار مالی شود ( که خود باعث افزایش سود آوری شرکتها در آینده خواهد شد) و هم باعث کاهش نقدینگی سرگردان بورس می شود.
شرکتهای بورسی، خصوصا شرکتهای با وامهای بانکی بزرگ و هزینه های مالی، باید از این فرصت برای افزایش سرمایه از محل آورده استفاده کنند و ساختار سرمایه خود را اصلاح کنند و هزینه های مالی را کاهش دهند. شرکتهای سایپا و ایرانخودرو در صدر این لیست هستند و به نظرم باید برنامه افزایش سرمایه سنگین از محل آورده نقدی داشته باشند تا در این فرصت، طلایی برای همیشه از شَرّ هزینه های مالی بانکی خلاص شوند. قطعا بسیاری از شرکتها از این فرصت می توانند استفاده کنند. /محسن عباسی
از من میپرسن شاخص تا کجا میره ، میگم تا جایی که بریزه !
چی بگم والله ، نمیدونم .
نظر بدم راجع به چیزی که نمیدونم و دیدی از وسعتش ندارم ، کار بیهوده ایه . تکنیکی چارتا خط و خطوط کشیدم و رو کانال هست ، ولی این همه ماجرا نیست .
امیدوارم دولت با کاهش تدریجی نرخ سود بانکی و اخزاها و یه برنامه منظم ، بورس رو سالها زنده نگه داره .
انشالله .
@salarsafaie
#پیش_بینی_روند_بازارسرمایه در سال پیش رو
خوب یا بد باید بپذیریم امسال بازار سرمایه بازیگری در قد و قواره #دولت پیدا کرده است دلیلش هم کاملا مشخص است، در بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردی سال ۹۹ به اذعان گزارشهای مرکز پژوهشهای مجلس (درحالت بسیار خوشبینانه) ۱۶۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه وجود دارد، این مقدار را اضافه کنید به تقریبا صد هزارمیلیارد هزینه ندیده شده ناشی از کرونا که به گُرده حاکمیت افتاده است، خب راه تامین کسری بودجه پیش از این در نگاه اقتصاددانهای موجود در ارگانهای تاثیرگذار، #مالیات بوده است که با توجه به شرایط کرونایی حاضر این منبع درآمدی نیز جایگاه خاص خود را از دست داده است.
در نتیجه چه بد، چه خوب چه بازار سرمایه حبابی باشد چه نباشد، دولت نیاز به تامین در آمد از اصلیترین منبع درآمد خود یعنی همین بازار سرمایهددارد.
و این را حداقل برای امسال باید پذیرفت که #دولت بازیگر اصلی بازار است.
درآمد دولت از واگذاری etf ها قریب به ۹۰ هزار دلار و سهم ۶۰ درصدی دولت از واگذاری سهام عدالت را با توجه به پرتفوی بورسی این سهام(بدون درنظر گرفتن پرتفوی غیربورسی) میتوان صد و هشتاد هزار میلیارد تومان دانست. جمع این مبالغ تا حد قابل توجهی کسری بودجه را جبران خواهد کرد...
منتهی به عنوان یک تریدر باید دانست این بازیگر چه تصمیمی برای بازار دارد:
اولین و مهمترین کار جذب نقدینگیبه بازاراست،که بارشدهای سرسام آور شاخص و تبلیغات دولتی دارد صورت میپذیرد، اما این به تنهایی کافی نیست. دولت در کنار این تبلیغات نیاز دارد نقدینگی بازارهای موازی را هم به سمت بازار سرمایه سوق دهد، چگونه!؟
با وضع و اجرای قانون مالیاتی بر خودروها و خانه های لوکس و همچنین اجرای قانون مالیاتی خانه های خالی. از طرفی رکود ناشی از رشد بیماری کرونا در چندماه اخیر به کمک دولت آمده است تا سرمایه های موجود در بازارهای موازی را به سمت بازار سرمایه بکشاند....
