▪️دو خبر #خیلی_خوب از مجلس جمهوری اسلامی ایران:
۱.حذف معافیت مالیاتی انتشارات کمک درسی و موسسات کنکوری
۲.حذف معافیت مالیاتی هنرمندانی که بالای ۵۰۰ میلیون تومان در سال درآمد دارند
این چیزی بود که سالها دنبالش بودیم ولی مجلس اصلاحطلب مخالفش بود.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷
🇮🇷
💠 حدیث روز 💠
💎 سه خصلتی که ایمان را در انسان کامل میکند
🔻 امام رضا عليه السلام:
لَا يَسْتَكْمِلُ عَبْدٌ حَقِيقَةَ الْإِيمَانِ حَتَّى تَكُونَ فِيهِ خِصَالٌ ثَلَاثٌ التَّفَقُّهُ فِي الدِّينِ وَ حُسْنُ التَّقْدِيرِ فِي الْمَعِيشَةِ وَ الصَّبْرُ عَلَى الرَّزَايَا
🔻بنده حقيقت ايمان را تكميل نمىنمايد مگر آنكه در او سه خصلت باشد:
◻️ درست فهمى و عميق نگرى در دين،
◻️ نيك اندازهگيرى مخارج زندگى
◻️ و شكيبايى بر بلاها و ناگواریها.
📚 تحف العقول، ص ۴۴۲
•┈┈••✾••┈┈•
@rasul313
🔻 آیت الله مدرسی از علمای عراق:
⭕️ اگر کسی تصور کند تغییر رئیسجمهور به معنی تغییر کامل سیاستهای آمریکا است، متوهم است
➖ با وجود اختلافنظر بین گروهای حاکم امریکا، اهداف و سیاستهای کلی در آمریکا خط قرمزی است که از آن عبور نمیکنند.
➖ سیاست آمریکا در خصوص کشورهای منطقه تغییر نمیکند چراکه این کشورها بازار مصرف تولیدات آمریکایی است و هرگز اجازه نمیدهند به کشورهای صنعتی و تولیدکننده تبدیل شوند.
➖ مایهی تأسف است که برخی رسانهها باعث ایجاد این دیدگاه سطحی در نزد عموم مردم شدند که به تغییرات ظاهری بدون دانستن ریشهی مسائل دلخوش باشند.
@rasul313
🔴 #زیباکلام_معتضد| نگاهی به یک مناظره و آشنایی با چند تکنیک رسانهای
🔻 #زمانـــه| مساله اصلی این نوشتار نه صادق زیباکلام است و نه خسرو معتضد. مساله اصلی آشناسازی مخاطب با تکنیکهای به کار رفته در این مناظره است تا در ماههای آینده که به انتخابات نزدیکتر میشویم بدانیم وزن افراد در مناظرهها را چگونه باید مورد سنجش قرار دهیم.
1⃣ #مغالطه
🔹یکی از روشهای رایج در مناظره مخصوصا وقتی که دست یکی از طرفین برای اثبات ادعایش یا رد ادعای طرف مقابل خالی است، توسل به مغالطه است. یکی از روشهای مغالطه حمله به فرد بهجای نقد گفتمان یا اظهارات اوست که از آن بهعنوان «مسموم کردن چاه» هم یاد میشود. این روش یکی از غیراخلاقیترین روشها برای انحراف مسیر بحث، عصبانی کردن طرف دیگر مناظره، منحرف ساختن افکار عمومی و فرار از پاسخگویی است. این روش بر مبنای شخص ستیزی مورد استفاده قرار میگیرد نه رد استدلال. استفاده از عباراتی مثل دروغگو و خائن بهجای نقد اظهارات فرد مقابل توسل به اینگونه از مغالطه است.
2⃣ #برچسب_زنی
🔹یکی دیگر از روشها برچسب زنی است. برچسبزنی باعث میشود فرد و گفتههایش ذیل آنچه به او نسبت داده شده، قرار گیرد و مخاطب بر اساس همان برچسب، دچار انحراف در استنتاج شود. استفاده از عناوینی همچون مورخ حکومتی، عوامفریب، تاریخ حکومتی، پوپولیست و... نمونههایی از این روش هستند.
