فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙سخنرانی حجت الاسلام سید حسین حسینی قمی با موضوع حیا و عفت حضرت زینب (س) - ویژه ی ولادت #مناسبت #ولادت_حضرت_زینب #روز_پرستار #سخنرانی
🖌ولادت با سعادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها در شهر مدینه منوره در سال پنجم یا ششم هجری واقع شده است.
🔸کنیه های خاص آن حضرت اُم المصائب، اُم الرَّزایا و اُم النَوائب است. القاب ایشان بسیار است و از آن جمله می توان به القاب ذیل اشاره نمود:
عقیلة بنی هاشم، عقیلة الطالبین، صدیقه کبری، عصمت صغری، ولیة اللّه، الراضیة بالقدر و القضاء، صابرة البلوی من غیر جزع و لا شکوی، امینة اللّه. عالمة غیر معلمة، فهمة غیر مفهمة، محبوبة المصطفی، ثانیة الزهراء، الشریفة.
🔹هنگام ولادت آن حضرت، پیامبر خدا صلی الله علیه و آله در سفر بودند. امیرالمؤمنین علیه السلام برای نام گذاری این مولود فرمودند: بر پیامبر سبقت نمی گیرم. تا آنکه حضرت آمدند و منتظر وحی شدند، جبرئیل نازل شد و عرض کرد:
خداوند سلام می رساند و می فرماید: این دختر را "زینب" نام بگذار، چه اینکه این نام را در لوح محفوظ نوشته ایم.
◽️پیامبر حضرت زینب سلام الله علیها را طلب کرده، بوسیدند و فرمودند: وصیت می کنم به حاضرین و غایبین که این دختر را به خاطر من پاس بدارید که همانا وی به خدیجه کبری مانند است.
❇️سکینه و وقار آن حضرت را به حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها و عصمت و حیایش را به حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و بلاغتش را به امیرالمومنین علی مرتضی علیه السلام و حلم و بردباریش را به حضرت حسن مجتبی علیه السلام و شجاعت و قوت قلبش را به حضرت سیدالشهداء همانند نموده اند.
#مناسبت
#ولادت_حضرت_زینب
#روز_پرستار
#منبر_کوتاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙سخنرانی آیت الله حسین مظاهری با موضوع میلاد حضرت زینب سلام الله علیها #مناسبت #ولادت_حضرت_زینب #روز_پرستار #سخنرانی
❓❓❓اوضاع حضرت زینب (س) در شام چگونه بود؟ مگر ایشان اسیر نبودند. پس چگونه مردم را روشن می کردند؟
🔰حکومت یزید با کشتن حسین بن علی (ع) و یارانش ضربه زیادی دید. آنان دیگر نمی توانستند در شام با خاندان پیامبر درگیر باشند. در آن روزهای اول که خاندان پیامبر وارد شام شدند یزیدیان تلاش کردند تا کاری کنند که آنان ساکت و آرام بمانند و لکن نتوانستند به این هدف برسند و خاندان پیامبر ساکت و آرام نشدند و به افشاگری پرداختند و طرف حساب یزید، زنان خاندان پیامبر بود و نمی شد با زنان همانند مردان رفتار کرد. آنان اگر مرد بودند و دست به آن افشاگریها می زدند کشته می شدند و لی آنان زن هستند آن هم زنان گرامی و والامقام از خاندان پیامبر اسلام . یزید برای اینکه حکومتش چند سالی بماند ناچار بود با امثال زینب کبری کنار بیاید. زینب کبری و بانوان دیگر از یزید نمی ترسیدند و افشاگری می کردند و برای همین یزید دیگر تحمل ماندن آنان را نکرد و از شام به مدینه فرستاد. بنابراین، حضرت زینب کبری(س) در شام گر چه به صورت اسیر بود ولی نه از آن اسیرانی بود که خاموش و ترسو باشد بلکه اسیری بود شجاع همانند پدرش علی و برادرش حسین. اصلا حافظ و نگهبان نهضت امام حسین (ع) حضرت زینب کبری (س) بود. او در آن حال که اسیر بود؛ در کوفه یک سخنرانی شگفت آوری ایراد کرد که همه مردم کوفه را شگفت زده کرد و کسی هم نتوانست مانع سخنرانی او شود. حضرت زینب از بانوان کم نظیر جهان اسلام است.
#پرسش_و_پاسخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙سخنرانی حجت الاسلام محمدمهدی ماندگاری با موضوع اولویت ها در زندگی دینی #سخنرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙سخنرانی حجت الاسلام علی نظری منفرد با موضوع پرهیز از اعمالی که مورد پسند خدا نیست #سخنرانی
❔❔❔استفتائات جدید
🔻 اگر شخصى (الف) در مورد شخص ديگرى (ب) مطالب بد و غير واقعى را در جمع مثلاً در ايميلهاى مشترک بيان کند و او را بىاعتبار کند، فرد الف چطور مىتواند اشتباه خود را جبران نموده و حق ب را به طور کامل به جا آورد؟ آيا الف بايد براى همه آنهايى که ايميل توهين به شخص ب را دريافت کردهاند ايميل فرستاده و رفع توهين کند؟ اگر الف اين کار را نکرد و ب هم مصرّ باشد که وى در جمع عذرخواهى کند، آيا در اين حال الف بخشيده مىشود حتى اگر ب مصرّ باشد که وى در جلوى همه افرادى که شاهد توهين بودهاند عذرخواهى نمايد؟
🔺 بايد گفتههاى خود را به هر کس که رسانده تکذيب کند و از شخصى که به او اهانت کرده تحصيل رضايت نمايد.
🔻 مى خواستم بدانم که: اگر به جاى محمد به دوستان خودمان بگوييم ممد اشکالى دارد يا نه؟
🔺 اشکال ندارد ولى مناسب است اسم را صحيح بگوييد، و اگر اينگونه ناميدن موجب ايذاء يا هتک او شود جايز نيست.
🔻 گفتن يا شنيدن لطيفههاى رايج در کشور که مربوط به اقوام مختلف است چه حکمى دارد؟
🔺 اگر غيبت بوده و يا موجب اذيت و هتک مؤمنى باشد، جايز نيست.
🔻 آیا در حرمت دشنام، حضور مخاطب شرط است؟
🔺 در حرمت دشنام حضور مخاطب شرط است؛ چه مخاطب همان فرد مسبوب باشد و چه غیر او؛ بنابراین اگر انسان در خلوت که مخاطبی ندارد، دشنامی به دیگری بدهد، حرام نیست.
#استفتاء
#رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙سخنرانی حجت الاسلام محسن قرائتی با موضوع تفسیر سوره ججرات - آیه ۱۱ #سخنرانی
"بسم الرب الشهداء و الصدیقین"
به یاد سیدالشهداء مقاومت
ختم دسته جمعی قرآن کریم ، زیارت عاشورا و صلوات به مناسبت اولین سالگرد عروج آسمانی سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش
دبیرخانه ستاد عالی اقامه نماز در دانشگاهها به مناسبت اولین سالگرد عروج آسمانی سردار دلها حاج قاسم سلیمانی از شما هم وطنان گرامی و جامعه دانشگاهی دعوت به عمل می آورد تا در این امر معنوی سهیم باشید.
https://novin-pendar.ir/sardar.php #مناسبت #سالگرد_سردار_سلیمانی