دومین وظیفه بازیگر بازار این است که تعادل را حفظ کند تا مانع از خروج سرمایه های رشد یافته در این بازار به خارج از آن و ایجاد تورم چند ده برابری در کشور شود. ساده ترین راه ممکن که دید بدبینانه است، این میباشد که بازیگر رنج منفی کشیده و ارزش ریالی سهام را به زیر ارزش ذاتی رسانده و سرمایه ها را به یک سوم کاهش دهد. اما اما اما باید پذیرفت این بازیگر به این بازار و درآمدزایی آن و همچنین پتانسیل تبلیغاتی آن در سال پیش رو و سال آینده که سال انتخابات است، نیاز مبرم دارد و ساده لوحانه است که روش نخست را برای حبس نقدینگی انتخاب کند. پس در تلاش خواهد بود جذابیت بازار را تا لحظات آخر عمر دولت خود حفظ کند.
در خصوص جزئیات می توان اینگونه اندیشید که از ۱۵ تا ۳۰ اردیبهشت ۹۹ پذیره نویسی etf ها خواهد بود و قاعدتا در این ایام باید شاخص رو به بالا باشد تا رغبت لازم را به این سرمایه گذاری در فرد ایجاد کند .
پس از آن اگر بازار تا اوخر تیر که زمان عرضه ابن سهام است مثبت باشد، کسی رغبت به فروش نخواهد داشت، پس در خردادماه مقداری حدوده ۲۰ درصد بازار اصلاح خواهد کرد و بعد از اصلاح تا اواخر تیرماه مجدد جذابیت در بازار ایجاد خواهد شد تا خریدار برای فروشنده های etfها ایجاد شود...
پس از آن نوبت عرضه سهام عدالت خواهد شد، چه میشود؟
پیش از آنکه مجوز فروش برای سهامدار ایجاد شود، سهام بورسی عدالت رشد خواهد کرد و اما پس از صدور مجوز، بازار به علت فروش ناشی از #نیاز سهامدار خرد به نقدینگی برای امرار معاش، کاهشی و متعادل خواهد شد.
پس از آن نوبت به سهام پرسپولیس و استقلال و etfهای دو و سه خواهد بود...
چه اتفاقی خواهد افتاد؟
قاعدتا قبل از هر عرضه باید بازار رشد کند تا جذابیت برای خریدار ایجاد شود و پس از هر عرضه اندکی اصلاح تا نقدینگی ناشی از فروشهای موجود در اصلاحهای بازار برای رشد بعدی مهیا شود...(چیزی شبیه به عرضه اولیه شستا و امثالهم در اسکیل بزرگتر و کوچکتر...)
این راهم اضافه کنم که etfهای دو و سه سهام خودرویی وپترویی خواهند بود (توخود بخوان حدیث مفصل از این مجمل...)
نکته سوم را هم کوتاه عرض کنم خدمت دوستان: هر اصلاحی در صورتیکه بازارهای موازی و رقیب فرصتهای خوبی را ارائه دهند، قابلیت تبدیل شدن به ریزش را خواهد داشت. اما باید پذیرفت رکود بازار مسکن، کنترل بازار دلار، غیرقابل پیش بینی شدن بازار طلا(به دلیل بیماری کرونا)، کاهش سود بانکی، کاهش سوددهی بازارهای سرمایه جهانی همه و همه نشان از بی رقیب بودن این بازار در اصلاحها دارد و این فرصت را به سهامدار میدهد که با اندکی صبر و تیزهوشی در انتخاب سهام بتواند، رشد سرمایه خود را به ارمغان بیاورد.
در آخر لازم به تذکر است که این متن صرفا یک نظر شخصی می باشد و باید این را پذیرفت که #اشتباه جزء جدانشدنی یک تحلیل و #ضرر جزء جدا نشدنی یک بازار مالی هست./
تحلیل یکی از دوستان
📿 @ahkam_sharei ✍
💠شماره تماس دفتر برخی از مراجع عظام تقلید💠
📞شماره تماس دفتر رهبری:
02164412000
02537474
02537746666
📞شماره تماس دفتر آیت الله مکارم:
02537743110 و 02537473
📞شماره تماس دفتر آیت الله سیستانی:
02537741415 - 9
📞شماره تماس دفتر آیت الله بهجت :
02537476 و 02537740219
📞شماره تماس دفتر آیت الله تبریزی:
02537733419 و 02537744286
📞شماره تماس دفتر آیت الله شبیری زنجانی:
02537740321
📞شماره تماس دفتر آیت الله سبحانی:
02537743151
📞شماره تماس دفتر آیت الله صافی:
02537715511 - 6
📞شماره تماس دفتر آیت الله نوری:
02537741850
📞شماره تماس دفتر آیت الله وحید:
02537740611
📞شماره تماس دفتر آیت الله فاضل:
02537720500 - 2
📞شماره تماس دفتر آیت الله جوادی آملی:
025337751199
📞شماره تماس دفتر آیت الله مظاهری:
02537739026
______________
🔃جهت فراگیری احکام، لطفا نشر دهید...
