eitaa logo
رفتارشناسی نوجوان
107 دنبال‌کننده
162 عکس
82 ویدیو
1 فایل
سعی وتلاش داریم تا طریقه برخورد با فرزند نوجوان را آموزش بدهیم.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از دیدن این ویدیو دیگه فرزندتون رو تربیت نخواهید کرد... انتشار حداکثری با شما ✅ 🇮🇷
🚨 یک نکته عالی و تکنیکی در تربیت کودک اینکه، اگر کودک طعم نگاه محبت آمیز و مهربان والدین را بچشد و با آن انس بگیرد، در هنگام خطا فقط یک نگاه خشمگین والدین برای وی کافی بوده و دیگر نیازی به فریاد یا تنبیه نیست.
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فطرت پاک بچه ها فوق العادس.... انتشار حداکثری با شما ✅ 🇮🇷 اتحادیه عماریون 🔺همدلی 🔻انقلابی گری @khakestary_amar
🌷به بچه‌های در سن بلوغ بگویید که شهید زنده است🌷 🔹برخلاف کودکان که باید درباره اموری مثل مرگ و شهادت با ملاحظات مرتبط با سن خودشان سخن گفت، اما در سنين نزديک به بلوغ می‌توان درباره دليل ناراحتی در غم از دست دادن بزرگان و دليل اظهار ارادت نسبت به شهدا با فرزندان گفت‌وگو کرد و ويژگی‌های مطلوب را بيان نمود. در عين‌حال در مورد شهادت توضيح داد که به چه معناست و فردی که شهيد است در واقع زنده است و ما را می‌بيند و همه وقتی می‌ميرند، روحشان آزاد می‌شود و افراد مؤمن خوشحال‌ترند... و مانند اين. هر قدر گفت‌وگو شود و سوالات نوجوان در اين دوره در حد خودش جواب داده شود بهتر است. خوب است کودکان ببينند که والدين و اطرافيان، صرفا منفعل نيستند و مثلا نذری پخش می‌کنند سر سجاده دعا می‌کنند از خدا می‌خواهند صفات خوب مردمان خوب را داشته باشند، يا قرآن می‌خوانند يا مثلا اقدام و فعاليتی در آن رابطه انجام می‌دهند. اين شيوه، راهکارهای مقابله‌ای سازگارانه و فعال را به کودک می‌آموزاند. ▪️يک نکته در اين جا اهميت دارد که در مورد کودکانی که در ۷ سال دوم دچار ترس‌های خاصی مثل از دست دادن والدين هستند و از نظر شاکله‌ای دچار حساسيت‌های هستند بايد با احتياط برخورد کرد. 🏴🍃🏴🍃🏴🍃
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🔴🔴 🔻قابل توجه خانوادهایی که اجازه خاستگار برای دخترشون نمیدن میگن دخترم میخاد درس بخونه 🔻سخنان تلخ دختری که بخاطر ادامه تحصیل به این روزگار تلخ دچار شد 🔻خانوادهایی که دخترتون تو اوج نیازجنسی و عاطفی میفرستین دانشگاه قاطی صد ها پسر نامحرم و اجازه ازدواج نمیدین چطور توقع دارید دخترتون پاک بمونه مگر حضرت یوسف هست!!!!
‌💢‌ انواع تنبیه بد ناجوانمردانه:    1⃣ مقایسه کودک با سایر کودکان 2⃣ سرزنش کودک که او باعث بیماری و مریضی والدین شده است. (مریضم کردی، وقتی از دستت مریض شدم و مردم می فهمی با من چه کار کردی) 3⃣ تحقیر کردن کودک که کارهایش احمقانه است و هیچ نمی فهمد (دیوانه هستی ، احمقی و دست و پا چلفتی) 4⃣ محروم کردن او از عشق و دوست داشتن (مادرت نمی شوم، دیگر دوستت ندارم) 5⃣ تهدید او به جدایی (دیگر در این خانه نمی مانم) 6⃣ ارعاب و ترساندن او (اگر گوش نکنی بلایی به سرت می آورم که مرغان آسمان به حالت گریه کنند). ❌ و موارد فراوان دیگری که ما فکر می کنیم خاصیت تنبیهی دارند ولی صرفا از روی خشم ما اعمال می شوند.
🟣 اسباب بازی برای کودک، مثل ابزار آزمایشگاهی برای یک دانشمند است. 🟠 به این شرط که، قابل دستکاری و ساخت مجدد برای کودک باشد، متناسب با سن او باشد، کودک ترسی از خراب شدن آن نداشته باشد و بتواند در نحوه استفاده از وسیله بازی خلاقانه عمل کند.