3⃣ #پاره_حقیقت_گویی
🔹پاره حقیقتگویی موضوع دیگری است که اکثرا در مناظرهها مشاهده میکنیم. گاهی سخنی یا ادعایی از نظر منبع، محتوای پیام، مجموعهای بهم پیوسته و مرتب هستند اما بیان بخشی از آن و حذف بخش دیگر، جهت و نتیجه تصمیم و درک مخاطب از موضوع را تغییر میدهد. درواقع در روش «پاره حقیقتگویی» حذف یکی از عناصر بهعمد صورت میگیرد. در این روش نداشتن استدلال و تحلیل ذیل تکهپاره کردن اصل موضوع پنهان میشود.
🔹هنگام مشاهده مناظرهها و پذیرش اظهارات یک فرد، به برنامهها و استدلالهایش پیرامون موضوع بحث دقت کنید تا آسمان ریسمان بافتنها
🖌 #معصومه_نصیری
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
رژیمصهیونیستی: به برجام بازگردید، دیگر حرفی با هم نداریم!
🔹شبکه ۱۲ تلویزیون به نقل از یک مقام بلندپایه صهیونیستی: اگر بایدن برنامه اوباما (توافق هستهای با ایران) را اتخاذ کند، ما دیگر هیچ حرفی با او نخواهیم داشت.
#ویژه_جوان
🌐 مورد عجیب اصلاحطلبان در موضوع «سیلی»
⏪ در حاشیه موج اعتراض مردم و رسانهها به علی اصغر عنابستانی، نماینده سبزوار به دلیل سیلی او بر صورت سرباز وظیفه راهور، یک موضوع جالب توجه رسانهای هم رخ نمود و آن همراه شدن رسانهها و فعالان سیاسی و مجازی اصلاحطلب با این موج بود. اصلاحطلبان در موارد مشابه قبلی به توجیه اقدام مسئول توهینکننده پرداخته بودند. از جمله در ماجرای توهین عباس آخوندی، وزیر وقت مسکن و شهرسازی به خبرنگار زن صداوسیما و پرت کردن میکروفن او، یا توهین و برخورد محمد باسط درازهی، نماینده سراوان در مجلس دهم یا درگیری فیزیکی حمدالله کریمی، نماینده بیجار در مجلس دهم با مأمور فرودگاه مهرآباد، اصلاحطلبان نه تنها موضع محکومیت واقعه پیش آمده را نداشتند، بلکه بعضاً موضعی کاملاً برعکس موضع امروز اتخاذ کردند، از جمله به جای محکومیت درازهی پی استیضاح وزیر اقتصاد رفتند، به دلیل آنچه بدرفتاری مأمور گمرک با درازهی نامیدند! یا مثلاً کتک کاری نماینده بیجار، دفاع از ناموس برابر توهین مأمور فرودگاه اعلام شد. دلیل آن هم روشن بود؛ چون نمایندهها و وزیر موردنظر حامی دولت و اصلاحطلب بود. اما اکنون نماینده سیلی زننده از جناح آنان نیست و برخلاف فعالان سیاسی و مجازی انقلابی که فراتر از حزب و دسته و جریان، تخلف و توهین و درگیری فیزیکی را محکوم میکنند، اصلاحطلبان با نگاه جناحی به موضوعات اجتماعی و حتی اخلاقی نگاه میکنند.
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1036134
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌠🍁
🍁
✅ #رئیس_جمهور_آینده باید چه #برنامه ها و دیدگاه هایی داشته باشد؟
💠 قسمت سوم
✍️علی اکبر صیدی
🔹🌺🔸
❌بایسته های #سیاسی_دولت_سیزدهم (آتی)
1️⃣ #قاطعیت در روابط #بین_الملل:
🔻پیمان شکنی و بدعهدی، از ویژگیهای استکبار است. نمونه اش #برجام.
🔸 #قرآن_کریم دستور میدهد: در مقابل پیمان شکنی دشمن، شما نیز پیمان را بشکنید! و #پيمانشان_را_به_سويشان_بيندازید. وَ إِمَّا تَخَافَنَّ مِن قَوْمٍ خِيَانَةً فَانبِذْ إِلَيْهِمْ عَلَى سَوَاءٍ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْخَائِنِينَ ( أنفال/٥٨).