کانال احکام "به روز" شرعی👇
@ahkam_sharei
#شرعی
واقعیت این روزهای خود ما
آقا چی بخریم ؟
تماس میگیرند...
بورس رو جدیدا از طریق تلویزیون باهاش آشنا شدند بعد از یک جستجو ساده تونستند مراحل گرفتن کد بورسی رو سپری کنند.
از تمام توضیحاتی که براشون از پارامترهای مهم مورد نیاز برای سرمایه گذاری داده میشه، تنها بخش مربوط به سیستم معاملات رو خوب یاد میگیرند که چطور نماد رو سرچ کنند و چطور از ماشین حساب سامانه معاملات استفاده کنند و مجدد سوالشون رو تکرار می کنند...
آقا فردا چی بخریم ؟
پس میشه گفت اون ها فقط دنبال یک چیز هستند. چی بخریم ؟ این واژه «خرید» یعنی افزایش تقاضای روز افزون برای سهام
پس...
پس اگر PE بازار رسید به ۳۰ واحد و شاخص ۱.۵ - ۲ میلیون واحد اصلا تعجب نکنید چون واژه چی بخریم زیاد مورد سوال است و بقیه چیزا مهم نیست. اصلا نمیشه کدال رو توضیح داد چه برسه به اینکه بگی انواع PE چی هست.
عجیب پولی وارد بازار میشه روزانه. شاید مبالغ کم باشه اما تعداد کدها زیاد هست.
هر روز تقریبا یک دیالوگ تکراری رو ۱۰۰ بار می گم و یک جمله رو رو می شنونم...
«آقا فردا چی بخریم؟»
✅ آکنتور
https://b2n.ir/377754
حتما شرح حال آکنتور رو مطالعه کنید چند سالی هست سرمایه سهام داران آکنتور بایکوت هست و سهم متوقف!!
برخی نمادها هستند اصلا شایستگی بنیادی ندارند که هیچ! خط تولیدشون خاموش هست.
اگر گیر بیفتید در این سهم هیچ یاری گری نخواهد بود دقت کنید.
#وغدیر
چه زیبا از کانال ۱۲ ساله در قیمت ۱۰۰۰ تومن خارج شد ، ان شالله تثبیت کنه
اخر این بازار رو نه من می دونم نه هیشکی.
هی نپرسید تهش کجاست، تا کجا میره، چرا اینجوریه و ...
بازار ریتمی گرفته که نه من دیدم نه بابام، همه سقف های قبلی و حساب کتابهای قبلی هم شکونده و به هم زده و فقط باید صبر کرد دید کجا انرژی تخلیه می شه و کدام سقف و حساب کتاب جدیدی معتبره.
و اما هر کسی باید با خودش دو دو تا ۴ تا کنه و بهش پایبند باشه.
دو تا کار میشه کرد:
یا باید بگی من هر چی که از بورس میخاستم بهم داد، قرارم نیست همه سودهاش برا من باشه من اینجا یا فلان جا میام بیرون و نگاه می کنم تا این هیجان بخوابه و بازار عادی شد دوباره میام یا نمیام.
یا باید بگی من تا تهش میرم فوقش اون آخر یه ۲۰-۲۵ درصد میریزه و متعادل میشه اونجا تصمیم می گیرم چیکار کنم.
حالا اون ۲۰-۲۵ درصد ممکنه بعد ۱۰۰ درصد رشد اتفاق بیفته یا همین فردا ولی در حالت کلی هر کی دیرتر آمده و یا هر پولی که دیرتر آورده شده ریسک بیشتری متحمل میکنه.