🚨  میشه بچه‌ها رو ببخشید! 🔸تو زندگی امروز فرزندان شما در معرض محتوای نامناسب با سنش قرار داره، پس علاوه بر نظارت بر چیزی که می‌بینند و می‌شنوند باید به بچه‌ها آموزش بدید با چیزی که نباید ببینند یا بشنوند چطور برخورد کنند. 🔸ایجاد محیطی در خونه که فرزندانتون احساس راحتی کنند و بتونن به شما مراجعه کنند، کار ساده‌ای نیست اما امکان پذیر هست. 🔹 یکی از مهمترین مسایل اینه که انتظار کامل بودن از اونا نداشته باشید. وقتی اشتباه کردند ببخشید. 🔹وقتی فرزند شما فکر کنه اگه اشتباهش رو بهتون بگه دچار دردسر بزرگتری می‌شه، فکر می‌کنید در آینده احساس راحتی می‌کنه؟ و در مورد مسائلی که باهاشون مواجه می‌شه به شما مراجعه می‌کنه؟
🌷🌷🌷 چگونه درست صحبت کنیم؟ کلماتی که به کار می بریم دارای بار انرژی هستند. این انرژی می تواند منفی باشد که در این صورت، اثرگذاری معکوس داشته و می تواند باعث افزایش لجبازی افراد شود. و در صورت به کارگیری درست، بار مثبت ایجاد کرده و انگیزه افراد را برای انجام کار مورد نظر افزایش خواهد داد. به عنوان مثال، فرض کنید مادری به فرزندش می گوید" اگر  درسهایت را مطالعه نکنی، حق نداری با پلی استیشن بازی کنی" این جمله، بیشتر جنبه تنبیهی دارد و بار منفی ایجاد می کند.  این مادر می تواند جمله درست را به  این شکل بیان کند " هر وقت درسهایت را تمام کردی با پلی استیشن بازی کن" این جمله دارای بار مثبت است و جنبه تشویقی دارد.
🔹چطور دعوای بین فرزندان را مدیریت کنیم؟ ۶. پیدا کردن ریشه‌ی مشکل از بچه‌ها بخواهید که دقیق و واضح، مشکل اصلی خود را مطرح کنند. از آن‌ها بخواهید تا تمرکز کنند و دقیقا آن چیزی را که باعث عصبانیت و ناراحتی‌شان شده عنوان کنند. وقتی بچه‌ها به جای تمرکز کردن روی رفتار خواهر و برادرشان، مشکل اصلی را پیدا و بازگو کنند، حل کردن مشکل برای شما هم بسیار راحت‌تر می‌شود. مثلا فرض کنید یکی از فرزندان شما برای انتخاب بازی مشترک، قلدری می‌کند و می‌خواهد که حرف، حرف خودش باشد. خواهر یا برادر او اگر به جای انتقاد از این رفتار، از شما بخواهد که قانونی برای انتخاب عادلانه‌ی بازی در نظر بگیرید، مشکل به‌راحتی حل می‌شود. شما می‌توانید آن‌ها را ملزم کنید که نوبتی تصمیم بگیرند که چه بازی و سرگرمی‌ای داشته باشند و خودتان روی رعایت این نوبت نظارت کنید.
۷. درخواست پیشنهاد از طرف خود فرزندان در این شرایط می‌توانید از خود بچه‌ها بخواهید تا یک راه‌حل پیشنهاد کنند. آن‌ها را تشویق کنید تا دنبال راه‌حلی بگردند که منصفانه باشد و هر دو طرف دعوا را راضی کند. از آن‌ها بخواهید تا خودشان را به‌جای طرف مقابل بگذارند و با توجه به شرایط فرد مقابل، پیشنهادی را ارائه کنند. ۸. الگو بودن برای فرزندان شما خودتان باید در رفتارها و مهارت‌های حل مسأله، الگویی برای فرزندان باشید. بچه‌ها رفتارهای والدین را می‌بینند و از آن‌ها یاد می‌گیرند. با همسرتان درباره‌ی این مهارت‌ها و رفتار درست در جروبحث‌های خود صحبت کنید و یک روش مناسب پیدا کنید. رفتار شما با همسر، والدین و فرزندان، نحوه‌ی رفتار کودکان را هم شکل می‌دهد. اگر شما موقع جروبحث و دعوا، به دیگران احترام بگذارید و بتوانید در آرامش، موقعیت را کنترل کنید، بچه‌ها هم این رفتار را از شما یاد می‌گیرند. آن‌ها مهارت‌های حل مسأله و مدیریت کردن بحث را با دیدن، یاد می‌گیرند و خودشان هم در زندگی، چه در کودکی و چه در آینده، به کار می‌برند.
✅ در تربيت فرزند ، از سه كليد " منطق ، عاطفه و جديت " استفاده كنيد . منطقي بودن ، مثل زماني كه فرزند شما خواسته به جايي دارد و بايد برآورده شود . بنابراين : دليلي براي جدال و بحث نيست . عاطفي بودن ، مثل زماني كه احساس مي كنيد با كمي ابراز عشق و توجه ، مي شود به اتمسفر ارتباط شما و فرزندتان آرامش منتقل كرد .بنابراين : دليلي براي استفاده از روش هاي منفي ارتباطي مثل بحث ، توهين ، تحقير نيست . جدي بودن ، مثل زماني كه قانوني را وضع كرده ايد و اطمينان داريد به صلاح فرزندتان است ، بايد با جديت ( بدون عصبانيت ) ، روي حرف تان بايستيد . بنابراين: دليلي براي بحث هاي طولاني و قوانين بي ثبات نيست . ‌