🔺 رییس جمهور آینده باید، در چنین مواردی طبق آیه قرآن عمل کند تا بازی نخورد.
2️⃣عدم اعتماد به معاهدات با مستکبرین:
🔻گزاره های اسلامی بر عدم اعتماد به «صلح نامه ها و معاهدات» با دشمن اصرار می ورزد. از آیات متعدد قرآن کریم (انفال/61-62...)
🔹مشخص می شود که «صلح نامه ها و معاهدات» با دشمن، پیوسته همراه با نیرنگ از سوی آنان بوده است.
🔺#امام_علی(ع) توصیه و تاکید می نمایند: «از دشمنات بعد از آن که از در صلح درآمد؛ سخت بترس! چه بسا او بوسیله صلح نزدیک می شود تا شما را غافل گیر کند (شما را فریب می دهد)! پس دور اندیشی کن! در چنین مواردی خوش گمان نباش (به دشمن اعتماد مکن)» (فرازی از نامه 53 #نهج_البلاغه).
🌠🍁
🍁
🌀 یادداشت روز
💠 دلایل سیگنالهای کاهشی ارز
✍️نویسنده: علی قاسمی
🔹🌺🔸
🔻قیمت ارز این روزها با نوسانات زیادی روبهرو است و حداقل سه موج نزولی را تجربه کرده است. در بررسی این روند تحلیلهای مختلفی وجود دارد که به اهم آنها بهصورت اجمال اشاره میگردد.
❇️نکات تحلیلی:
🔹1- تأثیرگذاری نتایج #انتخابات بر بازار ارز را میتوان بهعنوان یک اتفاق و مؤلفه پذیرفت. بهطور مثال زمانی که اعلام شد برخلاف نظرسنجیها، ترامپ در ایالت فلوریدا پیروز شده است، خریداران به بازار هجوم آوردند و اسکناس آمریکایی را تا مرز ۳۰ هزار تومان بالا بردند. مدت کوتاهی نگذشت که در خبرها عنوان شد بایدن در ایالتهای ویسکانسین، میشیگان و پنسیلوانیا شانس پیروزی بالایی دارد. با اعلام این خبر، دلار بلافاصله در مسیر ریزشی قرار گرفت و به کانال ۲۷ هزارتومانی رفت و با قطعی شدن پیروزی بایدن، دلار تا مرز ۲۳ هزارتومانی نیز عقبگرد کرد. زمانی که کنگره آمریکا نتایج انتخابات این کشور را تأیید کرد، موج جدیدی از فروشها در بازار ارز و سکه به شکل هیجانی صورت گرفت. این موضوع موجب شد که ظرف ۴ روز کاری دلار بیش از ۳ هزار تومان کاهش قیمت را به ثبت برساند.
🔸 2- به باور برخی از معاملهگران، پایان فشار حداکثری و ورود بایدن به کاخ سفید، سمتوسوی انتظارات در بازار ارز داخلی را تحت تأثیر قرار داده است. عدهای از معاملهگران از احتمال بازگشت آمریکا به برجام و لغو تحریمها صحبت میکنند و گروهی اعتقاد دارند که پولهای بلوکه شده ایران ممکن است آزاد شود. چنین امیدواریهایی موجب شده است که برخی از معاملهگران تمایل بیشتری به فروش ارز خود پیدا کنند.
🔹3- بخش زیادی از نوسانات قیمت ارز در گذشته ناشی از جو روانی حاکم بر جامعه بر اثر شرایط سیاسی کشور همچون تحریمها، تهدیدات و fatf بود که اینگونه مسائل تا حدی فروکش کرده است.
🔺4- وضعیت فروش نفت طبق اعلام وزیر، نسبت به گذشته بهتر شده و همزمان برخی از رایزنیها جهت انتقال و دریافت ارز حاصل از آن نسبت به قبل بهتر شده است که عوامل مذکور هرکدام به نحوی در کاهش نرخ ارز خودش را نشان میدهد.
✅نکته راهبردی:
💢در راستای تقویت ارزش پول ملی در داخل ضرورت دارد چند اقدام صورت گیرد؛ اول از همه با تسهیل حوزه کسبوکار، کاهش هزینهها، سیاستهای کنترل تقاضا و سیاستهای مدیریت عرضه و بهبود بهرهوری عوامل تولید و ... زمینهسازی صورت گیرد تا ارزش پول ملی با ابزارهای داخلی تقویت گردد و کمتر تحت تأثیر التهابات بیرونی قرار گیرد.