@mortezaebad
❗️قیافه های سهامداران فردا 👇👇
🔸 😱😱😱😱😱😱😱😱
🔸😁😁😁😁😁😁😁😁
🔸🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐
🔸🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
🔸😋😋😋😋😋😋😋😋
🔸😎😎😎😎😎😎😎😎
🔸😬😬😬😬😬😬😬😬
🔸🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
🔸🤢🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤮
🔸😭😭😭😭😭😭😭😭😭
❗️بورس تنها جایی است که همه احساسات با هم بروز می کنه !!! آدم احساس می کنه توی منطقه جنگی قرار گرفته
❗️انگار کرونا در چند استان کشور دوباره اوج گرفته ، حواستون باشه !!!!
♦️شروع پیک کرونا در ۱۵ استان کشور
🔹 گزارشها حاکی از آن است که روند صعودی یا شروع پیک در ۱۵ استان کشور از جمله قم، لرستان، ایلام، گیلان، گلستان، خراسان رضوی، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، هرمزگان، کرمان، یزد، اصفهان، زنجان، چهارمحال و بختیاری و کرمانشاه مشاهده میشود.
@Akharinkhabar
هدایت شده از [ @NovinTrader ]
پروتکل غذایی مبارزه با کرونا.pdf
464.4K
❗️برنامه غذایی مبارزه با #کرونا
❗️متن با فونت کوچک نوشته شده است .
❗️این رو یه گوشه ای برای روز مبادا داشته باشید ، حتما هم تا آخر بخونید ؛ ۹ صفحه بیشتر نیست .
❗️برای دیگران هم خواستید ارسال کنید، شاید بکارشون بیاد .
⚠️❗️ در ضمن فکر نکنید که همه ی بیمارستان های کشور ؛ مثل بیمارستان های اصفهان و تهران و..... مجهز اند؛ پس سعی کنید روی تغذیه توجه ویژه ای داشته باشید تا خدایی نکرده کارتون به بیمارستان نکشه !!!
هدایت شده از [ @NovinTrader ]
پروتکل غذایی مبارزه با کرونا (فونت بزرگ).pdf
402.9K
❗️برنامه غذایی مبارزه با #کرونا
❗️متن با فونت بزرگ نوشته شده است .
❗️این رو یه گوشه ای برای روز مبادا داشته باشید ، حتما هم تا آخر بخونید ؛ چند صفحه بیشتر نیست .
❗️برای دیگران هم خواستید ارسال کنید، شاید بکارشون بیاد .
⚠️❗️ در ضمن فکر نکنید که همه ی بیمارستان های کشور ؛ مثل بیمارستان های اصفهان و تهران و..... مجهز اند؛ پس سعی کنید روی تغذیه توجه ویژه ای داشته باشید تا خدایی نکرده کارتون به بیمارستان نکشه !!!
هدایت شده از [ @NovinTrader ]
درمان کرونا.docx
50.1K
❗️ این فایل Word و اصلی جزوه بالاست ؛ دوستانی که تمایل دارند ، میتوانند متن را بصورت پیام در بیاورند و ارسال کنند .
هدایت شده از [ @NovinTrader ]
❗️ این برنامه غذایی👆👆👆 ، صرفا یک توصیه ساده است ؛ که می توانید ، برای روز مبادا کنار دستتون قرار بدهید .
❗️بنده پزشک و طبیب #نیستم !!! صرفا تحقیقاتی رو که انجام دادم در اختیارتون قرار دادم ، میتوانید مطالعه داشته باشید ضرر ندارد
❗️کرونا رو جدی بگیرید و خودتون رو برای شرایط اضطراری آماده کنید !
❗️در ضمن اگر طرفدار طب سنتی هستید می توانید از کانال تلگرامی زیر ؛ که اتفاقا در بحث درمان کرونا فعال هستن و مستندات درمان کرونا رو در کانال قرار می دهند مراجعه کنید ( ضرر نداره یه نگاه کنید )
@A_ostadtaleghani
وارن بافت (سومین خرپووول جهان ) با یک ضرر قابل توجه تمام سهم خود از 4 شرکت هواپیمایی را فروخته است.
وارن هم ضرر می کند و ضرر جز لاینفک هر بازاری است.
❗️قابل توجه دوستان 👆
❗️تحلیل یعنی تلاش برای کاهش ریسک ؛ نه برداشتن ریسک و نه علم غیب .
❗️وارن بافت به سهامدار پرحوصله هم مشهور است .
وارن بافت ؛ من دوست دارم جنس باکیفیت را زمانی بخرم که قیمتش پایین آمده باشد.
#نکته
اگر از رشد بازار خوشحال و از ریزش بازار ناراحتی بدون که این بازار مناسب شما نیست و بهتره که هر چه سریع تر از این بازار خارج بشید.
اگر قادر به کنترل روحی خودمون در بازار های مالی نباشیم بدون شک اثرات جبران ناپذیری در زندگی شخصی به ما وارد میشه. این رو همیشه در نظر داشته باشید.
@mehdiafzaliaan
❗️توصیه بنده حقیر و سراپا تقصیر این است یه نماد #خودرویی ناقابل در سبدتان داشته باشید ، جای دوری نمی رود
دوستان من عادت دارم از یک صنعت دو نماد انتخاب کرده و پولم رو در یکی نمی ریزم .
❗️ابتدائا شرایط بازار چک شود .
❗️@novintrader
💠۱۶ اردیبهشت .
#پیشنهاد
🔸آینده بانکداری در ایران
۱- اکثریت بانکهای ایران ، دولتی و خصوصی ، بورسی ، از جنبه عملیاتی زیانده هستند.
۲-علت زیان دهی بانکها ، معوقات بانکی ( وام ها) و سود سپرده های بلند مدت است.
۳- تنها راه نجات بانکها ، سود آور شدن آنهاست.
۴- بانکها بزودی اقدام به فروش املاک و دارایی های مازاد خواهند کرد
۵- بانکها به سمت کاهش شعب ، کاهش پرسنل و تخصصی شدن خواهند رفت.
۶- معوقات بانکی قابل وصول نیست ، نهایتا با ملک و دارایی تهاتر خواهد شد.
۷- بانکها به حدی سود سپرده را کاهش خواهند داد تا سپرده گذاران آنها را از بانک ها خارج کنند و املاک و اموال بانک ها را بخرند ( پولهای درشت )
۸- با کاهش پرداخت سود بانکی ، بانک ها سود ده خواهند شد.
۹- پرداخت وام هیچ ارتباطی به سپرده های بانکی ندارد ، تصور نکنید با خروج سپرده ها ، قدرت وام دهی کاهش پیدا میکند.
۱۰- وام بانکی ، فقط و فقط یک اعتبار است ، یک اکانت مجازی !!!
۱۱- گردش سپرده های جاری و سپرده های کوتاه مدت برای امورات بانک ها کفایت می کند.
۱۲- تامین مالی شرکت ها از بانک به بورس انتقال پیدا میکند
۱۳- تمرکز بانکها بر وام دهی جهت کسب و کارهای کوچک خواهد شد.
۱۴- بیشترین حجم سپرده های بانکی در اختیار نیم درصد سپرده گذاران است!!
۱۵- پولهای ترسو این سپرده گذاران در بورس نمی رود ولی حاضر به خرید اموال و املاک بانکها خواهد بود که به این روش ، بار پرداخت سود بانکی برای بانکها کمتر خواهد شد.
۱۶- بزودی ، شرایط رشد قیمت ملک های تجاری و اداری و مسکونی فراهم خواهد شد تا ایجاد جذابیت برای پول های درشت پارک شده در بانک ها فراهم شود.
۱۷- بانکها تمایل ندارند دارایی های ملکی را در دوران رکود ملک بفروشند چون قیمت آنها افت خواهد کرد ( انتظار موج افزایش قیمت ملک بعد از ماه رمضان دارم ).
اگر بانک ها از زیان خارج نشوند ، اقتصاد دچار فروپاشی خواهد شد، پس منتظر تحولات در بانک ها باشید.
۹۹/۲/۱۰