💠 حدیث روز 💠
💎 پنج خصلت انسان سودمند
🔻 امام صادق علیه السلام:
خَمسُ خِصالٍ مَن لَم تَکُن فیهِ خَصلَةٌ مِنها فَلَیسَ فیهِ کَثیرُ مُستَمتِعٍ، أوَّلُهَا : الوَفاءُ؛ وَ الثّانِیَةُ : التَّدبیرُ؛ وَ الثّالِثَةُ : الحَیاءُ؛ وَ الرّابِعَةُ : حُسنُ الخُلُقِ؛ وَ الخامِسَةُ ـ و هِیَ تَجمَعُ هذِهِ الخصِالَ ـ : الحُرِّیَّةُ.
🔻پنج خصلت است که هر کس یکی از آنها در او نباشد، چندان قابل بهره مندی نیست:
◻️نخست، وفاداری؛
◻️دوم، عاقبت اندیشی؛
◻️سوم، حیا؛
◻️چهارم، خوشخُلقی؛
◻️پنجم، آزادگی؛ و این [آخَری]، جامع همه این پنج صفت است.
📚 خصال: ص ۲۸۴، ح ۳۳
•┈┈••✾••┈┈•
@rasul313
🚨برگی دیگر از جنگ بیولوژیک فایزر
▪به نقل از سیانبیسی، آلبرت بورلا، مدیر عامل شرکت داروسازی فایزر، فاش کرد که وی واکسن شخصی خود را علیه ویروس استفاده نکرده است.
▪بورلا توضیح داد: «من ۵۹ ساله هستم، سلامتی خوبی دارم، در ردیف اول نیستم، بنابراین برای نوع من توصیه نمی شود که اکنون واکسن بزنم».
🇮🇷
بایدنی کردن اقتصاد نمایش سراب غربگراها (یادداشت روز)
«دولت جدید آمریکا خودش شرایط را به سمت قواعد باز خواهد گرداند. بایدن قول داده به توافق برگردد. بایدن و هریس گفتهاند به برجام برمیگردیم. پیروزی بایدن میتواند شوکی را به خریداران بازار ارز وارد کند و مانند قطعنامه ۵۹۸ عمل کند که سبب نصف شدن قیمت ارز و سکه در روز انتشار خبر شد. با آمدن بایدن وضعیت اقتصادی ایران بهبود پیدا میکند. و...»
اینها بخشی از گفتههای مسئولان و حامیان دولت تدبیر و امید طی هفتههای اخیر است که برخلاف ژست قبلیشان که مدعی بودند فرقی بین بایدن و ترامپ نیست، از روی کار آمدن بایدن ذوقزده شدهاند، این ذوقزدگی حتی در برخی از مسئولان دولت آن قدر عیان و آشکار شده که عنان از کف داده و قید حفظ ظاهر را هم زده و پیشاپیش به استقبال انتخاب احتمالی نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران رفتهاند! حسامالدین آشنا مشاور رئیسجمهور در توئیتی نوشته«انتخاب احتمالی «رابرت مالی» حامل پیامی روشن در مورد یک رویکرد کارآمد برای حل سریع و موثر مناقشه است.»
متاسفانه جریان غربگرا که چیزی جز برجام خسارتبار در کارنامه هشتسالهاش نیست با این حرفها میکوشد مثل 5 سال پیش(قبل از توافق برجام) زلف اقتصاد کشور را به دُم آمریکا گره بزند. این در حالی است که تجربه همین دولت تدبیر و امید نشان داده عایدی این حرفهای متوهمانه چیزی جز معطلی، رکود و خسران بیشتر برای اقتصاد و معیشت مردم نیست.
به طور مثال در سالهای 93 و 94 که تمام همّ و غم جریان مذکور صرف رسیدن به توافق برجام میشد و توان داخلی برای خنثیسازی تحریمها به ورطه فراموشی سپرده شده بود بیش از 10هزار واحد تولیدی - به گفته وزیر وقت صمت در دولت یازدهم- تعطیل یا نیمهتعطیل شد و بنگاههای مشهور اقتصادی نظیر «ارج»، «آزمایش»، «داروگر»، «روغن جهان» و... که روزگاری جزو برترین واحدهای تولیدی ما بودند به خاک سیاه نشستند و قفل تعطیلی بر درب آنها زده شد. در آن سالها رکود آنقدر شدت گرفت که دولت مجبور شد برای اندک رونق واحدهای تولیدی، بستههای خروج از رکود طراحی کند و کارتهای اعتباری و تسهیلات تشویقی 10 میلیون تومانی برای خرید لوازم خانگی و خودرو به مردم بدهد هر چند که این کارتها و تسهیلات هم گرهای از رکود را باز نکرد و نهایتا هم هیچ گزارشی از میزان پرداخت آنها به مردم داده نشد.
البته این خسارت شرطی کردن اقتصاد فقط به دوره قبل از برجام محدود نشد بلکه پس از حصول توافق کذایی باز هم این ماجرای تلخ با گستره بیشتری ادامه یافت تا جایی که تعدادی از اعضای اتاق بازرگانی که شاید از حامیان برجام هم بودند با گلایه از دولت اعلام کردند رفت و آمد هیئتهای خارجی به ایران در پسابرجام فقط در حد گشت و گذار بوده و آوردهای برای نظام اقتصادی کشور نداشته است. حتی رئیسکل وقت بانک مرکزی (ولیالله سیف) که حامی دوآتشه برجام بود پس از گذشت چند ماه از آن اذعان کرد که دستاورد این توافق برای ایران «تقریبا هیچ» بوده است. تولیدکنندگان داخلی که تا روز توافق خسارتبار به دلیل وعدههای برجامیون تمام مشکلات پیش از آن را تحمل کرده بودند به یکباره دیدند در پسابرجام نتیجه آن همه وعده سرکاری فقط افزایش واردات بیرویه کالاهایی بوده که خودشان بهتر از آن را تولید کردهاند. آمارهای بانک مرکزی در سال 96 به خوبی این واقعیت تلخ را برملا کرد؛ در آن سال میزان کل واردات کشور (واردات گمرکی، غیرگمرکی و خدمات) به 93/8 میلیارد دلار رسید که نسبت به سال قبل از اجرای برجام (۱۳۹۴) ۲۰ میلیارد دلار بیشتر شده بود. همچنین بدهی خارجی ایران در ابتدای دی ۱۳۹۴ یعنی قبل از اجرای برجام، 5 میلیارد و ۶۷۵ میلیون دلار بود. اما در پایان سال ۱۳۹۶ به ۱۰ میلیارد و ۹۱۰ میلیون دلار افزایش یافت. یعنی در مدت ۲ سال و سه ماه از اجرای برجام، ایران از لحاظ بدهی خارجی، ۹۲ درصد مقروضتر شد.
قصه زیانهای اقتصاد ما به همین موارد هم محدود نشد بلکه به بخشهایی همچون صنعت نفت و خودرو هم لطمات شدیدی وارد آمد؛ شرکت نفتی توتال که با فرش قرمز وزیر نفت و دوستانش و با وجود سوءسابقه قبلی، وعده عملیاتی کردن پروژه فاز 11پارس جنوبی را داده بود پس از اینکه اطلاعات میادین مشترک نفتی ما را سرقت کرد بدون پرداخت هیچ جریمهای به بهانه ترس از آمریکا از ایران خارج شد. شرکتهای فرانسوی پژو و رنو هم مثل توتال صنعت خودروی ما را سر کار گذاشتند و تعهداتشان را نیمهکاره رها کرده و رفتند.ماجرا وقتی دردناکتر شد که سفره مردم به بهانه گرانیهای مداوم نرخ ارز روزبهروز کوچکتر شد، قیمت کالاهای اساسی بعضا تا 300 درصد بالا رفت؛ تخممرغ دانهای 2 هزار تومان، گوشت کیلویی 120هزار تومان و...
با وجود این همه خسارت، باز هم جریان غربگرا سرعقل نیامد و کشور را معطل اینستکس اروپا، سفر شینزو آبه و در نهایت هم پیروزی بایدن کرد تا شاید به امید این سرا